radedoub

En natt på akuten...igen

Jahapp då har man tillbringat ännu en natt på akuten. *suck* Gallstensanfallen kommer som ett otrevligt litet brev på posten mitt i natten. Men nu verkar det mer eller mindre bestämt att jag skall opereras. Tills dess är det flytande och kokad föda som gäller. Thrilling.

Nu blir det en kväll framför tv:n. Innan dess skall lillkillen ha mat och nattas!

Ps. Nu tycker jag verkligen att jag förtjänar de där skorna som jag bloggade om igår. Som en liten tröst liksom ;) Eller vad säger ni?

Dela på frakt hos Asos?

Jag gör en intern efterlysning på nån som vill dela på frakten med mig hos Asos, hehe. Jag har hittat de underbara pumpsen som jag bloggade om för ett tag sedan på rean för bara 90 kronor. Men de elakingarna tar 200 spänn i frakt.. Kanske Maddepaddan eller Ellen hittar något på Asos rea? ;) *fjäsk fjäsk* Annars får jag väl skippa det eller bita i det sura äpplet , fast då har man ju missat poängen med att det var rea när frakten kostar mer än skorna, haha.

Phew

Ja jag säger då det. Fjärde flytten på 3 månaders tid som man är med om! Alltså, vi har inte flyttat så många gånger men vi va en av de fyra i alla fall. Den här gången är det en av syrrorna som skall flytta och bli granne med oss. Jag har inte kunna hjälpa till så jättemycket av förklarliga orsaker, som stavas T-h-e-o ;) Men jag har sett till att fixa lite mat och annat smått och gott. Nu kommer sängen kännas extra skön :)

Idag tog jag ut ett H&M-paket och jag var mycket nöjd med innehållet. Bilder på det kommer imorgon! Nu får vi sova. Nattinatt!

Månadens hälsotips: bekämpa myggbetten

Dags för ett månadens hälostips då det var hundra år sedan sist! I mygg och knott-tider som de här så tänkte jag tipsa om en bra gel som man kan ta på på betten. Själv tillhör jag dem som brukar få snygga stora röda märken efteråt. Och inte kan jag låta bli att pilla och klia heller... Lagom snyggt med stora röda bölder på benen ;-)

Calendeel C Gel innehåller Aloe Vera, Eucalyptus och E-vitamin. Jag tycker den har fungerat bra när det gäller att svalka och få kliandet att upphöra. Sen är det även - som namnet antyder - ringblomma i (Calendula) som är läkande på de irriterande betten. Perfekt på både stora och små. Tror jag skall ta på lite på lille sötisen här hemma. Han har lyckats få ett på magen, stackarn.

Du hittar Calendeel C Gel både i hälsobutiker och på nätet hos
shopping4net.se

Bild: Shopping4net

Uppdatering och postorderkataloger

Helu allihopa!

Vilka dagar i solen som vi har! Helt sjukt! Att man kan bli lika brun här som när man åker till Spanien. Det är en ny upplevelse för mig, haha. Tyvärr är inte Theo lika begeistrad i värmen. Stackarn. Men jag skall erkänna att det är väldigt trevligt att vara mammaledig nu när det är så fint väder. Inte fel alls.

Vad har hänt här på sistone då? I fredags var jag på min butikschefs bröllop på Nääs slott för att hon ville att jag skulle sjunga på vigseln. Sjöng "För att du finns" (Sonja Aldéns) när dom gick in och efter vigselakten sjöng jag "Långt härifrån" (Cajsa-Stina Åkerström). Nervöst, men roligt. Sen har vi varit i Uddevalla några dagar (nähä?) och sen har syrran med familj hälsat på, vilket innebar trevlig grillning på våran underbara altan. Idag har en kompis som bor i Vänersborg varit här hela dan. Hon kom redan vid 7-tiden i morse. Trevligt med sällskap på frukosten :) Trevligt att prata ikapp och bara vara!

Katalogerna väller in från de olika postorderföretagen
och sist i raden var Gudrun Sjödéns. Ni kanske inte kommer ihåg, men förra hösten pratade jag om att jag skulle vilja ha en ullkofta i riktigt bra kvalitet. Mamma har en från Gudrun som hon haft i flera år nu och den noppar inte ett dugg och har hållt sig lika fin hela tiden. I årets höstkollektion fanns det äntligen en vanlig svart kofta. Pax för den ;) Sen så hittade jag en helt underbar regnjacka som har mitt namn skrivet på sig:



Visst är den underbar? Jag gillar modellen på den, jättesöt :) Får nog dra med mamma in till Gbg nån dag när de släppt kollektionen i butik så att man får klämma och känna lite på jackan...

Nattinatti!

Bild: Gudrun Sjödén

Shoppat till någon annan


Jag shoppade litegranna igår på Lindex. Inget till mig, men till en annan här i familjen. Kan ni gissa vem? ;-)

Tag 2 betala för 1


Nu har
Lindex webbutik tag 2 betala för 1 på alla rea varor när man anger koden LC0829. Jag hittade lite fina blåa saker :) Tror jag skall lägga lillen i vagnen och gå en sväng ner till centrum och kolla lite i Lindexbutiken här i Kungälv!

Ha en skön tisdag allesammans!

Rosa sport

Jag skall väl erkänna att jag inte är särskilt sportig av mig...hehe. Men den här
vindjackan från Adidas hade jag inte tackat nej till. I favoritfärgen rosa :) 499:- hos Josefssons. Hmm. Den hade i alla fall matchat fint till mina gummistövlar ;)

Nu har vi kommit hem från vår lilla trevliga tripp och livet går vidare. R börjar jobba imorgon, så nu är sista dagen att slappa ihop och njuta av lille godingen. Vi har varit på BVC idag för läkarbesök. Duktige killen hade växt ordentligt sedan sist och barnläkaren sa att allt såg bra ut med honom. Skönt :) Han ligger och sover i mitt knä nu, hihi.

Nu skall jag ta och göra lite mat. Pizzagryta blir det. Superenkelt men väldigt gott! Later!

Växer och knakar



Godingen växer och numera njuter vi av både leenden och skratt från våran lille solstråle :)

Nästa darlingar i min garderob?


Dom här
pumpsen är ju helt underbara och den absolut största favoriten i La Redoutes höstkollektion. Och jag har faktiskt inte några bruna pumps, så de här kanske får bli nästa par till min skosamling? De andra färgerna är rätt fina de med... Tänkte göra ett litet collage med det jag hittat som var snyggt ur katalogen, men var bara tvungen att visa dem här först :)

Vi röjer och fixar här hemma idag. Vi skall åka bort några dagar, så vi är mitt uppe i packning och strykning. Tänkte även hinna med mig själv lite: tona håret, färga ögonbrynen och fixa fötterna... Hmm hur det nu skall gå till. Får bli när sötisen sover ikväll ;)

Ha en fortsatt trevlig dag allesammans!

Me likey



Hittade den här rutiga kjolen bland nyheterna hos TopShop. Inte helt fel till hösten :) Ja jag vet. Det är juli fortfarande. Men det är deppväder och känns nästan som höst ute juh. *suck* Apropå höst - nu skall jag sitta och mysa med nya La Redoute katalogen! Skall bli spännande och se om de lyckats med höstkollektionen. Återkommer med rapport... ;)

Kjol 35£ TopShop
3/4-ärms topp 79,50:- H&M
Kofta 24,90£ Forever21
Loaferpumps 24,80£ Forever21
Örhängen 3,80£ Forever21
Väska 12,80£ Forever21

Gonatt!

Ekorrn' satt i björken


Sist vi var iUddevalla hos svärföräldrarna så passade R på att ta kort på deras lille gäst som brukar dyka upp titt som tätt utanför :) Visst är han söt? En riktig akrobat som dessutom var rätt så orädd och lät oss fota honom i lugn och ro.

Nu sover Theo och jag passar på att få lite ensamtid, hehe. Imorgon skall jag lägga upp den
vita kjolen som jag köpte på La Redoutes rea. Såg att de hade sänkt den ännu mer nu. 85 kr och i 100% linne och dessutom riktigt snygg modell, (fast lite för lång för en kortis som jag) kanske man skulle passa på och köpa en till i nån annan färg? Hmmm. Fast det jag egentligen behöver är byxor. Fast det är så rysligt tråkigt att köpa! Önskar att jag kunde hitta ett par riktigt snygga jeans som satt som gjutet. Kommer ihåg att jag hade ett par Lee "Felton" när jag var typ 17 eller 18. DET var riktiga jeans det. Såå snygga. Jag hade dem i ur och skur ända tills jag hade slitit upp dem totalt. Haha.

Nattinatt!

Rosor på mitt parasoll


Vi behöver ett parasoll till vår altan och nu har jag hittat det perfekta! Visst är det underbart? Passar nog bra till våra vita utemöbler :)

Bild: Rusta.se

Kortärmat under 100-lappen

Man kan ju passa på att shoppa lite sköna toppar på rean nu så här på slutspurten. Jag har både den rosa och den blå här ovan och de är riktiga favoriter :) Alla under 100-lappen i H&M's webshop. Helt överkomligt med andra ord ;)

Idag åker vi hem från Uddevalla. Vi skall ha hem lite folk ikväll så det skall bli trevligt. Själv "får" jag ju knappt äta något, så det blir ju väldigt spännande...not. Apropå trevligt. Undra om den nya Mamma Mia-filmen är något att se? Vår egen Stellan Skarsgård spelar ju en av papporna, hihi. En film som vi definitivt skall se är i alla fall
den nya som kommer med Cameron Diaz och Aston Kutcher! Verkar helkul :-D

Puss och kram din gamle gam!

Uppe igen

Nu är vi uppe i Uddevalla igen! Var ute ikväll vid svärföräldrarnas stuga vid havet - helt underbart! De hade dukat upp mat på altanen när vi kom. Lyx :)

Vad har hänt sedan sist då? Jo vi har blivit med diskmaskin! Tänka sig. No more överfull diskbänk! Känns som en stor lättnad att veta att jag kommer slippa stå och ödsla massa tid framför diskbänken när jag är mammaledig. Vill ju vara så mycket som möjligt med lille klimpen. Eller "tjockisen", som vi kallar honom. Hihi, kärt barn har många namn. (Missförstå mig rätt, vi säger det av kärlek ;] )Fast vi har bestämt att vi skall sluta kalla honom det. Undra vad vi skall ersätta det med då? Hmmm.

Vet ni vad? Jag har ett litet projekt som jag skall pilla med när R går tillbaka till jobbet. Jag skall göra små tackkort till alla som gett Theo saker :) Vet ni vart man kan få tag på sådana där stämplar som man kan stämpla papper med och så skär dom ut som ett mönster, typ t.ex. ett hjärta? Tänkte att jag skulle kolla med Ordning och Reda och Panduro Hobby.

Nu ropar min son på mig. Maaaaaat! Nu! ;)

Nattinatt.

Reafynd och tröttisar

Nu har det gått x antal dagar igen sen jag skrev sist. Jag är förvånad att ni hänger kvar än. Förvånad och glad :) För jag antar att livet med en liten bebis snart kommer lägga sig och inte vara lika crazy hela tiden, haha.

Jag har i alla fall passat på att fynda lite på La Redoutes rea. Det blev en vit vanlig basickjol och så den supersöta toppen som jag har kollat på ända sedan katalogen kom ut. Tyvärr satt den inte så bra på mig, så den åker tillbaka. Men jag kan varmt rekommendera den om man vill ha en söt och skön topp i bomull!

Nu ligger det en liten ↓ bebis ↓ här och har slocknat i mitt knä :) Myspys. Jag är en lka stor tröttis, så snart drar jag mig mot sängen jag med. Nattinatt!


Snabba ryck

Det är helt otroligt vad fort dagarna går! Så fort jag får för mig att skriva ett litet inlägg här på bloggen så kommer något eller någon (läs: Theo) emellan... :) Nu sover han och jag får passa på att skriva litegranna nu. Snabba ryck.

Livet just nu är inte helt problemfritt, även om jag önskar att jag kunde skriva om hur puttinuttigt (och gulligt med massa rosa elefanter som flyger) livet är med en söt liten bebis. Jag har tyvärr fått en del sviter efter graviditeten och förlossningen. En av dessa är att jag fått gallsten. Och DET mina vänner är inte kul. Det gör nog faktiskt ondare än att föda barn. Japp, där har ni graden på det hela. Jag har haft 4 anfall på bara några veckor. Igår åkte vi in till sjukhuset mitt i natten. Så nu lever jag på skonkost vilket innebär: inget stekt, inget fett, inget ägg, inghet hårdsmält och dessutom är många vanliga frukter och grönsaker som gurka, nektariner, äpplen och paprika borträknade. Och dricka kallt går inte heller för sig. Lovely.

Jag har två projekt som jag skall visa här på bloggen sen. Jag har en klänning/tunika som jag köpt på Ellos som är alldeles för vid. Den skall jag öppna upp i sidorna och sätta fast sidenband som man kan knyta bak. Sen köpte jag en söt liten kjol på H&M. Till den skall jag sy en vit underkjol med spets som skall få titta fram. Bilder på detta kommer så småningom.

Idag har vi varit på Orust på Göksäter. Typ som lilla Ullared. Där fyndade jag lite roliga saker som jag skall lägga upp bilder på sen. Bl.a. en del fina ljusstakar och sånt :) Nu är det snart dags för sängen. Nattinatt!

Ps. Har ni kollat in
Ellos höstnyheter? Jag kunde ju inte låta bli, trots att jag helst av allt vill ha sommar nu ;) Jag återkommer med ett collage med mina favoriter ;)














harset="ISO-8859-1">