radedoub

I like these

Jag gillar de här stövletterna som du just nu kan bjuda på hos Tradera. Så söta! :) Och de här stövlarna är ju ett kap! I riktigt skinn.

Träna med stil

träning


Här kommer som sagt ett dagens fynd med träning som tema. Finns hur mycket som helst träningskläder i massa märken, men här är ett axplock. Och för alla lata - allt går att köpa via nätet! Josefssons har bäst utbud på både märkes-och ickemärkeskläder för träning. Det rosa linnet från H&M har jag, och det är jätteskönt!

Rött linne med tryck från PUMA,
Josefssons 299:-
Aerobicssko
från NIKE, Josefssons 499:-
Rosa linne med tryck från PUMA, La Redoute 239:-
Svarta träningsbyxor med omlottlinning AWS, La Redoute 199:-
Cerise linne med brottarrygg, H&M 98:-
Svarta Jazzbyxor från ADIDAS, Josefssons 399:-
Grått linne
från ADIDAS, Josefssons 159:-
Svart tröja
med tryck från ADIDAS, La Redoute 259:-
Röd munktröja
från NIKE, Josefssons 499:-
Sportsockor
3-pack NIKE, La Redoute 139:-

Bilder: Josefssons, La Redoute, H&M


Feedback

Meddelande till alla läsare: De av er som har tid och lust: säg gärna vad ni tycker om min blogg i helhet! Skriv kommentar här eller maila: [email protected]

Passa gärna på att ge en bedömning av bloggen på bloggtoppen!


Endast en väska per kund?

Hittade det här (nästan komiska, för oss "dödliga") uttalande på Net-a-porter's hemsida angående beställning av en av Chloé Paddingtons väskor som kostar 995 dollar (runt 9300 svenska kronor): "Please note that due to high demand this bag is restricted to one per customer." Åh nej, jag som hade tänkt beställa minst två...

Såg ett uttalande av Glamours chefredaktör som gjorde mig glad: "Jag älskar H&M och deras snabba, prisvärda trendutbud." Även en sån glammig människa säger så. Va skönt att inte bara jag har en förkärlek för dem (kan bero lite på plånboken oxå såklart, hehe).


Imorgon: träningsspecial!

Jag blev så inspirerad efter att ha varit och tränat att jag tänkte bjuda på ett dagens fynd med träningsspecial imorgon! Träningen blir väl inte mindre svettig för det, men kanske lite roligare ;)

Flummigt - få gratis godis genom att klicka på reklam

Här kommer något som inte alls hör ihop med kläder, skor eller mode... Fick det här tipset från en annan bloggare: Gå in på Sweet Collect och bli medlem (det är gratis). Du får godis för varje reklam du klickar på. Helflummigt. Hon hade fått ett paket på posten med massa godis. Det är en helt seriös och svensk sida! *fniss fniss* Har redan tjänat ihop massa godis *mmm* Nu skall jag åka och träna... passar ju bra :)

Rött är sött

99363-49
Finns så mycket söta röda skor att få tag på nu att jag nästan var tvungen till att göra ett litet collage med dem :) Man blir glad av en liten färgklick men personligen tycker jag att det inte får bli för mycket rött. Har du försökt sova i en illröd t-shirt nån gång? Det har jag. Funkar inte särskilt bra, man blir liksom uppstressad. Vet inte varför, men så är det bara. :)

Ballerina med rosett, Din Sko 280:-
Lackpumps, Steve Madden ca 190:-
Stövel
, Skopunkten 399:-
Ballerina med vristband
, Asos 243:-
Pumps med stor rosett
, Asos 379:-

Bilder:
Din Sko, Steve Madden, Skopunkten, Asos

Snyggaste bas-cardiganen

99363-48
Har sagt det förut och säger det igen: jag är kass på att köpa basplagg. Men jag är på bättringsvägen. Jag har ju bloggat om den här lila cardiganen från H&M förut. Nu tar jag fram även den svarta och naturvita. Såg nämligen att det är 80% lammull och resten polyamid. Med andra ord är det inte massa akryl som blir noppigt! Och att få en cardigan med så mycket lammull i för 249:- måste väl anses som bra? Tillräckligt bra för mig i alla fall :)
Finns även i: randigt brun/beige, orange, beige, mörkgrön, brunt och randigt grå/rosa.

Bilder:
H&M

Rea hos Steve Madden

99363-47

Kollade in på
Steve Maddens hemsida. Så mycket fina skor! Och så mycket hemska... De har rea på en del grejer. Bl.a. skorna ovan. De klassiska pumpsen fast i en roligare lackvariant! Inkl. frakt och sånt så blir det runt 400:-

Bild: Steve Madden


American Apparel-linnena - håller de måttet?

99363-55

Jag har beställt hem ett av de omtalade
American Apparel-linnena från Nelly. Nu återstår bara att se om det håller måttet. För dig som undrar vad det är så är det helt enkelt basplagg som sägs hålla en väldigt bra kvalitet. Så jag tänkte att det kan vara intressant att se hur mycket kvalitet man får för 149:- ! Återkommer med rapport... :)

Bild: Nelly


Vädret till trots - partyspecial

99363-46

Jag struntar i att det bara är tisdag och att det är kasst väder för sjuttioelfte dagen i rad. Jag tänkte istället pigga upp med ett dagens fynd med party tema! En av mina systrar köpte den här toppen på La Redoute, och den var verkligen jättefin! Den finns i fler nyanser för den som inte passar i nougat. Svart är ju alltid gångbart :) Dessutom funkar den också som vardagstopp, med en stickad kofta över.

Satintopp, La Redoute 269:-
Svart pennkjol
, H&M 198:-
Liten väska
, Asos.com 203:-
Pumps med rosett
, Din Sko 380:-

Bilder:
La Redoute, H&M, Asos.com, Din Sko

Intresserad av ett halsband från Snö of Sweden?

Säljer just nu ett halsband på tradera från Snö of Sweden. Jag är ingen smyckestjej, men är du det så ta en titt!  Sålt!

Guld eller silver?

Jag funderar på de här skorna från asos.com. Har varit på rea länge nu. Finns ju i både guld och silver och är så jättefestliga. De är dessutom i läder. 243:- är ett överkomligt pris. Fast älsklingen här hemma får väl spader på mig snart med alla mina skor :)

Well well , nu är det dags för mig att kolla på en film å äta Sia Glass supergoda mangosorbet. Har ni inte provat den - gör det!

En liten doft kvar av sommaren?

99363-44

Känner du att du inte vill att sommaren skall ta slut riktigt än? Då måste du prova den
här duschgelen från Yves Rocher. Har varit min favorit i sommar. Den luktar underbart tropiskt. Personligen tänker jag på medelhavssemester... :) Den här duschgelen är inte fy skam den heller. Lite mer vaniljdoft i den. Båda är bra pris på å det bästa med Yves Rocher är ju att man inte behöver beställa för mer än 50:- om man inte vill!

Bild: Yves Rocher

Grått är flott

99363-43

Jag behöver ladda upp med baslinnen. Många gånger glömmer man baserna och så står man där med massa fina överdelar, men inget att ha under...

Alla linnen från
H&M. Från 49:50:- till 129:-


Bilder: H&M

Nyheter på asos.com

Hittade lite nyheter som jag gillade på asos.com. Den här klänningen var väldigt söt (speciellt den gråa), om man passar i sån modell vill säga = inte jag ... Vill man ha lite djuriskt mönster så kan man kolla in den här. Och de här trosorna i cerise var ju underbara!

Stickat och svepande kjolar

99363-41

Som utlovat kommer här ett lite mer mysigt dagens fynd. Hittade den lilla grå koftan på Lindex för några dagar sedan, och den har snabbt blivit en favorit :) När det blir kallare kan man ha t.ex. en polo under, men nu så funkar ju ett linne utmärkt. Jag gillar dessutom den a-linjeformade kjolen från
H&M. Den ser så svepande och skön ut!

Grå stickad kofta, Lindex 249:-
Grått linne
, H&M 129:-
Lilamelerad kjol
, H&M 349:-
Stövletter
, Din Sko 380:-

Bilder: H&M, Din Sko

Imorgon: mys i rengrusket

Imorgon är jag ledig från jobbet. En riktig mysdag skall jag ha. Ladda upp batterierna å mysa! Därför går morgondagens dagens fynd i samma tema. Det är stickat och mys som gäller. Natti natti! 

Miss Sixty sandaler till vrakpris

Här har du Miss Sixty sandaler till vrakpris. I rött, som ger en perfekt färgklick till en svart outfit. Har kostat 1205:- nu 270:- ! Förutsatt att du har storlek 41 då.

Såg dessutom att de hade en skjortklänning till riktigt bra pris. Den håller även nästa sommar! För 54:-är det ju inget att orda om...

Fold or not?

Igår hade jag en deppdag. Hade bestämt mig för att lägga ner min blogg. Jag tänkte att "det är ändå ingen som läser den eller tycker att den är intressant". Men idag kom jag på andra tankar. En av mina arbetskamrater sa att hon läser den å tycker att den är riktigt bra. TACK! Det va ju kul, då finns det nån mening med det. Sen så tänkte jag lite till och kom på att å andra sidan skriver jag ju inte enbart för andra, utan också för mig själv. Jag älskar ju skor, kläder och väskor! Så ni får stå ut med mig... ;)

Okej okej, jag är övertygad

99363-40
Regnet har mer än övertygat mig: det är dags att skaffa sig ett par gummistövlar, om man inte redan har ett par vill säga :)  Jag har kollat runt lite och hittat massa fina modeller. Alla under 200:-

Svart/blommig, Din Sko (barnstrl går upp till 36) 140:-
Grön, Skopunkten 199:-
Svart/vit, Skopunkten 199:-
Röd/prickig, Skopunkten 199:-
Svart med snörning (barnstrl går upp till 37), Din Sko 180:-

Den rödprickiga och den svarta med snörning är mina favoriter. Dags för lite shopping för min del tror jag :) Är du dessutom lat så kan du shoppa modellerna från Skopunkten på nätet! De har dessutom alltid erbjudandet köp 3 betala för 2 på alla skor. Så det är bara till att go wild n' crazy!


Bilder: Din Sko, Skopunkten


Change - ny underklädesbutikskedja öppnar i Sverige

För er som inte sett det, så har det börjat öppna en ny underklädesbutikskedja lite varstans i Sverige. I Göteborg kan du bl.a. finna den i Arkaden och på Backaplan. Jag var inne en sväng i den helt nyöppnade butiken på Backaplan. Jättefint och fräscht och med otroligt trevlig och gullig personal! En av deras affärsidéer är att ha bh-ar i många olika kupstorlekar. Vilket innebär att även de som har en stor byst kan hitta snygga saker där utan att se tantig ut :) Ja, just det. Kedjan heter Change. Vet i alla fall att de finns i Danmark plus många andra ställen runt om i världen... Värt att kolla in i alla fall.

Finfina stövletter

99363-39

Hittade de här söta stövletterna på
dinsko.se. Visst är de fina? Fin lite ovanlig gråblå nyans på dem också! Till det mycket överkomliga priset 480:- Bra för att vara mocka.

Ha en underbar dag! Nu bär det av till jobbet!

Välklädd mys

99363-38

Har bloggat tidigare om mysiga västar... HIttade den här västen på Lindex för några veckor sedan. Underbar i mjuk trikå. Syns inte av bilden, men den är lite så där skönt slappt hängig, men är ändå väldigt stilren. Jättesnyggt över en polo eller en annan enkel topp och med svarta jeans!

Trikåväst, Lindex 149:-
Polo
, H&M 98:-
Jeans
, H&M 198:-
Stövletter, Wedins 299:-

Bilder: H&M

Skor, skor, skor

Vem kan få för mycket av dem? De här var ju lite speciella. Och de här var söta!


Åtta väskor under 400:-

Väskor är något man aldrig kan få för mycket av. Och när min älskling blev lite grinig när jag ville få honom att bära massa saker i sin väska så undrade han om jag inte kunde skaffa en större. Han insåg efteråt vad han gjort... Sagt och gjort, hehe, jag måste leta upp ännu en snygg väska. Denna gången i modell större. Vad jobbigt... ;) Därför blev jag inspirerad att göra en åtta-i-topp på väskor för 400:- eller mindre!

99363-39

Bilder:
Ellos, H&M, Josefssons, La Redoute, Wedins

Favoritkappa

99363-36
Jag har hittat en ny favorit kappa. 598:- från... ja du vet vart :) Det fanns dessutom en väldigt snygg ny herr-duffel som jag tror blir perfekt till min älskling!

Bild: H&M


Vi firar Harmony

Ja, jag vet att det blivit mycket Dagens fynd med H&M-grejer, förlåt, men jag kan inte hjälpa det. Dom har mycket som faller mig i smaken :) Och speciellt nu när de har släppt massa nya kläder i olika teman. Harmony-serien har kommit ut, precis som dom gjort ett Rock- och ett Paris-tema! Jag firar i alla fall att Harmony kommit ut genom att köra ett Dagens fynd med lite mysgrejer :)

Vilka tycker du bäst om av mysplaggen från Harmony?

99363-35

Grå tröja med knyt, H&M Harmony 149:-
Svart omlott-tröja, H&M 149:-
Tights, H&M Harmony 98:-

Bilder: H&M

När vi ändå är inne på skor...Steve Madden

Tänkte att när vi ändå är inne på skor så skall jag väl tipsa om de här Steve Madden skorna som säljs på tradera! Så jättesöta! Har du strl 36 så är det bara att slå till :)

Drömskor?

Drömskor?

Var inne på
yoox.com och förälskade mig i de här skorna från Marc Jacobs. Tyvärr så är det väl ingen nyhet att de, precis som de andra Marc Jacobs skorna, kostar 329 euro. Ca 3070:- alltså. Dream on baby...

Bild: yoox.com

Nytt i hudvårdshyllan - Rooibos i ansiktsvård

Här kommer ett tips om en sprillans ny produkt som kommit in i hälsofackhandeln. Jag har fått prova hela serien, men har fastnat speciellt för ansiktsrengöringen! Den är sååå skön. Man känner sig ren utan att vara uttorkad och den har en jättegod doft.

99363-33


Rengöringen är mild och lätt i geleform, speciellt gjord för att upprätthålla hudens naturliga pH-nivå och fuktbalans. Den innehåller extrakt av Rooibos, Red-bush te, som innehåller otroligt mycket antioxidanter och är därför väldigt bra som skydd mot fria radikaler - m.a.o. mot nedbrytande påverkan utifrån. Ligger på ett bra pris, 139:- för 125 ml - och den är dryg! Kommer även en peeling och en ansiktskräm i samma serie. Nyfiken? Kolla in i närmaste Life-butik om de har den. Annars kan man be dem beställa den.

En check-up på långtröjan på H&M

Just det ja! Jag var inne på H&M idag också. Gjorde en check-up på långtröjan som jag bloggade om igår. Och jag kan säga att kvalitén var helt ok! Lite lagom "slinkig", tunn :) Jag kommer i alla fall fixa ett ex av den i grått eller svart!

Leggings i het färg

Var inne en sväng på Lindex, och hittade ett par snygga leggings i senapsgul färg. Ett tips att matcha med boots och kjol :) Min pennkjol som jag bloggat om tidigare i mörkt jeanstyg passar jättebra. Sömmarna är i samma färg som leggingsen (stavas det så?)!


Höstvindar

Kanske bara jag, men jag börjar känna höstvindar blåsa lite lätt. Jag längtar faktiskt efter hösten, för då kan man passa på att mysa. Apropå mys så finns det väl inget skönare än att krypa in i sköna koftor och annat stickat? Därför har jag valt ut den stickade västen som dagens fynd. Finns en hel del olika stickade västar ute i affärerna och jag hade tänkt visa en från Gina Tricot som jag sett. Hittade tyvärr ingen bra bild på den så ni får hålla till godo med den här från H&M. Själv funderar jag på att sticka en egen... :)


99363-30

Stickad väst,
H&M 198:-
Polo, H&M 98:-
Stövlar, La Redoute Mssr 749:-
Pennkjol, H&M 198:-

Bilder: H&M, La Redoute


Kappor och jackor till alla!

99363-30



Här kommer om lovat, om än lite sent, lite kappor och jackor för olika smaker. Själv har jag skickat efter två av dem :)

Svart och röd kappa, H&M 698:-
Röd duffel
, La Redoute 2269:-
Hundtandsmönstrad jacka, Gina Tricot 399:-
Grå jacka
, H&M 598:-

Bilder:
H&M, Gina Tricot, La Redoute


Ett litet till fynd...

Innan min dag börjar vill jag bara passa på att tipsa om den här tröjklänningen. Har kommit in en del nyheter på H&M.com och den här klänningen är en av dem! Den ser så skön och mysig ut och är ju ett perfekt vardagsplagg över ett par jeans. Den blir din för 98:-

99363-28

Ha en underbar dag! I eftermiddag/kväll kommer ytterplaggs-special!

Rutigt

Godmorgon! Tänkte att jag skulle uppdatera dagens fynd lite genom att matcha med lite acessoarer och annat vid sidan om , så att man kan se fyndet i sin helhet. Hoppas ni förstår vad jag menar... Enjoy!

99363-27

Storrutigt är ju ännu en sak som är hett till hösten.
H&M har en snygg kjol till ett bra pris! Och eftersom jag gillar den lite söta stilen så älskar jag den här :)

Kjol, H&M 349:-
Väska, Asos.com 81:-
Linne,
H&M 98:-
Skolett,
Din Sko 398:-

Bilder: H&M, Din Sko, Asos.com

Synen på mode

Har precis surfat runt på olika modebloggar och läst lite om vad andra tycker om bloggarna de varit inne på. Det är så mycket smutskastning och så mycket vad som är och inte är bra och modernt.

När jag tänker på hur jag själv är så kan jag inte tillskriva mig själv värsta intutionen om vad som är nästa stora trend, eller jag kan inte heller lova att det jag har på mig varje dag är en hit och jag vet definitivt att många av de som ligger högt upp i bloggtoppen säkert skulle dissa en hel del av vad jag tycker är "dagens fynd". Men det rör mig inte. Varför? Jo för huvudsaken är väl att man tycker det är kul? Jag kommer alltid ha en förkärlek till det gulliga och romantiska. Så kommer det en trend som inte passar in i min stil, så hänger jag självklart inte på det. Jag tycker det är tråkigt när man inte kan bara kan ta mode och kläder för vad det är - K-U-L!

Nu har de kommit!

99363-25

Här har ni mina små juveler som jag lovade visa upp när de kommit! Visst är de fina? Här har ni anledningen till att jag hakat upp mig på skor från asos.com, och bloggar om dem jämt :)


För alla skoälskare

För alla skoälskare, som jag: kolla in dessa rykande färska stövletter från asos.com!

I love grey

Ja, jag vet att jag tjatar. Men som sagt är grått nya favoritfärgen. Å den ser ju så skön ut... Eller hur? Den vill nog flytta hem till mig :)

laredoutetröja


Du hittar den på La Redoute för 389:- märke: Côte Femme.


Bild: La Redoute


Höst/Vinter 2006


99363-23

Här har ni min "ytter-outfit" för hösten/vintern! Take it or leave it, men jag älskar den :)

Jacka i klassisk skepparmodell, H&M 698:-
Baske
r, i lammullsblandning H&M 59,90:-
Halsduk
, samma som ovan, H&M 98:-
Skinnhandskar
, H&M 179:-

Stövletter, Wedins 299:-

Bilder: H&M


Rött är sött

Jag gillar de här, röda lackballerinas! Ett fynd för dig med strl 39/40.


Jakten på de perfekta jeansen

99363-21

Läste nyss i någon tidning tips från olika modevetare. En av dem sa att man aldrig skulle sluta leta förrän man hittat de perfekta jeansen. Så självklart tänkte jag att jag skulle tipsa om en modell som är både snygg och prisvärd. Jag är en av dem som faktiskt INTE finner något nöje i att betala en mindre förmögenhet för ett par jeans. Sen lägger jag mig inte i om någon annan vill göra det ;)

Dessa är modellen Loyal från &denim - H&M's eget jeansmärke. 398:- får du betala för dessa och då är de raka i benen, normal midja, jättesköna och med precis lagom mycket stretch (2%)! Går att köpa både i butik och på
hemsidan.

Bilder: H&M

Naturlig hudvård från Annemarie börlind

99363-20

Dagens fynd för denna gången gäller inte något plagg eller skor, utan din hud. Jag jobbar, som jag sagt förut, i en hälsokostbutik  där vi har mycket naturlig hudvård. Jag gillar tanken att det är krämer som verkligen gör nytta - till skillnad från många av de dyra krämer och annat man kan köpa på Åhléns mfl. (Därmed inte sagt att allt som Åhléns mfl säljer är kasst) Att det inte är testat på djur och att det inte innehåller några främmande eller cancerogena ämnen är ju en självklarhet egentligen. Tyvärr är det många om inte vet hur mycket äckligt som man lägger i vanliga hudkrämer. Därför tänkte jag idag visa en serie som jag själv använder från Anne-Marie Börlind.

Märket har funnits i över 30 år och vunnit flera priser inom hälsobranschen för sina produkter. Serien ovan heter Combination och är för alla med blandhy. Med andra ord en hy som är en blandning mellan feta och torra partier. Dagcremen är super - mattar ner feta zoner och ger fukt åt de torra. Rengöringen är en skön gele. Sen finns det ansiktsvatten, nattcreme, peeling och en ögoncreme för alla som tycker  sig behöva det. En stor fördel är att produkterna är så jättedryga. En ärta räcker av krämen. Värm den genom att gnugga den lite mellan fingrarna och stryk sedan på den. Tar du mer så blir det alldels för mycket - trust me :) Så en sån har jag i ca 3 mån. för 360:- , rengöringen ligger på 268:- (i min butik).

Gå till närmaste hälsobutik och fråga efter prover på serien. Då får du en karta med rengöring, dag- och nattcreme och anisktsvatten. OBS! Skall du investera i en ny hudvårdsserie och tycker att det blir för dyrt - ta alltid det som är viktigast först. Rengöring och dagcreme, resten kan du lägga till allteftersom.

Går även att handla på nätet via hemsidan. Då blir det faktiskt mycket billigare. Då kostar dagcremen "bara" 305:-

Info:
http://www.borlind.info/
Shoppa: http://shop.borlind.info/

Apropå lila...

Kolla in de här skorna. Apropå mitt bloggande tidigare ikväll om att frossa i lila :) Gonatt!


Imorgon - hudspecial

Vill bara ge er en liten aptitretare på vad som komma skall. Imorgon: hudspecial. Jag jobbar nämligen i en hälsobutik och är väldigt intresserad av hudvård. Och såklart vill jag att den skall vara naturlig, men ändå inte kännas skogsmulle-aktig ;)  Imorgon kommer tips om en superbra serie för alla med blandhy! Hör gärna av er om ni vill ha andra tips.

Frossa i lila - under 250:-

99363-18

Jag blir glad av lila! Och eftersom färgen verkar hålla i sig har jag bestämt mig för att utöka min garderob med fler plagg i den färgen. Det är jättesnyggt som en trevlig liten färgklick - speciellt för sådan som har en förkärlek för svart, som jag. Är väldigt sugen på cardiganen längst upp till vänster :) Alla plagg under 250:- på
hm.com!

Bilder: H&M

Nytt på asos.com - ursnygga ankelboots!

Godmorgon sunshine! Hittade de här jättesnygga ankelbootsen på asos.com. Har du inte hittat ett par än så är ju dom ett alternativ - kanske något som inte alla andra kommer ha heller :)


Äntligen!

Jag har lyckats klicka hem ett par jättesöta pumps i röd lack med peep-toe från asos.com! Jag har försökt förut, men betalningen har inte funkat å sen var de slut, men nu fanns det ett par kvar - i min storlek! För 108:- har de blivit mina! Lovar att visa upp dem när jag fått dem :)

Pennkjolen i ny tappning

99363-19

Pennkjols-modet  håller i sig...

Så när jag såg det här fyndet  kunde jag inte låta bli att prova den. En pennkjol i ny tappning i mörk otvättad jeans är ju inte helt fel, tänkte jag. Och det hela slutade med att den fick följa med mig hem! Jag trodde inte att jag skulle passa i den med tanke på att jag är kurvig, men jag tycker den sitter helt okej. Där hör ni - alla kurviga som inte vågar prova ;) Ursnyggt med ett par grova strumpbyxor och härliga ankelboots! 299:- på Lindex.

Fynda skor på tradera.com

Här har du lite fynd i skoväg som jag hittat. De här stövlarna är snygga och klassiska. Liksom de här partyskorna! Och har du inte skaffat dig ett par bra och snygga gummistövlar, så finns det ett par här. Eller ett par klassiska svarta pumps? Och sist men inte minst: jag de här stövlarna.

Ja, det var ett axplock av man kan få tag i på tradera.com. Ses ikväll!

Madonna loves H&M - nytt på hm.com

99363-17

Tänkte inte lägga in något inlägg förrän ikväll men efter att ha spanat in
hm.com så måste jag ju bara...

På H&M har de ett samarbete med Madonna & Crew, det har de flesta sett. Men nu har man även lagt ut ett bild-spel på hemsidan med Madonna och hennes crew bärandes H&M's kläder! Inspirerande och kul. Är du för lat för att leta upp kläderna i din H&M butik så kan du vara lugn - en del av plaggen går att beställa online!

Bilder: H&M

Sköna små under

Underbara under

Se till att skämma bort dig till hösten med sköna små under!

Vissa kommer nog höja på ett och annat ögonbryn när jag berättar att trosorna här ovan kommer från KappAhl! Dom har inte, trots vad en del kan tro, bara massa tantunderkläder. Jag har bytt ut alla mina trosor till KappAhls. Mina favoriter just nu är de röda med vita prickarna. Jag  ♥  dem! Kolla in i närmaste KappAhl butik och frossa i massa snygga trosor! På en hel del modeller har de alltid tag 3 betala för 2. Priset ligger runt 69:- styck.


Klart!

Nu är den lilla omändringen klar. Lite bättre blev det i alla fall om man jämför med alla färdiga layouter. Kul att vara lite annorlunda än alla andra :) Men lätt var det inte och tro det eller ej: jag klarade det utan hjälp av min älskling som är datanörd! Är inte riktigt nöjd än, så fler förändringar lär du se!

Nu till vad du har att vänta ikväll: lite tips om vart du hittar snygga, sköna trosor till hyfsat pris och med bra kvalité. För finns det något värre än underkläder som är jobbiga och sitter fult? Själv tycker jag att hela dan kan bli förstörd... :)

Under construction

Fortfarande inte klart, men strax så.. ;)

URSÄKTA!

Ursäkta om det skiftar i färger och annat här hela tiden. Men det är bara lilla jag som vill göra det så snyggt som möjligt för alla läsare (och mig själv såklart)! Imorgon bitti borde det hela vara klart. Välkommen då att se resultatet!

Höghalsat i höst och vinter?

Höghalsat i höst och vinter?

Ja, passar du i höghalsat så är det bara att gratulera! Det är hett i höst och vinter. Polon är väl en variant på det. Därför har jag letat fram den här polon på
H&M. Kostar 98:- och är i en viskosblandning. Den blir snygg under en stickad väst, och med det priset har du råd med flera stycken i olika färger! Finns i hela 8 färger: svart, mörkbrun, mörkgrön, klarrosa, naturvit, ljuslila, mörklila & mörkblå.

Bilder: H&M

Duellen - your choice

Duellen - your choice
En duell där du bestämmer vinnaren! Den klassiska med ett par stövlar och en kofta till? Eller den lite mer lekfulla? It's your choice. Båda är jättefina och blir dina för 298:- styck på
H&M.

Bilder: H&M



Pyjamas med klös - skynda fynda!

Säga vad man vill, men jag gillar den här . Inte min storlek men annars hade jag nog budat på den! Kanske något för dig?


Less is more

De flesta har väl fattat att leopardmönstrat är helt rätt (och har varit det ett tag nu...) Men kanske har ni, tillsammans med massa andra, upptäckt att det alltid finns ett krux med leopardmönstrat – att man får akta sig så att man inte går över gränsen mot ”trashigt” eller billigt. I detta fallet gäller verkligen regeln less is more. Med andra ord så räcker det med en acessoar eller ett plagg i en outfit.


Ett bra tips är väl ett par snygga leopadskor! Dessa kommer från
Din sko och kostar 280:-


Less is more


Är inte skor din grej? Då kan du klicka in här så hittar du ännu mer leopardmönstrat: asos.com

Bild: Din sko

Bolero - tröttsamt eller basplagg?

Bolero - tröttsamt eller basplagg?

Om du tillhör kategorin som inte tröttnat på boleron utan mer tycker att det är ett basplagg kan ju titta hitåt. Jag har hittat en snygg och skön variant som är perfekt att ha till vardags. Finns i fem färger: orange, grön, brun, svart och hallon och är i ett mjukt finstickat material. Tröjan ovanför är hallonfärgen, men jag upplever den inte som hallon utan en mörkare ton, vilket bara var positivt! Den blir snygg som en accentfärg till en svart eller grå outfit. Dessutom ett snällt pris: 139:-
La Redoute

Behöver du ett vanligt enkelt flätat läderbälte?

Behöver du ett vanligt enkelt flätat läderbälte?
Isåfall: Here's your chance!
H&M säljer i sin outlet ett för 59,90:- Detta förutsatt att du kan ha storleken som finns kvar: 100 cm. Jag har i alla fall beställt ett och hoppas att det funkar :)

Bild: H&M

Bas t-shirtar kan man aldrig få för mycket av...

Bas t-shirtar kan man aldrig få för mycket av...
Som sagt: man kan aldrig få för många bas t-shirtar. Många gånger är det tvärtom - man har alldeles för få. Men här ser ni i alla fall fyndet från Indiska, som jag nämnde tidigare. Jag tycker att det var fint med de små vecken framtill. Det svarta som skymtar fram är mitt älsklingslinne som brukar få vara med lite överallt...

Gina tröjan fick MVG

Kommer precis som lovat med en rapport om Gina Tricot tröjan. Kvalitén kan jag inte utala mig om, men fin var den i alla fall. Sån där mysipysig som man vill krypa in i på hösten. Och det var många som drog i den, så om du vill ha en i din storlek ja, då får du nog skynda dig! :)

Gjorde även lite andra fynd. Bl.a. ett par snygga mockaskor till min älskling. Även dessa på Wedins. Sen råkade jag gå på en snygg grå (nya favoritfärgen) t-shirt på Indiska för ynka 34,50:-! Bild kommer senare eller imorgon!


Höstens stickade favorit

Höstens stickade favorit
Stickat och grått är ju två nyckelord i höstmodet och den här koftan från Gina Tricot uppfyller dessa två kriterier OCH dessutom till det mycket snälla priset 299:- Jag skall ta mig en sväng in till stan idag och skall då gå in och klämma och känna på den. Rapport kommer ikväll! :)

Bild:
Gina Tricot

Myskläder

Verkar som om vi ska mysa ordentligt i höst och vinter. För ett tag sedan stod det att läsa på H&M:s hemsida om att de i september släpper en ny kollektion "Harmony" som är en härlig och mjuk kollektion med inspiration från dans, yoga m.m. (Risken är väl att när man väl satt på sig sådana plagg då vill man inte ha på sig något annat...) Lindex är inte sena att haka på och häromdagen hade de skyltat upp i butikerna med nya serien "Close" som verkade väldigt skön :)


Boots från det mest oväntade stället

Jag tror att nån har fått fnatt på Haléns. För aldrig förr har jag sett så mycket snygga boots hos dem som i år. Ärligt talat har de nog aldrig förut haft något som fallit mig i smaken. Tills nu då... Jag gick in på deras hemsida av ren nyfikenhet precis när de hade släppt höstsortimentet och fick mig en glad överraskning! Kolla in på www.halens.se

Till alla som läser

Här kommer lite info om vad jag kommer erbjuda på bloggen:

Jag kommer försöka hitta ett fynd varje dag åt er!
Ibland blir det fler och (förhoppningsvis inte så ofta) kan det inte bli något
För alla skoälskare har ni här en likasinnad och jag kommer ge många tips på skor!


It-väskan!

99363-15

Idag när jag kom hem från jobbet så låg den där i brevlådan - min nya it-väska! Ett riktigt fynd för 279:- på
La Redoute. Av någon anledning så tar de bara 279:- för den bruna varianten medan den svarta går av för 819:-! En kvalitets väska från Maje som är gjord i äkta mjuk mocka. Perfekt för alla oss som vill ha det lite puttinuttigt men samtidigt stilrent.  

Hösten säkrad

99363-12

Jag svängde in på WEDINS på rasten och gjorde dessa fynd. Modernt eller ej - jag bara älskar de grå kilklacksbootsen i mocka! Halva rea-priset på WEDINS.De andra i fuskmocka var nyinkomna för hösten. Finns i fyra färger: vinrött, mörk petrolblå, grått och svart. Till det mycket snälla priset 299:-















harset="ISO-8859-1">