radedoub

Vacker satin på fötterna

Vilka underbara
pumps som finns just nu på Forever21.com! De finns i flera färger, men de här var ju klart finast - rosa såklart. :) Det värsta är att de bara kostar 95 svenska kronor. Men det som räddar mig från att klicka hem dem är såklart frakt- och tullavgiften.

Apropå skor. Skall nog ta mig ut i förrådet och ta fram vinterskorna nu. Stövlar, boots m.m. Kan ju behövas så kallt som det börjat bli. Jag har lyckats få nare på läpparna som jag behandlar intensivt med olivläppbalsam. Usch vad det svider.

Jag har faktiskt tagit kort på lite traderafynd och andra shoppade grejer, så det kommer jag bjuda på lite senare under dagen.

Ha det godis.
Bild: forever21.com

Bystkoncentrat?

Hihi, jag var ute på Yves Rochers hemsida för att fylla på med lite duschkrämer och annat. Dom har fräschat till sin webshop, vilket var riktigt trevligt. Anywho... Då hittade jag det HÄR... Bystkoncentrat. Hmm jaja vad gör man inte för att vara fin. Frågan är bara om det funkar. Kanske något för alla utammade mödrar *fniss*

Vad händer annars i livet? Ja dagarna går med rasande fart. Theo har hunnit bli 5 månader och är på väg mot 6-månadersstrecket. Han börjar ha så mycket roliga ljud och grejer för sig. Och han skrattar högt så att han kiknar. Skall lägga in en video på det sen ;)

Jag har gjort en hel del traderafynd både till mig och till mina nära och kära. Jag har lyckats norpa åt mig en ljusrosa tröja i ren merinoull från Benetton i superskick för bara 69 spänn och en duffeljacka från La Redoute - även den i jättefint skick-  för bara 50 spänn. Riktigt lyckade köp. Skall ta mig i kragen och fota dem sen också!

Nu får jag stoppa något i magen innan Theo vaknar, för sen är det full rulle. Ha en bra dag!

Only for me?



Idag har jag nosat runt lite i
ONLY's webshop. De hade en hel del söta saker. Tyckte speciellt om västen. Snygg över en topp till jeans tror jag. Den får bli dagens fynd! Priserna var ju väldigt snälla också, vilket vi gillar. Just nu har de fri frakt när man handlar för över 500 :)

Nu skall snart sparka igång min och Theos dag. Det blir fika hos en barnledig vännina. Som tur är skall hon hjälpa mig äta upp det som jag gjorde igår, nämligen äpplekaka. Vad är mer höst än det? :)

Ha en skön dag i höstsolen!

Nyshoppat: vackert rosa

Igår kom mitt bonusbesked från H&M och därmed också en bonuscheck, hehe. Så jag var ju inte sämre än att jag tog bilen när R kom hem och svängde ner till Backaplan med Theo för lite shopping. Lyckades faktiskt hitta två saker på rean (brukar aldrig hitta något på rean hos H&M för det mesta brukar vara skräp..). Bl.a. den underbart söta rosa - vad annars?!- blusen. Såg lite tantig ut där den hängde på galgen, men på var den super :) (Färgerna är klarare i verligheten) Sen så lovade jag för ett tag sedan bild på min söta klänning som jag hittade på Lindex. Jag är kääär!

 

Inte världens bästa bilder, men ni får ett hum om hur dom ser ut iaf ;) Ikväll har jag gjort något som verkligen hör hösten till. Imorgon får ni se vad, hihi. Nu skall jag dra mig mot sängen. Nattinatt!

5 månader


För er som undrar hur Theo mår och hur han ser ut nu för tiden så får ni här en liten uppdatering :) Tänka sig, om fyra dagar så är han redan 5 månader! Ibland känns det som man vill frysa tiden, för den går alldeles för fort... Idag sover han extra mycket och ligger som ni kan se helt utslagen i våran säng.


Höstrensning och fri frakt

Goddag alla glada!

Ny vecka, nya möjligheter. Här håller jag på med höstrensning som bäst. Massa kläder som är för stora och annat som jag bestämt skall bort. En del åker ut på Tradera, annat till välgörenhet osv. Skönt att få lite ordning hemma :) Ju mindre saker som ligger, desto lättare är det att hålla ordning tycker jag.

För er som inte visste så har Nelly fri frakt hela den här veckan. Har inte varit inne där på ett tag nu, men så kollade jag bland nyheterna och hittade den här
fina saken
Fast jag har en ännu finare klänning här hemma som jag norpat åt mig på Lindex. Om jag hinner så skall jag ta kort på den idag ;)

Theo sover och jag passar på att greja lite här. Skall koka lite gröt för det börjar skrika i magen nu. Ha en underbar måndag. Snart är det fredag, hähä.

Ja tack!

Hittade de här
skoboxarna när jag surfade runt lite och måste säga att det lät som något för mig :) Skulle behöva få lite ordning på mina skor här hemma i graderoben. Platsen räcker liksom inte riktigt till, hihi. Så här står det om dem:

"Organisera din skosamling med dessa smarta lådor! Med dessa transparenta skoboxar får du stilren, överskådlig och lättillgänglig förvaring. Dina skor hålls dessutom rena och snygga, och håller formen bättre än t ex om man stoppar dem i en vägghängd skoförvaring av tyg. Ventilationshålen i boxarna vädrar ut och håller skorna fräscha. Boxarna är stapelbara och kan enkelt öppnas på kortsidan, vilket gör det möjligt att ta ur skorna ur lådan utan att behöva ta ut boxen från stapeln. En supersmart lösning alltså, och perfekt för trånga utrymmen!"


På is

Jag vill ju så gärna blogga och jag har massa saker som jag skulle visa upp och saker jag fixat här hemma m.m. Men tiden räcker helt enkelt inte till just nu. Trist men sant. Theo-älsklingen måste gå först, för annars hade vi ju inte skaffat honom ;) Och de stunder då han sover så får man passa på att sova själv (så att man undviker att bli knäpp) eller så måste man fixa allt det där som inte går att fixa när han är vaken...

Så: jag hoppas att ni förstår att bloggen får ligga lite på is ett tag. Vill inte stänga ner den helt eller säga att jag skall sluta blogga helt, för det vill jag inte. När jag hinner och har inspiration så lägger jag ut ett litet inlägg då och då.

Ha det nu riktigt skönt, och ha en go' helg!














harset="ISO-8859-1">