radedoub

UTMANING - summera 2006

Vill bara påminna om att min utmaning gäller än! Jag vill höra om era bästa kap! Summera 2006 genom att visa upp ert bästa köp!

Lovely shoes

99363-356
Dessa skönheter finns kvar i min storlek på
Asos rea. Det kliar i fingrarna! Men det råder ett shoppingförbud för ett tag framöver här... I vilket fall är de verkligen värda sina 162 kronor.

Tyvärr blir det inte så mycket mer bloggat än det här för idag. Nu bär det av till sängen och imorgon tar jag nya tag. Natti!

Bild: Asos

Nyheter på hudvårdsfronten

Fick följande mail:

" Vill bara tipsa dig om det renaste i hudvårdsprodukter som går att få i Sverige

Sveriges renaste nätbutik!

Här kan du vara alldeles säker på att det du köper är det renaste du kan få, samtidigt som du kan göra ett informerat val.

http://www.lagerstedtocompany.com/ "


Någon som provat dessa produkter? om du klickar dig vidare till hudvård - och sedan i den nya rutan pröva först så hittar du dem. Efter vad jag har läst om ingredienserna så verkar det vara riktigt bra grejer. Blir lite sugen på att iaf klicka hem lite prover för att testa...

Nu bär det av till jobbet. Blä. Men jaja pengar behver man ju ha för att överleva. (Är super trött efter inventeringen igår. 9,5 timmar utan någon riktg rast.)

Ha en bra dag!

Dagens fynd & andra saker jag gillar

99363-354
Idag blir det ännu ett fynd från La Redoute. Nu hittar man deras basplagg från BEST till bra priser på rean. Som till exempel den här fina
koftan i ren merinoull. Från 247:- och uppåt till runt 300:- Då är det roligt att handla basplagg, när man får tag i dem till bra priser. Annars är jag - tyvärr - en sån som om jag får välja hellre köper den roliga festtoppen istället för den bra bastoppen...

Andra saker som jag gillar just nu:

  •  H&M's vårspecial där man kan kolla på kläderna på modellen i 360 grader. Varför gör de inte så med alla sina kläder?


  • Gb's ljusa chokladglass med stelnad hasselnötschoklad. Farlig. Akta er, ni som inte provat, ni kan bli fast... 99363-353





Fortsatt trevlig kväll!

Bilder: La Redoute, GB

Mockastövlar för 449:-

99363-352


Idag har jag hämtat mig från den knäppa flash av vår- och sommarkänslor som drabbade mig igår och är nu tillbaka i verkligheten! ;) Och därmed också tillbaka i den gråa vintern. Då passar dessa snygga mockastövlar från
La Redoute riktigt bra. Ett smart reafynd, tror jag. En klassisk modell som håller flera säsonger. Priset? Snälla 449:-

Natti på er!

Bild: La Redoute

Vinnare i tävlingen

Då var det dags att kora vinnarna i Weledatävlingen. Följande vinner varsitt paket med 3 duschcremer från Weleda:

♥  Lotta Blomqvist
♥  Anette Aspgren
♥  Emma Swenson - Bergman

Grattis till er! Ni andra har en ny chans snart igen till något annat trevligt ;)


Nya auktioner upplagda

Nu har jag lagt upp lite nya auktioner på Tradera. Bla. min fina klänning 60-tals klänning från Lindex som jag helt enkelt inte trivs så bra i. Kanske lägger jag upp fler saker när jag ändå rensar lite här hemma...

Näe nu får jag allt skärpa mig och dra mig mot sängen! Natti natti!

Klänningar till folket

99363-349

Tyckte att det var dags för ett Dagens fynd. Kändes som det var hur länge sedan som helst.

Och lite för att fira att vi tagit några steg närmre våren och sommaren kommer här en liten klänning ur H&M's nya vårkollektion som nu kommit ut på nätet. Den skall jag passa på att lägga vantarna på innan den tar slut. Härlig kvinnlig modell och ja, självklart ett snällt pris: 349:- Fy vad H&M är underbara!

Bild: H&M



99363-351
Men tills dess att våren infinner sig så kan ni spana in mitt senaste fynd, Den tänker jag använda till våren och sommaren, den med. Med ett par söta sandaler eller kanske ett par av de söta ballerinaskorna bredvid. Verkar som de blivit en bas i våra garderober. Sommar som vinter.

Trevlig kväll på er allesammans! Sista chansen ikväll att vara med i tävlingen.

Bilder: Privat, Din Sko








Förhoppningar

 Jaha, då var det dags för REA hos Nelly igen. Undrar om det kommer vara lika hysteriskt som förra  gången? Då vart det riktigt segt att komma in på hemsidan. Jag önskar att de skulle rea ut lite toppar från American Apparel. Men det kan jag väl fortsätta drömma om. Jaja, jag skall ta mig en titt i alla fall...

Snart kommer bilder på mitt klänningsfynd som jag hittade på Lindex! Väntar bara på att kameran skall sluta bråka med mig ;)


Inget napp

Jajjemän, åkte till Allum (första besöket där) med mammisen, syrran och söta lilla systerdottern. Nog för att det är poppis med mellandagsrea, men detta var något in i hästeväg. Till och med männen som annars inte alls verkar vara så exalterade över att få gå i affärer, verkade helt uppstressade. Hehe. Med så mycket folk runt sig blir man bara stressad och tappar lusten. Så jag var den enda som inte fyndade idag. Men däremot har jag spanat in en riktigt söt klänning på Lindex som jag skall lägga vantarna på imorgon. Bilder kommer då!

För övrigt är det inte mycket jag vill ha. Förutom den här väskan i svart då. Den väntar jag på att de skall tokrea på La Redoute!

Imorgon är sista chansen att vara med i Weledatävlingen. Vinnaren utses på torsdag! Nattinatt tills dess och sleep tight.


Bild: La Redoute

Rea-start

Jaha, då startar rean imorgon. Någon som skall dit och slåss? Själv skall jag ta det ganska så lugnt, men skall iaf ta en sväng förbi Allum imorgon. Hittade en bra lista hos Ella, för er som tar detta med mellandagsrean riktigt seriöst och är ute efter att hitta massa fynd:

1. Var ute tidigt! Så fort affärerna öppnar bör du vara där!
2. Bestäm dig för vad du behöver, och framförallt för vad du inte behöver, i förväg!
3. Lova dig själv att inte handla något för att det är billigt. Ska du handla ska det såklart vara för att det är snyggt. Det är inte prislappen du ska trivas med i längden.
4. Ramlar du på bra baskläder av god kvalitet till REA-pris - Köp! Baskläder i bra kvalitet är ett måste!
5. Köp inget i fel storlek. Även om du går ner eller upp de där kilona, är det inget som säger att plagget kommer att sitta snyggt då.
6. Köp inget som måste sys in eller om (om du inte är en sy-om-fantast som verkligen gör det), eller som sitter supersnyggt överallt utom på ett ställe. Det finns så mycket kläder överallt. Satsa enbart på sånt som sitter perfekt - överallt!
7. Försök lämna barnen hemma, om du har såna. Min lill-kille är duktig och tålmodig i affärer, men det finns gränser. Mellandags-rean är ingen hit för honom. (Inte för alla andra shoppingglada som snubblar över vagnen heller)
8. Om du har tid nu i julstressen - gå runt i butikerna och kolla vad som finns. Det är bra att ha lite koll innan du ger dig ut i mellandagarna.
9. Gå gärna själv. Då blir du mest effektiv. Det kan ju vara trevligt att gå med en väninna, men du kan ju alltid möta henne efter en eller ett par timmar. Pojkvänner bör stanna hemma. (I alla fall om de är som min sambo)
10. Ta på dig sköna skor och smidiga kläder (som du lätt kan ta av och på när du ska prova)

Tack, Ella för lånet ;) ja, det var en hel del att tänka på. Men glöm för allt i världen inte punkt 3. Annars kan man ju bli ruinerad på alla "bra" priser...  Och sist men inte minst: köp inte något bara för att det är modernt. Det skall passa dig som person också!

Lägger upp bilder på eventuella fynd imorgon. Natti!

Filmtips - vad ni skall och inte skall se

De senaste dagarna har det blivit en hel del tv-tittande. Har hunnit avverka dessa filmer:
  • Take the lead - dansfilm med Antonio Banderas. Hjälper ungdomar som hamnat lite fel i samhället.
  • Red eye - thriller med Rachel McAdams. Utspelar sig till stor del på flyget.
  • Temptation island - tjej träffar mot alla odds sin roskstjärneidol på vacker karibisk ö... tutar i honom att de är öde trots att de inte är det.
  • The Island - med Scarlett Johansson och Ewan McGregor. De är kloner av "riktiga" människor.
Take the lead var riktigt bra. Lite i stil med de flesta dansfilmer. Red eye var riktigt spännande. Killen som spelar mot henne, Cillian Murphy är så osympatisk! Temptation island eller Lovewrecked som är originaltiteln, är verkligen inte värd att ödsla över en timme på, tyvärr. Hur söt  Amanda Byrnes än är... Förresten, det är nog det hela filmen skall gå ut på...?  The Island var verkligen fruktansvärt overklig, men ändå tycker jag att den var riktigt bra. Och Scarlett Johansson är lika vacker som alltid.

Sen ett tips till alla er som också kan bli galna när de ser någon i en film som man vet att han sett förut, men i vilken film? Jag säger bara IMDB. En site där allt  som gäller film finns listat. Sök på film eller person och du får upp all info som behövs!

Så, nu bär det av till föräldrarna och hela tjocka släkten ;) Fortsatt underbar ledighet till er alla.

Ps. Glöm inte bort tävlingen nedan! Ds.

Tävla och vinn Weledaprodukter!

99363-347


Schpännande schpännande blir det med den första tävlingen här på bloggen!


För några dagar sedan skrev jag lite om de nya duschcremerna från märket
WELEDA, som du finner i hälsobutiken. Du hittar det inlägget här. Så ni som blev lite nyfikna får nu chansen att bli en av de lyckliga vinnarna av ett paket med 3 duschcremer!

Jag vill ha svar på följande frågor:

♥ År 1921 grundades Weleda. Av vem?
♥ Weleda har olika serier för olika hudtyper. För vilken slags hud lämpar sig Mandel-serien?
♥ Om du skulle bli gravid och vill förebygga hudbristningar på magen, vilken produkt skall du då välja ur Weledas sortiment?

Det krävs lite research av er, men det tror jag att ni klarar ;)

Maila in svaren till mig på [email protected] senast nästa vecka, onsdag den 27:e! Jag meddelar på tordag, den 28:e vilka som vunnit. Tre paket med tre duschcremer i vardera ligger i potten! Paketets värde är 267:-

Nu tar jag lite ledigt från bloggen. Vi hörs om några dagar. Hoppas alla får det roligt, skönt och massa härlig vila de kommande lediga dagarna!


Tävlingen sponsras av Weleda.

Fniss

Kolla in det här, på Tjuvlyssnat-bloggen. Så skönt. Jag kan riktigt se flickan med sina oskyldiga ögon. Fniss.

Love at first sight

Här är den. Det är love at first sight. De som vill kan komma dragandes med att det verkar vara plastig kvalitet eller att den var en besvikelse i verkligheten. Men jag bryr mig inte. För den är en keeper. Och tvärtemot vad jag trodde så är den om möjligt ännu vackrare i verkligheten.

99363-345


Och detta säger jag även om den egentligen är en strl för liten. Hehe.
Så nu gäller: hårdträning och att endast nyttigheter kommer in i mun hädanefter. När jag kommer i den så lovar jag lägga ut ett foto på mig i den. Gärna med mina söta sandaletter till. Känner på mig att det blir bröllop i sommar mellan minst två av våra kompisar ;) Då skall den här definitivt sitta på mig!

Imorrn är det tävlingsdags! Tills dess: Natti!

Bilder: Privat

Jag hatar skorea

99363-344

Japp, du läste rätt. Jag hatar skorea. För det finns alldeles för mycket som jag vill ha! ;) Nu har Asos sänkt priset på massor av sina skor. Dessa är mina favoriter...

Wish me luck, för nu skall jag åka och hämta mitt paket från H&M innehållande klänningen med det stora K:et! Visar bilder senare. Tjingeling!

Bilder: Asos

Ny kategori: TÄVLA och VINN

Håll i er för nu kommer jag med en ny rolig kategori: Tävla och vinn!

Så håll utkik under morgondagen efter en tävling här på bloggen där du kan vinna en av de underbara duschcremerna från Weleda som jag skrev om igår!


Nyheter från Weleda

99363-343

Här kommer precis som utlovat, ett litet tips om hudvård från Hälsobutiken. Den här gången gäller det dessa sköna duschcremer från
Weleda. För er som inte känner till Weleda så kan jag säga att: Weleda är ett bra märke som inte är testat på djur. Renare produkter får du nog leta efter.

De har en liten annorlunda formula än det man är van vid när det gäller duschcremer. De är lite mer krämiga och innehåller oljor som återfuktar huden samtidigt som du tvättar dig. Vilket i sin tur gör att du inte behöver smörja in dig alls lika mycket. Själv är jag inget stort fan av att kleta med massa bodylotion och sånt. Så de här duschcremerna är perfekta för mig. De doftar ganska så mycket. Fräscht och naturligt, ganska intensivt men inte "huvudvärks-dofter" :)

Ni hittar dem i hälsobutikerna eller här, i Weledas webshop. De ligger på 89:-

Bild: Weleda

Smickrande mail

Kollade precis mailen till bloggen, [email protected] och hade då fått detta:

Hej Lalisen!

Vi har just öppnat en ny skobutik på internet med affärsidén att ha ett
brett utbud av märkesskor av alla sorter och generösa fraktvillkor.

Vi har redan ett antal bra varumärken, men vill förstås hitta fler. Du
verkar ha öga för vad som är bra när det gäller mode, så har du några idéer
kring skor som borde finnas att köpa i Sverige så lyssnar vi gärna!

Vår domän är www.brandos.se.

Med vänliga hälsningar

Fredrik Juto
BRANDOS


Roligt att någon vill höra ens åsikter :) Ni kanske också har några förslag?

Docksöt tunika


99363-342
Den här lilla
tunikan skulle jag mycket väl kunna tänka mig. Fast kanske hellre i svart. Hur som helst är den ju jättefin med sina små fickor och a-linjeskärning. By the way - väskan skall jag nog lägga vantarna på till våren.

Tunika, Asos 338:-
Skor
, Scorett 599:-
Väska
, H&M 98:-

Bilder: Asos, Scorett, H&M

Imorgon blir det lite tips från hälsobutiken om en underbar duschcreme från Weleda. Natti!

Chihuahua

99363-341



Jag saknar min lilla katt som vi tyvärr fick lämna bort till några andra pga dumma grannar. Så nu går jag och suktar efter en ny liten hårboll eller kanske en sån här liten sötis...

Du hittar myntbörsen
här, hos Asos. Jag tyckte den var urgullig. 67:- ligger den på.

Bild: Asos


En talande gris

99363-340Sötaste och mest onödiga saken får bli dagens fynd idag. En grishögtalare!

"Plugga in grisen till din mobiltelefon, MP3-spelare, I-pod, Cd-spelare eller dator och vips så har du en portabel högtalare!"

Den ligger band nyheterna, men har redan tagit slut. Men den beräknas komma in igen i januari, sägs det på hemsidan. Då skall jag nog kika in där :)

Natti natti på er!

Bild: Bluebox



Baslinnena från AA i nya härliga färger!

99363-339Nu har det kommit in nya färger på American Apparel linnena. Riktigt glada och härliga färger! Jag gillar det här cerise och det blåa. Jag har hittills inte hittat skönare linnen. Man kan ha dem jämt, till och med som pyjamas ;) 159:- får du ge för att bli ägare av ett. (Uppge rabattkod PLAY20 för 20% rabatt)

Uppdatering: Jag och kompisen klickade precis hem varsitt cerise linne :)

Nu sitter jag uppe i kalla Årjäng och uppdaterar. Hoppas er helg har varit bra hittills. Jag har haft det trevligt och lärt känna våra semesterkompisar lite bättre. Om sisådär fem månader drar vi till Spanien i några veckor...

Bild: Nelly

See you on sunday

Nu drar jag iväg med R för å hälsa på lite kompisar lite här och där. Är tillbaka på söndagkväll. Tills dess önskar jag alla en underbar helg med mycket vila. Se till att kolla in min utmaning till er alla också ;)

BYE!

Ps. Skall få se bilder på klänningen som jag klickade hem idag. En kompis var och provade den i verkligheten. Så får jag veta om den är något att ha :)

Den som väntar på något gott... väntar för länge

99363-338


Här sitter man då och väntar på att H&M ska släppa klänningen med stort K. Så jag tänkte att när jag ändå sitter här så kan jag bjuda på ett litet dagens fynd.

Den här rutiga klänningen  från Ellos är lite småmysig och är nog jättefin tillsammans med några svarta acessoarer. Du hittar den hos Ellos för 349:- men anger du rabattkoden 149015 så får du hela 50% rabatt! Inte dumt alls. Så nu får jag nog dra mig mot sängen innan jag gör något dumt å klickar hem den också. Detta börjar bli patetiskt, så nu bestämmer jag mig för att ge mig och kolla tidigt imorgon bitti igen efter H&M klänningen.

Klänning, Ellos 349:-
Väska, Dorothy Perkins
Skoletter, Din Sko 380:-

Gonatt på er å sov gott ( ni som inte redan sover).

Bilder: Ellos, Dorothy Perkins, Din Sko

Uppdatering: Den är min *lyckligt leende* Bilder kommer när jag fått den...

UTMANING - summera 2006

99363-337Snart dags att summera 2006 och dess mode. Vilket blev ditt bästa köp?

 För mig måste det definitivt bli klänningen från H&M som jag hittade som ett alternativ till "Ebba-klänningen" som många ville komma över ett exemplar av. Mjuk, skön och faktiskt väldigt bra kvalitet! Har varit en trogen följeslagare trötta och mörka morgonar.

Här kommer nu en utmaning till alla läsare: jag vill höra vad ert bästa köp var och varför! Publicera i er blogg (eller för er som inte har en blogg: berätta här i min) Jag uppdaterar här vilka som gjort den ;)

Bild: Privat

Ett ljus i mörkret

Jag har bestämt mig för att det är ingen idé att försöka kämpa emot regnet å mörkret utan med. Lika bra att tända alla lampor och ljus som finns tillgängligt och hade dem tända dygnet runt tills det vänder ;)



 

99363-335

Så här har ni nu lite inspiration till att uppdatera ljushållare, ljuslyktor m.m.!

Bilder: Mio, Ellos, Lagerhaus, inreda.com, Ikea


I'm back

I'm back and so is blogg.se! Just nu funkar det inte att ladda upp bilder, vilket är synd för jag har massa roligt att skriva om. Så kika gärna in lite senare igen!

Trevlig torsdag!

Kilklackar fortfarande hett Våren -07?

Nu har jag en liten nyfiken fråga som jag skulle vilja att ni ger er åsikt om: kommer kilklackar fortfarande vara hett våren -07? Har kollat på en del modevisningsbilder och på en del finns de med. Finns även på en del bilder i H&M's nya vårkatalog. Vad tror ni?

Trevlig kväll på er!

Check it out

99363-333








This, Ladies is going to be mine. Den är helt underbar och priset kan inte bli bättre 198:- Nu återstår det att se om jag lyckas klicka hem den och om den är lika fin i verkligheten ;)

Nu bär det av till jobbet. Ha en underbar eftermiddag, Hörs senare!

Bild: H&M

Hiss eller diss? Marylin Monroe klänning

99363-332












Gomorron'!

Nu vill jag höra vad ni tycker om den här klänningen. Hiss eller diss? Du hittar den hos Bonnie & Clyde och
där kallas den för Marylin Monroe klänning. Och visst ser den lite ut som den klassiska vita klänningen som Marylin bar? Denna finns att få i vitt också, men personligen tycker jag att den rosa är urfin. 799:- kostar den och funkar både vinter som sommar.

Bild: Bonnie & Clyde

Vackert smycke

99363-331




Visst är det fint? Passar bra till våren och sommaren också ;) Du hittar det
här, hos Asos.

Nu ska jag ge mig iväg en sväng ner på stan! Tjingeling.

Bild: ASOS

Bradley Trevor Grieve - riktiga feelgood böcker

99363-330Igår roade jag mig med att kolla in lite böcker och köpte då den här. Kära Mamma heter boken och eftersom hans föräldrar snart har bröllopsdag tänkte jag att R kan ge den till sin mamma då :)

Bradley Trevor Greive, som författaren heter, gör helt underbara böcker. För er som läst En stressig dag och En deppig dag vet vad jag menar. Söta och roliga bilder kombinerat med roliga och ibland så väldigt sanna kommentarer. Nu såg jag att han dessutom har gjort den här boken. Looking for Mr Right. Blev lite sugen på den med. Verkar vara en bok som de flesta tjejer känner igen sig i. Någongång har man ju varit där...99363-329

I alla fall är alla hans böcker riktiga feelgood's som ger ett skratt och lite ljusare syn på tillvaron.

Bilder: Adlibris

Lilla jag

Ett sådant här namnhalsband skulle jag gärna vilja ha. Det skulle göra sig bra med mitt namn skrivet i skrivstil: Laura. 650 kronor kostar de och då görs dem i rent sterlingsilver.

Bild: M925

Snyggaste skorna

99363-327


Igårkväll stod blogg.se helt still och jag antar att det var fler med mig som blev lite smått irriterade. Men det är ju ingen idé att jobba upp sig utan använda tiden till annat. Som att  hitta massa roliga saker på nätet att skriva om ;)

De
här skorna är en nyhet hos Asos och är för övrigt kanske de snyggaste jag sett. (enligt mig då) 474:- får du ge för dem. Om jag hade de pengarna över just nu så skulle de definitvit gå till dessa skönheter.

Dessutom får jag tipsa om att om du behöver ett par snygga partyskor så är det 25% på alla partysandaler på Asos den här veckan.

Ha en underbar dag!

Bild: Asos

Ny dag, stressig dag

Sitter här och försöker vakna till liv. Alltid lika kul när man upptäcker att man försovit sig :( Hur som helt så hinner jag inte så mycket mer nu, men senare ikväll kommer ett litet dagens fynd. Blev aldrig nåt igår, så nu är det time att ta sig i kragen.

Håll tummarna för mig, jag skall kolla om jag klarade
provet idag! Have a nice day!

Konsten att sova gott

99363-326


Ja, en viktig sak när det gäller att sova gott är att man har en bekväm pyjamas. Och eftersom jag missade att visa den här igår, när jag visade en liten smygtitt på vad som kommer till våren från H&M, så kommer nu en bild på den här underbara pyjamasen. Själv är jag så långt ifrån en morgonmänniska som man kan komma och kan helt och fullt identifiera mig med hunden... 98:- får du iaf betala om du vill ha en sådan här.

Bild: H&M

För alla American Apparel fans

99363-325







För alla American Apparel fans kan jag nu meddela: Var inne på Nellys hemsida och såg att det kommit nya
American Apparel toppar.

Den här toppen på bilden här har kommit i 3 färger. Jättesöt och säkert lika skön som linnet jag har här hemma, men som jag sagt förut: puffärmar är inget för mig...

Bild: Nelly

Finskor utan klackar


99363-324


Det är ju faktiskt inte alla som känner sig bekväma i höga klackar på finskor. Då är
dessa ett perfekt alternativ tycker jag. Nu är de dessutom på rea för 81:- hos Asos. Kan det bli bättre?

När det gäller mig själv så kunde det vara bättre. Har dunkande huvudvärk som förföljt mig hela dan. Men känn ingen sorg för mig Göteborg, jag klagar inte! ;)  Så nu är det bara en sak som gäller: slappa slappa å åter slappa. Fortsatt trevlig kväll på er!

Bild: Asos

H&M vår 2007 - önskelista

99363-323

Här har ni min önskelista på vårkläder från H&M. Dom har massa snyggt och mycket fina färger i nya vårkollektionen. Här är som sagt ett litet smakprov. Än är det ett tag kvar, men drömma får man ju alltid göra ;)

Dagens fynd kommer ikväll. Tills dess -  ha en bra dag!

Bilder: H&M

Sjukt, riktigt sjukt!

Att behöva gå upp vid den här okristliga tiden är sjukt. Men det konstiga är att jag är piggare nu än vid kl 8. Beror väl på att ett nytt sömntåg lämnar "stationen" vid den tiden. Hur som, efter att ha kört R till jobbet så skall jag gå å lägga mig en stund och sussa lite till. Sen kommer det ett inlägg om H&M våren 2007 och vad jag skall beställa! Ett dagens fynd skall vi också hinna med. Natti.

Supersöta dingelidonger

99363-322

Jag är ju inte mycket för smycken, men de här söta små örhängena skulle jag mycket väl kunna tänka mig till en fin liten klänning och ett par klackar!  :) Du hittar dem hos Asos för 108:-

Härlig söndag på er!

Bild: Asos

Bud ligger

Har strosat runt lite på Tradera och lagt bud på dessa söta vita skor. Kommer isf användas i sommar, om man använder dem nu tycker jag det kan se billigt ut (but that's just me)

Hade detta varit min strl så hade jag slagit till på den *depp* Åh va härligt att ha till sommaren!

Nu ska jag ge mig ut på en promenix och sen åka ner till Backaplan å pilla runt lite! Ha det!

Hiss eller diss - fjortisstämpel?

99363-321



Tänkte att det var dags för en sån här...

Nå vad säger ni? Hiss eller diss? Är det bara jag som höjer ett varningens finger för
fjortisstämpel? ^^

Bild: Asos

Ursäkta röran vi bygger om

Jajjemän. Dags för nya kläder. Så det kommer skifta lite fram å tillbaka en stund, men snart är det klart!

Update: Nu är det klart! Syns det att jag längtar till sommaren mitt i vintermörkret?


Jag är kär

99363-315
Jag är kär. Och jag kan inte bestämma mig för om jag vill ge bort den eller ha den själv. För visst är den helt underbar den här musen och musmattan? Jag inbillar mig att livet skulle bli lite gladare och att datorn skulle fungera så mycket bättre med den här bredvid... hmm. Du hittar den hos
Bluebox för snälla 239 kronor.
 
Nu skall jag fortsätta spela alfapet över nätet med lite kompisar. (Ja jag erkänner -  är en en Betapet-nörd.) Todiloo och gokväll!

Bild: Bluebox














harset="ISO-8859-1">