radedoub

Proud Mary - kvällens låt



Det här var ett av det bästa klipp jag sett! Vilken secnnärvaro och med vilken pondus hon sjunger!

Snygg rygg

image1052
Om man är på jakt efter en festblåsa så är ju den här definitivt ett bra alternativ. Detta förutsätter dock att du har en snygg rygg ;) Jag tycker att färgen är så läcker! Skorna hade jag inte heller sagt nej till. Yummie!

Klänning 499:- Haléns
Väska 375:- Accessora
Pumps 287:- Asos

Jag är ensam ikväll för älsklingen jobbar ända till 24.00. Helt sjukt. Dessutom ute i Kungsbacka så han är väl hemma tidigast halv ett. *suck* Jag tror jag skall kolla på en film nu :)

Nattinatt!

Skall ni?

Skall ni fynda något hos La Redoute ikväll? Man får 50% på allt fram till kl. 21.00 om man anger rabattkod 72324. Jag skall ta mig en liten titt nu ;)

UPPDATERAT: det var inte på allt, utan på vissa utvalda produkter *snyft* Men jag skulle kunna tänka mig den här ullkoftan som är med på 50%





UPPDATERAT IGEN EFTER YTTERLIGARE RESEARCH: den här koftan var ju ännu finare! I ren kashmir, men såklart dyrare ;)




En leten leten pojke

Japp, en leten leten pojke är det som bor i min mage :) För att göra en lång historia kort: jag var hos homeopaten i v6 och då trodde han att det var en pojke, men visste inte säkert eftersom det var så tidigt. Själv kände jag på mig att det är det eftersom alltsedan jag blev gravid så kan jag inte tänka annat än på en pojke. En flicka var helt plötsligt som bortblåst, trots att jag gärna hade velat ha en flicka. Så, idag i 18:e veckan så sa han att han var väldigt säker på att det är en pojke :) Hihi, en liten Theo.

NU har jag ont i huvudet, så det blir till att vila. Har precis sovit en liten stund och det var sköööönt. Det var hundra år sedan jag unnade mig en middagslur, men det kanske man skulle börja med ;)

Söttipöttigt och så

99363-1048
160 kronor hos Kyssjohanna.se


Det här armbandet fastnade jag för hos Kyssjohanna. Sådär söttinöttigt och rosa som jag gillar. Fast frågan är vad man skulle ha det till. En svart utstyrsel kanske?
Ikväll är jag helt slut. Har suttit och kollat in lite barnvagnar på nätet då vi kommit på att vi skulle vilja ha en enkel variant att byta med, en som man kan sätta fast bilbarnstolen på. Skulle vara så enkelt och bra. Vi får väl se, men jag har änna riktat in mig på en... hehe.

Imorgon skall jag och R till våran homeopat. Jaja, ni får tycka som ni vill om den saken, men han är riktigt duktig och har hjälpt mig med en hel del. Han kan även se vad det är för kön på bebisen. Fråga mig inte hur, men det kan han. Och nyfiken som jag är så vill jag ju veta. Jag är ganska så säker på att det är en pojke. En känsla som jag har. Men imorgon vet jag/vi/ni lite mer definitivt! Dessutom skall jag på ultraljud på fredag. Jippie!

Shoppingen för idag!

Här kommer det jag shoppade för mina presentkort från Gratis Bio!



1. Kattörhängen som jag bara inte kunde motstå :)
2. Nya muminmuggen - den 9:e i min samling!
3. Ett vackert papper...
4. ...som senare blev en tavla här hemma!
5. En svart förvaringskorg till vantar och liknande som får pryda hatthyllan
6 & 7. De helt underbara sammetspumpsen som jag bloggade om förra veckan. Wonderbar!

Nu skall jag göra middag. Moussaka blir det!

Uppdaterat:
Mina presentkort var på Åhléns och Din Sko, för er som undrar så är det därifrån alla grejer kommer ;)

Ett klipp

image1040

Den här
väskan som jag upptäckte hos Nelly är ju faktiskt ett rikitgt klipp. Det är riktigt läder på lock och remmar och resten canvas. Trodde absolut för det priset att det skulle vara fusk, men det var ju riktigt bra för 399 kronor. Alltid kul när man blir glatt överraskad. Hade jag inte redan haft en svart perfekt väska så hade jag nog slagit till.

Nu skall jag åka in till stan! Later alligator.

Väska 399:- Nelly
Örhängen 29:- Modemecka
Svart polo 39:- Ellos
Rostfärgad klänning 199:- Ellos
Strumpbyxor 2-pack 79,50:- H&M
Boots 349:- Skopunkten

Nya hallen!

Tänk er en sunkig plastmatta i gulvittgrått med massa fula blåa och gråa prickar i. Då vet ni ungefär hur det såg ut innan. Nu ser det ut så här. Jag blev jättenöjd :) Tänk vad duktig älsklingen är (och vad snäll svärfar är)! Väntar bara på intrampsmattan och lite annat som skall fixas.

Imorgon blir det en tur in till stan för en shoppingrunda. Åhléns skall bla besökas. Skall bli skönt att få strosa runt lite för mig själv. Återkommer imorgon med bildbevis på vad som shoppades!

Färgglatt ögongodis

image1038

Här har jag samlat lite färgglada saker som jag hittat när jag surfat runt. Idag har jag varit riktigt färgglatt klädd och det hjälper, man blir så mycket gladare. Läste nånstans att många utländska tjejer som typ spanjorskor och så, dom tycker att vi väljer så mycket svart och grått, att de känner sig som rena clownerna jämfört med oss trista nordbor. Kanske är det lite så. När jag är i Spanien så tenderar jag att shoppa med färgglatt än när jag är hemma. Ni? Väljer ni helst den säkra svarta eller vågar ni lite mer?

Nagellack Essie
Armband 12£ Topshop
Kjol 30£ Topshop
Lila festtopp 279:- Indiska
Paljettopp 35£ Dorothy Perkins
Blå skinnväska 790:- Asos
Liten börs 69:- Bluebox
Cerise pumps 699:- Wedins
Ögonglitter "Venus" 95:- Makeupstore

Nattinatt!

Ne partez pas sans moi


Man kan ju inget annat än älska att kolla in den här videon. Håret, scenspråket, ögonbrynen, klädkombinationen och hennes miner (kolla in 2:36) är ju bara för mycket! I love it! Fast kjolen är rätt så söt. Men inte i kombo med jackan...hehe.

Själv har jag precis ätit en god middag och sitter här i myskläder och känner mig väldigt fab. R spikar fast listerna i hallen efter golvläggningen och idag har vi beställt en jättesöt liten intrampsmatta i vävd plast. Låter ju inte så jättesnyggt, men vänta ni bara! ;) Nu är det mindre än 2 veckor kvar tills vi sitter i Danmark och myser!!!

Nu kan man vinna ett läppbalsam, som jag skrev om för ett tag sen, i
Paulinas blogg. Chokladkyssar gillar vi :)

Golv, dörrar och skor

Idag är svärföräldrarna här och hjälper oss med att lägga nytt golv i hallen. Uj vad snyggt det blir! Bilder på det och våran "nya" bokhylla med snygga dörrar kommer nog imorgon. Så skönt att få fixat lite grejer här hemma. Själv är jag helt slut och tuppade av i soffan en stund, men är nu uppe på benen igen.

image1037De här skorna skall nog få flytta hem till mig. Jag har ju ett presentkort att utnyttja, så kanske det blir dom här ;) Dom är så mycket snyggare i verkligheten och - tro det eller ej - riktigt sköna att gå i. Tror att det får bli en sväng in till Göteborg på tisdag för min del. Skall ta en förmiddag då jag bara strosar runt för mig själv utan några förpliktelser och tider att passa. Jag tycker faktiskt bäst om att shoppa ensam. Ni?

Nu skall jag dra mig mot hallen för att se på underverket som snart är klart.

Natti!

Nyshoppat på rean



Lindex hade lite sista rea på en del plagg och tro det eller ej, men jag hittade två fynd! Ett till mig och ett till syrran. Den gula a-linjetoppen blir en perfekt mammatopp :) Blir perfekt till början av våren tillsammans med en jeanskjol när jag är höggravid. Tunikan i tunt fint material med satinkant längst ner har jag spanat på länge men nu passar den inte min gravida kropp utan kommer göra sig mycket bättre på syrran. (Kunde ju inte bara lämna den där ensam i affären, hehe.) Och det bästa av allt: dom kostade bara 49,50:- styck!

Nu skall jag ta ur alla böcker ur våran bokhylla för vi skall montera på vitrindörrar på den. Var på inne på Ikea i morse och köpte ett par ursnygga. Bilder kommer!

Ha en skön fredagkväll! Själv skall jag se om jag lyckas pilla i mig lite chips utan att må illa. Skall bli intressant.

Lalisen fixar: before and after


Här har ni bilderna på byrån/skötbordet som jag köpte av en kompis för 200:- Med lite färg och nya knoppar kan man göra mycket. Jag är riktigt nöjd! Skall bara måla klart själva utviksdelen som skall vara skötbord sen. Men än så länge är det ju ingen ko på isen ;) Uppepå skall det vara en brun skötbädd med vita prickar... Än så länge stoltserar Mumin och två små bebisskor uppepå.

(I kvällsljuset ser den vita färgen lite gulaktig ut, men den är äggskalsvit. Och knopparna är i mörkbrunt porslin, inte svarta som det kan tyckas...)

Bilder: Privata

Glitter och glam

image1030

Idag släppte H&M ytterligare plagg i sin julkampanj och den här glittriga klänningen var inte fy skam. Fin med ett par svarta pumps och en liten kofta! Och priset är som vanligt inget att klaga på: 98:-

Idag har jag varit hos syrran. Försöker glömma mitt illamående på det sättet. Det hjälpte faktiskt litegrann. Man kan ju inte gå och kolla på dom här väggarna hela dan'. Usch nej. Vi kollade på semesterfilmer från några år tillbaka. Vad man förändras! Både till det sämre och till det bättre. *fniss* På en av våra bilresor ner till Spanien så sitter jag med världens fånigaste solskärm - ni vet en sån där keps som bara är en skärm? Såg inte riktigt klok ut, och man undrar verkligen vilken slags ursäkt man hade för att ta på sig något sånt, haha.

Nu skall jag dricka ramlösa. Jag lever på det just nu ;)




Off to kojs

Jaha, ännu en sjukdag hemma. Hoppas innerligt att mitt illamående går över imorgon. Nej, det är inte magsjuka fortfarande utan en gammal grej med magen som blossat upp igen. Som sagt: det är verkligen ingen dans på moln alltid när man är gravid. Enough med gnällande.

Jag är förresten klar med byrån! Eller, rättare: den har varit färdig flera dar, men inte orkat bry mig. Den blev superbra. Skall lägga upp kort på det imorgon.

Nu skall jag natta. Natti!

Fina gåvor på posten

image1029

För ett tag sedan skrev jag om webbutiken barnlycka.se som har massa söta grejer till bebisar och barn. Man blir helt sjuk av allt fint som finns där. Och igår kom det två jättefina gåvor på posten som gjorde mig superglad! En snuttefilt i myspysig velour och en barnvagnsmobil också den i velour :) Visst var det gulligt av dem!

TACK så jätte jättemycket till Malin & Thomas på barnlycka.se!

H&M + Marimekko = sant

Till våren kan vi förvänta oss ett nytt roligt samarbete hos H&M. Denna gången mellan H&M och Marimekko! Det låter spännande tycker jag. Kan nog bli en jättehärlig och färgsprakande kollektion. Det som sägs om härligt vida 70-tals klänningar passar mig utmärkt :) Vad säger ni?

"H&M:s designers har tagit fram en fantastisk kollektion med Marimekkos populära mönster från 1950-, 1960- och 1970-talen för sommaren 2008. Kollektionen med cirka 50 produkter kommer att säljas i H&M:s butiker på samtliga 28 marknader från april 2008.

Kollektionen som har en grafisk helhetslook kommer att bestå av lätta sommarfavoriter som vida 70-talsklänningar, tunikor, kjolar och shorts för dam. På herrsidan finns klassiska sommarskjortor och shorts. Det blir också en del plagg för barn och matchande accessoarer till kollektionen."

Reaoutfit

image1028

Såg att Ellos hade lite rea nu, och en del godbitar kan man allt hitta. Här har ni en hel outfit för under 500:- Jag gillar den lilla tunikan/klänningen skarpt, den är ju så lättkombinerad!

Nu återgår jag till mina Vänner-avsnitt och önskar er alla en god kväll!

Could I BE more happy? - Chandler *fniss*

Lite ljus i tillvaron :)

Först och främst vill jag tacka för alla era snälla kommentarer, de värmde verkligen när man ligger här hemma som värsta vraket :)

image1027Dessutom, mitt i min mörka tillvaro så visade det sig att
Gratis Bio bestämt sig för att inte vara helt omedgörliga och satt in en del av de förlorade poängen på mitt nya konto, vilket resulterade i att jag fick hem två presentkort igår! Det betyder gratis shopping på Åhlens och Din Sko nån dag är jag mår bättre. Jippiie!

Om jag orkar så blir det även ett inlägg med dagens fynd senare, men jag lovar inget ;)

Nu: tillbaka till Vänner.

Magsjuk... but alive

Japp, här härskar magsjukan. Jag har inte haft den sen jag var liten och kan inte komma ihåg att det var så här hemskt! Dessutom är det ingen hit att vara gravid samtidigt. Det gör det hela ännu värre. Men nu är det på bättringsvägen i alla fall. Så bloggen får vila samtidigt som jag gör det å så får vi hoppas att jag snart är på benen igen :)

Ha en bra måndag!

Fettcell

99363-1026
Fettcell 79:- Inreda.com


Haha, ibland snubblar man över helt flummiga saker på internet. Som det här gossedjuret som det sägs följande om: "Giant Microbes är mjukdjur som ser ut som små, små mikrober - bara det att de är förstorade sådär en miljon gånger. De ger bokstavligen ett ansikte åt förkylningen, hostan, den dåliga andedräkten eller lusen. Varje Giant Microbe är mellan ca 12-20 cm. Med följer ett foto på hur den riktiga mikroben ser ut samt en kort information på engelska. Ursprungligen skapade i USA att användas i undervisningssyfte av läkare och lärare, men har nu även fått ett stort intresse bland vanliga konsumenter."

Fanns massa olika, men den här var min favorit :)

Gravid eller inte - kjol 149:-

image1025
Idag hade jag tänkt att vara lite självisk i mitt val av dagens fynd, hehe. Men sen insåg jag att det kanske inte är så många gravida som läser min blogg... Så jag tänkte att jag tar väl något för oss alla då. Gravid eller inte, så kan man hitta en snygg kjol för 149:- i H&M's outlet! Skall nog slå till på en jeanskjol även om den inte är så snygg som min mörka pennkjol från Lindex som jag just nu inte kommer i *snyft* Det är skönt att ha en jeanskjol att ta till, speciellt på jobbet eftersom den är så slitstark. Ni andra kan ju glädjas åt att tulpankjolen som det har bloggats en del om nu säljs i svart och rost för 149:-

Nu skall jag baka ut brödet. Man får passa på att blogga när inte älsklingen är hemma, nu när han startat
blogg han med. Nu slåss vi om datorn ;)

Natti!

Målarfärg överallt

99363-1024Japp, det är jag i ett nötskal. Jag kan bara inte måla utan att jag kladdar på både mig och diverse andra saker. Vissa verkar ha en medfödd förmåga för det här med måleri. Tyvärr är jag inte en av dem. Men resultatet på själva byrån kommer nog bli riktigt bra! Jag har målat två lager nu plus ett med grundfärg, men tycker fortfarande att det syns igenom lite brunaktigt, så jag skall nog dra på ett lager till imorgon bitti. Var inne på indiska idag och köpte söta små knoppar i brunt porslin som skall få pryda byrån när allt är klart. De är ganska så lika dem här bredvid, ja fast bruna då ;)

Nu skall jag göra ett gott bröd (hoppas jag det är iaf) fyllt med fetaost och soltorkade tomater. Yummie!

Fullt på schemat

image1023Nu på morgonen har jag och älsklingen varit och fikat hos en vännina och hämtat byrån/skötbordet som jag köpt av henne för ynka 200:- Hon ville bara bli av med det för hon hade fullt hemma. Jag skall måla om det och sätta på fina knoppar ifrån Indiska. Före och efter-bilder lovar jag skall läggas upp här på bloggen ;)

Nu skall jag åka till syrran i Lerum. Vi skall iväg och fika och mysa :) Sen skall jag hämta upp lite färg och sånt på vägen så här skall det bli måla av, hehe!

Tänkte också tipsa om att H&M lagt upp massa nytt som man kan kolla på. Både från senaste katalogen med allt festligt och sen även från H&M Magazine och sist men inte minst så kör dom en favorit i repris från förra året och har vissa varor som de säljer extra billigt vissa dagar. De släpper varje vecka något nytt :) Den här veckan är det den här snygga paljettklänningen för snälla 198:- som är intressant →


Ha en bra dag allesammans!

Fest!


image1022

Såg de här festhandskarna när jag var inne på Lindex igår och tänkte tipsa alla som skall på bröllop, fest eller så. De var riktigt fina i verkligheten och gick bara loss på 99:- Ett kap som förhöjer festutstyrseln betydligt :)

Handskar 99:- Lindex
Klänning 299:- Lindex
Örhängen 10£ TopShop
Väska med stenar 199:- Lindex
Skor 198:- H&M

Idag har det snöat här i Kungälv och lite extra glad blir man då. Det uppväger ju vissa andra negativa händelser *grr* Nu blir det lite nyponsoppa för min del. Det är riktigt kura-väder nu så här på eftermiddagen. Jag längtar till Danmark nu. Bara 24 dagar kvar! :D

Besviiiiiken

Ni vet ju hur jag har gjort för reklam för Gratis bio och hur bra det är. Och visst är det de. Nu hade jag kommit upp i såpass mycket poäng att jag kunde beställa ett presentkort. Sagt och gjort, ett stycke presentkort beställt. Vet ni vad som händer då? Helt plötsligt är mitt konto borttaget och det går inte att logga in. Jag mailar för att höra hur det kommer sig. Då säger dom att datorn automatiskt tar bort folk som missbrukar det här med att värva folk. Det är bara det att jag har inte missbrukat nånting. Jag har värvat min mamma, pappa och syrra, men dom har ingen dator hemma så dom är ju inskrivna här på min dator. Det är väl inget konstigt med det? Jag är så besviken och arg. Och känner mig lurad. Alla mina poäng är borta! =---(

Förlåt, men det kändes så skönt att skriva av sig.

Uppdaterat: Ja, nu är det klart efter massa tjat med gratis bio att jag inte får tillbaka mitt konto. Dom säger att dom inget kan göra. Så fruktansvärt dåligt. Men jag ger mig inte! Jag får börja om från början. Pissigt värre. Den som vill hjälpa mig genom att låta sig värvas av mig kan
klicka här.

Coolaste bebisen - hur mitt liv förändras...

Efter att ha köpt de här helt underbara bodiesarna så känner jag att vi kommer ha den absolut coolaste bebisen ;) Ärligt talat, är dom inte häftiga? Ja bara älskar dem. Ett bra tips om ni har någon kompis eller släkting som nyss fått barn och ni vill köpa något roligt. Lindex har just nu massa snygga bodiesar där man får köpa 3 och betala för 2.

I tävlingen så sa vinnaren som svar på vad hon skulle vilja se mer av här på bloggen att hon skulle vilja höra mer om hur mitt liv förändras nu i och med att man är med barn och skall bli mamma. So here we go...

Jag kan väl säga som så att om man tror att det skall vara som alltid fram tills den dan' då vattnet går och det är dags att tänka på att ta sig en tur till BB så är man helt fel ute. Nej, livet förändras långt innan. Det sa min syster till mig, att det kommer du märka ganska snabbt att du inte orkar och klarar allt som förut. Och så rätt hon hade. Tröttheten som kommer de första veckorna är förlamande. Jag tänkte att går det inte över snart så får jag sjukskriva mig, för benen bär mig snart inte. Men precis när det är som värst så vänder det!

Och jag som är en så positiv person som skrattar och lattjar mig fram fann mig helt plötsligt i en situation då jag satt och grinade till Bernard och Bianca i Australien (Ni vet den Disneyfilmen där en elak jägare vill döda örnmamman) - innan filmen ens hade börjat. Där satt jag " hon kommer dööööö *uääääh snyft* Så soooorgligt *snyft* " I själva verket dog inte mamman och ungarna överlevde, men just det fanns inte i mitt sinne just då, utan något slags blötdjur hade tagit över för en stund.

Men nu har jag kommit någotsånär i balans och just nu leker livet igen.Tills nästa humörsvängning eller hugg i ryggen ;) Eller tills nästa gång som jag får höra för femhundrafemtioelfte gången:

X: - Oj men vad stor du är redan.
Jag: - Jo jag veeeet. Jag är stor.
X: - Du skall väl ha snart?
Jag: - Nej, jag skall ha till våren. Jag är i fjärde månaden....
X: - Är det tvillingar kanske?
Jag: - Nej, det är bara en.
X: - Är du säker på det?
Jag: - Eh, ja.

Så där. Nu har ni hört början av min historia om hur det är att bli mamma... fortsättning följer.

Vinnarna i tävlingen!

Vinnaren i tävlingen är korad! Ja det stod mellan Lina och Maria, men lottningen fick avgöra och Maria vann. Tyvärr för dig Lina :( Men du skall få ett litet tröstpris. Inget märkvärdigt, men en liten grej så du inte gråter alltför mycket över förlusten ;)

Ni kan båda maila mig era namn och adresser så kan ni räkna med rolig post senare i veckan!

Our night, in the middle of the street

image1020

Åh vilken god middag vi har ätit nu! Jag gjorde en paj som blev...euhm om jag får säga det själv: super! Är ganska så förvånad, då mina pajer annars brukar bli kassa och kompakta. Men den här var fluffig och med massa god fyllning: kalkon, champinjoner, lök , tomat och fetaost! Nu till efterrätt blir det frasvåfflor och yterligare Vänneravsnitt :) Ha en fortsatt skön kväll!

NU ÄR DET INTE MÅNGA TIMMAR KVAR PÅ
TÄVLINGEN. IMORGON BITTI SLUTAR DEN. Än så länge så ser det rätt ljust ut för Lina som just nu är ensam spekulant på paketet :)

Ny dag nya tankar

Igår var en bra dag! Jag jobbade ihop med en av våra extraarbetare och hon berättade att hon också är gravid. Och hear this: hon skall ha två dagar innan mig :D Sen på kvällen var vi hos syrran med familj. Lilla Elvira styr och ställer redan där hemma ;) Tänk vilken makt man kan ha vid 6 månaders ålder, hehe.

Min man har startat en egen blogg nu som handlar om hur det är
att bli pappa. Han är göörflummig, men rätt kul :)

Idag blir det jobb lite senare. Efter det har vi bestämt att jag skall sjunga in lite låtar som jag velat göra jättelänge nu. Det är alltid kul!

Ha en skön söndag! Och GLÖM INTE MIN TÄVLING! Priserna ligger och väntar, men hittills ingen som claimat dem!

← Inte alltför fula skor. Nya hos Asos för 503:- Give me!




Utmanad igen

Utmaning - sju sanningar

Jag har blivit utmanad av Lina och här är mitt bidrag!

Här är reglerna för utmaningen:
1. Länka till den som utmanat dig.
2. Berätta 7 sanningar om dig själv.
3. Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
4. Lämna ett meddelande till dem du utmanat.

7 sanningar om mig
1. Jag är helt döv på ena örat.
2. Jag är en tidsoptimist som alltid lyckas komma precis på minuten eller... några minuter efter.
3. Jag är van att alltid få som jag vill och accepterar sällan något annat. Iaf enligt vad R tycker. Men mina förslag är ju så bra - så varför inte följa dem? Hehe.
4. Jag har blåa ögon, men har bruna linser väldigt ofta. En del tror att jag är brunögd för de ser så verkliga ut.
5. Jag kan inte gå med "trasiga" naglar. Jag nästan ryser när en nagel har slitits av och det är en ojämn kant. Jag kan till och med sätta på ett plåster på fingret för att slippa se och känna det, haha.
6. Min bästa kompis är min man. Sen har jag andra mycket bra kompisar, men han och jag är riktigt tajta samtidigt som vi älskar varandra på ett icke-kompissätt...ah. Jag tror ni fattar.
7. Jag pratar med en av mina systrar varje dag i telefon. Vi älskar att gagga om allt möjligt mellan himmel och jord. men när det gäller kläder och mode kunde vi inte vara mer olika - hon bryr sig knappt ett dyft och jag älskar det!

 

Orkar inte utmana riktigt så många som 7, men iaf de här: Desirée, Mia, Erika & Emelie


H&M, härliga H&M

image1018

Bilder: H&M

Sötaste handskarna ever

image1017
Det här var det näpnaste jag sett på länge. Så söta som små bakelser på händerna. Komsikomsi :)

Nu skall jag krypa till sängen. Natti!






Bilder: Asos

Ny tävling!

image1014
Nu är det dags för en tävling av lite annorlunda slag! I potten ligger ett litet paket (värde minst 250 kr) med: en biobiljett, ett läppglans från L'Oreal - Glam Shine som dessutom ger volym, 2 små flaskor med Yves Rochers härliga duschcremer kokos och hallon, ett superbra läppbalsam, en handväskevänlig tub på 25 ml med handcreme och 2 påsar med badsalt med 1st aloe vera och 1 st ros.

För att kunna vinna paketet behöver du göra följande:
♥ Att genom mig regga dig på Gratisbio.
Det gör du här.
♥ Då får du automatiskt 50p när du reggar dig + 25p för att du blir värvad av mig. Alltså har du nu redan 75p och det du behöver göra för att kunna vinna paketet är att fixa 100p till (dom är lätta att fixa ihop utan att betala ett öre)
♥ Sen skriva en kommentar här där du ger mig tips på vad du vill se mer av här i bloggen. Glöm inte skriva vilket nick du registrerade. Lätt som en plätt!

Sen ser jag på min sida på Gratisbio vilka som reggat sig och kommit upp i poängen och sedan skrivit en liten kommentar med sitt nick angivet i här på bloggen, och av dem lottar jag en vinnare :)

Tävlingen håller på t.o.m söndag. På måndag drar jag en vinnare!

Patchwork

image1013
Fick lite inspiration av den här söta tunikan/klänningen som Ellos tagit in. Får lite patchworkkänsla :) Priset är snällt och knapparna bak är pricken över i.

Tunika/klänning 249:- Ellos
Armband 145:- Cocoo
Leggings 98:- H&M
Boots 800:- Bianco
Väggdekoration (som jag trixat med färgerna på litegrann) Ikea

Nu skall vi kolla på fler Vänneravsnitt och gona oss. Jag skall ta lite pasta med soltorkade tomater och fetaost :) Vaddå? Jag gravid? Talar om mat? Neeeejdå.

Natti!

Rutiga rut - mitt senaste fynd

Här ser ni mitt senaste fynd som jag hittade på Tradera. Det är ju sådär lagom kul att lägga ut massa pengar på mammakläder. Man känner sig inte så jätteuppeldad för det då man vet att man ändå bara kommer ha dem i några månader och att man under den tiden kommer känna sig som en stor tunna, hehe. Så jag slog till på den här fina rutiga kjolen för bara 60:- Jätteskön och dessutom en del ull i den. Den blir nog bra till svarta strumpisar och stövlar :) Det syns inte så bra på bilden men det är sydda veck runtom som gör att det blir lite vidd i den.

I'm going black


image1011
Ja, det blev en svart vagn ändå till slut. Hittade den till ett riktigt fyndpris på Blocket. Ingen idé att köpa en ny, iaf inte när det gäller så dyra som Emmaljungas vagnar. Men däremot kan jag tänka mig att köpa en sprillans ny sen när bebisen blir några månader och det är dags att använda sittdel. Då skall jag minsann köpa en riktig klatschig med mycket färg! ;) Är inte den lilla nallen bara för söt? Jag hittade den på Lagerhaus och den skall få hänga på vagnen, lite piercad sådär ;)

Inatt (eller i morse?) drömde jag att bebisen rörde sig jättemycket. Jag riktigt kände hur den gjorde kullerbyttor. Sen när jag vaknade visste jag inte om jag upplevt det på riktigt eller om det bara var fantasy... Hmmm. Det tåls att se sen när jag har något att jämföra med.

Nu skall jag äta frukost. Det blir blåbärssmoothie :) Yummie. Ha en bra lillörda' allesammans!

Hemma hos mig - del 1

Skrev för ett tag sedan att jag skulle göra lite "hemma hos" inlägg för att jag själv tycker det är kul att se hur folk bor och inreder sina hem. Så här har ni första delen i min Hemma hos Lalisen-serie.

99363-1008

Det här är det fönster som jag tycker om mest hemma hos oss. Sovrumsfönstret. Jag gillar färgerna och speciellt mina nyutslagna orkidèer. Trodde aldrig dom skulle blomma för de flesta växter (utom garderobsblommor) har utvecklat något slags hat till mig känns det som ;) Men se så dom blommar nu!

Nu får ni ha en fin tisdag!

New craving for a Mumin

99363-1007Vissa av er vet ju att jag samlar på Muminmuggar. Inte så att jag måste ha varenda en som tillverkas, utan jag köper dem som jag tycker är fina. Nu har jag hittat en supersöt! Det är vinter/julmuggen för i år som är så söt. Den skall få flytta hem till mig tänkte jag :)

Har ni något som ni samlar på?

Not like me

image1006Inte likt mig, för jag brukar inte fastna för orangea nyanser så lätt, men kanske kan det bero på att väskan är så söt i övrigt? Tycker den var en klatschig liten partyväska :) Man hittar den för 199:- bland nyheterna hos La Redoute. Finns även i svart.

Nu bär det av till jobbet och innan det ett stopp på banken. Usch det värsta jag vet är att stå i kö där. Dom är så sega och verkar inte alls bry sig om att vi kunder får sitta och vänta. Ibland har jag fått vänta en halvtimme. Hallå liksom?!

Ha en skön måndag. Bara 5 dagar kvar till helgen ;)

The weekend

Oj, den här helgen har det varit mycket av allt: pengar, mat och folk. Haha, låter väl bra? Pengar = vi fick sålt våran förra bil och det är ju alltid positivt så man slipper betala på två stycken ;) Lite vemodigt kändes det ändå. Vi har tyckt om vår lilla röda racerbil... Sen bar det iväg till Uddevalla där hela R:s familj samlades. Alltid kul att träffas och det blir livat med massa barn och det flippas mellan kanalerna på tv:n när olika viljor styr, hehe.

Ikväll har vi haft myskväll och ätit god middag i grekisk style. Efteråt blev det Ben&Jerry glass. Our favourite :) Nu bär det alldeles strax av mot sängen. Imorgon kommer ett nytt dagens fynd! Tills dess ger jag er receptet på "min" smarriga kardemummakaka. Det hörs ju på namnet att det är gott - Karde MUMMA kaka *fniss* Iaf så kan jag verkligen rekommendera den här om man vill göra en enkel med god och saftig kaka.


Kardemummakaka
100 g smör eller margarin
3 dl socker
1 ägg
1 msk grovt stött kardemumma
5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 1/2 dl mjölk
3 msk pärlsocker

Gör så här
1. Sätt ugnen på 175°C. Rör matfett och socker smidigt. Tillsätt ägg och kardemumma.
2. Blanda vetemjöl med bakpulver och tillsätt blandningen växelvis med mjölken så att smeten blir väl blandad.
3. Smörj och bröa en rund 2-liters kakform med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Häll smeten i formen och strö över pärlsocker.
4. Grädda kakan i nedre delen av ugnen i 45 minuter. Gör stickprov, kakan ska vara genomgräddad. Låt svalna på galler.


Nattinatt!

H&M förhandsbeställning :)

Nu ni. Jag vet att det är helt sjukt när H&M skickar ut kataloger redan i oktober, men när det är så här grått och mörkt som det är i november så känns idèn inte så dum faktiskt. Så jag har uppmuntrat mig själv med lite förhandsshopping!



Ja det är rosa och blått för nästan hela slanten :) Ballerinorna hade jag i silver och var supernöjd. Ingen skoskav och var riktigt sköna! Så nästa år blir det två par. Sen har jag även beställt ett par högklackade snyggingar, men dom finns det inga bilder på än. De sista två bilderna visar specialerbjudandena som är till den här katalogen: man får köpa två toppar för 49:- och setet med tunika och tights värde 198:- får man gratis. Härligt :)

Nu skall jag hoppa in i duschen. Idag skall vi sälja våran gamla bil, skönt! Sen blir det en tur till svärföräldrarna för mys och pys. Ha en skön lördag allesammans!

Det här vill jag idag

image994
Så här skulle jag vilja att min dag såg ut idag. Myskläder, doftljus, massa godis och ett skönt bad med lite vårdande produkter!

Myströja 279:- La Redoute
Mysbyxor 149:-
Hallonbodylotion 49:- Yves Rocher
Badskum 75:- Asos
Doftljus 227:- Asos
Mystofflor 12£
Och sist men inte minst: Djungelvrål!

Vilken natt!

Av rubriken att döma så skulle det kunna vara positivt, men det är det inte. Låg halva natten och vände av och an i sängen för att jag mådde så illa. Tänkte att jag kanske kunde sova mig ifrån det, hehe. Tji fick jag. Vid halv 3 gick jag upp och bestämde att det var nog. Inga detaljer, men jag fick en närmre titt på våran toaholk, som i den stunden var min bästa vän.

Jag antar att det är så här det kommer vara nu när man är gravid. Är så mycket känsligare för allt. Orsaken till detta utfallet vara att jag fick för mig att nalla 2 slice-ar av pizza från R. Skulle jag inte ha gjort :( Idag funderar jag på att hämta en byrå/skötbord som jag har köpt av en kompis. Den skall målas om och det skulle vara ett perfekt innenöje när det är sånt trôkväder! Sen skulle jag hitta några söta små knoppar till det också. Indiska is the place to go...

Later!














harset="ISO-8859-1">