radedoub

Vill du flytta hem till mig?

Usch så söta! Verkligen min stil. Det hade passat bra med ett par rosa pumps i min skogarderob :) Apropå skor. Nu har jag tagit mig i kragen och faktiskt börjat använda alla underbara skor som står här hemma. Nu när jag fått tillbaka min normala form på fötterna så känns det kul att kunna börja använda allt igen. Även de som jag använt förut känns som nya :)

Kort sagt: jag har nog tillräckligt med skor här hemma (min man skulle nog hålla med) men hade
dessa funnits i min storlek så är frågan om jag inte hade slagit till ;)

Ha en skön dag!

Shabby chic

Min svärmor tipsade mig om en säljare på Tradera som säljer nya kläder som hon tar in från USA. Jag kollade in på hennes auktioner och hittade den superfina blusen som ni ser till höger. Söt i Shabby Chic-stil :) Jag gillar speciellt nederkanten på den.

Nu är vi (suprise suprise) hos svärföräldrarna igen och hälsar på. Haha, man kan tro att vi har flyttat hit. Jaja, man får ju passa på nu när R är ledig och Theo är liten. Dom vill ju träffa sitt barnbarn också ;)

Idag var vi på BVC för vägning och mätning. Duktiga lilla A-barnet (fniss) hade gått upp ett halvt kilo på två veckor! Nu börjar det bli riktigt roligt för han ler och skrattar redan mot oss. Lilla godingen kan få för sig att ligga och snacka med mig mitt i natten när det är dags för mat... mindre uppskattat vid sådana stunder, men man kan inte låta bli att le tillbaka :)

Nu känner jag mig lite som nedan och skall snart dra mig mot sängen :) Den nyinköpta, uppblåsbara som svärmor köpt för våran skull. Det ni! Hoppas den går att sova i och att vi inte vaknar nere på golvet ;-P Nattinatt!


Blommor i mitt hår

Vilket sött
hårband som jag hitade hos Forever21. Helst skulle man ha flera stycken och i olika färger i en snygg uppsättning :)

Idag är vi och hälsar på hos svärföräldrarna. Eller Theos farmor och farfar ;) Jag har fått sovit hela 3 timmar i sträck då farmor vart så snäll och tog Theo på morgonen. Så nu är jag pigg som en lärka ;-D

Ha en skön söndag allesammans!

Patchigt

Nu var det väldigt längesedan vi hade ett fynd här på bloggen! Om den här väskan är lika snygg i verkligheten som på bilden så skulle jag definitivt inte tacka nej till den :) Bra pris såklart: 198:- Och så härliga bruna nyanser som skulle passa bra till hösten. Jaja nog om hösten. Nu hoppas vi väl på att solen vill visa sitt glada ansikte snart igen. Här har det minsann haglat i natt så att man till och med vaknade av att det slog mot taket!

Idag skall vi hänga upp lite tavlor och fixa lite i Theos hörna. Sen skall det rensas bland babykläderna. Han växer ju så det knakar!

Ha en skön lördag!

Bild: H&M

Andrum och mattor


På besök hos min farmor

Tack för era uppmuntrande kommentarer! Jag tror nog att det är bra att ha nåt litet andrum i vardagen som är bara mitt. Så jag har bestämt mig för att fortsätta blogga. Kanske inte varje dag, men när jag känner att det finns något värt att dela med mig av. Sen kommer det kanske bli lite mer personligt - vad jag och Theo hittar på om dagarna osv...Så, vad har hänt i mitt liv det senaste, förutom Theo och allt det? Vi har bott in oss i våran nya lägenhet och gillar den lika starkt nu som när vi först fick den :) Jag har börjat klä golven med mattor och tänkte tipsa om en som jag hittade hos Ellos. Om man vill ha en
gossig ryamatta så har de en snygg variant som vi har uppe i vårt vardagsrum. Våran är inte grå som på bilden utan är i tre olika bruna nyanser, vilket gör att den ser mer "levande" ut.

Sen har jag hämtat platsmattan som jag beställde till nedervåningen. Den är vändbar och har två olika färgställningar. Så här blev resultatet (Theos babygym matchar väl inte så jättebra ;] men men) :För mer häftiga plastmattor, kolla in Horredsmattan, under fliken "Plastique design".

Nu mullrar det och blixtrar för fullt runt knutarna. Lite mysigt tycker jag :) Nu skall jag ta itu med dagen. Går fortfarande i nattlinne och släpar. Välkommen till småbarnsmammans liv ;-)

What's next?

Jodå jag lever. Men här på bloggen har det varit dött. Livet har verkligen förändrats dratiskt när man fått barn och helt plötsligt finner man att man har helt nya värderingar och en ny syn på vad som är viktigt och inte här i livet. Mycket djupa tankar och ett stort ansvar. Så bloggen har fått ligga på is. Jag funderar fortfarande på om jag skriver på sista kapitlet eller om jag skall ta upp bloggandet igen. Isåfall så blir det ju mest för min egen skull, då väldigt många läsare har fallit bort. Fast då är jag ju tillbaka där jag startade en gång för två år sedan - det var ju för min egen skull då också ;-)

To be continued...


harset="ISO-8859-1">