radedoub

Lash plumping mascara

Hämtade ut ett paket med lite nytt smink från Yves Rocher och kan varmt rekommendera dessa två produkter som var nyheter för mig:

Lash plumping mascara - En nyhet som faktiskt var riktigt bra. Jag skall vara ärlig och säga som det är: hittills har jag inte hittat nån mascara från Yves Rocher som håller i längden, men äntligen så hittade jag en som var jättebra. Bra, tät borste. Jag brukar ta två lager och med denna blev det både långa och volumiösa fransar.

Couleurs Nature Ögonskugga Gyllen beige
- En bra basögonskugga. Diskret men ändå inte tråkig. Perfekt som bas över hela ögonlocket.


Idag har jag fått besöka vårdcentralen för tredje gången på 10 dagar. Denna gång konstaterade en mycket trevlig läkare och sjuksköterska att mitt sår/ärr var infekterat och det blev tyvärr antibiotika... Men det positiva är att jag nu har mycket mindre ont sedan de plåstrat om mig :)

Min käre make och jag har kokat ihop en ny design till bloggen som dyker upp i helgen! Fr.o.m. då kan man också nå bloggen via www.lalisen.se

Dear Melanie

Det blev ingen promenad idag. Det har istället varit mycket synd om mig... Tog bort ett födelsemärke för en vecka sedan. Tyvärr satt det illa till mitt i vecket i armhålan och nu har det blivit rött, irriterat och ej så ihopläkt som önskat. Stygnen var så hårda så de små ändarna av tråden skar in i den irriterade huden. Ja ni fattar. Så idag har jag haft en hand konstant i sidan i bästa are-you-talking-to-me-vifta-med-ena-fingret-stilen ;) Nu börjar rodnaden lugna ner sig så imorgon kör vi på prommis och en sväng till
Stoff och Stil i Bäckebol.
För övrig så älskar min jacka/kappa från Didriksons som jag hittade hos Alltiute.se till ett bra pris. Modellen heter Melanie och färgen heter Iris. Den påminner om syrénträdet hemma i trädgården när jag var liten... :) Det är den perfekta övergångsjackan när det är sånt här väder och var verkligen ett superköp!
Bild: Alltiute.se

Vikt-igheter

Jag behöver ta itu med min kropp. Dags att bli nyttigare och faktiskt se till så att siffrorna på vågen börjar ticka nedåt... Jag började i måndags. Jag skall vara totalt ärlig: Vägde in på 76,3. Detta behöver förbättras och första delmålet är 69 kilo.

Kanske skulle man utnyttja rabatten som Ellos ger nu? 40% på valfri vara med koden 241801 och denna gång gäller det även varumärken(!). Jag är sugen på dessa byxor ovan. Den blå färgen är så skön och jag tycker det är kul om vi kunde få se ännu mer träningskläder med färg! Jag har själv två par av Adidas Climacool som jag är helt såld på, så jag är lite tveksam till att byta till ett nytt märke dock. Usch så fjantig man är.
Idag: ut på långprommis med Theo i vagnen!

Nu kör vi igen... Hjärtligt!

Jo tack, det har varit några händelserika år, men nu känner jag att det är dags att blogga lite om kläder igen. Som ett litet andrum liksom.... mest för min egen skull och för att kanske glädja nån? :)
Just nu är jag väldigt inne på tunna blusar. Tunna blusar som matchas med tighta jeans, kjol, leggings.... ja you name it. En blus är alltid välkommen i min garderob. Denna här ovan från H&M är stilren och enkel att matcha, men samtidigt lite kul. Gillas starkt!
Blus 249:- H&M
Jeans 99:- H&M - har 2 par själv av dessa och älskar dem...
Stövletter 879:- La Redoute
Hårspänne 39:50:- H&M
NU: nattning av en trött kille som är helt ovetande om att han skall få en sådan här fin i present imorgon...
Bilder lånade av H&M, La Redoute.


harset="ISO-8859-1">