radedoub

Håhåjaja

Tänkte ge er en liten uppdatering på vad som händer i vårt liv just nu!

Theo - 9 månader fyllda i tisdags. Kryper (han har fått upp en väldig fart) och drar sig upp och står och pillar, river, sliter och slår i det mesta som han får tag på. Supersöt som vanligt (ja, jag är ju hans mamma såklart att jag tycker att HAN är underbarast av alla barn). Han säger titta, där och hej då. Fast på sitt eget lilla sätt. Mer som titttttttaaaa, dä och ä da. Sen så säger han ju det två viktigaste orden också: mamma och pappa! Hehe. Ja just det. Den senaste grejen som vi lärt honom är att räcka ut tungan... Jättekul. Tills vi kom på att det kanske inte uppfattas som Så charmigt av alla i vår omgivning. Även om han har en rysligt söt liten tunga.

R - blev arbetslös, utan a-kassa, men sen fick han nytt jobb på Folksam. Så han börjar där i mars. Schpännande schpännnande. Öppnar man hans hjärna så står det just nu "pensioner" i stora versala bokstäver.

Jag - lilla jag är numera en helt frisk människa utan gallproblem som gör att jag behöver åka fram och tillbaka till akuten. Jag driver min lilla webbutik och stormtrivs hemma med Theo-godingen. Idag var jag nere på stan och fikade, kollade på kläder och fick mig en ordentlig promenix hem. Nästa vecka skall jag träffa en kompis som också har en bebis på 9 månader. Vi skall göra stan i Göteborg tänkte vi. Kanske får shoppat lite vårkläder. Ja tack, det får gärna dra mot vår nu! Apropå shoppat - fick hem ett paket häromdagen med lite fina saker från H&M. bla.a koftan här bredvid. H&M, underbara H&M. Dom går alltid att lita på, hehe.

Nighty night.

Sanctum - något för mig (och dig)?

Jag har fått ett tips om en helt naturlig hudvårdsserie från Australien som jag funderar på att ta in i min webbutik. Här har ni lite fakta om den:

Sanctum innehåller inte:
  • Onaturliga konserveringsmedel
  • Färger eller parfym
  • Dioxiner
  • Petrokemikaliska ämnen
  • Mineraloljor
  • Parabener
  • Propylene Glycol, Hexan, Diethanolamine (DEA), Phthalater, Sodium Larul Sulfate eller Sodium Laureth Sulfate, Aluminium, eller ingredienser från djur.
Sanctums produkter är till 100% utvunna ur och nyttjar den kombinerade kraften hos:
1 – Renat Källvatten från källorna i Byron Bays regnskogar
2 – Medicinskt klassade, terapeutiska ört-och växtextrakt
3 – Kosmetiska nivåer av aktiva vitaminer
4 – Lugnande essentiella oljor
5 – Ett unikt, patenterat, naturligt bevarande system som förenar örtextrakt stärkta med naturliga antioxidanter och vitaminer.

Sanctum är medlem av Chose Cruelty Free (CCF) En oberoende australisk organisation som godkänner produkter som INTE testats på djur. Till 100% mot djurförsök

Att få shoppa åt andra

Tänk vad trevligt det är att få shoppa åt andra! Ja, för det är ju lite det man gör när man beställer in varor till butiken. Idag gick det iväg en beställning och det blev inte bara påfyllning, utan även lite nya grejer. Bl.a. dessa:

Underbara väggdekorationer med ros- eller tulpanmönster! Roligt om man vill fräscha upp en tråkig dörr eller en vit vägg :) Om allt går som planerat så finns de i lager om typ 10 dagar.
Nu tycker Theo att jag är dötråkig. han försöker dra tills sig uppmärksamhet genom att sitta och frusta och prutta med munnen så spottet far åt alla håll och kanter. Man upphör aldrig att förundras, haha.

Ha en bra dag allesammans, och njuuuut av (vår?)solen! :-D

Releaseparty!

Min helt underbara vännina J  var utan man ikväll och ställde till med fest. Tio tjejer var vi som firade bl.a. att jag öppnat min webbutik. De handlade lite och så mös vi med smörgåstårta, räkor, bubbel och choklad. Kan det bli trevligare? Theo var med en stund i början, sen kom pappi och hämtade honom.

Nu känner jag mig laddad inför det här projektet!  :)  Man får sina ups and downs. När inte allt funkar som man vill så känns det ibland som om musten sugs ur en. Som igår när jag fick en varuleverans med bl.a. de här muggarna →
tror ni inte att fraktbolaget lyckats krascha 13 st !? Hur i hela friden lyckas man... *suck*

Idag har jag färgat håret igen. Vad snabbt det blir en utväxtrand! Blä. Är numera brunett på heltid och trivs väldigt bra med det. Skall bara se till att få klippt det också, så ser jag ju riktigt representabel ut och kan börja visa mig ute bland folk igen ;)

Bild:
www.lauras.se

Lauras.se har öppnat!

Nu äntligen är butiken öppen! ♥-ligt  välkomna in, bara att klicka på loggan här nedanför så öppnas det i ett nytt fönster. Som ett exempel kommer det nu i veckan hem denna söta ljuslykta... →
Den går att beställa redan nu och ligger på 139:-

Posta gärna en kommentar här sen och säg vad ni tycker. Vill gärna ha konstruktiv kritik och gärna tips på saker ni skulle vilja se m.m.


Mer roligt till butiken!

Nu har jag nosat upp härliga olivoljetvålar som jag idag beställt till butiken. Superfina, med riktigt bra kvalitet och hela 78% olivolja i. Självklart helt naturliga ingredienser för övrigt också. Tycker det är kul att det inte bara är vanliga naturella olivoljetvålar utan även med olika dofter. Jag har tagit in ros, aloevera, citron, jordgubb, lavendel och honung. Och den naturella så klart.

 

Tänker själv börja med detta istället för den vanliga flytande tvålen (typ Bliw eller nåt) som gör mina händer helt snustorra. Helt otroligt. Speciellt nu när man har barn och tvättar händerna mycket oftare pga blöjbyten, massa matkladd och annat ;)

Liten tjuvkik...

Saker och ting kärvar och jag håller som bäst på att få till en registrering hos bolagsverket. När det väl är klart så är allt klart för att öppna butiken. Usch vad jag avskyr alla papper och trams. Men till dess så tänkte jag ge en er en liten tjuvkik på vad jag kommer ha i inredningsväg i butiken!


Den här takkronan för levande ljus föll mig i smaken direkt och kändes helt oemotståndlig :)
Finfina klockan. Lika oemotståndlig den med :) Skulle behöva en själv för köksklockan lyser med sin frånvaro här hemma...Lyktor till att ha både inne eller ute på uteplatsen/balkongen till den varmare årstiden som vi väntar på!
Nå, vad tror ni? :)

Ha det härligt allesammans! Återkommer när jag har något mer intressant att visa upp ;)


harset="ISO-8859-1">