radedoub

Off we go

♥♥♥♥♥

Idag var det 5 år sedan som vi stod och sa ja till varandra, älsklingen och jag. Han hade planerat en överraskning och jag har haft mina aningar..hihi. Och mycket riktigt så står en tripp till Danmark på vår agenda idag. Vi håller precis på att köra på båten :) Hoppas vädret är med oss idag bara. Vi skall svänga upp till Skagen tänkte vi :-D

Ha en trevlig lördag allesammans!
♥♥♥♥♥

Nya stövlar

Dags att visa de underbara stövlarna som jag beställde från Ellos. Lite stora i skaftet (ja efter 4 månaders amning och gallanfall så har man gått ner x antal kilo), men annars jättefina. Har inga stövlar med högt skaft och lite klack så dessa var perfekta. Nu är de på rea för 299:- Lagom :)

Nu blir det sängen för min del. På lördag är det min och R:s bröllopsdag. Han har planerat nån överraskning, vi skall vara borta hela dan'. Så jag får använda morgondagen till att ta det lugnt och ladda tillsammans med Theo! Sov sött!

Outlet


Visste inte att Lindex hade en outlet på nätet utan upptäckte det igår när jag skulle handla lite kläder till Theo. Hittade den söta t-shirten där för snälla 69:50:- Passar bra att hösta till den med en stickad väst och manchesterbyxor ;)

T-shirt 69:50:-
Manchesterbyxor 298:- H&M
Väst H&M
Boots 1300:- Bianco

Idag blir det lite inlägg till skillnad den vecka som gått, då det inte blev något alls. Svårt när inte tiden räcker till men hoppas att ni inte överger mig helt utan kollar in här med jämna mellanrum!

Bilder: Lindex Shop Online, H&M, Bianco

Horredsmattan+ Ellos = SANT

Att jag är ett fan av plastmattor är knappast nån hemlighet. Och då blir man ju glad när Ellos och Horredsmattan har inlett ett samarbete! Snygga, moderna och dessutom lätta att hålla rena. Gjorde ju misstaget att köpa en vit matta i kraftigare bomull på Ikea. På den skulle man behöva ha en dammsugare som står på dygnet runt och suger upp all smuts som dras till den. Haha, inte riktigt så allvarligt är det, men nära på. Näe tacka vet jag plastmattor ;) Att det sen är 50% på valfri vara just nu gör ju inte det hela sämre. Har nog aldrig fått tag i Horredsmattor så billigt. Jag tror att den vit/beige med blommor kan bli jättefin i köket under köksbordet hemma hos oss...

Bilder: Ellos

Dress me up


Här kommer ett litet collage med några av säsongens stora trender. Spets, rutigt och stickat! Jag har fastnat för den fina kjolen som H&M fått in. Så härliga färger! Sen så är det snyggt att bryta av det hela med lite lack, det tuffar till ;)

Kjol 298:- H&M
Blus 249:- H&M
Basker med blomma 59:50:- H&M
Strumpbyxor 2-pack 79:50:- H&M
Väska 399:- Modströms/Nelly
Cardigan 349:- Lindex
Stövlar 649:- La Redoute

Nu skall jag sova en blund, sen blir det kanske en liten promenad ner till stan' med en kompis. Hade inte varit helt fel en vacker höstdag som denna!

Bilder: H&M, Nelly.se, Lindex, La Redoute

Lack på armen

Jag fastnade för den här snygga lackväskan som H&M fått in bland nyheterna i webshoppen. Den svarta hade inte varit helt fel i höst och vinter :) Den får bli dagens fynd med sina 198 kronor!

Idag skulle jag vilja måla om en liten pall som jag haft ända sedan jag var liten liten flicka. Den har blivit lite bedagad så den skall få en skvätt med rosa färg på sig. Vi får se vad jag orkar. Haft ännu ett gallanfall igår. (Jajjemän, tog en tugga på cheesecaken, och sen var det kört.)

Trevlig fredag allesammans!

Nytt i garderoben

Här har ni några av de senaste tillskotten i garderoben, (fler kommer imorgon):

Svärmor och jag var på utförsäljning på DeVal i Uddevalla. Där hittade jag den söta bruna toppen från Esprit för bara 39:- och den härliga regnkappan för drygt 120:- Inte illa alls :) Jag som letat efter en regnkappa länge!

Sen så har de underbara skinnpumpsen från La Redoute kommit. Och de var precis så fina som jag föreställt mig! En fullträff och något jag verkligen kan rekommendera!

Imorgon kommer det bilder på H&M fynd ;) Jag har lyckats hitta inte mindre än två par nya jeans som var sköna passade som hand i handske och som dessutom var till riktiga fyndpriser, hehe.

Sov sött!

 

Förkyld torsdag

Vi har varit förkylda här hemma, alla tre. Men hos R och Theo hänger det kvar lite längre. För en gång skull så blev jag bra riktigt fort, jippie! :) Idag tänkte jag vara lite huslig och baka litegranna: lunchbullar och Nigella Lawsons cheesecake med en ovanlig botten. Istället för digestive är det nämligen Maryland cookies double choc chip i, hehe. Inte alls äckligt ;) Att jag sen knappt kan titta på kakan utan att få ett gallanfall, ja det är en helt annan femma. Nu så är det snart dags att sova en stund till. Har ofrivilligt blivit en som får gå upp vid 7 varje dag. Detta självklart pga en viss ung herre... ;)

Skall ta lite kort och lägga ut på allt nyshoppat också. Later!

Bild: godmat.org

Höstmyspys



Livet bara rusar på och bloggen har inte fått så mycket av min tid, men förhoppningsvis skall det bli ändring på det! Har shoppat en del som jag vill visa och så har jag pysslat lite här hemma också... ;)

Jag har i alla fall spanat in den här söta morgonrocken från H&M. Så söt med volanger och allt. Den gav lite inspiration till lite höst myspys!

Morgonrock 249:- H&M
Doftljus 29:- Ikea
Peeling med vaniljdoft 78:- Yves Rocher
Temugg 99,50:- Indiska

Psst... just nu får man hela 50% på valfri vara hos H&M med rabattkod 8234! Inte illa alls ;)

Ha en fin lillörda' allesammans!














harset="ISO-8859-1">