radedoub

Billig och söt pyjamas

99363-457Uäck. Vilket väder och vilket humör! Idag av alla dagar så skulle det självklart spöregna. Annars brukar jag ha bil, men bara för att jag får ta mig till jobbet med lokaltrafik så narrar vädret mig. Kanske försöker säga mig nåt  ;)

Skall snart släpa mig iväg, men tänkte bara tipsa om den här söta pyjamasen från H&M. Om du behöver en och har strl S, passa på för nu kostar den 79,50:-  Tjingeling!

Bild: H&M

Fräscht

99363-455


Jag fastnade direkt för den här fräscha
omlottklänningen. Den skriker sommar! Lägg till lite sköna silver accessoarer och en liten färgklick så är du set to go. Usch det kliar i fingrarna. Den skulle sitta snyggt till sommaren, solbränd i Spanien på en uteservering... *dregel* Du får ge 329:- för en sådan här liten vit sak hos Nelly. Helt ok tycker jag.

Klänning, Nelly 329:-
Ballerinas, Mangooutlet
Trollsländesmycke, Asos 216:-
Väska, La Redoute 149:-

Bilder: Nelly, Mangooutlet, Asos, La Redoute

Vad är du nöjd med hos dig själv?

99363-454Då: Rensat båda badrumsskåpen! Bort med alla gamla nagellack, krämer, gamla nagelfilar m.m. Dammat och gjort fräscht *phu*

Nu: Druckit en shake (snabblunch) och lyssnar på "Summer of -69" med Bryan Adams.

Snart: Storrengöring av badrum m.m. Fun fun fun... not. Men jag har sagt det så länge så nu är det dags att ta tag i det!

Jag har gjort ett tyst litet löfte till mig själv: Att jag skall ta bättre hand om mina naglar. Köpa lite nya lack och vårda dem bättre. Mina händer är något av det som jag faktiskt är stolt över hos mig själv. Mina naglar växer som gräs, så då får man allt se till att de har lite färg och är snygga!

Vad är du stolt med hos dig själv??

Ha en fortsatt trevlig tisdag. Hörs ikväll!

Bild: Asos

Love

99363-452Love at first sight. Hade den här klänningen varit längre hade den varit perfekt (för mig alltså). Dessutom är det en mycket vacker bild. Men problemet är väl att man tror att den skall vara lika snygg på en själv som på henne, och att man dessutom blir så fin och rofylld ;) Men det går ändå inte att komma ifrån att klänningen är äckligt fin... Kan inte Nelly ta in mer sånt här? Pris: 695:-




Bild: Nelly

Paniiik

99363-451
Jag har kärat ner mig i de
här två pumpsen. Paniiiik. Jag som inte ens har så mycket till övers för platåpumps känner mig märkligt nog dragen till dessa två par. Båda finns i både svart, kola och rött. Och båda har ett helt överkomligt pris: 429:- 

Om du fick välja, vilka skulle du ta?

Nu ska jag och älsklingen hjärntvätta oss med ytterligare avsnitt med Gilmore Girls!

Bild: La Redoute










Killarna next

99363-450


Hihi, det verkar som om killarna skall hänga på den gula färgen i vår också. Såg att
dessa hade kommit in hos Uppercut. Ja, en sak är ju säker: gult är inte fult utan en färg som gör en glad!

Bild: Uppercut

Romantiskt vitt

99363-449

Jag håller inte med alla som säger att vita skor nästan aldrig går att lyckas med. Kolla bara in dagens fynd från Din sko. Jag tycker de är supersöta och passar bra i en lite mer romantisk outfit! Bra pris också: 280:- Klänningen passar fint till tycker jag. Synd att den är så snygg i vitt, annars hade jag kunnat haft den på ett bröllop som jag skall på i sommar... Men så elaka skall vi inte vara ;)

Nu skall jag dra mig till jobbet med en liten skön träningsvärk. Gick på ett baspass på Friskis som gjorde mig så besviken... Var superladdad och sen blev jag bara lite lätt svettig på ryggen och fick lite röda kinder. Så jag fick för mig att hänga med älsklingen och hans träningskompis och gymma lite. Vi körde rygg och axlar. *aj*

Trevlig måndag på er allesammans!

Skor,
Din sko 280:-
Klänning, Ellos 299:-
Liten jacka, Wetseal 22,50 euro
Fjärilssmycke, Asos 596:-
Väska med volang, Wedins 299:-

Bilder: Din sko, Ellos, Wetseal, Asos, Wedins

Min lördag + senaste fyndet

Jaha, nu skall jag dra mig mot sängen.... Haft en jättetrevlig dag faktiskt. Jobbat, sedan hem och ätit lite tillsammans med älsklingen. Sen har vi hunnit plöja igenom x antal avsnitt med Gilmore girls. Stackarn, jag har fått honom fast i det också. Ikväll tog vi dessutom en långpromenix ner till Maxi och tillbaka. De stackars kalorier som vi brände fyllde vi snabbt på med nyinköpta arraksbollar ;)

Apropå nyinköpt! Här är jackan som jag köpte på värsta rean. Kostat 499:- men jag betalade 49:- Så nu har jag två vårjackor! Perfekt, en beige och en med lite mer färg.

Sen tänkte jag tipsa om en jättebra sida om du tränar och vill ha lite koll på det med hjälp av träningsdagbok, tabeller och diagram: Funbeat. En välgjord och rolig sida med massa medlemmar där man kan få lite pepptalk och diskussioner på köpet gällande träning och sånt.

Natti natti på er! (ni som inte redan sover alltså...)

Bild: Privat

Sötaste lackväskan

99363-446



Innan jag går hinner jag med ett litet dagens fynd...

Sötaste
väskan idag kommer ifrån La Redoute. Jag kan tänka mig en i vit eller svart lack. Perfekt litet format också. 189:- får du betala för en sån här liten goding. Har letat efter en i det här "lagoma" formatet!

Bild: La Redoute

Rest sleep move

Just nu känner jag mig rätt död. Klockan känns inte alls som 9:15 utan snarare som 6:15. Skall upp och jobba. Fyndade igår igen! En mörkblå jacka för otroliga 49:- och en träningstopp för 99:- Lindex har nämligen börjat få in nya kläder i Close-serien. Fast numera är det inte bara mysplagg, utan rest, sleep, move är ledorden. Bilder kommer senare!

Ha en skön lördag!

Ny dag ny lampa


Gomorrn gomorrn! Jaha ny dag innehållandes arbete och sedan ett tupperware-party. Hihi det ni. Inte min stil direkt, men senast jag var på ett då var jag runt 7-8 år och kunde inte ens stava till ordet tupperware ;) Så jag tänkte "varför inte"?

Om ni klickar på bilden bedvid så ser ni hur vår nya lampa från Ikea ser ut. lite flowerpower sådär. Passar bra när sofforna och bordet är så mörka. (Sladden hänger lite löst och fult för närvarande...)

Ha en bra dag allesammans. Dags för mig att sticka!

Bild: Privat

Oväntat Maxi-fynd

99363-444

Där stod de, det sista paret och i min storlek. För 99 kronor kunde de bli mina. What's a girl to do? ;) På Maxi av all ställen!

Bilder: Privat

Dagens fynd - basskjorta för 39:-

99363-443

Trillade över den här söta skjortan när jag surfade runt på
Ellos hemsida. För 39:- kan man alltså få sig en söt liten basskjorta. Helt överkomligt, tycker jag ;) Den finns i flera färger men jag tyckte mest om den vita och den blå. Om man vill kan man ju käcka till det med ett snyggt skärp i midjan och för färg kan man lägga till det där jordgubbshalsbandet som det har bloggats om en hel del... De svarta ballerinaskorna är inte fel de heller. I skinn till det fina priset 298:-

Nu skall jag fortsätta greja lite här hemma, sen skall jag få mig själv till att lägga upp kort på Ikeagrejerna senare och även ett ordentligt kort på den trenchcoat som jag väljer att behålla. Tjiongeling!

Skjorta, Ellos 39:-
Väska, Asos 149:-
Jordgubbshalsband, Asos 162:-
Skärp, H&M 49,50:-
Ballerinas, Asos 298:-

Bilder: Ellos, Asos, H&M

Pepitarutigt

99363-442Pepitarutigt är sött och lika söt är den här blusen! Finns i både rött och blått och jag gillar den starkt. Den ser riktigt fräsch ut och passar ju till både jeans och kjol. 249:- får du betala för dagens fynd.

Nu skall jag ägna mig åt att fixa lite och ta kort på Ikeagrejerna! Farligt att bo 10 min ifrån Ikea. Det blir så lätt att man slinker in där för att "bara köpa servetter" och kommer ut flera hundralappar fattigare. Hehe.

Bild: Nelly

Shoppat... "Help, I need somebody..."

Nu har paketet med vårjackorna från La Redoute kommit! De är på gränsen till för stora i midjan, men jag har dragit åt ordentligt på korten. Över bysten kan jag dock inte ha mindre (det är alltid så *suck*). Med andra ord är jag så nöjd som jag kan bli med passformen. Skall bara korta av ärmarna lite (som jag som kortis alltid får göra). Självklart är bilderna av kass kvalité, min hållning är usel och det ser ut som om jag inte har någon midja och att jag fått på mig pappas jacka (pga de lååånga ärmarna) - men hey, vad gör det? Jag bjuder på det ;) och vill nu veta vad ni tycker - vilken skall jag behålla: den rosa eller beige?

Sen kan jag ge ett tips till er som vill köpa något fint till killen/mannen eller någon annan manlig gestalt i er omgivning ;) Självklart skulle älsklingen få något också, så det blev den här riktigt snygga och mjuka t-shirten. I lite farfarsmodell och med några av de trendigaste färgerna i vår: gult och grått! Bra pris också: 159:- Kanske blir fler av dem i någon annan härlig färg senare i vår...

Bilder: Privat

Fjärilar på magen och överallt

99363-438








Den
här godingen hade inte varit helt fel att ha till sommaren. Jag älskar fjärilar så mönstret passar ju perfekt och modellen är härlig med vidd i kjolen. Näe jag får sluta sitta här å drömma utan släpa mig iväg till jobbet. Släpa... eh... ja idag känns det så iaf. Ja, ni känner säkert igen er ;)

Hörs ikväll! Skall bla visa upp lite roliga grejer som jag köpte på Ikea igår!

Bild: Asos

Syprojekt: hängsleklänning!

Japp, nu har jag bestämt mig för att i sparandets anda (som jag sett på en del bloggar) sy mig en alldeles egen hängsleklänning. Men mest beror det väl på att jag vill ha den precis som jag själv vill och att den skall sitta som ett smäck ;)  Så här har ni en liten skiss på hur den skall se ut. Vill gärna ha lite vidd i kjolen och sen så får fickorna gärna vara lite rundade och smått "pösiga".
99363-437

Bilder kommer på hur det går allteftersom!

Bild: Privat

Shoppingfynd

99363-436
Här kommer, precis som utlovat lite bilder på shoppingfynd. Den underbara bambisparbössan kom jag över på Lagerhaus för snälla 19:-  Byxorna hittade jag på Lindex för 49 (!) kronor. Första bidraget till mina gula accentplagg till vår/sommar garderoben ;) Skärpen är också de från Lindex. 29,50:- för båda. De får bli det första tillskottet med metallickänsla i min garderob...


Den här bilden visar en av ljuslyktorna som jag beställde från Ellos. Helt underbara. 2 för 99:- (Det är den gröna det gäller alltså)

Bilder: Privat

Hiss eller diss: A bag is a bag!

99363-433Ja väskor kan man ju aldrig få för mycket av, right? Oavsett vad mannen, killen eller någon annan tycker så får det alltid plats en liten goding till i garderoben ;)  Som den här härliga saken från Asos. Nu är frågan: hiss eller diss?

Jag säger hiss! Jag blir glad av den och den känns vårig. 243:- kronor får du ge för ett ex av den iaf.

Bild: Asos


Not too suprising

99363-431


Ja, ni är väl inte alltför förvånade över att även det här fyndet går i blå ton... Men den var så söt med sin a-linjeform och käcka pris ;) Du hittar toppen på
Ellos för 99:- Och vad passar bättre till i det här vintervädret än med ett par mysiga boots?

Topp, Ellos 99:-
Byxor
, H&M 249:-
Boots
, Scorett 699:-

Bilder: Ellos, H&M, Scorett

Ha en underbar dag! =D

Bed next

Jag fattar inte vad jag gör uppe nu. Skulle egentligen gå och lägga mig! Fy, det är alla mysiga Gilmore Girls-avsnitt som håller mig uppe. Idag har det varit fullt ös med jobb och annat, så någon uppdatering med bilder på senaste shoppingfynden blev det inte. Men imorgonkväll skall jag allt kunna visa upp ett och annat!

Just nu sitter jag och funderar på vad jag skall göra med en stor vit vägg som jag har här bredvid mig. Skall nog kolla runt lite på IKEA's hemsida och se om jag hittar någon gigantisk tavla som jag kan klämma upp där ;) Har sett en som det lutar åt att det blir -->

Nattinatti!


I'm alive

Jodå, jag lever och har hälsan. Har blivit mer än medveten om detta då jag utsatts för telefonterror på morgonen av diverse människor. Men nu är jag uppe och redo att börja min dag!

Dagens fynd kommer ikväll och tills dess skall jag njuta av det faktum att Nelly tagit in
AA-linnena i rosa nu också! Hade en extremt rosa period för några år sedan som nu avtagit, men dras fortfarande till det ;) (Är det någon mer som känner igen sig i detta fenomen?) Sen mailade jag dem och tyckte att de borde ta in linnen i citrongult. Vore perfekt till våren! Men det är långt ifrån vår här. Snön ligger tät och vit. Bara till att pälsa på sig idag då!

Coming up tonight: shoppingfynd som jag gjort de senaste dagarna!

Sista dan innan helgen!

99363-430Good morning!

Snart skall jag släntra mig iväg till jobbet. Men innnan dess kommer ett litet dagens fynd. Även om jag ogärna lägger pengar på mer vinterprylar så är nog ändå de här stövlarna i riktigt skinn för 699:- är ett riktigt kap! Det fiffiga är att man kan välja hur högt man vill att skaftet skall vara. En klassiker som man kan ha i flera år. Du hittar dem på Wedins. Ha en underbar fredag! Sista dan innan helgen ;)

Bild: Wedins

Överraskande klänningar

 Varför måste också Haléns skärpa upp sig på det här viset? Jobbigt jobbigt ;)

Mörkgrå med små fickor 449:-
Ljusgrå med volanger (min favorit) 499:-
Mönstrad med spetsdetaljer 579:-

Bilder: Haléns

Prima ballerina

99363-426


Billigare än så här blir det nog inte.
Sen kan jag inte uttala mig om kvalitén... Men så länge du inte tänkt att bo i bara ett par skor den här våren/sommaren som kommer, så är nog dessa värda att satsas på! 119:- för den övre varianten och 69:- för den undre. Båda från Indiska.

Uppdatering på den privata fronten (intresseklubben noterar): Jag har nu smaskat i mig två mackor med köttbullar på - hemmagjorda med hackade oliver i *mums* Skulle lätt kunna sätta i mig en till. Hm... Och dessutom har jag sagt farväl till mitt/vårt piano. Det såldes idag pga platsbrist och att jag vill ha en annan större modell i framtiden när vi flyttar till större. *snyft* Även om jag knappt har rört det de senaste månaderna så känns det lite vemodigt. Jaja, ingen idé att gråta över spilld mjölk, nu fortsätter jag med städningen!

Bild: Indiska

I vilken storstad hör du hemma?

You Belong in Rome
You're a big city girl with a small town heart
Which is why you're attracted to the romance of Rome
Strolling down picture perfect streets, cappuccino in hand
And gorgeous Italian men - could life get any better?

What City Do You Belong In?

Nu vill jag åka till Rom. Eller, det har jag ju velat ända sedan jag såg Hilary Duff i Mitt liv som popstjärna. Fjantigt, jag vet. Hihi.
 
Näe vad gör jag här framför datorn? Skall ju städa... ;-P

Ugglor i ropet

99363-425
Ugglor har ju varit i ropet på en del bloggar och lite varstans. Här kommer ännu en söt liten ugglesak som jag hittade på
Wet Seal. Ursöt, hade gärna beställt en sån här, men tyvärr shippar dom inte till Sverige. Synd, för dom hade massa fint.

Nu börjar min städdag! Kommer tillbaka för en paus senare!

Bild: Wet Seal





And the winner is...

Vinnaren av ett prova-på-kit + två ansiktsmaskprover i Hauschka tävlingen blev Petra Fransson Huges! Grattis till dig, och tack för de andra svaren (och alla snälla kommentarer). Ny tävling dyker upp om ett tag igen!

Bild: Bergamott

Jag vill ha FÖRÄNDRING!

99363-420Jag vill göra om här hemma! Lägga in nya golv, klinker i köket/köksvrån och kanske en torktumlare istället för det stora monstret till torkskåp, lite nya tavlor och annat smått och gott. Sen skulle jag inte säga nej till en av dessa fondörrar som man kan sätta på sina vita tråkiga dörrar hemma. Den med kuddarna vore perfekt på sovrumsdörren :)

Under tiden jag skrivit det här inlägget fick jag ett ryck. Har slängt in en tvätt i maskinen, planerat och funderat, tänt lite ljus m.m. Kom på att grunden till att trivas hemma är ju om det är rent och snyggt. Jag kan inte bekräfta att vår lägenhet är varken eller ( inte i mina mått mätt ) så imorgon blir det storrengöring som gäller! Rensa badrumsskåpet, förrådet m.m. 


99363-422Men det finns en sak till som skulle gör lägenheten ett snäpp bättre: en Horredsmatta. En vaddå? tänker du nu. Jo, det är vävda plastmattor i modern design. Tänk en lång variant som löper längsmed hela våran hall... "Mmm sounds dreamy" - Katten i Shrek

Hur som helst så känner jag mig laddad inför imorgon. Ett dagens skall jag allt hinna med ändå, men den största tiden kommer gå åt till att feja. Skall ta lite kort så att ni kan se hur snajsigt och rent det blev till slut ;)

99363-424Sen har jag och en av mina syrror lagt in en beställning till Ellos på ljuslyktorna som jag bloggade om för ett tag sedan. Mysfaktorn bli bara högre och högre. Och sist men inte minst: när vi ändå är inne på ämnet: Lagerhaus skall man inte gå in på. Det finns alldeles för mycket man vill ha och alldeles för lite pengar ;-P

Gokväll på er!

Bilder: Inreda.com, Horredsmattan, Lagerhaus


Sista chansen

♥ Just det ja: Idag är sista chansen för er som vill vara med i tävlingen och ännu inte skickat in! ♥


Grått är (också) flott

99363-423


Igår blev det inte alls så mycket fixat och donat som jag hade tänkt mig. Min äckliga huvudvärk som kommer och går smög sig på igår igen. Men idag är jag fit for fight  ;)

Nu till dagens fynd... När det blir lite varmare ute hoppas jag nämligen att ett ex. av den här
klänningen sitter på mig. Ser superskön ut som en vardagsklänning. Gillar de vida ärmarna och priset: 299:-

Klänning, La Redoute 299:-
Väska, Asos 162:-
Skor, Bronx/Have2Have 550:-

Nu är det dags för frulle. Ha en bra dag!

Bilder: La Redoute, Asos, Have2have

Insnöad på blått

99363-420
Uppdatering! Såg precis att man får 10% om man anger rabattkod: Januari2007. Perfekt för mig som vill ha lite nya linnen :)


Det blåa temat fortsätter här på bloggen då jag verkar ha snöat in på det ;)

Den
här snygga blusen hittar man bland nyheterna hos Nelly. Kan gissa att den kommer ta slut ganska så snabbt med tanke på att den både är fin och billig: 249:- För dom som inte vill ha blått finns en ljusare variant.

Nu skall jag göra mig en smoothie och ta itu med ett och annat här hemma (läs: clean this mess up) ;)

Bild: Nelly

Svart på vitt

Jag har börjat bunkra upp med vårtoppar och först ut är den här svart/vita lilla saken. Sitter perfekt och är jätteskön på. Fyndpris: 79,50:- på H&M. Det ni ;)

Jag är ledig imorrn - wohoo! Gonatt!


Bild: Privat

Hur man tacklar trötthet

Har alla haft en bra dag? Jag känner det som musten gått ur mig, och det verkade alla kunder känna också. Haha. Sålde hur mycket uppiggande medel som helst. Idag skulle alla ha det starkaste. Inga meserier inte, utan rosenrot och hela köret åkte med i påsarna idag. Jag uppmuntrar mig själv med lite skosurfing och bara några chokladbitar. Som hämnd för att mina gympaskor kommit bort och det därför inte blev någon träning. Bra Laura, bra. Precis rätt sätt att tackla det hela på...

Nu har i alla fall Wedins börjat lägga upp nyheter på nätet. Visst är stövletterna ursöta?

En del annat roligt kommer också. En hel del med lite lätt tantvarning på, men ändå söta är ex. de rödblommiga. Sen så har de även fått in en söt guldplånbok till ett mycket överkomligt pris.

Nu ska jag ta lite kort på mitt senaste fynd som jag gjorde idag. Mer om det sen ;)

Bilder: Wedins

Blått som accentfärg

99363-413


Godmorning sunshine!

Har ju som sagt tänkt köra på gult och blått som accentfärger i vår. Den här toppen ifrån
Ellos är en snygg liten färgklick. Gillar den goa kragen. Jag får lite 60-tals känsla när jag ser den. 179:- får du lägga på en sån här liten darling i alla fall. Rabattkod 150001 ger 30%.

Topp, Ellos 179:-
Jeans
, H&M 398:-
Silverfjäder
, Asos 216:-
Boots
, Wedins 499:-
Väska
, H&M 98:-

Nu bär det iväg till jobbet. Ikväll kommer ännu en rescension på en ansiktsmask från Dr Hauschka. Du har väl lämnat ditt bidrag till tävlingen?

Bilder: Ellos, H&M, Asos

Slösurfing

Satt och slösurfade lite igårkväll och hittade lite fynd på Tradera...

♥  Snygg grå
tröja från Gina Tricot

♥  Topp med marina ränder

♥  Supersöt topp i svart/vitt

♥  Härlig mörkblå blus/topp från VILA

♥  Randig topp, även den från VILA

♥  En trench till våren?

♥  Partyskor från Rizzo

♥  Snygga svarta pumps


Det skall vara smalt

99363-412

Jag har förstått att det är många som kommer köra på lite smalare skärp i vår och sommar. Då kanske detta kan passa? 49,50:- hos H&M. Självklart vill jag ha ett i silver ;) Om man ändå har en beställning som ligger så kan man ju lägga till detta. Hittar det dock inte i webshoppen utan du får lägga till det manuellt isf. 15-5820 är best.nr.

(Det finns i flera andra färger, men dom andra färgerna kommer inte in förrän i april, maj...)

Näe vet ni vad, nu skall jag ställa mig och baka pizza! Way much better än vanlig köpepizza. *smask* 

Bild: H&M

Sötaste (och dyraste) bikinin

99363-411Den här bikinin från Juicy är riktigt sommarfräsch. Om den inte kostade skjortan så hade den nog varit nåt. Älskar den söta stilen med rosetterna!

Löjligt att kolla på bikini redan nu egentligen, men man vill ju inte sitta utan när sommaren kommer, så det är lika bra att börja kolla tidigt. Har faktiskt sett en bra på Ellos som antagligen kommer klickas hem. Bilder kommer isåfall senare. Den passar mig med större byst bättre än den bredvid dessutom. Ännu ett argument emot den brevid (haha precis som om jag hade möjlighet att välja den bredvid)

Bild: Nelly






Reagiraff

99363-408Nu kan man fynda smycken på NetGlitz till bra priser. De har börjat sin rea nu och därifrån är också dagens fynd. Söt liten giraff! För 35:- kan den pryda vårjackan :)

Bild: Netglitz


By the way, visst träffar min man sköna typer i sitt jobb? ;)



Skofynd för dig med små fötter

99363-407De här pumpsen säljs just nu på Tradera. De är ifrån La Redoute och riktigt söta! För dig med små fötter :) Här är lite fler fynd:

Små ballerinas från Asos med gulddetaljer till pangpris!

Dessa guldskor är också ett kap ;)

Svarta ballerinas och bronsfärgade med liten klack...

Bild: Tradera

Ny beställning hos Yves Rocher + utmaning

99363-404Nu var det dags att lägga en ny beställning hos Yves Rocher. Detta hamnade i korgen den här gången:

Silverlack - hänger på metallictrenden även där ;)
♥ Stärkande nagellack
♥ Vanlig basögonskugga i pärlemorvit
Duschcreme med mangodoft  (passar på att prova innan den utgår ur sortimentet)
♥ Mitt vanliga baspuder
♥ En cremeögonskugga i rolig färg - rescension kommer på denna sen!
♥ En handtvål med piondoft
♥ Sist men inte minst så måste ju älsklingen få något också...

Allt som allt 298:- Ja, det var några av mina små godbitar ur deras sortiment. Sen har de ju mycket som inte alls tilltalar mig - ex alla konstiga parfymer... Har du provat något bra därifrån?

Bild: YR



Utmaning

Passar samtidigt på när vi ändå är inne på ämnet, att ge svar på utmaningen som jag fick av Deeana i Black & White bloggen (vilket var ganska så länge sedan nu...) Jag skulle ge mitt bästa skönhetstips.

Kruxet är att jag är inte så bra på det där... Men något som funkar för oss med riktigt torrt hår är att hitta ett riktigt bra balsam och sen bara krama in det i håret efter att man duschat och sedan låta det sitta kvar där. Så gör jag jämt. Just nu använder jag Henna balm från hälokostbutiken.

Bild: Huntingford

Ice Age 2 - favorit just nu

Har ni sett Ice Age 2? Min favoritfigur är självklar: Scrat. Kolla in honom i en trailer här. Slutet på trailern är ju bäst *fniss* Så underbar. Men i den här filmen har det till min förtjusning tillkommit två små underbara figurer, pungråttorna Crash & Eddie. Så flamsiga och knäppa!

Tänkte krypa upp i soffan och mysa med den här tillsammans med syskonbarnen :) Trevlig lördag på er! Återkommer nog senare...

Metallklack - varför?

99363-402Är jag ensam om att tycka att den här skon total- förstörs av metall- klacken? Varför? Metallklackar är bara för... mycket.

Vad tycker du? För eller emot metallklack? Har du några skor med detta? *nyfiken i en strut*

Bild: Asos

Ballerinas med metallickänsla

99363-401


Dagen fynd idag blir dessa ballerinas i läder med metallickänsla. Just nu hittar man dem i Mangooutlet för ca 231:- Kan gissa att de är mjuka och sköna :)

Nu hinns det inte mer här, för nu skall jag ut på promenad i solen och sedan iväg till jobbet. Tjingeling!

Glöm inte vara med i
tävlingen!

Bild: Mangooutlet

Min vårgarderob

Min vårgarderob kommer bestå av en bas på svart och grått och vitt. Här är lite funderingar över hur den skall se ut och vad den behövs kompletteras med! Haha, kanske inte så intressant att läsa för er det här, kom jag på. Men det är ju en blogg och i den skriver man väl lite sånt här. Det handlar ju trots allt om mode... ;)

Bredvid ser ni några kläder från förra året som får hänga med...


Och här ser ni lite klackskor och sandaler som också hänger på.



Vårjacka - har beställt denna trench i både beige och rosa. Sen får vi se vilken jag behåller!

♥ Min smala jeanskjol från Lindex hänger med även denna säsong...

♥ En till jeanskjol skulle sitta fint, eftersom jag 4 av 5 jobbdagar använder kjol eller klänning. Har spanat in en snygg, lite vidare, jeanskjol med små söta fickor bland nyheterna på Lindex...

♥ AA-linnen - har ett rosa och ett svart, men behöver komplettera med ett vitt och kanske ett grått?

Bastoppar i olika mönster och glada färger. Kommer satsa mycket på gult och blått som accentfärger.

♥ Min svarta klänning från lindex kommer användas flitigt i vår också, men ljusar upp den med kanske ett gult linne under.   -->

♥ När jag skall känna mig extra fin eller på fest kommer det bli min rosa satinblus som åker på!

♥ Mina gamla ballerinas är helt förverkade och nedgångna, så ett par nya svarta får det bli plus ett par lite öppnare i stil med de här eller ett par med lite metallkänsla, gärna med silver i.

♥ Sen så behöver jag en liten söt väska, en sån där lagom, inte en "padda" som brer ut sig över hela golvet när man ställer ner den ;)

♥ Den gula cardiganen bredvid i 55% silke och 45% bomull har jag lagt in en beställning på. Sen skulle det kanske vara bra med vanlig svart eller vit också.

Shorts har jag två stycken, men jag använder sällan det till vardags. Tycker inte att jag har tillräckligt snygga ben för det. Så såvida det inte händer något mirakel så är det kjol som gäller men behöver nog ett par nya till semestern i Spanien :)

OJ! Det blev en hel del till slut. Men jag får ta det pö om pö. Först ut blir jackan och sist ut blir nog shortsen. Sen kan det alltid hända saker på vägen...

Bilder: Privat, H&M

En blus för alla

99363-395


Dagens fynd idag får bli den här söta blusen från H&M. Finns i flera färger och mönster så det är en sån där blus som passar de flesta! Och priset kan inte bli bättre: 98:- Och det bästa är ju att det funkar redan nu med en liten kofta över och sen på våren/sommaren med en kjol eller ett par shorts. Med andra ord: blusen funkar alltid.

Nu skall jag ta tag i mitt liv och gå ut på promenad... *vänder mig mot fönstret* eller å andra sidan... euuh. Vi får se hur det blir med den saken ;) Senare skall jag även kolla igenom vad som finns i vårgarderoben och lite vad som behöver uppdateras. Rapport kommer senare, för den som nu tycker det är kul...

Bilder: H&M

Tävla och vinn Dr Hauschka-produkter

99363-393

Då var det dags för en ny tävling här på bloggen! Denna gång är det ett prova-på-kit (se lilla bílden) från Dr Hauschka + ansiktsmaskprover som står på spel.

Jag skulle vilja ha svar på följande frågor:


♥ Vilket land kommer märket ifrån?
♥ Produkterna är ett resultat av ett samarbete mellan kemisten Rudolf Hauschka och vilken hudterapeut?
♥ I framställningsprocessen ingår en 7 dagars period som sägs vara speciellt viktig, vad kallas denna period?
♥ Hur länge har du läst min blogg?

Maila svaren till mig senast nästa onsdagkväll på [email protected]

Ett tips är att kika här  ;)

Bilder: Bergamott
Tävlingen sponsras av Bergamott

Par i tvillingar

99363-392Kolla in det här. Vilket fullt sjå att ha två tvillingpar! Själv skall jag i godan ro sätta mig och kolla igenom La Redoute katalogen. Myspys. Men innan dess skall jag lägga upp en rolig liten tävling!


Fyrkantigt det nya runda?

99363-391
Gomorrn!
Idag är jag pigg och nyklippt! Hela håret fick sig ett lyft när de slitna topparna rök. Och dessutom, hör och häpna: jag har faktiskt lyckats att inte äta godis på två dagar! Tänkte börja med lördagsgodis istället ;)

Är det fler än jag som märkt att det kommer alltmer ballerinamodeller med fyrkantig tå istället för rund? Jag funderar på om fyrkantiga ballerinas är det nya runda? Här är bara några exempel: Asos har i
guld och blått, La Redoute hänger på, Skopunkten har flera modeller, och Haléns är inte sämre dom. Ha även sett att Scorett och Bianco har likande varianter.

Vad tror ni? Blir det något stort? Och framförallt: tycker ni att det är snyggt?

Bild: La Redoute

Ikväll dyker det upp en liten tävling.... ;)

Nyheter droppar in och fingrarna kliar

99363-384
Nyheter från
La Redoute börjar nu droppa in och samtidigt börjar det klia alltmer i mina fingrar. Ovan är  några av mina favoriter (hittills)... Rabattkod 62306 ger 25% på hela sortimentet!

Här är några fler fina grejer:

    

Den rosa trenchen funderar jag allvarligt över, fast i kanske en mer neutral färg. Behöver verkligen en vårjacka och har bestämt mig för att den här gången får det bli en trench!

Bilder: La Redoute

Testing testing: Dr Hauschka Ansiktsmask ros

99363-383

Nu har jag testat Dr Hauschka's Ansiktsmask ros. Det sägs att den skall förnya, strama upp och stärka huden. Den är till för en mogen - eller som i mitt fall - fuktfattig hy. (Jag har en blandad hy med torra zoner) Ligger på runt 298:- i butik och då räcker den länge.

Så här gör du: Efter rengöring av huden appliceras innehållet över hela ansiktet, inklusive ögonområdet och halsen. Låt verka under 15-20 minuter. Eventuell kvarvarande mask baddas in med en fuktig ansiktsservett.

Så här tycker jag: En riktigt härlig kur för trött hy! Nu var det länge sedan jag gjorde något med huden, så det behövdes verkligen. Jag gjorde en snabb peeling innan också för att få extra bra resultat. Jag håller med om att den stramar upp och huden känns fast och rosig. Luktar lagom mycket av nyponrosor. Känns bra och går in bra i huden! Och till allt detta kan man lägga att den är helt naturlig, det finns inget i som kan skada huden.

5 av 5 möjliga ;)

Bilder: Privat (Obs! Bilden på mig är med masken på)

Håll utkik efter tävlingen där du kan vinna ett prova-på-kit från Hauschka + prov på ansiktsmaskerna! Om några dagar kommer även en rescension på Ansiktsmask Fukt...

Hiss eller diss?

99363-382

Såg de här i butik häromdan' och de är riktigt söta och dessutom sköna. Så för mig är det hiss!

Vad säger ni: är det en Hiss eller Diss? (Som vårskor alltså)

Bild:
Din Sko




Update: Härligt med alla kommentarer! Fortsätt så :-D

Inrutat


99363-381


Ny dag, nytt fynd! Jag hittade
den här bland rean hos Topshop. Så härliga färger! Är väl mer av en vårklänning, men man kan ju ha den nu med, tillsammans med en svart kofta. Jaja, drömma kan man alltid göra :)

Klänning, Topshop ca 274:-
Väska
, H&M 598:-
Skor
, Asos 81:-

Idag hoppas jag på att få hem proverna på Dr Hauschka's ansiktsmasker så att jag kan recensera dem för er sen ;)

Ha en underbar grå måndag allesammans ;)

Bilder: Topshop, Asos, H&M

Jomenvisst

99363-380


Jomenvisst, så mycket för nya friska tag som jag skrev om igår... Här sitter man med kanonhuvudvärk och ser allmänt sliten ut. Dessutom har ena halsmandeln svullnat upp. Känns rätt så trist. Men jag hänger inte läpp för det.

Här har ni dagens fynd! Jag blir med ens lite gladare när jag ser på den här prickiga blusen/tunikan. Lite 60-tals känsla över den. Jag skulle inte säga nej till att ha den i vårgarderoben och inte nu heller, för den delen ;) Du hittar den bland Asos nyheter för 338:-

Bild: Asos

Skor i present och helgen i bilder

99363-379Nu är vi tillbaka från svärföräldrarna. Känns som att ha varit på semester. Fick sova i deras sköna säng och mat hela tiden. Hehe. Vi rullade hela vägen tillbaka till Kungälv.

Som ni kan se av bilden intill så har fler roliga saker hänt! Dessa härliga skor fick jag av älsklingen i present igår (fredag). Jag älskar dom redan. Ursnygga och passar som hand i handske! Skall bara gå in dem lite. Äntligen har jag ett par vanliga pumps. Att de dessutom är i lack var ju ingen nackdel :) Kommer från Asos. 


Sällan jag bjuder på så mycket privata bilder, men så här såg det i alla fall ut när vi slappade och mös. R med gitarren i högsta hugg ;) Trötta efter att haft 4 systersbarn skrikande och lekande hela dan'...

 
Bilder: Privat

Nattinatti! Imorgon blir det nya friska tag med ett nytt dagens fynd!

Senaste fyndet

Här kommer, som utlovat, bilder på mitt senaste fynd. Svängde in på Lindex och då hängde den här söta skapelsen där.

99363-375


Hehe, era stackare som får kolla på de här kassa korten. Den är mycket finare i verkligheten ;)

Hur rättfärdigade jag nu detta köp trots shoppingförbud? Jaa... hm... bla att det är en väldigt bra färg (den är lite mer rosa i verkligheten) som kommer funka i vår också. Sen äger jag faktiskt inte en enda blus. Det är sant! Och så behövde jag något att ha på mig imorrn' när vi skall fira svärföräldrarnas bröllopsdag!

Så, nu åker jag och kommer tillbaka på söndag igen. Tills dess - ha det underbart! 

Gratis linser

Jag är i skrikande behov av nya linser. Gissa vad jag såg då? Jo, att just nu bjuder Lensway på ett par linser gratis. Man betalar bara för frakten, alltså 49:- Hihi. Och det är inte det enda fyndet jag gjort idag. Foto kommer...


Bokmal

Good morning!

Tänkte ladda upp med lite böcker inför vår Spanienresa som äger rum om några månader. Jag vill ha lätta och ytliga böcker med mig. Hey, är det semester så är det ;) Dessa har jag hittat hittills som jag skall köpa:

Martinakoden
Hemma hos Martina
Underbar och älskad av alla

Haha, av någon anledning har jag fastnat för Martina Haag efter att ha läst ett utdrag ur Martinakoden. Frågan är bara om jag kommer kunna hålla mig tills vi skall åka med att börja läsa... Men man kan ju alltid sätta upp mål... hehe. Har ni några förslag på liknande roliga böcker? Vad säger ni om Marian Keyes böcker? Verkar vara lätta chiclit's?

Näe, nu är det dags att rusa iväg till jobbet. Illa tvungen. Sen är jag ledig i två dagar och skall besöka svärföräldrarna!


Kärleksfulla kallingar

99363-374
Åh, om inte dessa D&G kallingarna hade kostat 400 spänn så hade de väl vart en perfekt grej till älsklingen. Men om han själv får välja så är jag säker på att han skulle ta nåt i stil med de
här. Han älskar ju musik och sin elgitarr...

Bild: Uppercut

Hiss eller diss - billiga?

99363-373

Ni vet vad som gäller: hiss eller diss?

Jag gillar modellen. Ganska så klassisk, kvinnlig modell och med vanlig smal klack. Men nu till mitt bryderi: ser de billiga ut? Har väldigt svårt för att bestämma mig för om de är en hiss eller diss till den tunna sommarklänningen.

Bild:
Ellos

Förresten! Inom några dagar skall jag prova två av Dr Hauschkas ansiktsmasker. Rescension kommer plus att jag kan avslöja att en ny liten tävling kommer dyka upp...

Fynd till hemmet

99363-371Dagens fynd för idag får bli de här snygga ljuslyktorna som jag hittade på Ellos. De kommer definitivt få åka med ner i varukorgen när jag klickar hem lite saker därifrån. Och det bästa utav allt är priset: 99:- för två stycken!

Jag fick både Ellos och Josefssons idag och jag måste säga att de verkligen skärpt upp sig. Ellos mest. Blir farligt det här. Nu är det bara att vänta på La Redoutes katalog, sen är katastrofen total ;)

Bild: Ellos




Nätshopping som leder till musfrustration

Haha. Någon som känner igen sig i detta? "Nätshopping leder till musfrustration"

Ha en bra dag allihopa!

En titt på vårnyheterna

Jag måste bara visa vilka godbitar jag hittade bland Ellos vårnyheter. Dom har verkligen skärpt upp sig!

            

Inte nog med det. Dom har fått in en del mysiga ballerinaskor som jag skall norpa åt mig ;)

      
   
Bilder: Ellos

Framåtblick

Jaha, hur kommer det nya modeåret att se ut då? Här finns lite tips om vad som kommer "gälla" även under 2007.

Vill gärna höra er åsikt: vad kommer det sitta på våra fossingar i vår? Ett par av de här?  -->

Sen måste jag bara få säga att jag gillar Kate Winslet. Hon har en sund syn på sig  själv och har ordentligt med skinn på näsan! Läs om henne och retuscheringar här.

Bild: Asos


Nystart!

99363-357

Jaha, ett nytt år har börjat. Dags att lägga det gamla bakom sig. Så idag har jag gjort ett dagens fynd med ett speciellt tema: NYSTART! Nu skall jag ta nya tag och bli nyttig!

Missförstå mig rätt. Jag tillhör inte en av alla hysteriska hetsbantare, jag har fortfarande inte kunnat sluta med socker och nej, jag tar inte bort allt fett jag kan i maten. Utan jag vill bara bli lite nyttigare, det kan aldrig skada ;) Skall ju föreställa att jag jobbar i hälsokost, så... På vägen dit kan kanske lite nya träningskläder, lite nya roliga recept och en bra frukost kan vara en god idé! Sen så kanske man kan hjälpa sitt blodsocker en bit på vägen med
Glykemin från Paulun.

Är speciellt sugen på att införskaffa den stora boken om GL+ dieten. Låter ju urtrist, men det visade sig att den är som en pärm inuti, där boken är uppdelad i tre delar uppifrån och ner. Så man kan bläddra på olika ställen samtidigt och hitta massa kombinationer på frukost, lätta måltider och middag (hoppas ni fattade nåt av den förklaringen..). Alltså inte en hel bok full med pekpinnar, utan massa recept :-D

Stora boken om GL+ dieten, Adlibris 158:-
Träningströja
, Adidas/La Redoute 220:-
Du är vad du äter, Adlibris 159:-
Glykemin
, Healthcare4u 120:-
Träningsbyxor
, H&M 149:-

Bilder: Adlibris, La Redoute, Healthcare4u, H&M

Ps. Vill man fynda träningskläder så kan man kolla in La Redoutes rea. Jag såg en hel del snyggt och med bra kvalitet där. Glöm inte ange rabattkod 62126 för att se reapriserna!














harset="ISO-8859-1">