Rea-start

Jaha, då startar rean imorgon. Någon som skall dit och slåss? Själv skall jag ta det ganska så lugnt, men skall iaf ta en sväng förbi Allum imorgon. Hittade en bra lista hos Ella, för er som tar detta med mellandagsrean riktigt seriöst och är ute efter att hitta massa fynd:

1. Var ute tidigt! Så fort affärerna öppnar bör du vara där!
2. Bestäm dig för vad du behöver, och framförallt för vad du inte behöver, i förväg!
3. Lova dig själv att inte handla något för att det är billigt. Ska du handla ska det såklart vara för att det är snyggt. Det är inte prislappen du ska trivas med i längden.
4. Ramlar du på bra baskläder av god kvalitet till REA-pris - Köp! Baskläder i bra kvalitet är ett måste!
5. Köp inget i fel storlek. Även om du går ner eller upp de där kilona, är det inget som säger att plagget kommer att sitta snyggt då.
6. Köp inget som måste sys in eller om (om du inte är en sy-om-fantast som verkligen gör det), eller som sitter supersnyggt överallt utom på ett ställe. Det finns så mycket kläder överallt. Satsa enbart på sånt som sitter perfekt - överallt!
7. Försök lämna barnen hemma, om du har såna. Min lill-kille är duktig och tålmodig i affärer, men det finns gränser. Mellandags-rean är ingen hit för honom. (Inte för alla andra shoppingglada som snubblar över vagnen heller)
8. Om du har tid nu i julstressen - gå runt i butikerna och kolla vad som finns. Det är bra att ha lite koll innan du ger dig ut i mellandagarna.
9. Gå gärna själv. Då blir du mest effektiv. Det kan ju vara trevligt att gå med en väninna, men du kan ju alltid möta henne efter en eller ett par timmar. Pojkvänner bör stanna hemma. (I alla fall om de är som min sambo)
10. Ta på dig sköna skor och smidiga kläder (som du lätt kan ta av och på när du ska prova)

Tack, Ella för lånet ;) ja, det var en hel del att tänka på. Men glöm för allt i världen inte punkt 3. Annars kan man ju bli ruinerad på alla "bra" priser...  Och sist men inte minst: köp inte något bara för att det är modernt. Det skall passa dig som person också!

Lägger upp bilder på eventuella fynd imorgon. Natti!

Vad tycker du?
Postat av: Cassie

Bra tips!

Postat av: delinda

roligt med rea:) det blir nog mest underwear för mig:)

2006-12-26 @ 00:12:14
URL: http://delinda.webblogg.se
Postat av: Lalisen

Cassie: Mmm tycker jag med :) kan behövas i all stressen!

2006-12-26 @ 00:22:28
URL: http://lalisen.blogg.se
Postat av: Lalisen

Delinda: Ja det är ju alltid roligt att fynda. Undies vill man ju inte spendera alltför mycket på, iaf inte jag. Så det skall man verkligen passa på nu!

2006-12-26 @ 00:23:41
URL: http://lalisen.blogg.se

Skriv något gulligt här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Jag tycker:

Trackback