radedoub

Miraklet - dagens fynd

Hej allihopa!

Tack för alla snälla ord och kommentarer, både här och på
attblipappa-bloggen. Vårt lilla mirakel är äntligen här och min lycka kan faktiskt inte beskrivas i ord. Låter klyschigt, men precis så är det. Jag kan inte gå in i detalj på hur jag känner det för då kommer jag sitta här å böla och det går inte för då väcker jag mina två prinsar (den lite större är lika slut han...hihi). Har inte sovit så mycket själv än heller, men man går väl på nån slags vilja istället för sömn. Sen så skall vi få åka hem idag och det gör att man får extra energi! Härligt att få komma hem.

Så vad tycker jag om den här upplevelsen som det är att vara med om en förlossning och föda fram ett barn till världen? Jo, jag har sagt så här till de jag pratat med hittills: jag har fått en ny syn på kvinnor. De som fött barn beundrar jag verkligen och de har gjort en OBESKRIVLIG prestation, men de som fött fler än ett - dom är inte riktigt kloka i huvudet! Jag skall väl inte vara sämre än att jag bjuder på en bild på lilla underverket jag med ;) Helt nytagen!

Och såklart, detta är ju ändå nån slags modeblogg - visst ser han fashionabel ut? ;-) Han är dagens fynd!





Uppdatering av det numera icke gravida läget..

Ja då var det gästblogg åt andra hållet.
Fadern till det nyblivna barnet här. ;)
Eftersom min fru ligger och ammar just nu och inte riktigt orkar blogga..
Eller har tid för den delen.. ;p
Så får jag ta över lite..
Men det blir inget speciellt..

Jo om ni går in på min blogg så lägger jag ut lite bilder titt som tätt...
Så den adressen är
http://attblipappa.blogg.se

Ha det så kul!!

Ny spegel och nya ramar



Här ser ni bilderna på hur resultatet blev med den ommålade spegeln och ramarna. Spegeln var, som jag nämnt tidigare, ett fynd på Jysk för 350:- Älskar den maffiga ramen :) Jag är fortfarande lite osäker på motivet i silverramarna, men det får duga så länge. Tycker det är aningens störande med det röda i... Om ni tittar i spegeln så ser ni att jag ställt ramarna där de skall hänga sedan, ovanför soffan.

Tröstshoppat

Jajjemän här har man tröstshoppat. Det blev 2 par örngott från Hemtex i underbart mjukt material plus att jag kom på att tvålpumpflaskan från samma ställe skulle passa utomordentligt fint att ha diskmedel i istället för den vanliga tråkiga Yesflaskan. Sen så hämtade jag ut mina gummistövlar som var helt underbara! Satt bra och var faktiskt om möjligt finare verkligheten och traktorsulan var inte så iögonfallande som jag var rädd för! Verkligen att rekommendera.




Jag fick även tag i ett presentpapper som fick bli motivet i mina ommålade silverramar. Bilder på det plus den vackra spegeln kommer senare ;)

Dagens schema

Helt enligt mina planer för att undvika att tycka synd om mig själv så håller jag mig flitigt sysselsatt ;)

Idag står följande på schemat:

√ Handla lite mat
√ Hitta några fina motiv till mina silverramar till vardagsrummet
√ Tvätta överkastet till sängen
√ Hämta ut mina gummistövlar på posten :-D - bilder kommer på det!
√ Göra middag - får bli någon slags kycklingsallad med lite smått och gott

Gotta go! Bussen väntar inte...

Blue girl


Det kryllar av blommiga kläder just nu och det är fakiskt inte alla blommiga mönster som är fina, men den här
blusen hade ett perfekt blommigt mönster (enligt mig) och passar dessutom utmärkt till jeansshorts. Så fräscht och somrigt :) De flätade skinnballerinasen tyckte jag var lite mysiga. Säkert skönt på sommaren med lite naturlig aircondition i skorna, hihi.

Blus 249:- Ellos
Ballerinas 285:- Asos
Shorts 289:- La Redoute
Väska 19,90$ Forever21

Nu blir det sängen för min del. Natti!

Produktiv

Goddagens alla glada!

Nu är snart spegeln som jag skulle måla om klar! Den blir riktigt vacker i silver. Skall visa bilder senare idag. Jag drar det sista lagret med silverfärg nu snart. Dessutom passade jag på att måla om två ramar som låg och skräpade här hemma. De får matcha spegeln och skall hänga ovanför soffan. Det blir nog fint när det blir klart! Apropå soffan, idag kommer det en människa från försäkringsbolaget för att kolla på ena soffan som det blev en stor reva ända in till stoppningen på när vi flyttade. *suck* Vi får se vad hon säger om det går att laga eller ej.

För övrigt är läget här ganska oförändrat. Jag har fått dille på Arraksbollar. Livsfarligt. Tur att man skall ut och gå sen när bebben är född, hehe. Från och med idag har jag bestämt mig för att sluta gå och tycka synd om mig själv. Bebben kommer när den kommer. Jag får helt enkelt planera in något att göra varje dag så kommer tiden gå fortare! Nu: mot spegeln!


Tror jag skall höra med mamma också om hon inte kan klippa mig litegranna. Skulle behövas... :-)

Puss å kram din gamle gam.

Uppdaterat: Här ser ni färgerna på mattan jag beställt till nedervåningen. Underbart med rosa. Jag beställde en 150x200 cm så den blir rätt så stor och lite mer fyrkantig då. Tror det kan bli riktigt fint...

Lite sugen

När man ser de här snyggingarna för bara 114,50:- på LaRedoutes rea så kan man inte låta bli att bli lite sugen. Antagligen supersnygga till solbränd hud :)

Och för er som vill haka på trenden med gladiatorsandaler så finns det ett par till bra pris i skinn också.

OBS! För att kunna komma åt rean så måste man skriva in rabattkoden 81122



Sommarnytt hos H&M

Nu har H&M tagit in ännu lite fler
plagg till sommaren... En hel del härliga plagg! Jag har beställt den rutiga kjolen. Har en liten plan med den. Skall sy på en vit spets undertill så den blir så där fin och vippig :) Vad tror ni om det?

Bilder: H&M

Underbara blommiga kjolar


Det finns så många underbara blommiga kjolar ute i butiker och webshoppar nu. Man blir ju helt tokig! Känner nästan för att knalla ner till Tyglagret här i stan och köpa ett härligt tyg och sy mig en alldeles egen.. Jag har i alla fall hittat 3 favoriter som inte skulle sitta helt fel att ha i garderoben. Tänk till en enkel vit topp och med ett par sköna sandaler till - sommaren är räddad! 

Vilken är din favorit?

Ha en skön måndag tisdag (noll koll på dagarna längre... ;] ) allesammans!

Kamut - hihi

Idag var R och jag och storhandlade. Köpte ekologiskt kamutvete. Hihi jag kan inte låta bli att le när jag hör det. Kamut. Låter så kul. Gott var det i alla fall och jag kan varmt rekommendera det! Tar bara 10 min att koka och lägger man i lite buljong så blir det perfekt smak till kött och sallad.

Så här stå det om Kamutvete på
nLife:

Detta är ytterligare en ursprunglig veteart. Kamut har stora korn och är oförädlat. Innehåller höga halter av protein, mineraler och fett. Kamutvetet har en lång koktid och en god och nötaktig smak. Passar utmärkt i både sallader, som tillbehör i stället för ris eller som huvudingrediens i risotto.

Bild: Aftonbladet

För bad-hair-days


Det här söta hårbandet kan ju piffa upp vilken tråkig frisyr som helst. 5£ hos TopShop. Give it to me! :) Skulle sitta fint i sommar både som lite skydd och som dekoration!

Nu skall jag ragga en matta till våran undervåning här hemma. Har siktet inställt på en i plast. De är jättecoola och tål en hel del.

Ha en skön dag och blås inte bort i vårsolen!

My Fantasy

Har ni någon parfym/doft som det aldrig blir av att ni köper, fast varje gång ni är på danmarksbåten /Åhlens /Kicks så tänker ni att "åh, vad god den är... den skall jag köpa nästa gång jag behöver en parfym"? Britney Spears doft Fantasy är en sån. Jag tycker den är supergod med sin lite nästan godisliknande doft. Snart är min parfym slut. Nästa gång...

Nu åker jag in till Östra igen för koll. Nähä? *grr*

Bild: Shopping4net.se

Inget vi vill se nu

Jag vet att vi inte vill se massa höst- och vinterkläder nu, men ville bara visa ett axplock ur H&Ms kollektion. Jag har lagt en förhandsbeställning på de här grejorna iaf... En del rosa som vanligt :)



Har ni beställt nåt? Jag tyckte att det var mycket som såg likadant ut som förra årets kollektion... Men jag fastnade direkt för de söta snörskorna :)

Tröstskor


Tänka sig att det vackra vädret håller i sig såpass. Helt sjukt att man kan sitta ute 11 maj och få en solbränna! Nästan så att solen tar lite väl mycket, jag har till och med blivit lite röd idag.. Jag kollar på skor för att trösta mig själv i väntan på bebis. De här ↑ fyra fina paren hittade jag på eBay. Efter
mitt senaste skofynd därifrån så känner jag mig taggad att fynda mer av det slaget :)

Vi har varit på Östra idag igen för kontroll. Hade hoppats på igångsättning, men icke sa nicke. Det var 5:e gången på kort tid som vi åkt in. Blä. Nu får det vara nog. Tydligen tyckte dom att jag skulle höra av mig imorgon igen. Då kommer jag säga att jag åker bara in igen om jag får stanna kvar. Annars kan jag lika gärna vara hemma. Jag behöver ingen doktor för att berätta för mig att bebisen är överburen. Tro mig, det har vi fattat vid det här laget. Det känns liksom, för det är jag som går med extrakilona... ;-P

Ingen bebis men dock ett par solglasögon

Nej det blev ingen bebis idag. Däremot blev det shoppat ett par solglasögon! Jag var i desperat behov av solisar, så efter beskedet att det inte skulle bli några barn födda idag så åkte vi till Allum så jag fick tröstshoppa ett par ;) Vita fick det bli. Rev tag i första bästa, får hitta ett par mer seriösa en annan dag, hihi.

Igår kväll grillade vi och det lutar nog åt grillning ikväll också :) Det är ju så gott och så enkelt! Får nog bli lite grekisktinspirerat idag med tsatsiki och så till. Mumma!

Nu skall jag ut och fixa lite solbränna!

Lalisen testar...

Som sagt så har jag testat lite nyheter i skönhetsväg...

Först och främst så bestämde jag mig för att prova ett nytt shampo. Brukar köpa på hälsokosten där jag jobbar, men av förklarliga skäl så har jag ju inte vart där på ett tag ;) Så jag köpte ett TONI&GUY schampo för lockigt hår som skall göra så det blir fina lockar och inte så "frizzigt". Trodde inte att jag skulle märka så stor skillnad, men håret var betydligt mer lättarbetat efter att jag tvättat det med det här schampot jämfört med annars. Så det är verkligen att rekommendera om du har lockigt hår! :-D

Sen så kände jag att mina läppar behövde ha lite färg, men gillar när det inte blir för heltäckande (ser ut som en tant i vanligt läppstift ;] ). Så jag provade Yves Rochers
YRIA läppbalsam som har lugnande, fuktgivande och skyddande egenskaper. Jag tog färgen Koral Moorea som är lite karamellig rosa ton på. Ser nästan lite neonrosa ut i burken. Blev precis lagom med färg och känns skönt på läpparna. Torkar inte ut dem som en del läppbalsam och läppglans gör. Nackdelen är väl att det är lite dyrt, men å andra sidan så är det väldigt drygt!

1-minuts inpackningskuren kan jag nog inte uttala mig om riktigt än då det står att man skall använda den 2-3 ggr/vecka. Har bara hunnit använda den en gång ;) Så det får bli en senare rescension på den!

Nu åker vi in till Östra för koll och hoppas på bebis ;) Jag skall tjata mig till att dom sätter igång det nu, för jag börjar bli lite less... Ha en underbar dag i solen!

Bilder: Boots.com, Yves Rocher

Sommartoner

Nu sitter jag i sängen i vårt mysiga sovrum och lyssnar på fåglarnas vackra sång. Så underbart att bo nära skogen. Till skillnad från förut då man hörde motorvägen hela tiden så är det fågelsång från morgon till kväll istället :) Idag är det besök på MVC som står på schemat. Sen skall jag sätta mig på uteplatsen och fixa iordning mina fötter. Dom är i desperat behov av some TLC (tender loving care), hihi.

För övrigt har jag provat 3 nya (för mig iaf) skönhetsprodukter som jag skall göra en lätt liten rescension av: 1-minuts inpackning för skadat och torrt hår, nytt läppglans med vårdande egenskaper från YRIA (Yves Rocher) och så Toni&Guys Schampo för lockiga och frizziga hår...

Ha en skön dag i den underbara sooooolen!

TIPS! mellan 8/5-11/5 har
Josefssons 40% på valfri vara + 20% på resten av beställningen... grejen är att denna gång gäller det även "bara på nätet"-varor och märkesvaror. Gissa vem som skall slå till på ett par Tretorns gummistövlar, hähä. Ja jakten på den perfekta gummistöveln fortsätter. Ange rabattkod 576147 för att utnyttja erbjudandet.

Bada i pina colada


Nu har jag tagit fram några av mina favoriter i badmodet i år. Jag dras som vanligt till mycket färg och rosa, men skulle kunna tänka mig en svart baddräkt i nån snygg skärning också... Själv skall jag hålla mig långt ifrån stranden i år. Jag skall bespara besökarna där skräcksynen av mina bristningar och diverse valkar. De kommer istället att stolt visas upp på våran altan. Där bara jag, min käre make och vår bebis ser mig. Möjligen nån liten myra och annat kryp också, but that's it ;-)

Längst upp till vänster: Bandeaubikini från Stadium 129:-/del
Gul vändbar trekantsbikini Puma/Ellos 299:-
Rosa trekanstbikini 239:- Mango
Turkosrandig baddräkt 198:- H&M
Multirandig baddräkt 37,50$ Delia's
Blå baddräkt med hjärtan 37,50$ Delia's
Rödrandig baddräkt 28£ TopShop
Turkosa genomskinliga flip-flops 59:- La Redoute
Rosa flip-flops Puma/Asos 156:-
Blommiga trosor med volang 24,50$ Delia's
Blommiga halteröverdelar 24,50$ Delia's


Nu åker mamma och jag till Ikea för att strosa runt lite och för en liten fika :-D

Sött som socker

Skrev tidigare i veckan att jag fyndat ett par söta örhängen. Här har ni dem! Har tittat på dem ett tag, men aldrig fått tummen ur att beställa dem. Nu såldes dom för snälla 14 kronor hos Zylber, så jag var ju bara tvungen. Dessutom var det fraktfritt, hihi.

Igår var vi inne på Östra för att jag fick konstigt ont i magen. Det var en smärta som vi inte skall försöka beskriva. Man kan helt enkelt inte andas. Eftersom jag har fått en släng av havandeskapsförgiftning så vill dom ha extra koll på mig... Och nej, det var inte bebis som var på G. Det här satt högre upp. Men det gick som tur är över och vi skickades hem vid halv 10-tiden. Så då vet ni var jag spenderade min kväll ;) Nu skall jag äta frukost och bara slappa hela dan.

Njut av solen!

New vintage

Den här secondhand butiken upptäckte jag igår. Där skall man nog ha lite koll för man vet ju aldrig vad som dyker upp :)

eBay fyndet



Här har ni dem. De var lika fina i verkligheten, vilket jag faktiskt var lite osäker på om de skulle vara. Så för ynka 12 kronor plus frakt på runt 70 så fick jag de här sötingarna. Ögongodis verkligen :)

Idag skall jag ta mig an ett projekt här hemma: fyndade en vacker spegel för halva priset innan flytten. Idag skall den målas om. Från antikvit till silver! Bilder på det kommer senare... ;)

Ha en skön dag!


Egobilder på vårt nya hem

Nu skall ni få se bilder så det står härliga till. Känns roligt att kunna dokumentera lite, hihi. Än så skall det upp lite tavlor och till lite mattor, men sen är det klart. Vi tar det bit för bit:

Nedervåningen



Jag gillar den lantliga stilen och avdelningen som vår hyresvärd har gjort med hjälp av stolparna. Skulle vilja hitta en stor rund, gärna rosa, matta...

Vardagsrum och bebishörna



Som sagt så behövs det en stor matta som fyller upp så att det inte blir så kalt. För övrigt vill vi som jag skrivit tidigare ha mycket "space", det känns skönt och lättstädat, hehe. På sista bilden ser ni mitt ommålade bord. Det var ungefär samma blåa färg som staketet vid trappan, men nu har det blivit rosa (såklart) :) Staketet skall förresten målas ljust det med... fast inte rosa då ;)

Sovrum



Jag älskar det ljusa sovrummet! Takfönstret släpper in massa ljus och varje morgon vaknar man och blir lika glad :D Sista bilden visar en nyligen inköpt blomlampa som skall få hänga i taket... Jag klurar fortfarande på vad som skall få hänga över sängen. Och sen väntar vi på sängborden som jag beställt på Ellos...

Uteplatsen...


Här skall det grillas i sommar må ni tro! Jahapp. Det var alles!

Imorgon fortsätter vi att bocka av listan på saker som skall skrivas om här på bloggen. Ni skall få fortsättningen på e-bay skorna bl.a. ;)

Struktur

Goodmorning sunshine!

Nu skall jag skapa (en känsla av ;P) struktur här på bloggen tänkte jag, hehe. Kommande inlägg:
  • Hur gick det med skorna från e-bay?
  • Badmodet - favoriter
  • Bilder på nya lägenheten
  • Jag har provat ett nytt schampo (för oss med lockigt hår) och fyndat supersöta örhängen...
Japp. Där har ni vad ni kan vänta er. Nu skall jag sparka igång min dag och även jaga runt dammsugaren litegranna här hemma.

Ha en underbar dag i solen!

Yes pliiis

image1382

Titta vilken underbar sak som
Inreda.com har tagit in. Man kan ju inte annat än att älska den. Yes pliiis säger jag bara. Hihi, som en rosa vuxen flickdröm. Apropå inreda... Just nu jagar jag mattor och en lampa att ha i trappan här hemma. Mattor är vi i skrikande behov av för just nu ser det väldigt kalt ut här. 30 kvadrat större har vi fått, och det märks vill jag lova. Men samtidigt vill vi inte fylla upp med massa mer möbler utan vi gillar att det är lite space.

Mer bloggat får det bli imorgon. Tror vi får kolla lite på badmodet för i år. Börjar ju bli dags för det nu. Skall ta fram lite av mina favoriter... Såvida inte vattnet går i natt *hoppas* ;)

Bild: Lånad av Inreda.com

Lalisen is back!

Hej alla underbara läsare!

Jag är tillbaka, eller rättare sagt: vårt bredband är på plats äntligen! Vi ha hunnit flytta in och grejat så det stått härliga till. HELA lägenheten har målats om och nu är vi riktigt nöjda. Ingen bebbe har tittat ut, så nu går jag på övertid ;) Men jag är faktiskt inte så otålig, tycker att de flesta runt mig verkar mer otåliga, hehe. Själv tycker jag att det var skönt att få den här tiden till att iordningställa allt här hemma.

Nu skall jag åka och handla. Jag återkommer ikväll med lite modebloggning. Det kliar i fingrarna på en nu efter det ;)

Ps. För er som tycker det är intressant så skall jag nog ta lite kort här hemma och lägga upp imorgon på nya lägenheten... ;)














harset="ISO-8859-1">