radedoub

Jordnära

image1321
Jag fick en sån lust att göra ett collage i naturtoner när jag såg den söta cardiganen från Indiska! Så söt med klädda knappar och små fickor. Jag önskar att jag hade passat bättre i beige, för det kan vara väldigt fräscht faktiskt.

Cardigan 329:- Indiska
Linne 69:50:- H&M
Träörhängen 54,50:- Asos
Armband 49:50:-H&M
Väska 971:- Miss Sixty/Asos.com
Byxor 40£ Monsoon

Idag släpar jag mest runt här hemma. Håller på att måla om överdelen till skötbordet nu. Blir super. Igår var jag även en sväng till Ikea och köpte lite korgar som jag håller på att måla om i samma färg. Supermatchat och gulligt. Kort kommer när det är klart!

AA-weekend på Nelly

image1306


Just nu är det AA-weekend på Nelly där man får 20-25% rabatt på hela
American Apparel sortimentet fram till söndag. Jag hade önskat att de tagit in fler linnen i vår och sommarfärger, för jag diggar deras linnen. Skall ni fynda något?








Ullaredsshopping, H&M och Chique

Här kommer lite bilder på shoppingen från igår i Ullared!




Trosor hade de en hel del söta så några sådana fick följa med hem. Sen hittade jag en skön omlott tunika/klänning med fjärilsärm för otroliga 39,95! En fin ram som skall få hänga i sovrummet med söta foton i hittade jag också. Sen blev det lite smått och gott i rosa toner: sockar, ljua, servetter, nagellack och ögonskugga! Sist men inte minst så hittade jag Scrabble, Alfapet för bara 90 spänn :) En klassiker!



Och så lite bilder på vad som fanns i H&M-paketet som jag hämtade ut häromdan' :

1. 2. 3. 4.

  1. Två linnen i helt underbara färger! Det blommiga från Divided rekommenderas starkt!
  2. Randig topp i härliga färger den med :)
  3. Gratissetet som man fick med v-ringat linne och korta vida byxor.
  4. Sötaste tygskorna från barnavdelningen. Rekommenderas starkt även dom! (Ta din vanliga strl)


Och sist men inte minst: paketet från Chique.se!



Den söta hjärtanplånboken som det mesta får plats i har hittat ett hem hos mig. För chans att vinna ett eget ex - KLICKA HÄR! Örhängena var lite annorlunda än dem jag brukar köpa, men är riktigt fina. Lite maffiga sådär ;) Sen fick det bli en söt ljusblå bakpensel i silikon från Lisbeth Dahl också. Provade den i tisdags och den är suverän. Skall aldrig mer använda äckliga vanliga bakpenslar. Rena bakteriebomberna säkert, haha.

Nu skall vi äta våfflor och se på film, muahahaha!

I brist på en kjol...

image1304
Den här söta blusen har precis kommit in hos Ellos och jag har verkligen fastnat för tyget. Kan tänka mig att det skulle göra sig riktigt bra på en kjol :) Men här har jag kombinerat den med en kjol iaf...

Blus 129:- Ellos
Pumps 16,99$ (ca 105kr) GoJane
Solglasögon 179:- Mangoshop
Ögonskuggor 170:-/st Smashbox/Eleven
Halsband 41:- Asos
Nagellack "Picking up the pieces" Essie/Head2Toe
Kjol 149:- H&M

Jag fortsätter som vanligt idag = packning står på schemat. Är fortfarande helt mör efter gårdagens strapatser. Just det. Bilder kommer ikväll på shoppingen ;)

Slut som människa

Ojojoj vad det tar på krafterna att shoppa. Är helt slut som människa nu. Men en hel del fina fynd blev det faktiskt! Bilder på det kommer imorgon. Det kommer bli en hel del uppdatering på shoppingfronten imorgon: fick paket från Chique förrgår, H&M-paket igår och idag Ullareds shopping :)

Ett klargörande till er som vill vara med i
tävlingen: ni måste MAILA in era svar! ;) [email protected]

Höres imorgon. Sov sött.

Matsäck

image1303

Några sånna här godingar tar jag med mig, för nu drar vi till Ullared!

Ha en bra dag!

Ny tävling: Vinn hjärtanplånboken!

image1300

Nu drar vi igång en ny tävling här på bloggen! Den lyckliga vinnaren får den supersöta hjärtanplånboken från Chique.se som vinst. För att vara med och tävla vill jag att ni svarar rätt på följande fråga:

Vilka tre olika sätt kan man betala på hos Chique.se?


♥ Tävlingen håller på tom måndag den 31/3. MAILA in era svar till [email protected]

Sötis

image1299

Usch sån söt liten tröja! Älskar när det är små öron på *fniss* Men nu får jag hålla i mig, jag har shoppat tillräckligt till bebben nu. Det finns ju folk som vill köpa presenter också, jag skall inte beröva dem den glädjen, haha.


Bilbesiktning

image1298

Yes! Den gick igenom. Imorse var jag på bilprovningen och det är alltid lika nervöst tycker jag. Speciellt då vi haft ny bil de senaste 2 åren och inte behövt besiktiga. Men nu när vi bytte så känns det lite nervigt. Men samtidigt skönt att någon går igenom bilen ordentligt så att man vet att allt funkar :-S Man vet ju aldrig när man köper begagnat och privat. Efter det var jag och storhandlade. Så nu har jag samlat in vuxenpoäng som räcker hela dagen, hehe.

Nu skall här packas! I eftermiddag skall jag hämta ut ett H&M-paket. Schpännande! Bilder kommer då!

Bild: Bilprovningen.se

En kobra till mig

99363-1297Jag tycker att Telias nytappning av Kobratelefonen är så cool. En svart sån skulle passa fint hemma hos oss. Just nu har vi bara en trådlös. Men nu när vi kommer ha två våningar så kan det vara bra med en som man faktiskt vet vart den är. Så man slipper springa runt på två plan och leta. Till saken hör (haha) att jag bara hör på ett öra. Så min riktningshörsel är lika med N-O-L-L ;) Inte helt lätt alltid.

Nu sitter jag hos svärföräldrarna och bloggar. Tagit mig i kragen och lånats svärmors symaskin. Lade upp mina mammajeans som jag gått uppvikta med hittills. Ingen hit på mina redan så korta ben, hehe.

Bild: Clas Ohlson

Forever 21 - wonderful!

image1296
Forever21 är en riktig guldgruva. Äckligt billigt för så snygga grejer. Här har ni en hel outfit för sammanlagt 94,60$ alltså ca 587 svenska kronor! Inte illa alls :) Får nog prova att beställa något därifrån till sommaren...

Nu skall vi upp till Uddevalla och hälsa på svärföräldrarna. R och svärfar skall fixa lite med bilen och jag å svärmor skall bara slappa! Gött.

Ha en bra dag allesammans!

Ullared på onsdag!

image1295På onsdag skall jag och två av mina syrror åka till Ullared för att shoppa loss. Har ni några tips på saker som man skall köpa där? Jag har skrivit en liten lista på saker som jag skall kolla efter. Har ni gjort några speciellt bra fynd som ni vill tipsa om?


Yes please

image1294

Oh ja. De här får gärna flytta hem till mig. Usch så snygga. De går på 763 kronor hos Asos.com.

Ha en bra dag allesammans!

Mumin-nytt

image1293
Nu har jag upptäckt en ny muminmugg som precis kommit ut. Det kommer nog bli den tolfte till min lilla samling. Jag kanske köper den som en liten inflyttningspresent till oss själva när vi flyttat, vem vet? Söt är den i alla fall!

Nya sommarfavoriter

image1291
Fick sommarkatalogen från Ellos igår och det var flera plagg som föll mig i smaken. Härliga blusar och annat. Här ser ni mina favoriter. Shortsen är jag riktigt sugen på, i 100% linne. Kan det bli skönare på sommaren? :) Synn att jag inte vet riktigt hur man kommer se ut efter förlossningen... de skall ju passa i midjan också *suck* I-landsproblem.

Mönstrad tunika 199:-
Rysch-pysch blusar 249:-
Shorts 249:-
Linne 149:-
Vit blus med smock i midjan 179:-

(Rabattkod 170601 ger 150:- rabatt när du handlar för 450:- och rabattkod 170611 ger 300:- rabatt vid köp för 900:-)

Ha en bra dag allesammans! Själv skall jag ta å baka en banankaka nu :) *smask*

Shopping... uppdatering!

   

Igår var vi som sagt nere på Backaplan för lite shopping. Hade fått presentkort från Cervera som jag tänkte utnyttja. Och mycket riktigt så gjorde jag det. Jag köpte till 4 assietter i Höganäs serien som jag samlar på. Jag har de vita assietterna som matchar mina muminmuggar i olika färger. Sen hade de lite rabatt på muminmuggarna också, så en av dem fick följa med hem. Min söta väninna propsade på att få köpa en till mig också, så till slut blev det två nya muminmuggar till min samling. Den gula valde jag och den gröna valde hon :)

Sen slank vi in på H&M vägg i vägg och där blev det ett par hårspännen till mig och några ursöta kläder till min minsta systerdotter. Den blommiga trenden syns även på barnavdelningen, hihi.

Nu skall jag ta mig i kragen och P A C K A!

Roligaste tävlingen hittills!

image1287
Goddagens alla glada! Solen skiner och snön smälter (förhoppningsvis) bort!

Här kommer ett tips om en tävling som verkligen faller mig i smaken! Man kan vinna ett par av de underbara hörlurarna från Koss. Rosa å allt! Tävlingen pågår just nu hos
Madde. Check it out now!

Perfect

image1284
Jag blev kär i den här vita
blusen som kommit in hos La Redoute. Så söt och lite sådär hippiechic. Snyggt och enkelt till jeans :)

Blus 279:- La Redoute
Jeans 298:- H&M
Väska 35£ Accessorize
Tygskor 199:- Din Sko
Armband 6£ Accessorize

Idag har det varit full rulle hela dan. Först sovit ut :) Sen till barnmorskan och allt såg lika bra ut som vanligt. Svärmors farhåga om att jag skulle få en jättebebis verkar inte besannas, haha. Jag följer kurvan. Sen passade jag en av mina syskonbarn. Vi såg Barbie och Pegasus förtrollning. Orotligt givande film verkligen ;) Efter det tog jag och min gravida väninna en sväng ner till Backaplan och shoppade loss litegranna. Bildbevis på det kommer imorgon!

Imorgon startar operation packning här hemma. Jag tror jag skall börja redan nu. Är alldeles för uppvarvad för att kunna sova just nu ändå. Jag tror jag skall ge mig på linneskåpet med alla handdukar och tjafs! Wohoo, here I come!

NATTI!

Lika som bär

image1283

Den vänstra 198:- H&M och den högra 199:- Lindex. Superlika, men själv föredrar jag H&M:s variant. Härligare färger och lite snyggare snitt! Vilken skulle du valt och vad tycker ni om den blockmönstrade trenden?

Nu skall vi snart kolla på The Starter Wife och sega oss igenom kvällen. Vi är båda fortfarande sjuka :(

Simma lugnt! ;)

Magsjuka är ingen hit - men det är Halloumi och rosa skor

Man är ju envis som en gris, annars hade man INTE gått upp till jobbet idag. För igår slog magsjukan till här hemma igen. Helt sjukt vad ont det gjorde i magen. Men tydligen så repar man sig fort, för nu är jag på benen igen. R har inte haft samma tur och har legat med feber hela dan, stackarn.

Men jag tänkte bara visa er vilken god mat vi åt igår innan allt tråkigt hände! Vi provade nämligen Halloumiost för första gången. Jag tyckte det var riktigt gott! :) Till den stekta osten blev det klyftpotatis, tsatsiki och en god sallad.

image1281
Något annat som är roligt är ju de här superhärliga skorna från DinSko. Dom har förresten öppnat en webbshop idag. Så nu kan man shoppa loss där också :) om man inte har möjlighet att koma till en butik vill säga... 199 kronor får man ge om man vill bli glad ägare till dem.

Imorgon börjar min mammaledighet! Wohoooo! Snacka om att jag skall sova ut och bara ta det lugnt :D

Gonatt på er!

My style

99363-1280
Den här läckra
skon fastnade jag för direkt :) Asos har inte tagit in så mycket som fallit mig i smaken det sista, men den här var ju en riktig fullträff!

Idag har en förkylning som legat på lur blommat ut med feber å allt. Usch. Men som tur är så hoppade chefens fru in för mig idag på jobbet. Tack och lov. Själv kan man ju inte förhindra förkylningen särskilt nu när man är gravid och inte kan ta något för den... :( Men jag skall allt se till att kurera mig så gott det går idag!

Projekt för dagen: ta't lugnt och sova. Ta bort gamla nagellacket, på med nytt.

Guld är inte allt som glimmar

image1279
Idag slår jag ett slag för den här söta blusen som nu finns hos H&M. Klämde och kände på den lite i butik och den är definitvt värd sina 98 kronor. I ren bomull och småblommigt - perfekt! Den grå varianten är riktigt fräsch den med. Men man kan inte låta bli att bli lite glad när man ser den här gula :)

Blus 98:- H&M
Kjol 249:- Lindex
Örhängen 19:50:- H&M
Skor 399:- Björn Borg/Ellos
Väska 299:- Lindex

Ikväll blir det melodifestival för hela slanten. Skall göra en god pizza som vi kan smaska på och så får det bli lite chips. Mmm det var länge sen jag åt chips med dip *smask* Jag hoppas på att Sanna Nielsen vinner ikväll. Otroligt stark röst och en superbra låt. Hon fyller upp hela scenen trots att hon är själv! Vem håller ni på?


10-kronorsfyndet

Här ser ni mitt 10-kronorsfynd som jag gjorde på Lindex igår :) Klatschig färg och perfekt format!

Nu bär det av till jobbet. Bara några dagar kvar nu. Känns helt overkligt... :-S

En trevlig fredag till er alla!

Tack för upplysningen

Fick nyligen följande kommentar ang inlägget om den gräsliga toppen från Asos.

"Sen är det ju ett beach-plagg å andra sidan. Visst var det väl sådär ändå men om du hade tänkt längre än vad näsan din räckte så..."

Tack för upplysningen. Hade missat detta, men det förändrar ju inte det faktum att plagget är lika gräsligt?! Det har ändå gått för långt. Vem vill ta på sig det till sommaren? ;-D Tänk dom snygga ränderna. Och även om man bara vill ha det när man slappar och sitter i skuggan - eh? Täcker ju inget så då kan man väl lika gärna sitta med bara bikini?

Finner ingen anledning till att man behöver vara tyken för det? Och nej, det är inte bara mina graviditetshormoner som talar! ;)



Nu till något trevligare: jag och älsklingen skall kolla på en film och mysa! Ni får ha en fortsatt trevlig kväll och nattinatt. Imorgon skall jag visa upp mitt 10-kronorsfynd som jag gjorde på Lindex ;)

Livet

Historien om mitt blivande liv som mamma fortsätter... Och så lite inredning...


Livet verkar ordna sig rätt bra ändå. Förut såg uppställningen ut så här: 30 april - lämna över nycklarna till gamla lägenheten, 1 maj - inflyttning nya lägenheten, 3 maj - beräknad nedkomst för bebisen. Ja ni fattar själva att det kändes lite stressigt. Speciellt det där med vart man skall vara med alla sina möbler och tjafs natten mellan den 30:e och 1:e, hehe. Det hade ordnat sig med att vi bodde hos mamma och pappa, men ändå. NU verkar det som
att vi får komma in i lägenheten redan den 15:e april. Låter riktigt bra! Då har man några dagar på sig att fräscha upp med lite färg på väggarna och sätta upp fondväggen ( → )som jag vill ha i sovrummet. För när det lilla pyret väl kommer så blir det ju inte så mycket fixat med sånt :)

image1277Är på jakt efter en söt lampa att ha vid pyrets säng. Nån som har förslag? Sen har vi antagligen kommit fram till att han skall få ha en liten soffa med förvaring i från Sia. Suuupersöt! Ni ser den blå varianten till höger. Men vi skall köpa en vit med små flummiga får på istället. Kommer bli finare till den vita spjälsängen och det andra :)


Nu över till vårt sovrum:

Hittade det första och andra sängbordet på Ellos och det tredje på Ikea. Vilket röstar ni på och varför? Själv lutar jag åt det tredje...



Ha en fin dag!

Lalisen testar "Sofi-frisyren"

Kände att det var dags att börja leka lite med mitt hår. Trist att gå med samma frisyr dag ut och dag in. Så det blev ett test av Sofi Fahrmans frisyr... Det visade sig att jag trivdes riktigt bra i den och jag kommer definitivt göra den fler gånger :)

   

Fråga mig inte vad jag gör för min på bild nr 2, hehe.

För er som vill prova och inte vet hur:
dela upp håret i två delar och se till att du har en rak bena bak. Sätt upp i två tofsar bakom öronen. Kolla i spegeln vart du passar bäst att sätta dem. (Din profil kan se helt annorlunda ut om du flyttar dem lite!) Sen flätar du bara och sätter fast flätorna med hårnålar. Dom går säkert att gömma bättre än vad jag gjort ;) Jag tog även och strök på lite glansdroppar på håret innan jag flätade det...

Nu bär det av till jobbet! Ha en bra dag allesammans!

Kommande...

image1268Det finns två roliga saker att se fram emot här på bloggen den här veckan:
♥ Tävling med finfina priser från Chique.se
♥ Jag har testat "Sofi-frisyren" = margaretaflätor. Bildbevis kommer ;)

Nu: SOVA! Natti!

Purple

image1267
Den här söta
klänningen har precis kommit in hos Ellos. Perfekt sommarklänning och som man både kan klä upp och ner. T.ex. dra på sig över bikinini. Priset är lika käckt det: 99:- och den är i ren bomull. Eftersom det gärna får vara mönster i år och gärna blommigt dessutom så kan man ju kompensera det genom en klatschig väska. Tyckte rosväskan från Accessorize var helt underbar :)

Klänning 99:- Ellos
Väska 40£ Accessorize
Örhängen 20£ Accessorize
Kilklackar 40£ TopShop
Kofta 149:- H&M
Solisar 79:50:- H&M

Nu skall det ätas frukost sen blir det lite städning och efter det skall jag ner till centrum å handla lite mat! Ha en fin dag!

Naglar och mat

image1265Jag läste på Amandas blogg för några dar sen att man kan hitta Essies lack som vanligtvis brukar ligga på runt 110:- här i Sverige på hemsidan Head2Toe för bara 3:50$ styck! Snacka om fynd :) Undra om man vågar beställa därifrån. Jag klurar på hur mycket frakten kan tänkas bli bara... ?

Jag tänkte vara lite huslig och planera lite middagar inför den här veckan. Blir liksom mer ordentligt och nyttigt då. Så nu söker jag inspiration i kokböcker och på nätet. Försöker föra in lite nya vanor här hemma. En av dem är att försöka äta fisk 1 ggn/vecka. Den här veckan skall jag försöka mig på rödtunga. Wish me luck ;)

Nu blir det till å slappa framför tv:n med kokböckerna.

Haha, fräsch rubrik jag valde. Hoppas aldrig att jag skulle råka hitta nån nagel i min mat. Euh...

Inskolning

Idag skall syrran jobba en stund hos oss. Det är nämligen hon som skall ta över mitt jobb när jag är mammaledig. Vi har ordnat det så käckt att det är precis 1 år mellan våra bebisar, hehe. Skall bli spännande! Hon är inte lika haj på datorn, men det har jag lovat att vi skall fixa. Så idag är det inskolning för hennes del :D

Vad står på er agenda idag?? Ha en bra dag allesammans!

Den virkade

image1264
Jag skulle gärna vilja ha en virkad/stickad klänning i år. Såg en variant på Cubus häromdan som var väldigt fin. Dessa varianter ovan hittar man hos
Ellos, H&M och Josefssons. Det kan nog bli fint att matcha med ett par färgglada ballerinas och en liten väska :)

Nu har vi ätit god middag med glass till efterrätt. Nu blir det snart Jamie Oliver på tv. Vi har upptäckt att vi båda har en förkärlek till att kolla på matlagningsprogram :) Bra att få lite inspiration och inte vara rädd för att experimentera.

Njut de sista timmarna av helgen :-P

När det går för långt

99363-1263Här har vi ett fint exempel på när modeskapande går för långt. Tacky och helt ja... sjukt. *skratt* Synd, för det fina mönstret på tyget. Jag dissar den starkt! För er som tycker detta är något av det vackrare ni sett så hittar ni plagget hos Asos.com ;)

Inatt har jag inte sovit så värst många timmar pga en liten enveten bebis som gillar att ligga och trycka på min magsäck och magmun. Kramp hela natten. Jag tog mig tappert upp till jobbet ändå på morgonen och nu skall vi koppla av med lite melodifestival! Usch och fy om Carola och Andreas går vidare. Det är ju en enda stor parad av gapande genom den låten. Olas var rätt härlig tycker jag :)

Ha en skön kväll allesammans!

Tips och rabatter

Hej alla glada! Min huvudvärk gav inte med sig, så jag fick sjukanmäla mig. Tog ett powernap på 3½ timme! Det ni. Och ni börjar det kännas bättre. Under tiden hade det kommit en del mail med bl.a. de här erbjudandena:

♥ 50% på valfri vara hos Ellos eller Josefsson om man anger rabattkod 175827
30% på flera varor i damsortimentet (bla de lila pumpsen som jag skrev om i morse) med rabattkod 81294

Kan ju vara bra att veta ifall man spanat in något särskilt :)

Bild: La Redoute

Färgglatt

image1259
Det talas och skrivs en del om att det gärna får vara färgglada pumps på fötterna den här säsongen. Och inte mig emot :) Det kan pigga upp en annars svart outfit och gör en definitivt på gladare humör tror jag.

Cerise/Orange 399:- Scorett
Lila 249:- La Redoute
Blå/Silver/Rosa 400:- Bianco
Kornblå 349:- Haléns
Petrolblå 347:- Asos
Gula 1095:- Wera/Åhléns

Besöket hos tandläkaren gick bra. Jag hade inga hål i tänderna och allt så jättebra ut. Sååå skönt. Slippa ligga där och plågas och dessutom blir det väldigt dyrt. Som tur är så verkar jag inte ha ärvt mammas och pappas dåliga tänder. Idag vaknade jag med huvudvärk som jag hoppas ger med sig snart. Annars leker livet. Inte lika soligt som igår, men våren är ändå på väg!

Ha en härlig dag!

Uppe med tuppen

Gomorron'! Nu skall jag göra iordning mig och åka till tandläkaren inne i stan. Dom säger att gravida har känsligare tänder och tandkött... Usch, hoppas verkligen inte jag har några hål! Rapport kommer senare.

Ha en trevlig dag!

Godsaker

image1257

Det finns alltid söta små saker att vil ögonen på. Här är några av mina favoriter just nu. Särskilt fin är scarfen från Modemecka. *suck*

Pumps 416:- Asos
Örhängen 19:50:- H&M
Väska 65£ TopShop
Trosor 49:50:- Lindex
Scarf 149:- Modemecka
Necessär 145:- Inreda.com
Ballerinas med öppen tå 98:- H&M

Nu skall jag snart iväg till jobbet. Jag har ätit jordgubbar nu på morgonen. Dom var supergoda! Hittade dem igår på Netto för bara 15 spänn. Fick en smak av sommar :) Ha en trevlig dag!

Lite glamour som avslutning på kvällen

image1256

Efter en lång dag där jag faktiskt lyckats städa halva lägenheten trots elak foglossning så skall jag nu avsluta kvällen med senaste numret av Glamour tillsammans med nybakade kladdkakemuffins. Denna gången lade jag i små bitar av mörk choklad med fikon *smask* Hittade den på Netto och blev kär direkt. Får se hur det smakar...

Nattinatt!

Lediga dagen...

Idag har jag ledigt. Skall snart iväg och handla med en kompis. Hon är också gravid. Så vi kan vagga fram där mellan hyllorna tillsammans :) Jag längtar tills jag kan ha vanliga kläder på mig igen och kan ta kort och lägga ut outfitsbilder här på bloggen! *snyft* Men det är ju inte långt kvar nu! Idag skall även ett besök på MVC göras. Tror att magen sjunkt ner redan, så forhoppningsvis bestämmer sig pyret i magen för att komma ut lite tidigare, how99363-1255 knows?

Hittade det här fiffiga
överdraget till tvättmaskinen hos La Redoute. Nästan så att man önskar att man skall ha en tvättmaskin inne i nästa lägenhet också, för det här var ju supergulligt :)

Näe nu skall jag röja lite här hemma... Mina golv är i ett desperat behov av dammsugning och moppning!

Ha en bra dag allesammans!

Cutie

image1254

Jag blev kär i de här söta pumpsen. Undrar om de är lika fina i verkligheten? Hoppas kan man ju :) Sen kan jag tipsa om toppen här ovan som man just nu kan köpa för 49:50:- i H&M's webbshop!

Pumps 249:- Skopunkten
Topp 49:50:- H&M
Kjol 19:80$ (ca 125:-) Forever21
Väska 419:- La Redoute

Tur att man inte videobloggar, för jag är verkligen en sight for sore eyes. Usch jag ser helt sleten ut. Tack och lov så är det bara två veckor kvar på jobbet :)

Nu får ni ha en fin kväll allesammans. Vi har precis skaffat tv, så ni kan ju gissa vart jag kommer tillbringa resten av kvällen. Hoppas att det går något riktigt chic-igt och gulligt som jag kan vila ögonen på ;)

Gårdagen... Safirbröllop!

     

Igår firade vi med pompa och ståt att mamma ♥ pappa varit gifta i 45 år = safirbröllop :) Jag hade stått och gjort följande till buffén: skaldjurspaj, kalkonpaj, chopska (ungersk sallad med fetaost), stekta små korvar, Janssons frestelse, potatisgratäng, vanlig blandad sallad, tsatsiki och till det hade även syrran stekt köttbullar. Sen hade vi beställt ett laxfat ifrån Fiskhuset som innehäll diverse delikatesser som gravad, varm- och kallrökt lax, räkor och goda såser. Till efterrätt gjorde vi pannacotta (på gélesocker istället för gelatin) med äkta vaniljstång och passionsfrukt *smask* R hade gjort sin berömda hallonpaj också. Vi rullade fram när kvällen var slut, haha. Mamma gav pappa en omarbetad ring. Hans gamla som blivit för liten och sliten... Jättefin vart den. Och mamma fick ett fint guldhalsband av pappa.

Så... idag är jag rätt slut. Och dessutom har jag svinigt ont i mina fogar och bäckenet. Men det är ingen idé att klaga, för det här är väl inget mot hur det kommer kännas att föda barn. Så jag biter ihop. Det som inte dödar det härdar, hehe.

Imorgon tar vi nya tag här på bloggen. Nytt dagens fynd och lite annat smått och gott!

Sov gott allesammans! Imorgon är det måndag. Jippie. Not.

Tävlingstips!

Tänkte bara tipsa om Shopaholicmamman som just nu har en tävling där man kan vinna ett par skor från steve Madden. Inte helt fel! Jag hade gärna lagt vantarna på de till höger :)














harset="ISO-8859-1">