Andrum och mattor


På besök hos min farmor

Tack för era uppmuntrande kommentarer! Jag tror nog att det är bra att ha nåt litet andrum i vardagen som är bara mitt. Så jag har bestämt mig för att fortsätta blogga. Kanske inte varje dag, men när jag känner att det finns något värt att dela med mig av. Sen kommer det kanske bli lite mer personligt - vad jag och Theo hittar på om dagarna osv...Så, vad har hänt i mitt liv det senaste, förutom Theo och allt det? Vi har bott in oss i våran nya lägenhet och gillar den lika starkt nu som när vi först fick den :) Jag har börjat klä golven med mattor och tänkte tipsa om en som jag hittade hos Ellos. Om man vill ha en
gossig ryamatta så har de en snygg variant som vi har uppe i vårt vardagsrum. Våran är inte grå som på bilden utan är i tre olika bruna nyanser, vilket gör att den ser mer "levande" ut.

Sen har jag hämtat platsmattan som jag beställde till nedervåningen. Den är vändbar och har två olika färgställningar. Så här blev resultatet (Theos babygym matchar väl inte så jättebra ;] men men) :För mer häftiga plastmattor, kolla in Horredsmattan, under fliken "Plastique design".

Nu mullrar det och blixtrar för fullt runt knutarna. Lite mysigt tycker jag :) Nu skall jag ta itu med dagen. Går fortfarande i nattlinne och släpar. Välkommen till småbarnsmammans liv ;-)

Vad tycker du?
Postat av: Jenny

Vad glad jag blir att du fortsätter att skriva i din blogg! Och han är då för söt lillkillen! Ha en skön midsommar!! Kram!

Postat av: Maddepaddan

Va sött me babygymmet hihi Bra att du bloggar vidare så jag har nåt att läsa ;P Kramar från oss

2008-06-20 @ 12:19:54
URL: http://imadde.blogg.se/
Postat av: Stine

Så skjønn Theo er!

Koselig at du fortsetter å blogge :)

2008-06-20 @ 12:27:16
URL: http://stinema.blogspot.com
Postat av: Ellen

haha,,, jag kan gå runt i pyjamas hela dagarna när jag är ledig,, det är mys med nattkläder !Skoj att du fortsätter,, heja lala !

2008-06-20 @ 15:13:18
URL: http://sphynxnoja.blogg.se/
Postat av: Tindra som jag

Va söt lilla Theo är. Jag går också i pyjamas halva dagen ibland, det hör lixom till mammaledigheten./Tindra som jag

2008-06-21 @ 08:23:16
URL: http://www.tindra-som-jag.blogspot.com
Postat av: Lalisen

Jenny: Vad roligt att du hänger kvar och läser :)! Ja han är min lilla guldklimp ;) Kram!Maddepaddan: Ja han måste ju få ha sin del av det roliga ;) Kram!!Stine: Roligt att man vart saknad :) Ja han är helt underbar ;)Ellen: Ja det är rätt skönt att bara släpa runt :D Ja det är dels tack vare dej jag fortsätter. kram!Tindra som jag: Ja han är en riktig söting :) Ja jag har förstått det, att det är lite så dagarna kommer vara, hihi.2008-06-21 @ 11:51:30
URL: http://lalisen.blogg.se/
Postat av: Ellen

ohhh,,, jag suger åt mig som en svamp =D

2008-06-22 @ 22:59:39
URL: http://sphynxnoja.blogg.se/
Postat av: Jonas

Interesting site. Worth the visit!

2010-01-07 @ 08:49:14
URL: http://jonas.eadas.net

Skriv något gulligt här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Jag tycker:

Trackback