radedoub

Reashopping

Spanienshoppingen del 2 får vi ta imorrn eller på söndag. Idag bjuder jag på lite bilder från shoppingen som jag gjorde när jag kom hem. Skulle bara ha en enkel vit tshirt (till en jeanshängsleklänning som jag köpt i Spanien) och en kjol som skall passa till en blus (som också den inhandlades i Spanien) som jag skall ha på ett bröllop som jag skall på till helgen. Men det hela slutade med massa annat. Bla en supersnygg 60-tals jacka, smink, skjorta & snygg t-shirt till älsklingen. Ah just det. det blev en väska som min syrra skall få i present också. Här är några av grejerna...



Jackan gav jag bara 98:- för. Värsta fyndet! Och med sött blåprickigt foder. Den enkla vita t-shirten blev istället en med puffärmar och hör och häpna - jag passade i den trots att jag var övertygad om det motsatta ;) Sen hade de utförsäljning av massa smink på Åhléns så då passade jag självklart på!

Nu har jag dragit i mig en hel låda med jordgubbar nästan alldeles själv. Så gott! Nu skall vi kolla på en film. Och imorrn skall jag iväg till syrran för att hjälpa henne med flyttstädning. Inte världens roligaste, men vad gör man inte för sin syrra? Och så får jag ju träffa lilla älsklingsbebisen också :) Gonatt!

Roberto Cavalli at H&M

Jaha, nu har H&M inlett ett samarbete till. Denna gången med Roberto Cavalli och kläderna skall vara i butik 8 november. Jag har inte så stor koll på honom, men så här står det i alla fall i pressutskicket:

I årets designersamarbete öppnar H&M portarna till Roberto Cavallis exklusiva 
värld. Den italienska designern kommer att skapa en unik dam- och herrkollektion
exklusivt för H&M. Kollektionen kommer att präglas av den intensiva och
sensuella stil som är typisk för Roberto Cavalli, en av världens mest spännande
och kreativa modeskapare.

- Roberto Cavalli har skapat en egen ikonisk värld av färger och tryck och en
stil som är full av fantasi. Här finns det inget utrymme för blyghet och det är
ingen risk att man får en alldaglig basgarderob fylld med vardagsplagg.
Roberto Cavallis kollektioner står för en positiv livsstil präglad av glamour,
säger Margareta van den Bosch.
Det verkar som att det inte blir samma sak som med Madonna-kollektionen. Det var alldeles för mycket bas och sånt tilltalar inte mig ;) Vad säger ni? Har ni koll på Roberto Cavalli?

Spanienshopping del 1 - SKORNA

Jag brukar alltid säga att jag försöker att hitta i alla fall ett par skor på semestern att ta med mig hem som minne. Hehe, den här gången blev det inte mindre än fyra par! Ni ser dem här nedan:



1:an är ett par snygga silversandaler som är så enkla och platta men ändå så festliga ;) Pris:9 euro
2:an är ett par svarta ballerinas med peeptoe och det är lädersula inuti. Pris:10 euro
3:an föll jag för direkt med de bulliga rosetterna :) Pris:12 euro
4:an blev sist men inte minst ett par skyhöga (ja de mäter över 10 cm) gula sandaletter! Pris:20 euro

Sammanfattningsvis måste man säga att Spanien är verkligen rätt land för skoälskaren :) Jaa det var allt för idag. More to come i klädväg men det tar vi imorrn'!


Mango? Ja tack!

99363-731
Vi kör igång hårt direkt. Nu har det varit obefintligt med dagens fynd här, så nu är det minsann dags för ett nytt, eller hur! =)

Den här klänningen från MANGO råkar vara på rea nu och är ett riktigt kap. Jag köpte mig själv ett ex av den i Spanien. Ni skall få se den på sen ;) 199:- kostar den på rean nu.

Klänning 199:- Mango
Armband Zylber
Sandal i skinn 199:- Mango
Stråväska 178:- Asos

Åkte ju in till stan idag för att fixa lite grejer. Skulle bara ha två saker, men hittade så mycket fint på rean att det slutade med 6 kassar ;) Skall ta kort på det sen.

Bilder: Mango, Zylber, Asos

Home again

99363-729Hej alla glada! Nu är jag hemma igen. Kom hem igår och hade då åkt igenom 8 länder i Europa på 3 dagar ;) Hehe. Var till och med uppe i Andorra och flummade runt. På vägen dit åkte vi genom pyreneérna och var uppe på 1800 meters höjd. *gaah* Snacka om svindel när man tittade ner från de kringliga vägarna. Inte nog med det. Jag hade migrän samtidigt som jag körde. Ingen höjdare.

Allt som allt är jag mycket nöjd med min semester. Vi har haft en lagom blandning av sol och bad och utflykter. Och jag har blivit rätt så brun och brände mig inte en endaste gång. Det kan jag tacka Dr Hauschkas solkrämer för. Helt otroliga! Mer om dem sen. Nu skall jag in till stan en stund och pilla runt. Skall även ta mig tid att svara på kommentarer här på bloggen.

Här har ni en liten aptitretare på vad som skall visas upp från shoppingen ;)


image730

Hörs i eftermiddag/kväll igen! Ha en trevlig dag allesammans!

Hola!

99363-726Är inne på ett internetcafé här nere och måste såklart kika in på bloggen och se hur allt står till med alla. Fråga mig inte varför texten är kursiv. Råkade trycka på några tangenter å nu har den fastnat. *fniss* Jag har det i alla fall underbart här nere och ett gott tecken på att man verkligen slappnat av är att jag upptäckte i morse att jag faktiskt glömt numret till jobbet! Haha. Tack för alla kommentarer. Har tyvärr inte möjlighet att svara på dem just nu - har fullt upp bara med de här få raderna att få in alla å ä och ö...

Jag har shoppat massa roligt som jag skall visa sen. Men för er som är kvar hemma så var ju den här
sötisen från Ellos en riktig sommarhit!

Ses om en vecka eller så ;)

Hej då Sweden!

image725Hej då på ett tag! Nu sticker vi. Nu skall jag bara strutta runt på stranden, slappa och bara vara i några veckor. *Mohahaha*

Den 28:e juni är jag tillbaka och återupptar bloggande för fulla muggar. Då skall jag berätta om allt som hänt och visa upp all shopping. Glöm mig inte tills dess ;)

Lämna gärna ett litet spår efter dig under tiden, så jag har lite att läsa när jag kommer hem.

Ps. Visst är den helt underbar,
bikinin till vänster? Dock i dyraste laget´. Ds.

Bild: Nelly

Väskor - ännu en last

99363-724
Jaha, då var det här det sista dagens fynd på 3 veckor. Jag kör vidare på det vit/rosa temat från igår. Det är ju så snyggt och fräscht ;) Å vem kan stå emot den här
väskan? Som sagt: en väska är alltid en väska. Och precis som med skor så kan man inte ha för många!

Väska 178:- Asos
Topp med puffärm 79:- H&M
Hängsleklänning 249:- Josefsssons
OPI nagellack 141:- Asos
Sneakers 279:- Ellos

Nu skall jag duscha och sen åka in till Göteborg för att möta våra resekompisar och fixa det allra sista inför resan :) Schpännande det skall bli. Vi får se till att köpa lite mat också, så att vi kan ha med oss lite på vägen så det inte blir McDonalds för hela slanten, hehe.

Bilder: Asos, H&M, Josefssons, Ellos

Spatime

99363-723

Här har ni lite av upplägget till våran lilla spastund som vi skall ha nån dag på semestern:

För ansiktet:
♥ Lermask från Dr Hauschka
♥ Peel-off mask
♥ Fuktmask

Liteögonbrynsplock och kanske även färgning skall det också bli.

För kroppen:
♥ Dead sea magic - saltpeeling
♥ Kroppspeeling med apelsindoft

Sen får vi nog fixa ett fotbad och fila fötterna också. Vad tror ni, visst kommer vi bli lena och snygga? ;)

Bild: Privat

Bilsemesteroutfit

99363-722
Jag sitter och funderar på vad exakt jag skall sätta på mig inför bilfärden... Men om ni ser någon med en outfit liknande den här ovan så är det en god chans att det är jag. För det är nämligen ungefär så det brukar se ut. Linne plus något över brukar funka både i "kalla" Sverige och i varma Frankrike. Lägg till mobilen i högsta hugg, solisar, en bra bok, kanske en stund nagellacksmålande och annat smått och gott så har ni mig!

Linne 99:- Lindex
Kofta 299:- Lindex
Shorts 199:- Lindex
Skärp 39:- Lindex
Solisar 59,50:- H&M
Nagellack 29,50:- H&M
Marian Keyes senaste bok - Adlibris

Näe, åter till packningen. Skall visa er senare vad för grejer som kommer få ingå i min kompis och min spa-dag som vi skall ha där nere ;)

Bilder: Lindex, H&M, Adlibris

The weekend

För er som är intresserade:

Här kommer en kort sammanfattning av helgen som var. Tyvärr har jag inga bilder, glömde kameran. vaddå typiskt mig?? ;)

Hela konferensen var på Radison SAS i Frösundavik i Stockholm. Det låg jättefint och med utsikt rakt över till Djurgården. Rummet var lika fint och fräscht det med. Vår chef var snäll och gav oss enkelrum ;) Maten var helt underbar. Fick bl.a. hjortfilé på lördagskvällen. Aldrig ätit det förut, men det var ju godare än oxfilé. Efter middan' blev det underhållning av David Batra. Han är ju bara för sjuk. *asg*

Jaha, det var det. Hur var kurserna och vad lärde vi oss? Först ut var en av de som jobbar på Fredrik Pauluns näringscenter, Martin Brunnberg. Har var superduktig och berättade massa om hur man skall äta för att må bra och fokuserade speciellt på hur viktigt det är att vi äter tillräckligt med protein för att få allt vi behöver och för att kunna hålla vikten. Sen höll även Fredrik Paulun en föreläsning. Även han poängterade det här med proteinet. Och fettsyror. Omega-3 är ett måste för den som inte äter fet fisk typ 3 ggr i veckan! Så nu skall jag faktiskt börja med det. Måste skärpa upp mig. På söndagen var Magnus Nylander där. han jobbar en hel del med mycket könda svenska idrottsmän och kvinnor. Bl.a. svenska skidlandslaget coh det var även han som hjälpte "Let's dance Martin" tillbaka så att han kunde ta det där guldet i brottning :) han berättade om hur viktigt det var att ha en bra näringsstatus. Se till att man inte har någon brist på vitaminer och mineraler för det minskar drastiskt våra chanser att prestera maximalt. Så det här med att "ät en bra husmanskost så får du i det det du behöver" är inte sant. Vem definierar husmanskost? Vem kontrollerar att råvarorna håller det de lovar? Speciellt gäller det dem som idrottar mycket.

Jaaa... å sen fick man en hel del prover ;) Alltid kul. Fick också en gratis biobiljett för att jag åkte med min chef när hon provade nya Volvo C30.

Så det var den helgen det. Den gick så fruktansvärt fort! Nu är det Spanien som hägrar!

O boy

Oj vilken helg. korvstoppning på hög nivå om allt som gäller antioxidanter, flavonoider, hur man äter rätt, varför protein är så viktigt m.m. Hade bl.a. Fredrik Paulun som föreläsare och David Batra (kvarteret Skatan ni vet) som underhållare på kvällen.

Men det får bli mer om det ikväll för nu måste jag ruuuusa till bussen! Tack för alla era snälla kommentarer om klänningen förresten :)

Trevlig måndag på er!

Off to Sthlm

Jaha då åker jag imorgon vid halv sex till Stockholm. Vilken mördartid på en lördag! Skall definitivt sova på tåget. Här kommer lite bilder på klänningen som jag skall ha imorgonkväll. (Usch vad jag drar upp axlarna, det ser ut som om jag inte har någon hals - eller så är det vinkeln) Skall även ha de sandaletterna till tror jag. Eller några andra högklackade. Får se vad det blir. Jag gav bara 79:- för klänningen. Lagom, hehe. Så, vad tror ni: kan jag med att visa mig i den här? Hoppas den blir "lagom fin".

Ha det så skönt i helgen! Hörs på söndagkväll då det blir update på vad som hänt i helgen.

Bilder: Privata

Spa

99363-719Min kompis och jag har bestämt oss för att ha en spa-dag när vi är i Spanien. Idag skall jag hitta lite ansiktsmasker och sånt. Hoppas hitta någon peel-off mask *fniss* Tycker det är så skönt. Sen har jag massa bodyscrub här hemma. Och peeling. Så nån återfuktande mask skall jag också kolla efter. Kan vara skönt att göra något sånt när man år ute mycket i solen och huden får ta mycket stryk. Hörde från en vän som bor därnere att det redan är jättevarmt. Hoppas det är uthärdligt i alla fall. Annars blir det väl till att ligga i poolen med en drink då ;)

Ikväll kommer bilder på min klänning som jag skall köpa idag. Älsklingen är på ölprovning med jobbet ikväll så jag har datorn alldeles för mig själv ;)

Visst är
tröjan brevid underbart somrig? Så härlig färg... give me. 208:- hos Asos.

Ha en bra dag!

Bild: Asos














harset="ISO-8859-1">