radedoub

Mumin my love

Hoppas alla har haft en bra dag! Själv sitter jag och funderar på om man kommer få ett ryck kl nio på kvällen även när man fått barn, och få för sig att man skall baka? *fniss* Hur som helst så var dom väldigt goda!

image1247

Nu har jag shoppat lite till bebis igen. Vad ska man göra när man är en muminälskande knäppis? Dom dök upp och jag var ju tvungen att slå till :)

image1246

Nu skall jag göra två pajer inför morgondagens lilla fest för mami och papi! Ha en skön kväll!

Härliga nyheter hos H&M

image1248


Linne 79,50:-
Espadrillos 149:-
Shorts 198:-
Halsband 39,50:-

Bilder: H&M

Ni får ha en underbar dag allesammans!

Ellos vs Topshop - vem vinner?

image1245'

Vem vinner? Jag gillar färgerna bättre på Ellos variant, men modellen på t-shirt bättre på Topshops variant... Svårt.

Vilken hissar och vilken dissar ni?


Vinnarna!

Nu har jag lottat fram två vinnare... Grattis säger jag till Desirée och Mia (andra gången hon vinner, haha) som vunnit varsin förpackning med Biomega Fiskolja! Maila mig era adresser så skall jag få iväg varsitt paket till er!

Rätt svar på frågan om hur många procent som mammans hjärna krymper under en graviditet är: 5 %. Usch så hemskt ;)

Finfint

image1244Dagens fynd för idag får bli den här finfina skjortklänningen som just nu säljs i H&M's outlet för bara 98:- Skynda fynda! Superfräsch med ett par tygskor och en liten väska på axeln :)

Nu skall jag ge mig ut på liten shoppingtur. Mamma och pappa firar 45-årig bröllopsdag på lördag. Vi skall ordna med litet supriseparty, så idag skall jag ut och handla en del mat och beställa en blombukett till helgen. Åh, det är så roligt att fixa och dona med sånt här. Det bästa jag vet :) Sen skall jag även ta en tur förbi Plantagen och titta på deras utemöbler. Nya lägenheten har en jättefin uteplats, så nu måste vi skaffa några möbler att ha där också. Vi får se, men helst vill jag ha något lättskött och som inte blir grått och fult. Är lite inne på gråa i metall... Vitt är ingen höjdare och marinblått kan lätt bli lite tantigt tycker jag.

Ha en fortsatt bra dag!

Kärlek

99363-1243

Kärlek :) ♥

Skrev ett inlägg igår i älsklingens blogg och var bara tvungen att lägga upp en av bilderna som jag lade upp då, här också!

Knappt 2 timmar kvar på tävlingen...

Nu har ni lite mindre än 2 timmar på er att vara med och tävla!

image1228

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN!

Söta överdelar

image1242
Jag har inte hittat så mycket snyggt hos Haléns andra säsonger, men den här säsongen har dom verkligen skärpt upp sig. Well done! säger jag bara och ger er tre exempel här ovan på det :) Den blå blusen är dessutom i 100% siden. Inte alls illa!

Blå blus 299kr ♥ Rosablommig blus 179,90kr ♥ Ljusrosa blus 199,90kr

Internt meddelande: Körsbäret Kihl! Jag har en känsla av att blusen i mitten är väldigt du? ;)

Jag sitter och smaskar på färsk ananas. Ujuj vad gott det är! Rena godiset. Egentligen borde man väl inte äta så här sent, men sen jag blev gravid så går det inte för sig att gå och lägga sig på lite halvtom mage. Det gillas inte. Antingen vaknar jag upp mitt i natten, eller så vaknar jag tidigt på morgonen och tror att jag skall dö av hunger, haha.

Natti natti allesammans!

Tävlingen förlängd

Jag har bestämt mig för att förlänga tävlingen tills imorgonkväll, onsdag kl 24.00 Tycker det är alldeles för få som deltagit hittills! Det som är så nyttigt med fiskolja. Och inte är det svårt att ta heller. En kapsel per dag räcker! Skärp yourselves ;)

TÄVLA GÖR NI HÄR

Shoppat litegranna...

Här kommer bilderna som utlovat! Igår sprang jag in på H&M på morgonen och den hängde kvar, den lilla sötingen :) Den kommer bli fin till vit eller ljusblå underdel...

 

Idag var jag inne på Hemtex och utnyttjade lite rabatter. Köpte för första gången satinbäddset. Har tänkt på det jättelänge, men aldrig blivit av för de är så rysligt dyra, 549:- för ett set! Men nu fick man köpa två set för 400:- Inte helt fel. De skall inte packas upp än, utan sparas till nya lägenheten. Likadant med kuddarna som skall få pryda sängen sen. Blommorna skall jag sätta i vasen som köptes på Ikea för ett tag sen. Åh, vad jag längtar efter att få greja nu!!!

     

Nu skall jag och bebis gå och lägga oss. Det är full rulle i magen så vi får väl se hur det blir med sovandet... hehe.

Ordning och reda - vårnytt

image1235

Nu står våren för dörren och man känner att man vill greja och fixa här hemma. Nu är det ju inte långt kvar tills vi flyttar, men jag planerar för fullt hur jag skall ha det i nya lägenheten! Nu har det kommit in massa nyttigt och onyttigt som hjälper en att hålla ordning och njuta hemma... Och man ser att den blommiga trenden även går igen i heminredningen :)

Bullformar 45:- Inreda.com
Kylskåpsmagneter (med de underbara filurerna från Fiskrens design) 79:- Bluebox
Blom-hängare 149:- Favoritsaker
Underbart blommigt bäddset 159:- La Redoute
Grönblommig kökshandduk 59:- Pluto/Favoritsaker
Stilrent och praktiskt diskställ 229:- Ikea
Bricka 159:- Favoritsaker
Tidningsställ 295:- Pluto/Favoritsaker
Blommig mugg "Nyponros" 49,50:- Indiska
Förvaringssäck 310:- Inreda.com

Själv har jag varit på Hemtex idag och fyndat. Bilder skall tas på detta ;) Och blusen som jag utlovat bild på!


Today: sommardrömmar och blommiga väskor

image1234
Dagens fynd kommer ifrån Ellos och är en riktig sommardröm. Passar även fint på student, bröllop och liknande festliga tillställningar. Älskar det söta sidenbandet som verkligen "gör" hela klänningen :)

Klänning 349:- Ellos
Örhängen 89:- Ms Bijoux/Modemecka.se
Pumps 350:- Rules by Mary/Shopiana.com

Usch så trött jag är nu. Idag har det varit en fullt -ös-medvetslös-dag på jobbet. Men efter lite behövlig vila i soffan och lite mat så är jag redo att möta världen igen. Inte just nu, men imorgon i alla fall ;) Ikväll var vi och storhandlade (vuxenpoäng!) och sen blev det några avsnitt av Scrubs. Rätt skön serie faktiskt, hehe.

Just det! Idag var jag inne på H&M innan jobbet och köpte den underbart söta blommiga blusen som jag spanat in förra veckan. Hade en 20% rabattcheck att utnytjja vilket inte var helt fel. Bild kommer imorgon!

Apropå blommigt... jag har totalt kärat ner mig i följande väskor från Fifibags:



Om man ändå hade 1500 spänn som låg och skräpade i något hörn... Näe nu skall jag sluta drömma och gå och lägga mig. Natti natti allesammans! Glöm inte tävlingen!

Tävla och vinn: omega-3 fiskolja!

Då drar vi igång en ny tävling här på bloggen! Den här gången lottar jag ut två askar med Biomega fiskolja från Lifekedjans egna Daily Wellness-serie.
image1228
För att ha chansen att vinna en ask så räcker det att skriva en kommentar här i min blogg och svara på frågan:

Hur många % beräknar man att mammans hjärna krymper under en graviditet?

Svaret hittar ni i månadens hälsotips som publicerades här på bloggen igår. Lycka till! Tävlingen håller på fram till och med imorgon, tisdag kväll 24.00. Onsdagkväll kl 24.00.

♥ Tävlingen sponsras av Lifebutiken på Backaplan i GBG :) ♥

Månadens hälsotips: omega-3 tillskott!

Tänkte i samband med tävlingen som kör igång imorgon att ta itu med kategorin "Månadens hälostips". Den har legat på is bra länge, så nu skall vi se om vi inte kan blåsa liv i den igen. Ni får gärna komma med tips om vad ni vill att jag skall ta upp. Så känns det inte som att jag föreläser och ger pekpinnar som en annan lärare ;)

image1227De flesta vet vid det här laget att vi behöver omega-3 fettsyror för att må bra. En av de bästa källorna är omega-3 från fisk. Om man - precis som jag - inte är något stort fan utav fisk så kan ett tillskott vara på sin plats. Vi skall få i oss ca 1000-2000mg/dag för att kroppen skall må bra. Omega-3 hjälper bl.a. hjärtat, smörjer leder och hud och tarmar. Dessutom är en stor del av vår hjärna uppbyggd av fett vilket betyder att vi behöver underhålla det lagret där för att den skall fungera optimalt. Visste ni att den senaste forskningen visar att under en graviditet så krymper mammans hjärna med 5%. Det ni! Det är rätt mycket. Så mycket går åt till det nya livet som växer. Då är det verkligen viktigt att äta ett tillskott. Barnet får oftast i sig allt det den behöver, men den som blir lidande är ju mamman...

Fettsyrebrist kan visa sig bl.a. i att man får glanslöst och torrt hår, torr hud. Man kan även märka det på att det knakar lite i lederna. I vissa fall märker man det inte alls, men det är en billig livförsäkring som på lång sikt kan göra mycket gott för oss. Dessutom kan den hjälpa dem som har dålig blodcirkulation och som ofta känner sig frusen om händer och fötter.

Det man skall tänka på är att välja en fiskolja som är av bra kvalitet. Detta pga att om den inte är av bra kvalitet så blir den lätt instabil = den härsknar. Och sånt fett vill vi inte få i oss ;) Dessutom vill man veta att den inte innehåller massa rester av tungmetaller och annat skräp. En bra regel är att alltid handla den i häloskost eller på apoteket. Där är alla oljor kontrollerade och man vet att de håller måttet.

Nu till det roliga - jag lottar ut två förpackningar av fiskoljan Biomega från Daily Wellness serien som säljs på Life. Det är en fiskolja av bra kvalitet som det räcker att du tar 1 kapsel/dag.

Se inlägg imorgon bitti för tävlingsinformation!

För fler hälostips, klicka
här.

Misströsta inte

Misströsta inte! Jag har inte glömt tävlingen, är bara alldeles för trött för att lägga upp den ikväll. Så det får bli imorgon bitti istället! =) Usch vad dagarna går fort! Snart är det bara 9 veckor tills jag får se det lilla pyret som bor i min mage. Jippie ;)

Natti natti allesammans!

Blommiga blusar

image1226

Ja till våren och sommaren blir det till att frossa i blommigt. Vad härligt! Om man vill uppdatera sin garderob med något blommigt så är ju blusen ett säkert kort som funkar till det mesta! Ovan är 4 blusar som alla ligger på ett snällt och gulligt pris ;)

1. 199:- Lindex
2. 199:- Indiska
3. 98:- H&M
4. ca 115:- (17,80$) Forever21

Själv skall jag ta fram den lilla svarta klänningen som jag köpte på Lindex för över ett år sedan... kommer bli finfin med ett vitt linne under och de rosa ballerinorna jag precis fick hem :)

Jaha, då är det melodifestival ikväll igen. Den ständiga frågan: vem vinner? Jag håller inte på någon särskild, men tror att Caracola kan gå vidare med sin lilla hoppiga låt. Förutom låten är tjejerna väldigt snygga, så några röster kommer de få på det också, hehe.

Imorgon startar det en ny tävling som jag utlovade för ett tag sedan. Ledtråd: Det blir något som hör samman med hälsokost och nyttigheter! ;) Håll utkik!

Maxiklänning - för eller emot?

99363-1225

Nå vad säger ni? Maxiklänningar - är ni för eller emot dem? Jag tycker absolut att de funkar på rätt person. Tyvärr blir det lätt att små kortisar som mig bara ser rultiga ut, men på en liiiite längre tjej och med rätt mönster så kan det bli en riktig hit! Klänningen ovan kommer ifrån
Haléns, som för övrigt gjort om sin hemsida. Jättebra tycker jag! :)

Igår slingade mamma mitt hår och klippte topparna. Det är skönt att få lite förändring... Får passa på att ta hand om mig själv lite innan bebisen kommer ;) Idag har både jag och R varit lediga. Så skönt så skönt! Jag och mamma åkte ner till Göteborg och fyndade lite saker till pappa och R på rea. Haha, var inne på MQ och köpte en slips. Men skjortan som den skulle passa till hade vi köpt på Dressman. Ändå erbjöd sig killen inne på MQ att slå in alltihop! Gulligt :) Det kallar jag sevice!

Nattinatt!

The paket

Här har ni innehållet i H&M-paketet. Jag skall bespara er bilder på hur kläderna ser ut på, då min babymage tar upp den mesta platsen nu. Men dom är tänkta att ha efter att jag fått... ;) Däremot visar jag gladeligen upp skorna och hur de ser ut på!

1.
2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11.
  1. De helt underbara högklackade espdarillosarna! Love them!
  2. De cerise ballerinorna. Så fina och blänkande :)
  3. De svarta ballerinorna. Alltid ett säkert kort!
  4. Den blå "fjärilstoppen". Otroligt skön. Nästan så att man skulle vilja ha en i en färg till...
  5. Matchande kornblått linne...
  6. Min favoritbastopp. 3/4 ärm och stretch :)
  7. Härligt knalligt cerise kofta!
  8. De hade erbjudande på bastoppar: 2 för 100:-
  9. I kassan hade de extra erbjudanden och då var den här t-shirten från Organic Cotton med för ynka 49:- :)
  10. Setet med leggings och tunika som man fick gratis. Kommer nog inte använda ihop, men tunikan var rätt söt med de små fickorna.
  11. En baskjol i svart är alltid bra att ha! Har den här sedan innan och nu kom jag över en till för 49:-
Phew... det var en del det. Men nu har jag en bra bas till våren och sommaren. Har en känsla av att jag inte kommer orka ränna i alltför mycket affärer som nybliven småbarnsmamma sen ;)

Natti!

Time for lemon lime!

image1208

Gult och speciellt grönt är väl som sagt inte överrepresenterade i min garderob. Men lite influenser i form av färgklickar med accessoarer och annat är ju alltid välkommet!

Gröna tygballerinas 79,50:- H&M/Barnavd.
Gröna pumps 599:- Wedins
Gul klänning/tunika (superbra material - bomull/siden) 199:- Ellos
Grön bh 98:- H&M
Grön trosa 59,50:- H&M
Sjal 79,50:- H&Mimage1209
Gul väska 149:- La Redoute
Grön stråväska 49,50:- H&M
Gröna leggings 69,50:- H&M
Gul blus med söta volanger 361:- Asos
Gula skinnballerinas 249:- Haléns

Apropå Citron... Ni måste bara pröva Arlas milda lättyoghurt med citronsmak. Helt underbar! Smakar som glass. Typ citronsorbet. Jag är helt fast. Skall gå och äta litegrann nu medans jag tar bilder på allt i hm-paketet! Gött!

Bild: Arla

Little of this, little of that

99363-1206

Gomorron alla glada!

Igår hämtade vi ut ett gigantiskt paket ifrån H&M. Massa snygga vår och sommarkläder! Och skor, hehe. Det är så praktiskt, för R är inte särskilt intresserad av att gå i affärer, men både han och jag är intresserad av att han klär sig någorlunda snyggt. Så jag brukar ge honom H&M-katalogen och sen får han kryssa helt enkelt... :) En gång per säsong så köper jag lite olika grejer, sen så har han sin graderob fixad liksom. Mina grejer i paketet är jag jättenöjd med. Foton kommer upp senare!

Idag har jag gästbloggat i
R:s blogg. Ni vet den som skulle handla om "Att bli pappa". Den har mer och mer gått över till att handla om melodifestivalen och allt som rör den... haha. Så jag bestämde mig för att föra in lite mode där också ;)

Klänningen här ovan hittade jag hos Dorothy Perkins och jag tycker den är helt bedårande! Den är väldigt "jag" :) 35 pund går den på.

Vad tror ni?

image1203
Jag har funderat lite på den här
klänningen och hur den sitter på. Vad tror ni? Är det en hiss eller diss? Är lite sugen på den cerise nämligen. Snyggt med ett par platta sandaler till och solbränd hud :) Priset är i alla fall trevligt och överkomligt: 149 kronor.

Ha en trevlig kväll! :)

Promenader

image1202
Nu vill jag ha vååår :) Tänk bara att strosa omkring i outfiten härovan när solen börjar visa sitt vackra ansikte ordentligt igen! Åh, jag skall minsann utnyttja all ledig tid som jag bara kan när jag är mammaledig till att njuta! Obligatoriskt är såklart glass. Och inte vilken som helst.
Ben & Jerry's utan tvekan!

T-shirt 199:- Mango
Kjol 98:- H&M/Divided
Tygskor 179:- La Redoute
Solisar 29,50:- H&M/Divided
Nagellack Essie's "Chastity" 110:- Blush

I mitt liv händer inte så mycket faktiskt just nu. Känns som en enda stor väntan... Dryga 10 veckor kvar, sen slipper jag den här babybumpen! :-D Och får se lilla pyret! Längtar tills man kommer i normala kläder igen. Var inne en sväng på H&M och provade världens finaste blus. Den måste bli min. Perfekt blommig och med liten snörning i ringningen. *drömmer*

Ha en trevlig kväll allesammans!

Lovely pink

image1201
Den här härliga
tunikan hade jag inte sagt nej till när det blir lite varmare ute! Rosa och dessutom blommigt som det skall vara den här säsongen. Och jag är inte den som säger nej till det ;)

Tunika 199:- Ellos
Byxor 198:- H&M
Väska 98:- H&M
Tygskor 98:- H&M
Halsband 159:- Accessora

Jaha, nu skall jag fortsätta drömma om våren och vila upp mig. Skulle egentligen jobbat idag, men min mage och mitt huvud ville något annorlunda. Hade så ont i magen igår att jag trodde att jag skulle behöva åka in. Till slut lugnade det sig och istället tog migränen dess plats. Härligt härligt! Men ikväll blir det melodifestivalen. Det ni!

Trevlig lördag på er allesammans!

This day... and this spring

Idag har varit en jobbig dag. Kört fullt ös medvetslös. Jag och bebbe i magen har jobbat 9 timmar... Usch det känns i hela kroppen nu. Fast imorgon är jag tack och lov ledig! Sen jobbar jag helgen. Usch. En liten ljuspunkt idag var ju det helt underbart vackra vårvädret. Jag tog mig en promenad på lunchen och det gjorde riktigt gott! Sen så styrde jag in på Johanssons för att faktiskt prova de rosa skorna. Och de var som gjorda för min fot. Eller, det inbillar jag mig i alla fall, för de var underbart snygga på! They begged me to take them home. Men dom sa att dom kunde vänta till den 25:e. Så dom får bo ett tag till i affären ;)

De här enkla, men ändå snygga klänningarna/tunikorna tycker jag om ur Rules By Marys vårkollektion. Sen gillar jag såklart den blommiga klänningen som alla bloggar om, men den hittade jag ingen bild på...

image1200

Bilder: Rules by Mary

Jag älskar bilar och kladdkaka

Idag när jag ligger ute på motorvägen i 110 km/tim så börjar helt plötsligt varvmätaren och de andra mätarna att go nuts. Först ser jag det inte för jag var tvungen att ringa ett samtal till västtrafik för att fråga om en sak (jag vet, inte bra att prata i mobil när man kör men det var raksträcka iaf...). Lägger på kvickt och ser då att allt på intrumentpanelen börjar blinka och mätarna åka upp och ner utan kontroll. Jag hinner komma på att det kanske är dags att stanna till vid vägkanten. Detta precis innan hela bilen bara dör. Jag hinner köra in någorlunda till kanten och stod halvt om halvt på en påfart och på väggrenen. Tur att bilen inte dog när jag fortfarande var ute på vägen där folk kör som dårar!

Så, nu är jag helt sur och trött. Dagen hade börjat så bra och sen hände det här på förmiddagen. R är och hämtar den tillsammans med pappa och jag tänker göra en kladdkaka som jag  vi sen skall möla i mig oss. För det är synn om mig oss. SÅ DET SÅ!

Nya favoriter från Vagabond

image1199

Var inne en sväng igår på Johanssons skor... och fick nya favoriter ur Vagabonds vårkollektion. Underbara! Dessutom bra priser. Inga över 400 kr. Åh, skulle inte tacka nej till de rosa *suck*


Usch så fint

99363-1198

Jag klarar inte av sådana här fina toppar. Det riktigt kliar i mig. Tänk till en kjol en fin sommardag. Perfekt!

Bild: Nelly

YR paket!

Härom dagen tog jag ut paket från Yves Rocher med lite smink och annat smått och gott. Mascaran som jag skrev om för några veckor sedan var med. Faktiskt rätt bra :) Sen så beställde jag bl.a. en ny ögonskugga och en duokajalpenna med två färger: brons- och rosaskimrande. Jättefina båda två. Jag köper en del smink från YR för jag tycker att det känns bra att man vet att det inte är testat på djur. Där har jag även hittat mitt favoritrouge (som jag säkert nämnt tidigare...) i en jättefin rosa nyans som jag fått en hel del komplimanger för att det ser så naturligt och "rosigt" ut :)


Jag har överlevt ännu en dag på jobbet... Eller... idag har det faktiskt varit väldigt lugnt. Men det är skönt att ha mycket att göra då, för då går dagarna fortare. Snart är det bara en månad kvar, sen går jag på mammaledighet!!!

Ah just det. Snart startar en ny tävling här på bloggen. Antagligen kommer priset bli något nyttigt ätbart ifrån hälsokosten... hehe. Så håll utkik efter det! :-D

Different shades of blue

image1195

Till våren och sommaren vill jag se mer av härliga klara blå nyanser! Jag känner att jag vill frossa i färg efter den här sega och gråa vintern. Men idag kändes det ändå att det blivit ljusare på morgonen, tack och lov!

Converse 433:- Asos
Blommig topp med fickor fram 199:- Lindex
Blommig tunika 249:- Indiska
Klarblå örhängen 198:- ÅsahjärtaNiklas/Accessora
Väska "Pastille" 1495:- Fifibags
Skärp 129:- La Redoute
Trosor 4£ TopShop
Örhängen 49:- Zylber
Regnkappa 249:- Josefsssons
Pumps 799:- Bronx/Ellos
Skjortklänning 198:- H&M

Nu bär det av till jobbet. Chefen har dragit till Egypten (bläää) så nu ligger det på mig att beställa varor och kolla fakturor. Phew... Men det skall nog gå bra, det brukar det göra! Ha en trevlig dag!

Om ni inte redan visste - Din Sko klubb

Tänkte bara tipsa er som inte redan visste att man nu kan registrera sig till Din Sko kundklubb. De kommer öppna en webbshop också nu till våren :) Registrerar man sig innan 9 mars så får man en kupong på 20% rabatt. Kan ju passa fint inför våren!

Ha en trevlig söndag allesammans!

Paket från Barnlycka!

Idag tog jag ut paketet från Barnlycka.se. Underbara Malin därifrån hade dessutom skickat med en liten extra present...
1. 2. 3. 4.

  1. Den isblåa skötväskan från SkipHop
  2. Skötbädden från Polkadot design - så söt och prickig!
  3. Passar bra till det ommålade skötbordet/byrån...
  4. Liten överraskning som också låg i paketet - sötaste lilla bodyn och strumporna med texten "Pytteliten" :)
Jag är supernöjd med alltihop! Kort på nya vagnen får bli en annan dag. Den står i förrådet nu... men däremot kommer här lite bilder på de handsydda bäddseten som jag kärat ner mig i!



Ni hittar mer om dem på Jander design!

Nu skall vi iväg och se melodifestivalen hos några vänner. Ha en trevlig kväll!

Lalisen testar: Rapsodine ansiktsmask!

image1184

kväll har jag testat Rapsodine Ansiktsmask som är baserad på ekologisk rapsolja. Förutom rapsolja så är det en tropisk alg, Ahnfeltia concinna i. Masken skall vara fuktgivande och mjukgörande. Rapsoljan och algen kombinerat skall göra huden "spänstig och återfuktad".

Så här gör du: Applicera på torr hud och låt verka ca 10 min. Sen sköljer du av med ljummet vatten.

Så här tycker jag: Idag kände jag mig onekligen trött och sliten. Så lite spänst och fukt som utlovat vore ju inte helt fel. Jag trodde att konsistensen skulle vara oljig och tjockare med tanke på att den bygger på rapsolja. Men inte då. En skön gele som var lätt att applicera. Sved till lite lätt precis när jag lade på den, så den kanske inte är något för den som har väldigt känslig hy. Men sen lade det sig och när jag hade sköljt av den så kändes och såg huden mycket piggare ut!

Jag har kollat upp ingredisenserna och de få som finns i är bra! Känns bra att det inte är massa konserveringsmedel, konsistensgivare m.m. utan några få ingredienser, rena grejer :)

Slutsats: Passar de flesta hudtyper, förutom den riktigt känsliga. Bra om man bara vill ge sin hud lite extra lyx och nytt liv.

4 av 5 ♥♥♥♥

Efteråt lade jag på lite kallpressad Gurkörtsolja som innehåller mycket GLA. Väldigt bra för huden om man som jag lätt får små vita prickar under huden, "milier". GLA:n sägs motverka uppkomsten av sådana...

Att bli mamma - Fortsättningen

Tänkte uppdatera er lite på bebisfronten och hur livet förändras...

Just nu lever R med ett nervvrak. Japp. Det är inte mycket som behöver gå fel för att jag skall klappa ihop totalt och grina. Usch. Å nästa dag undrar jag vad i hela friden the fuzz was about...?! Helt sjukt vad hormoner kan göra med en när man är gravid! Man har ju hört en del, men inte trodde jag att det kunde bli så här. Som tur är så är R en väldigt tålmodig och snäll människa så vi skall nog klara av det här! :-S Sen är det väl lite psykande att se hur kilona stiger på vågen... men då vet man ju att allt är som det ska vara iofs. Fast idag hade jag gått ner ett kilo jämfört med förra veckan. Och DET mina vänner är otroligt, med tanke på hur mycket onyttigheter jag stoppar i mig! Försöker äta nyttigt när det gäller mat och så, men godiset det slinker ner det med. Så jag kör nån slags mellanvariant av onyttig, hehe.

För övrigt är allt handlat och klart förutom täcke och kudde till spjälsängen. Med andra ord så känns allt välförberett och klart :) Skall lägga upp bilder på vagnen vi köpte för ett tag sedan plus de helt underbara handsydda bäddseten. Ett tips till er som vill ge något speciellt till nån som skall ha snart. Eller kanske till eran egen lilla99363-1183 bebis... Mer om det imorgon.

Apropå graviditetscravings... Just nu är det Marbous Dukat som gäller för hela slanten →

Imorgon skall jag hämta ut paketet med skötväskan och skötbädden som äntligen kommit! Då blir det bilder!

Bild: Northener

Nu blir det ansiktsmask!

Hjärta dig

image1181
Jättesöt topp från Ichi som är nyinkommen hos
Nelly. Inte helt fel :) Fräsch till jeans eller ljus kjol till våren. Dessutom ett snällt pris: 129:-

Ikväll har jag en liten kväll för mig själv. R skall till några kompisar för att snacka om deras band... Så då blir det ansiktsmask, inpackning och hela köret förhoppningsvis! Förresten, imorgon är det melodifetivalen. Skall ni kolla?

Nu skall jag duscha och sen är det till att pinna iväg till bussen. Ha en bra fredag allesammans!

En lyckad reklamation...

Jaha, hur kan en reklamation vara lyckad undrar ni? Jo, jag köpte en duffel förra vintern på La Redoute. När jag tog fram den inför den här säsongen så såg jag att den egentligen inte alls hade hållt förväntningarna. Den kostade runt 1000-lappen EFTER avdragen rabatt, så då förväntar man att den skall hålla i både färg, form och ytskikt. Min hade dock blivit jättenopprig. Så jag skickade tillbaka den. Fick pengarna i retur och tog istället den här duffeln som kommer från deras BEST-kollektion. Där har alla kläderna 1 års garanti och dessutom var den här mycket snyggare än den första. Min första hade ingen knappslå uppe vid halsen och längden passade bättre på lilla korta mig. Plus: tro det eller ej, men den gick till och med att stänga om "lilla" babybumpen ;)



Jag kan verkligen rekommendera den om man vill ha en snygg och klassisk jacka :) Med rabattkoden 72120 fick jag 40% rabatt och det hela slutade på under 1000-lappen!

Tröttheten har tagit överhanden och jag får tyvärr skjuta upp rescensionen av ansiktsmasken tills imorrn...

Nattinatt!

Tröttis

Efter lite tystnad så är jag tillbaka :) Haft en ledig heldag med syrran och lilla Elvira. Skönt, men jag har varit igång ända sedan kl 6 i morse... Inte likt mig ;)

Roligt att ni gillade den nya designen på bloggen :-D Då får den vara så här ett tag. Lite vårfint sådär. Kände förresten tydliga vårkänslor av det vackra vädret idag!

Höres senare! Då blir det rescension på ansiktsmask från Rapsodine ;)

Nytt in - gammalt ut!

Nu vart det en ny design på bloggen. Tyckte det var dags. Något ni vill ändra? Det är ju ändå ni som skall läsa här varje dag, så det är ju bra om ni har något fint att vila ögonen på ;)

Hiss eller diss?

Pink delights - rosa ända ut i fingertopparna

image1173

Ja jag är en rosa tjej ända ut i fingertopparna. Inget jag kan eller vill göra något åt. Och varför skall man göra det när det är få färger som gör en så glad som just rosa? :)

Rosa
kuddfodral i linne 129:- Ellos
Nagellack "Can't filmfest" 110:- Essie/Blush
Rattmuff Kitsch.se
Skurhink 59:- Rusta
Blender 349:- OBH Nordica/Expert
Pumps 361:- Asos
Örhängen 249:- Åsahjärtaniklas/Modemecka.se
Rosettbrosch 49:- Zylber
Liten myntbörs 119:- Bluebox
Tvättkorg 15:- Rusta
Handdammsugare 1280:- Tretti.se
Halsband 19:- Zylber

Nu har vi fått oss en riktig färgkick! Nu skall jag sortera lite bland bebiskläderna och hänga den roliga tvätten... :/

The winner takes it all - kuddfodralet!

Vinnaren i tävlingen blev Therese Wiksten! Grattis!

Det rätta svaret på frågan om vart filten kommer ifrån är: Snoffs Design. Therese motivering till vem som skulle ha vinsten och varför löd:

" Kuddfodralet skulle min systeson, som är drygt 1,5 få när dom kommer ner och hälsar på om några veckor. Jag träffar honom väldigt sällan eftersom dom bor 60 mil ifrn mig, så det vore kul att ge honom något som han kan ha99363-1162 kvar väldigt länge. Min syster hade ett favoritörngott med ferdinand när hon var liten, som fortfarande hänger kvar. Kanske kan det här kuddfodralet bli lika speciellt för honom:-) "

Fick in en hel del bidrag - alla med massa fina motiveringar. Men jag valde ut 4 av dem och lottade sedan fram vinnaren.

Maila mig din adress så skall jag se till att ett kuddfodral dyker upp i din brevlåda :)

Beslutsångest

Jag har beslutsångest över att behöva välja bara EN vinnare. Många fina och bra motiveringar. Skulle vilja ge varenda en av er ett kuddfodral! =0) Så jag tar mig friheten att berätta vem vinnaren är imorgon. Behöver lite mer tid ;)

Natti!

Ellospaketet

Nu så skall jag redovisa innehållet i Ellospaketet!



Jag hade beställt 2 klänningar. Den ena var den här svarta, långa. Den var verkligen jättefin och jag kan rekommendera den om man vill ha en snygg och skön långklänning. Tyvärr insåg jag att den var inget amningsmaterial ;) Men syrran tyckte den var lika fin som jag tyckte, och igår fick hon den istället.

Sen så beställde jag den här svarta tunika/klänningen. Jag gillade fjärilsärmarna och de gulliga fickorna framtill. Jag beslutade mig för att den skulle kunna funka vid amning om man har en kjol eller byxor under. Jag skulle kunna tänka mig en likadan fast lila också. Jättefin verkligen :) Nu ser den ganska oformlig och ful ut, skall försöka fixa ett bättre kort, med mig i den ;)

Sen så fick man som premie ett handduksset som jag tyckte var värda att nämnas. Riktigt snygga! :-D

Nu skall jag äta upp min gröt och sen hopp in i duschen! Ikväll annonseras vinnaren av tävlingen. Håll utkik!

Gröna sköna drömmar

image1165


Jag fick såna härliga vårkänslor när jag såg den här tunikan/klänningen hos Indiska! Härligt med gräsgrönt. Är själv ingen stor användare av färgen, men vem vet? Man kan ju ändra sig ;)

Tunika 199:- Indiska
Örhängen 49:- Zylber
Väska 149:- La Redoute
Nagellack "Gargantuan Green Grape" från OPI
Ballerinor 149:- La Redoute

Nu skall vi åka en sväng till Lerum för lite söndagsfika med syrran och familj! Trevlig kväll på er!

Påminnelse

Jag säger det igen: Ni måste maila in era bidrag till tävlingen, inte skriva en kommentar! Ni som redan skrivit kommentarer, era har jag tagit bort så att man inte kan se dem, men de är sparade och ni deltar fortfarande i tävlingen ;)

Fortsätta skicka in era bidrag fram till 24.00 ikväll på [email protected]!

Lalisen testar: Goldwell Leave-in-serum Repair

image1164

Idag har jag gjort en fuktbehandling för mitt stackars permanentade hår. Kände att det var verkligen behövligt. Fick tipset om det här leave-in-serumet av expediten på Bellbox då den produkten jag hade tänkt köpa hade utgått.

Serumet är för alla hårstrukturer och det sägs så här om det: Återuppbyggande serum för torrt, slitet och skadat hår. Intensiv snabbvård för unik spänst, mjukhet och lyster.

Så här gör du: Det stod inget på förpackningen om hur det skulle användas, men jag lade i det i nytvättat handdukstorkat hår. Spred ut det så jämt jag kunde och "kramade" liksom in det.

Så här tycker jag: Eftersom jag har ett av världens absolut torraste hår just nu så ville jag verkligen ha en fuktbomb. Mitt hår är så torrt att jag kan krama in massa vanligt balsam eller inpackning och låta det torka, och det är ändå så att det syns att det är torrt. Efter att ha gjort den här kuren så var det första gången som håret utan balsam såg ut som det gör med.... Om ni förstår. Så jag är jättenöjd. Glansigt och fint blev det också. Lätt att ta i och torkar snabbt in. Det här skall jag nog försöka göra en gång i månaden tror jag!

5 av 5 möjliga!

Priser och inköpsställen: Hos frisörer och andra som säljer Goldwells produkter. Jag köpte min på
Bellbox på Allum i Partille, och där kostade den 49:-


Nu är jag sugen på att testa ett bra leave-in-balsam. Något förslag?

Grrr

Godmorgon alla glada! Idag är det dags för ännu en jobbdag. Vi gick på bio igår och det var supermysigt. Först var vi på Pasta+ och åt och sen drog vi vidare till bion. Filmen var verkligen en höjdare! Nu sitter jag och är lite smått irriterad på att jag fått fel vara från Nelly. Dom har nämligen blandat ihop bilderna på sin hemsida. Så istället för att få de snygga boxershortsen till höger här på bild så fick jag ett par fula army-mönstrade. Och DET är nog det fulaste mönster jag vet. Grr. Jag skulle ge dem i present till R för att han är så underbar och står ut med mina graviditetshumörsvängningar. Jaja, bara att skicka tillbaka då.

Nu måste jag sticka! Rescension kommer ikväll på en underbar Goldwell-produkt för trött och slitet hår ;)

Fredag!

Ja visst är det härligt med helg. Speciellt när man själv skall jobba hela helgen ;) Hinner inte blogga så mycket nu, men passar på att tacka för de bidrag som hittills kommit in till tävlingen :) Har tagit bort de kommentarer där vissa av er skrivit ert bidrag till tävlingen. Ni måste maila in, annars blir de inget svårt att hitta svaret på mina frågor ;) Eller, det är inte så svårt annars heller iofs ;)

Jag skall prova en ny ansiktsmask från Rapsodine-serien som jag skrivit om tidigare. Rescension på den kommer ikväll eller imorgon. Imorgon skall vi nog gå på bio. National Treasure, 2:an. Någon som sett den? Bra eller dålig? Vi älskade ettan och hoppas att den här skall vara lika bra...

Ha en fin regnig fredag! Nu är det helg *suck* ;)














harset="ISO-8859-1">