radedoub

Snart öppnar lauras.se!

Snart slår jag upp dörrarna till min webbutik - lauras.se ! Väntar bara på att få hem varor som jag beställt, annars är allt klart. Åh så spännande!!!

Som ni förstår så kommer det inte bli så mycket bloggat.... Men man kan inte få allt ;)

Hoppas ni alla har det bra. Vi mår bra. Theo kryper nästan och lever loppan här hemma. Jag börjar få ångest för att jag snart bara har 5 månaders mammaledighet kvar. Och så hoppas jag på snö, för då blir det så mycket ljusare i vårt avlånga land.  Jaja, hoppas kan man ju alltid... ;)

Later!

Vad vill ni handla?

Tänkte höra med er vad ni skulle tycka var intressant inom naturlig hudvård? Vad letar ni efter som skulle vara intressant att ta in?

Vad sägs om inpackning/hårkur? Lipgloss? Ansiktsmask?


Pannkakor och skatteverket

Har precis gjort pannkakor på lite av det som fanns hemma= ingen mjölk så det blev lyxiga varianten med bla grädde, hehe. Jaja det är ju fredag! Fast jag hade faktiskt fullkornsmjöl i. Lite pluspoäng ;)

När det gäller butiken så är det på gång. Har redan beställt hem lite varor och fler kommer. Kommer bla ta in handcremen som fick första placering i min jämförelse av olika naturliga handcremer. Ni kan se det inlägget
HÄR. (Tyvärr har den gått up några kronor i pris sen dess, men är fortfarande prisvärd som tur är.) Nu väntar jag mest på att skatteverket skall skicka alla papper sen är det bara till å köra! Schpännande schpännande!

Vad tycker ni?

Jag sitter och funderar på om adressen till butiken skall vara :

  1. lauras.se
  2. laurasfavoriter.se
Grejen är den att laura.se är upptaget. Kanske lauras.se är för snarlikt. Lätt att folk hamnar fel?

Vad tycker nI?

Working girl

Ja det här med att starta en egen verksamhet är väl inte gjort i ett huj, men samtidigt är det kul och jag tar den tid jag kan när Theo sover och lite på kvällarna. Så nu börjar jag få lite koll på grejerna! Ja som ni förstår så blir det inte mycket (läs: ingen) tid över att blogga... See you soon.

Min alldeles egna webbutik

Nu ni. Tänka sig att jag faktiskt skall ut på ny mark och har bestämt mig för att starta en liten webbutik som kommer ha grejer för kropp och hem. Allt i Laura-stil ;) Tänkte i alla fall pröva och se vad som händer. Tycker att det vore så fruktansvärt kul! Butiken kommer öpnna inom 1-2 veckor. Jag lägger ut adress och info så snart jag vet mer ;)

Nu måste jag jobba vidare. Får passa på när Theo sover ;)

Ha det godis allesammans!


harset="ISO-8859-1">