radedoub

Vackra klänningar för alla vuxna sessor

Vackra klänningar från Asos! Jag skulle mycket väl kunna tänka mig nån av dem :) Svårt att välja, men vilken skullle du helst ta?

Nu har jag mellanlandat lite här hemma efter en seeeg dag på jobbet. Nu skall jag iväg och lämna lite presenter som jag köpt till mina syskonbarn och sen vidare hem till mamma. Hoppas ni får en skön kväll!
Bilder: Asos

Erfarenheter av Bellbox?

image989image988Någon som har några erfarenheter av Bellbox.se? Bra eller dåliga. Tänkte nämligen köpa mig en inpackning från Wella och kanske skulle man köpa den därifrån. Eller har ni något tips på något annat ställe i Gbg där man kan köpa Wellaprodukter till bra priser?

Tänkte antingen slå till på en Self warming mask som bygger upp håret eller en Curl saver emulsion som hjälper mitt stackars permanentade hår :) Någon som provat nån av produkterna?


Lalisen testar: Rosenseriens Peelingkräm

Så då har man haft en liten kväll för sig själv. Älsklingen somnade på soffan, helt slut stackarn' :) Men det gjorde att jag hann och få fixat mitt hår och peelat ansiktet. Den här gången var det Rosenseriens Peeling som stod på tur...

image985

Det är en mild och skonsam peeling som precis som andra skall masseras in på väl fuktad hud. Som vanligt är den helt naturlig (se innehållsförteckning nedan) och passar alla hudtyper.

Så här gör du: Efter rengöring av huden appliceras litegrann på fuktad hy och masseras sedan med cirkelrörelser i ca 1-2 min. Skölj sedan av och lägg på ansiktsvatten (om du har) och fuktighetskräm.

Så här tycker jag: Som jag sa i förra rescensionen av en peeling så vill jag känna att det river lite när jag får den mot huden, men den här ger inte den känslan. Kornen är så mikroskopiskt små att man bara känner av dem ibland. Höll nästan på att ge den sämsta betyget hittills om det inte vore för att resultatet är minst lika bra som någon annan peeling jag provat. Förvirrande men sant. Dessutom får den plus för sin goda doft :) Konsistensen gör att den verkligen gör skäl för namnet PeelingKRÄM... Lite för tung och krämig för min smak dock. Så slutsatsen är: vill du ha en peeling som inte känns rivig, men som ändå gör gott - kanske för dig som har väldigt känslig hy och reagerar på andra peelingar? - så är den ett bra val. Men för mig som vill känna lite mer peelingkorn och ha en fluffigare konsistens så är den inte en fullpoängare, men ett bra alternativ ändå!

OBS! Ett stort plus skall den också få för att innehållet är så rent: Aloe vera gelé, propandiol (från kokos), mikroniserad pimpsten, olivolja, solrosolja, kokosolja ester, växtcellulosa, karoten, kamomill, paraben, rosenolja, växtparfym.

3,5 av 5 möjliga!

Priser och inköpsställen: Hos
Hälsans Naturmedicin hittar du den för 155:- Finns även i många hälsokostaffärer.



Nu fick ni se ett kort på hur håret blev efter färgningen och hur jag ser ut i "nya" luggen. Jag är nöjd och tycker det känns skönt att få ljusat upp håret underifrån. Här kan ni se lite bättre före och efterbilder:



Haha, jag vet att jag ser helknäpp ut på den sista bilden, men jag var så fokuserad på att få ett kort som visade någorlunda rättvist hårfärgen ;)

Gonatt allesammans!


Ta hand om sig själv...

Nu skall det bli en ta-hand-om-sig-själv-kväll. Skall bara slänga ihop en liten kardemummakaka och sedan skall det bli peeling av ansiktet och färgning av håret! Måste göra något för att pigga upp mig själv. Varit så deppig idag och inte blev det bättre när jag tittade i hårbotten och såg att det redan blivit en utväxtrand sedan slingorna *grr* Resultatbild kommer sedan och då även rescensionen på peelingen ;) A just det! Jag har klippt lugg igen också, det gjorde jag förra veckan. Blev helt ok faktiskt :)

Kanske skall köpa lite god choklad och mumsa på också, hehe.

Later!

Fem dufflar i fem prisklasser!

image984

Här har jag samlat fem stycken snygga dufflar o olika prisklasser. Själv är jag lika glad i min duffel som förra året. Och det händer sällan att jag tycker det är kul att sätta på mig en jacka från förra året ( blir så lätt trött på saker) men den här är verkligen en klassiker och en bra grej att investera i om man skall skaffa sig en skön vinterjacka/kappa.
Den från La Redoute kan jag speciellt rekommendera då det är den jag har. Även den från Ellos, då jag sett den i verkligheten på en kompis och den var jättefin!

Ha en skön måndag!

Ny layout!

Nu har jag fixat och trixat lite med layouten här igen. Blev lite trött på det bruna, även om det var väldans fint tillsammans med det rosa :)

Nå vad säger ni? Flipp eller flopp?

Nattinatt!

En aning för djurisk Cavalli

image981

Visst Roberto Cavalli är duktig, inget snack om saken. Men det faller helt enkelt inte mig i smaken, allt det där djurmönstrade. Det enda som jag skulle kunna tänka mig i hans kollektion från H&M är dessa snyggingar till fötterna. Sen skulle jag mycket väl kunna tänka mig att köpa ett par leopardstrumpbyxor till svärmor - det är hennes favoritmönster ;) Vad tycker ni om kollektionen?

Nu skall jag sussa sött. Hoppas hinna med den utlovade rescensionen av Rosenseriens peeling imorgon! Natti!

Bild: H&M

Ännu lite mera shoppat

Gomorron! Igår blev det inte mycket bloggat, eller rättare sagt: ingenting. Som vanligt är det full rulle hela tiden. Det första jag gjorde på morgonen var att ringa runt för att fixa en försäkring på våran bil. Höll på att sätta frukosten i halsen när dom berättade att det skulle kosta - håll i er nu - 1500 spänn i MÅNADEN för en helförsäkring. Dom är inte kloka. Nu till något mer uppmuntrande: en uppdatering på lite trevliga saker som jag hittat!

       

Först och främst lyckades jag buda hem den här helt underbara mammahängsleklänningen från Tradera. Helt oanvänd var den och jag gav en tredjedel av nypriset. Finfint! Sen så var jag med syrran och kollade lite på H&M och då följde det med en helt underbar tunika som inte kostade mig mer än 98:- Härligt! Sen så var jag inne på Lagerhaus häromdagen och då fanns det en lite ensam uggla som jag räddade hem till mig :) Visst är han söt? Och sist men inte minst: Belly Tuben från H&M. Det bästa för alla oss gravida som faktiskt vill ha sina egna tröjor så länge som möjligt. Den här förlänger dom och ger dessutom lite extra värme och stöd :)

Nu skall jag sticka till jobbet! Ha en underbar lördag!

Full day

Idag har det varit nonstop på allt som skulle göras. Varit igång från halv 7 tills nu. Men imorgon kommer lite uppdatering när det gäller lite shopping som jag gjort! Lite bilder skall jag nog kunna åstadkomma. Dessutom har vi skaffat en annan bil. En riktigt fin kombi. Känns så ovant om man är van vid en pytteliten en som går att komma fram med nästan överallt :-S Men man vänjer sig. Nu: stupa i säng.

Nattinatt på er!

UPPDATERAT! Skall även lägga upp en ny "Lalisen testar" imorgon. Det blir test av
Rosenseriens ansiktspeeling!

Erbjudande tills fredag tag 3 betala för 2

image974

Nu har smyckesbutiken
Le Shop ett erbjudande där du får ta tre varor och betala för 2. Dom har en hel del snyggt så det är ett hett tips. Jag tror man måste vara medlem för att kunna ta del av erbjudandet, men det blir man ju enkelt på deras sida. De här tre paren av örhängen hade jag valt :)

Nattinatti!


New day

Jahapp, då var det redan onsdag igen. Sjukt vad tiden går. Jag har precis släääpat mig upp och skall pilla i mig lite gröt med aprikoser i :) Nyttigt och gott. Idag skall jag lämna in min duffel på kemtvätt för lite uppfräschning. Hoppas den är klar tills på fredag för det börjar bli riktigt kyligt nu.

Igår fick jag min första biobiljett från Gratisbio! Härligt då kan jag och älsklingen gå och se något nån dag. Nu har dom börjat med att man kan samla poäng till presentkort i olika butiker också som typ H&M, Guldfynd, Åhléns och Kicks. Så det satsar jag på tills nästa gång ;) Vill ni bli värvade av mig är det bara att klicka
här *flörtar vilt* hehe.

Nu får ni ha en riktigt härlig kall onsdag!

Festklänningar i massor!

Usch vad mycket snygga klänningar som kommit in hos Ellos under temat "Fest"! Vilken är din favorit?

image973


Svart m plisserad underdel 349:- (my favourite)
Guldig 349:-
Röd plisserad 499:-
Gråskimrande 399:-
Svart satin 499:-



Blusa upp sig

image972

Vad jag önskar att jag inte bara växer och växer på bredden (eller framåt?) just nu. I alla fall när man ser sådana här snygga blusar som Lindex har. Skulle sitta fint med ett par vida byxor och lite snygga accesoarer!

Blus 199:- Lindex
Vida byxor 349:- Ellos
Lila väska 22£ Dorothy Perkins
Snörkängor 35£ Dorothy Perkins
Nagellack Essie's
Örhängen 4£ Dorothy Perkins

Nu far jag iväg till Lerum för att träffa syrran + en vännina till henne. Där vankas det god lunch och fika! Ha en skön tisdag allesammans!

Inte bara söt

Hayden Panettiere är inte bara söt och klär sig snyggt. Hon verkar väldigt trevlig och har ju humor också! =)



Tydligen sjunger hon också...  =0

Bebisen lever - Barnlycka.se!

Idag har jag varit på ultraljud. Bebben i magen lever och det lilla hjärtat tickar fint. Den låg och sov *ler* Jag kan nog inte beskriva den känsla som jag fick när jag såg mitt barn för första gången. Det är verkligen något jag önskar alla att få vara med om. Det går inte att klä i ord för att göra det rättvisa. Nu längtar jag tills nästa gång jag får se det lilla livet, men det är ca 6 veckor kvar tills dess...

Nu när vi ändå är inne på ämnet så måste jag bara visa vad mycket fint jag hittade hos webbutiken
Barnlycka.se. Tror att jag skall slå till på en skötbädd i brunt senare. Svårt att hitta snygga och stilrena sådana, men den här blir nog jättefin till mitt vita skötbord.

image971

Bilder: Barnlycka.se

Chokladkyss

image970Funderar på det här läppbalsamet från Modemecka som heter Chokladkyss. Låter som något för mig :) Detta skall vara helt naturligt och dessutom verkligen lukta choklad. Beställde ett liknande på jobbet, men när det väl kom så var det en besvikelse då det bara luktade bivax.... 69 kronor får man iaf ge för att bli en stolt ägare av det här.

Nu bär det av till föräldrarna där vi skall träffas allesammans och äta. Mysipysi höstmörkret :)



Bild: Modemecka

Take two

image969

Nu har H&M ett erbjudande som man inte får missa om man har kort om bastoppar hemma. Jag har samma topp fast med rundad ringning och tycker den är underbar. Man får köpa 2 st för 100:- Är du dessutom Clubmedlem så får du 10% på det just nu. Blir ju nästan gratis ;)

Jag har haft en natt av huvudvärk som följts med en dag av huvudvärk också :( Men jag är vid gott mod och försöker ingnorera huvudvärken. Skall träffa syrran och familj senare och det är ju alltid positivt!

Ha en skön söndag!


Shoppinguppdatering!

Nu funkar äntligen datorn så här kommer lite nyshoppade saker som fått ett nytt hem i min garderob :)

     

Tofflorna är mina nya favvisar som sitter på för jämnan. Omlottoppen är den som finns som erbjudande på nätet för 79:50 hos H&M. Superskön och passade bra eftersom den är lite fluffig nertill. Så magen får lite plats ;) Örhängena hittade jag för 15:- på rea, även dom hos H&M. Sen så hade ICA Maxi utförsäljning på en del porslin så jag passade på att köpa lite nya skålar för 10:- styck!

Nu skall vi ha lördagsmys. God middag och sedan en film. Ha en fortsatt skön lördagkväll!



Bomull

image963
Jag fastnade lite för det nya märket som kommit in hos
Nelly: Bomull. Fina bomullsplagg som sägs ha en väldigt god kvalitet. Tycker färgerna var härliga. Vad tycker ni? I helgen är det 10% på alla Bomull och 25% på American Vintage kläder, så det är så man får passa på i sådana fall ;)

Idag har vi köpt en annan bil! Den skall hämtas nästa vecka. Vi är så nöjda. Pappa hjälpte oss att till och med pruta lite ;) Ni skall få se kort nästa vecka. Verkar som om datorn tillåter att jag använder bildprogram och annat till en viss del nu iaf. Knäppis.

Gonatt!

Less

Nu är jag urless på våran dator. Jag som kände mig så taggad att börja blogga ordentligt igen, men den här bläiga datorn stoppar mig. Hur roliga inlägg kan det bli på en skala när man knappt kan få in några bilder? Så ni får ursäkta om det är trist och tråkigt här på bloggen ett tag. Hoppas ni inte slutar läsa för det ;)

Idag var första gången jag hade mina mammabyxor på mig på jobbet. Snickarbyxor som jag trivs jättebra i. De sitter snyggt och inte pösigt och är ursköna. Nu börjar man fatta att det faktiskt är på riktigt. Just nu är jag mer än väl medveten om att allt inte är som det brukar. Sitter med nån slags halsbränna/sur mage som gör jätteont och fräter. Kex är min bästa vän just nu ;) Coca-Cola är inte det. Trots att det är så gott. Livet är elakt.

Vi har bestämt oss för att skaffa en mer neutral vagn. Jag vet, vad spelar det för roll? Men jag orkar inte säga 10 ggr/dag ifall det skulle bli en kille "neeej det är inte en flicka". Så det blir en stilren svart Emmaljunga - faktiskt det jag egentligen ville ha från början. Skall hämta den nästa vecka. Då skall jag lägga upp bilder! Minsann!

Natti!

Bloggläsning, tävling och nu: Natti

Nu har jag arbetat mig igenom massa bloggläsning. Känner att det är inspirerande och roligt och dessutom när nån lämnat en kommentar här så vill man ju gärna gå in och kolla vem det är och så... Men *pust* vad det tar tid :) Apropå det: nu har Lolita en tävling där man kan vinna en goodiebag värde 1000:- det ni!

Det blev inget ultraljud för mig och bebben imorgon för läkaren som jag skulle till var sjuk. Så på måndag skall jag dit istället. Schpännande!

Natti!

Cardigan today

image960image961H&M har en del erbjudanden under rubriken "Today" och ett av dem är den här cardiganen som man får köpa för 98:- istället för det vanliga 198:- Tycker den är superfin och verkar skön i 100% bomull. Har en beställning som ligger så man kanske skulle passa på. Passar ju till den växande magen också ;)




Ändrade planer

Usch, det visade sig att min plan att gå iväg till jobbet gick åt skogen. Huvudvärken vill inte ge sig trots att jag vill det. Så det blir till att ta det lugnt idag istället. Jag skall nog kolla på lite avsnitt av Gilmore Girls och försöka soooova.

Vad gör ni idag?

Flipp

Jajjemän. Nu har vår datorn fått ännu ett av sina härliga flipp. Nu stänger den ner alla program som försöker få fram några bilder. Alltså lika med att den stänger av webbläsaren när jag försöker ladda upp bilder till bloggen och även photoshop. Hade tänkt att visa er lite av min senaste shopping, men det får väl vänta till ikväll eller nåt! Når bara en av mina mappar just nu så lite bilder blir det, men inga egentagna.

Själv har jag nyss vaknat. Huvudvärk hela natten men nu börjar den ge sig. Skall snart pallra mig in i duschen. Imorgon is the big day. Då skall jag på ett litet ultraljud. Nej, jag är inte i vecka 18 än. Men här i vår kommun får man göra ett tidigare också. Skönt, så man får veta att det finns något där inne ^^

Förresten, tror ni att den här är något att ha? Jag tycker det verkar som en fin modell när den väl kommer på? Eller så får man superbreda höfter? Sen kanske en annan färg för min del ;) Sen är ju tunikan här till vänster riktigt snygg!

Ha en skön dag!

Festligt

image958


När jag såg det här härliga linnet så tänkte jag direkt: festtema! Så här har ni ett ;) Var längesedan sist så jag tyckte att det var på tiden. Själv hade jag inte haft något emot att ta på mig det här. Fast jag kan glömma snygga stassar och annat för en tid framöver. Så jag får leva genom andra ;)

Linne 399:- Nelly
Kuvertväska Dorothy Perkins
Örhängen 1046:- Asos
Läppglans 75:- Asos
Pumps 379:- Asos
Sidenkjol 189:- La Redoute
Nagellack 303:- (3-pack) Asos

Nu är det hög tid för sängen för min del. Nattinatti!


    Bilder: Från resp. webbutik, Blommor från Inreda.com

Dagens val

Idag blev det följande klädval som jag kände mig riktigt bekväm i och som var lagom varmt. Brr vad kallt det kan vara nu på dagarna!

♥ Klänning Ellos
♥ Kofta H&M
♥ Blanka svarta tights Lindex
♥ Stövlar Wedins
♥ Väska Primark

Och ute åkte skinnjackan på :)

Nu skall vi kolla på film å äta glass i stora lass!

Reafavoriter

image956
Usch vad jag hatar datorer. Dom bara pajar ihop hela tiden och får massa psykbryt. Nu nog om det. Jag upptäckte nämligen att Asos har rea och det finns en hel del gottigt där. Jag har samlat några av mina favoriter. Den absoluta favoriten är de svarta skorna med rosett :) Och priset är ju helt sjukt: 45:- VILL HA!

Ikväll är vi bortbjudna till lite vänner. Jag är vrålhungrig och hoppas på att det är god mat. Apropå god mat: igår åt jag världens godaste paj med fetaost och spenat med pinjenötter på. *smask*

Ha en skön lördagkväll!

Bilder: Asos

Friday lovely friday

Då var det fredag igen och helgen stundar. Själv skall jag jobba den här helgen också, så det blir inte så mycket helg. Men ikväll kommer 2 kompisar och då blir det lite god mat och trevligt sällskap :)

99363-954Såg den här
tröjan hos Asos och tyckte den var så söt. Men sen tänkte jag: varför lägga ut 350:- spänn på något som man kan fixa lätt som en plätt själv? Och då kan man dessutom välja modellen och färgen på t-shirten helt själv! Fast det svart/gråa var snyggt ihop. Jaja, kan ju vara lite inspiration så här på en kulen och grå morgon! Dessutom kan jag tipsa om att La Redoute har höstrea nu på en del grejer.

Mitt photoshop funkar fortfarande inte och jag håller på att få fnatt. Kan inte göra några collage eller nåt *suck* Men det är ju datorer i ett nötskal.

Ha en bra fredag allesammans!

Bild: Asos

Lalisen testar - och är fast!

99363-953

Jag trodde ärligt talat inte att det kunde vara så stor skillnad på en billigare och dyrare mascara. Men så fel jag hade! Jag vill inte ha nån annan efter att ha provat den här.

Jag har långa fransar så jag var mest intresserad av att hitta en som ger mer volym, därav valde jag just "Hypnose" eftersom den skulle göra fransarna tjockare. På bilden har jag målat mig som jag gör till vardags. Två lätta lager och kanske inte så jättenoga, men ändå blev resultatet riktigt bra Jag brukar alltid tycka att det tar nån vecka eller så innan man "kört in sig" på en mascara men den här kändes bra direkt. Man behövde dessutom inte jobba med att separera fransarna utan borsten gjorde det bra.

Nu köpte jag den ju till superpris hos Beauty Planet, men tycker definitivt att den är värd sina 200:- kronor som den kostar annars.

Den får 5 av 5 möjliga ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Bilder: Privat och Beauty Planet

Snabba puckar från Beauty Planet

Igår morse beställde jag mascaran från Beauty Planet. Redan idag låg den i brevlådan. Det kallar jag snabba puckar! Skall skriva en rescension på den sen.

Idag har jag och ena syrran varit hos en annan syrra. Mysigt att fika och så fick man ju träffa sötaste bebben Elvira. Nu tänkte jag göra lite mat. Kyckling i ugnen med nåt gott blir det.

TIPS EFTERFRÅGAS! Jag undrar om ni vet någon spray eller så som man kan använda på svarta mockastövlar som blivit lite slitna och gråa i färgen? Mina favoriter från förra året ser lite vissna ut och jag skulle vilja färga dom lite.

Lancômemascara för 99:-

image952Nu har jag hakat på erbjudandet som Beauty Planet har. Man får köpa valfri Lancôme mascara för bara 99:- Erbjudandet gäller nya kunder så nu skall jag passa på! Har velat pröva en mascara från Lancôme länge, men aldrig tagit mig för. Jag valde Hypnose-mascaran. Någon som har något att säga om den? Gärna positivt ;)

Nu måste jag ta och fixa lite lunch att ha med mig till jobbet och duscha. Tjingeling!

Roberto Cavalli för H&M - bloggen

Nu kan man följa arbetet med att ta fram kollektionen... HÄR. Själv är jag nog inte så intresserad av vägen dit, mer själva slutresultatet, hehe. Även om jag är stor som en ballong vid det laget så skall det bli kul att få se vad han hittat på :)

Missoni-flirt

99363-950
Den här klänningen med en tydlig Missoniflirt hängde på en skyltdocka inne på Lindex igår. Den så jättensygg ut, så det får bli Dagens fynd :)

Klänning 349:- Lindex
Väska 1495:- Accessora
Halsband 249:- Hultquist of Copenhagen/Zylber
Stövlar 580:- Din Sko

Photoshop strejkar fortfarande så det fick bli paint idag. Collaget blev inte alls så roligt då. Men bättre än inget ;) Usch vad kallt och mörkt det är på morgonen nu. Det blir bara mörkare och mörkare för var dag som går. Vad gör ni för att skingra höstmörkret? Själv botar jag det med massa tända ljus och en mysig film med varm choklad till.

Förresten, är inte det här paraplyet från Lisbeth Dahl helt underbart? 169:- hos Syster Lycklig.

Ha en skön onsdag!

Stylish mom?

Idag var vi och kollade på en tänkbar bil till oss. Våran lilla skrutt är inget att åka runt i med både barn, barnvagn och jag vet inte vad. Näe något säkrare får det bli. Förutom ny bil så behövs det ju en hel del andra saker. Vi har redan slagit till på en vagn... ! I bubbelgumsrosa, hihi. Jag älskar den. Men älsklingen ställer sig lite tvekande till att lägga en liten kille i den ifall det skulle bli så. Vad säger ni? Vad hade ni gjort? Behållt den och känt er stylish eller bytt till en mer neutral?

99363-949

Jag gick hem tidigare från jobbet idag för att jag var så förkyld och hade ont i huvudet. Så nu skall jag kurera mig så gott det går. Om Photoshop vill samarbeta bättre än vad det gör nu så kommer det även lite annat smått och gott innan kvällen är slut ;)

Bild: Privat

Kashmir-begär

image948

Jag gillar de här två kashmirplaggen från nyöppnade Modemecka.se. Både mössan och tröjan är i sköna färger och det hade inte varit helt fel att få känna ren kashmir mot huden... :)

Nu blir det hopp in i duschen och om jag hinner så blir det ett foto upplagt här också om jag lyckas hitta nån bra kombo till det här kalla vädret :)

Håll i hatten och sitt ner på stolen flickor

Japp, jag råder er att göra som rubriken säger för här kommer en liten hemlighet: JAG ÄR GRAVID! Jag har en liten bebis i magen och jag är superlycklig!

Kan förklara lite av min kassa uppdatering och min idétorka här på bloggen. Jag har haft huvudet fullt med tankar och känslor kring det här. Och mycket surfande efter söta/roliga/nödvändiga/häftiga bebissaker har det blivit det senaste också. Så hädanefter kommer det även finnas en kategori som handlar om min graviditet och grejer jag hittar till det nya lilla livet: "Lalisen goes mommie", hihi. Ni som inte är intresserade får helt enkelt skippa den kategorin. Men eftersom det här är min blogg och det här som hänt är stort och efterlängtat så är det en stor del av mig och jag kan oundvikligt INTE skriva om det. Kommer även tipsa om saker som gör livet roligare för oss modetokiga och som samtidigt är hänvisade till mamma-kläderna...

Är det någon av er läsare som också råkar vara gravid? Eller har ni barn redan kanske? Tell me!

Uppdatering

Jag har lagt ut min gråa kjol på Tradera som jag köpte för ett tag sedan på La Redoute. Så om ni är nyfikna så får ni gärna kika på den HÄR.

För övrigt känns det inte som om det händer så mycket. Igår var vi och syrrans familj och kollade in SVT's nya lokaler vid Lindholmen. Jag var måttligt intresserad, men följde med för älsklingens skull ;) Han var så imponerad av alla sladdar, skärmar och grejer. Efteråt blev det tacos och syrrans goooda äpplekaka. Nu blev jag sugen på att baka en jag med. Får bli i eftermiddag.

Later!

Potato Queen

image946
Nej det är inte till mig själv jag refererar i rubriken. Utan till de här
häftiga figurerna som jag skulle slå till på direkt och sätta upp på de mest oväntade ställen här hemma om de inte var så äckligt dyra. Erkänn att dom är rätt fräcka? Sen är ju elefantbaken inte illa den heller *fniss*

Ha en skön lördag allesammans!


Bilder: Bluebox

Fullt ös - medvetslös

Nu har vi haft hela huset fullt av 4 stojiga ungar. Det ni! I åldrarna 2-10 år... Men kul hade vi. Fast jag har nog aldrig haft det så kletigt och talligt av fingrar överallt, hehe.

Nu skall jag lägga mig, imorrn' är det jobb igen. Sen kommer andra syrran med familj och hälsar på. Tacos blir det då. Ah, så som ni förstår så blir det dålig uppdatering här när det är så mycket runt en. Men jag skall nog kunna skärpa upp mig till nästa vecka, tappa inte hoppet ;)

NATTI!

Just det! Här kommer bilder på den andra väskan jag köpte i London. Jag älskar det klarblåa fodret :)

 

Pink collection

Idag har jag och några vänninor fikat ihop. Så mysigt att bara sitta och småprata och äta gott! Jag gillar hösten :) Nu skall jag värma upp lite av lasagnen (stavas det så??) som jag gjorde igår. Den blev helt ok, fast mamma gör den godare. Men det kommer väl med tiden. Och dessutom har jag satt igång med att baka mina farliga brownies. Hehe, mycket mat idag... Jaja, vi skall bort ikväll och tänkte ta med mig browniesarna då.

Tittade lite igår på Lindex Pink Collection som är till förmån för Cancerfonden. Dom hade en del söta grejer. Har bestämt mig för en tunika som inte såg så mycket ut för världen där den hängde på galgen, men som var superfin på.



Det syns inte på bilden, men det är även en del rosa detaljer. Sen så var den svarta blusen riktigt söt den med. Känns bra att dessutom kunna stödja en god sak, tycker jag.

Bilder: Lindex


Läckrast den här säsongen

image940

De här pumpsen är något av det läckraste jag sett den här säsongen. Mer sånt, det gillar vi! Sen är priset heller inget att klaga på: 379:- Snyggt till festtoppen eller klänningen :)

Pumps 379:- Asos
Festtopp 399:- Nelly
Svart läderväska 845:- Fifibags
Nagellack Essie's "Bachelorette Bash"
Uggla 121:- Asos

Nu skall jag förflytta mig mot köket där det skall lagas vegetarisk lasagne! *mums* Natti!

Becoming Jane - ladda med näsdukar alt. toapapper

Jag har sett Becoming Jane med Anne Hathaway i huvudrollen. Jag säger bara : ladda med näsdukar alternativt toapapper. Så vackert och så sorgligt. För den som älskar kostymfilmer är den ett måste. *uäääääh* Tur att man idag inte behöver välja mellan pengar och kärleken. Jag hade valt kärleken och sen hittat ett sätt att klara sig på, helt klart. Vad hade du gjort?

För frusna mobiler

image939

Efter att ha läst hos Kelly om
mobilstrumpor så kom jag på att det kanske inte var en sån dum idé för mig *fniss* Jag har ju display även på utsidan så det skulle ju skydda min mobil perfekt! 55:- ligger dom på. Helt ok enligt mig.

Här är livet rätt segt idag. Känns som om jag håller på att bli förkyld. Ett envist halsont som kommer och går + att det svider i näsan. Inte kul alls. Men jag uppmuntrar mig med det faktum att hela tjocka släkten har bokat in sig i ett göttigt hus med pool, bubbelpool, bastu och öppen spis i Danmark om 2 månader. Skall bli så mysigt! Har du något du ser fram emot speciellt just nu?

Bilder: Mobilglitter.se

Londonresan: the story

Här kommer Londonresan i korta drag + vad jag shoppade:

image935
Vi åkte från Säve flygplats med RyanAir kl 15.30 på torsdagen. Vi var i London 16.30 engelsk tid. Därifrån tog vi Stansted Express som bara tog 45 min sen var vi mitt inne i London! Sen blev det tunnelbanan till vårt hotell som låg i Kensington. Jättetrevligt hotell med härlig frukostbuffé *smask* På kvällen var ju vår bröllopsdag så då var vi ute och hittade en restaurang som hette Nyonya. Det är en matkultur som är en blandning på kinesiskt och malaysiskt. Supergod mat som dessutom var utan massa konstiga artificiella ämnen. Restaurangen låg precis vid Notting Hill gate och kändes ganska så trendig. Så vi kunde inte riktigt med att dra upp kameran och bete oss som de äkta turister vi är, hehe.

image936På lördagen gick vi in till Oxford Street. (Det var mycket gåing de här dagarna...) Vi gick igenom Kensington Gardens och Hyde Park och det var väldigt härligt att se hur hösten började komma så smått. Skön, klar hög luft och vackra omgivningar. Väl på Oxford Street så var det himmelriket för alla oss som älskar skor och kläder. Mitt första stopp var PRIMARK och det var bara helt underbart. Ni vet när man hittar så mycket grejer som passar en att man faktiskt får stå och välja bort massa? Hur ofta händer det? Eh...inte ofta. Men här var det minsann så. Jag hade inte tänkt shoppa så mycket och hade inte tagit med så mycket pengar just till det så jag fick sattra mig lite. Resultatet av Primark shoppigen blev alltså följande:

1. 2. 3. 4.  

  1. Underbar flanellpyjamas med sötaste mönstret för bara 4£ !
  2. Jag fick tag i en skinnväska för 15£ och dessutom i en sån här snygg modell! =)
  3. Sjalen skall jag ha till min svarta duffel som en skön färgklick. Den köpte jag ute på gatan för 3£!
  4. Köpte även en söt liten miniväska i svart med kontrasterande foder i kornblått för 2,50$£ (bild kommer ikväll då jag glömt den hos mamma...)
Där var mina fynd alltså. Håll med om att det är galet billigt?! Förra gången jag var i England, 2003 köpte jag en likadan pyjamas fast med annat mönster också den på Primark och den har hållt ända tills nu (!) Så kvalitén är inte fy skam den heller.

image937 Sen blev det självklart ett besök på Starbuck's där vi tappade bort (och hittade igen) vårt paraply. Subway's besöktes också för jättegoda mackor. Ett stopp vid Ben and Jerry's glasskiosk hann vi självklart också med. Sen så gick vi upp mot Picadilly Circus och älsklingen var helt till sig över att vara där. Jag var lagom glad. Kissnödig och med regnet strilandes ner för mitt hår... ;) För att uppväga hela klädshoppingdelen så tog vi oss till en gata med bara musikaffärer också där R kunde go nuts :)

Vi stannade tills lördag förmiddag, sen bar det hemåt till Sweden.

image938Ja där har ni det i korta drag. Vi är väldigt nöjda men hade gärnat stannat lite längre. Vi skall nog försöka åka dit till våren igen och passa på att se lite mer av London. Jag skulle gärna vilja besöka British Museum och gå en del rundturer där.

Nu måste jag in i duschen. det här tog en liten stund att pilla ihop ;)

Bilder: Privata














harset="ISO-8859-1">