radedoub

So me

image1381

Det här linnet som precis kommit in i webbutiken hos H&M är so me. Med smock i ryggen som gör att det sitter bra dessutom. Men det är bara till att inse att det är inget amningsmaterial. Usch vad jag avundas er som kan ta på sig ett sånt här sött i sommar ;) Sen har jag blivit lite kär i de blommiga väskorna som Asos tagit in från Cath Kidston. Massa sött :)

Linne 98:- H&M
Shorts 9,50$ Forever21
Ballerinas 230:- La Redoute
Flamingo halsband 269:- Pilgrim/Le Shop
Blommig väska 535:- Asos

Jaha, man överlevde denna dag också. Tur att man har en sån underbar mamma som kommer och städar medans man själv sitter och kollar på, haha. Verkligen tur. Hon har städat hela köket ikväll. Underbara snälla lilla mamma! För övrigt är vi nästan helt packade nu. Känns rätt så bra ändå nu. Men håll tummarna för mig att vattnet inte går inatt eller nåt annat dumt. Imorrn skall vi åka till Ikea och köpa nya sängar. Nytt skönt och fräscht skall det bli! Varför nu kan man ju undra. Men vi tänkte att det är lika bra när man ändå hyrt släp å allt. Och så slipper man ta med sig gamla sängen till nya lägenheten också ;)

Nu har jag suttit här i sängen och varvat ner lite, så nu är det dags att sova. Nattinatt!

Paniken kryper närmre

Nu börjar paniken sakta krypa närmre. Nu FÅR bebben inte komma. Jag har helt enkelt inte tid med det just nu. Inga värkar förrän på måndagkväll tidigast! Gärna nästa helg som det är beräknat istället. Jag går här bland flyttkartonger och antar en mer och mer panikartad blick, haha. Det ser verkligen inte klokt ut här och det känns som att till slut kommer jag bara att ta alla grejer och slänga ner dem i påsar... Så, mina kära läsare, bli inte förvånade om det blir dåligt uppdaterat här ett tag. Kanske, kanske inte så hinns det med lite bloggning.

Ha en skön söndag!

Bondromantik

image1380

Småblommiga klänningar är så mycket sommar som det bara kan bli :) Den här
sötisen från Lindex hade inte suttit helt fel i sommar! Den ger lite bondromantisk känsla tycker jag.

Klänning 199:- Lindex
Kofta i bomull/linneblandning 198:- H&M
Solisar 240:- Asos
Ballerinas 98:- H&M

Hoppas det fina vädret håller i sig nu i helgen. På eftermiddagen/kvällen klarnade det upp riktigt fint här och solen visade sina vackra strålar igen. Apropå dåligt väder... jag tror faktiskt att jag har hittat ett par gummistövlar som jag vill ha. Riktigt fyndpris dessutom. Så det blir nog ett par rosa till slut ändå  :-D Vi får se imorgon om jag vinner auktionen ;)

Ikväll satte vi oss ner för att flytta telefon- mobil och tv-abonnemang. Det var som att bli slungad tillbaka till it-stenåldern. Det tog en sisådär 3 timmar att komma fram till vad vi skulle ha och vart. Telia kunde bara leverera tele och bredband (fast mycket sämre än det vi har hos comhem nu), Telenor kunde inte leverera tele men däremot bredband och tv. Glocalnet kunde inte leverera tv men antagligen tele och bredband... Ja så fortsatte det hela kvällen. Vi skrattade tills vi låg dubbelvikta här, R och jag. Vet inte hur många felmeddelanden vi fick när vi försökte beställa och hur många gånger datorn inte kunde hitta stället vi skall bo på. Till slut blev det så här: Telia - telefon och MOBILT bredband. Viasat - tv. *pust*

Nu: godnatt!

Pimp my laptop

Jag har ju helt glömt att berätta att jag blivit med lappis! Jajjemän, sedan några veckor tillbaka bloggar jag från en laptop och det känns great. Nu kan man sitta lite varsomhelst om man vill och om internetuppkopplingen tillåter det. (Inte fått ordning på det trådlösa bredbandet riktigt...) Vi köpte en vanlig hederlig svart en. Det är ju så poppis med rosa och gula och jag vet inte vad, men vi kände inte för att betala en tusenlapp extra för det. Men nu så upptäckte jag den här sidan där dom säljer dekorer, eller skinz till lappisarna för bara 139 kronor. Finns hur många snygga som helst att välja mellan! Pimp my laptop, säger jag bara.

image1378

Vilken är din favorit?

Bilder: www.playerz.se


Fyndat kallingar


99363-1377

Imorrn drar Nelly igång sin rea igen. Jag kan tipsa er om att man kan fynda Calvin Klein kallingar billigt. Beställde två par till R och de kostade "bara" 89 resp. 99 kronor styck. Så om man vill skämma bort mannen i sitt liv så kan man ju passa på nu :) Jag har handlat redan ikväll då
Engla släpper in sina läsare med koden engla24april redan ikväll. Man loggar in här.

Nattinatt!
Bild: Nelly

Soon they'll be mine

image1374

Jag vann de underbara blommiga pumpsen på eBay för ynka 2 dollar (ca 12 kronor). Helt sjukt! Jag är i extas! Eller, hade jag inte varit höggravid och lite smågrinig så hade jag varit i extas. Nu är jag i alla fall väldigt glad ;) Nu skall vi bara se så de kommer till mig safe och allt... Lovar bilder när de kommit!

Inlåst... med våren utanför.

image1305

Dikt: Karin Boye. Foto: www.fotoakuten.se, sedan redigerat av mig.

Jag hittar inte mina nycklar här hemma... Så jag kan inte låsa upp altandörren. Panik. Vill ju ha in solen! *Grr* Jaja, det var dagens i-landsproblem. R kommer ju hem om några timmar, å då får väl han fixa det. Nu packar jag kläder för fullt. Och alla vinterstövlar. Känns verkligen att våren är på väg på riktigt! Det firar vi med en vacker dikt som en hyllning till våren och till kärleken.

Shoppat: Snabbt jobbat Nelly!

Här var det snabba puckar! Jag beställde den svarta Christina Ribel toppen från Nelly i måndags. Idag låg den i brevlådan. Inte illa alls :) Och den var riktigt skön i kvaliteten och motsvarar förväntningarna helt. Dessutom låg den i en lyxig låda. Rekommenderas! Och precis som jag trodde så är det här den som är fyrkantig ringing på, även om bilden inte visar det ;)

Sen kom det ett litet paket med grejer till älsklingen från H&M. I låg även en cardigan som jag beställt. Stickad med huva och knytskärp. Blir jätteskön att ha nu på våren och kyliga sommarkvällar :) Ser inte mycket ut för världen på bilden, men ni får väl se den på sen när magen är borta och jag kan stänga den. Jag kan i alla fall rekommendera den starkt. Finns i flera färger och är i ren, tjockare stickad bomull.

Nu är det snart barnmorskorna på tv. Gött! Skall göra några goda mackor och bara sitta och mysa. Trevlig kväll på er!

I'm a believer... I'm in love

image1370
I'm in love. Dessa två paren hittade jag ute på e-Bay och de får SÅ gärna flytta hem till mig! De kan få ackompanjeras av
den här låten av Smash Mouth.

Ärligt talat, de blommiga måste jag få tag på. Nu vill jag höra med er: har ni handlat från e-Bay? Är det svårt? Får man betala tull?

Uppdaterat: Jag är helt crazy idag och chansar! Jag har lagt ett bud på de blommiga nu. Wiiiie!

Nu skall jag sparka igång här. Dags för en liten bit mat också. Ha en sköööön dag i solen allesammans!

Bilder: Lånade ute på e-Bay. Redigerade lagom snyggt av mig ;)

Another day in paradise... not.

Jaha, här sitter man med 10 dagar kvar till BF och 5 dagar kvar till flytt. Livet är härligt och jag flyger runt på små rosa fluffiga moln. Inte. Jag funderar dessutom på att lägga ut en bild på vårat härliga vardagsrum, men håller mig i risk för att chocka alltför mycket ;-P Idag blir det ett besök hos barnmorskan också. Hennes och alla andra barnmorskors livsuppgift är bland annat att påpeka för mig, och alla gravida som inte vill annat än att bebben skall titta ut, att: "du skall nog inte räkna med att få tidigare, snarare att gå över tiden". Mycket uppmuntrande.

Alltså så måste jag hitta saker som uppmuntrar mig idag. Jag sitter som bäst och kollar på massa fina skor... Usch då så mycket fint det finns. Och vad billigt det är! Någon som vill tröstshoppa skor från utlandet med mig? :) Återkommer snart med ett collage med mina favoriter från
Gojane.com och Delia's!

Top 6 Beautiful Dresses

image1368
Jag kan inte låta bli. Jag sitter här och dreglar och förundras. Nästan ryser lite. Över hur många vackra/snygga/fina klänningar man kan hitta hos
Delia's. Här är min 6-i-topp. Priserna ligger med dagens dollarkurs mellan 207-328 kronor! Jag kan inte bestämma mig för vilken jag tycker om mest, de är alla fina på sitt sätt och med rätt skor och accessoarer. Vilken är din favorit?

Ha en skön dag i solen!

Äntligen Reykjavik

image1367

Ja, äntligen har Nelly tagit in fler av Christina Ribels toppar och denna gången också modellen "
Reykjavik"! Den är så snygg med sin fyrkantiga uringning. Vill ha en svart med 3/4 ärm. Är ju så användbart och hennes toppar sägs hålla väldigt god kvalitet samtidigt som de skall vara ursköna. Har dragit mig för att beställa direkt från henne, Nelly har man ju beställt av förut och vet att det funkar å allt, så nu skall jag allt ge det en chans. Är det något man använder mycket så är det svarta bastoppar.

Topp 449:- Nelly
Kjol med liten meshvolang undertill 149:- Halèns
Sandaletter 101:- Forever21
Liten handväska 4124:- Marc Jacobs/Asos

Nu till mitt huvudbry: HÄR är Reykjavik i 3/4 ärm. Men på bilden så är det inte den med fyrkantig uringning, utan "Oslo" som visas. Men säger dom att det är Reykjavik så är det väl det. (?) Vi chansar!

Nattinatt!

Hemma igen

image1366Nu är man tillbaka från den lilla utflykten. FRAM hade massa roligt! Köpte bland annat ett supergott oliv- och fetaostbröd bakat på ekoråvaror som jag sitter och smaskar på as we speak.

Hittade även en ny deo. Urtekrams kristalldeo med rosdoft. Så nu skall jag gå och lukta som en liten nyponros under armarna, hehe. Kommer kanske rescension på den om några dagar :) Vill ju inte ha nån vanlig med aluminium i och dessutom är min hud under armarna jättekänslig. Så det skall bli spännande och se vad jag tycker om den här. Har tröttnat på min vanliga fasta kristallsten som dessutom inte luktar något.

Nu skall jag fortsätta att njuta av det vackra vädret och röja lite här!

Later!

Framåt gå

image1365Dagens utflykt blir till FRAMbutiken på Nordenskiöldsgatan inne i Gbg. Mamma brukar åka dit ibland och handla ekomat och andra grejer. Idag hakar jag på. Skall bli kul, det finns alltid massa roliga och speciella produkter i sånna butiker :)

Det är ju helt sjukt vilket vackert väder vi har. Helt förstummad. Kan det inte hålla sig så här? Det är ju snart maj. Vi kan väl få en kanonsommar i år? Snälla?

Bild: Lånad av Godsak.se

Min dag

Dagen i korthet...

image1364Shoppat: Trevlig liten korgbyrå att ha i nya badrummet och fyndat en riktigt stoor och snygg spegel för det trevliga priset 350 kronor. Skall visa bilder sen när vi kommit till rätta.
Ätit: Riktigt god köttfärssås med squash och annat gott i med ris och sallad till. Till efterrätt blev det frasiga våfflor. Mums!
Packat: Alla hushållsapparater. Ärligt talat - har vi verkligen så många köksmaskiner? Vi har nåt till allt. Man kan tro att jag är en pensionär som samlar...
Hittat: ← Ett duschdraperi som jag skulle vilja ha. Från Lagerhaus, 99 kronor.
Känt: Värkar i ryggen. Inte skönt, men ändå väldigt uthärdligt. Det som inte dödar det härdar ;)

Skall snart dra mig mot sängen faktiskt. Ni får sova sött!

Smart och snyggt

99363-1362

Vilken käck liten sak. Jag tillhör dom där som inte sätter in korten i album. Och om jag gör det så kommer det snart röra till sig när jag är där och letar efter "det där kortet" som var så roligt. Då drar jag ut det som satt fast och helt plötsligt vet man inte vilket som skulle sitta vart. Näe då är det bra mycket bättre med en fotolåda. Speciellt en sån här snygg som man kan ha framme i bokhyllan! 339 kronor hos
Bluebox.

På samma ställe hittade jag det här → *fniss* Också det ifrån Bluebox, 245 kronor. Synd att man inte har dom färgerna i badrummet, annars hade jag nog slagit till. Ett i svart/vitt hade funkat.

Jaha, nu börjar även den här dagen att gå mot sin ände. Längtar faktiskt efter min säng nu. Skumt. Jag som brukar vara så kvällspigg. Hmm, skall jag ta det som ett tecken på att något är på G? ;-P Snälla lilla bebbe, du är stor nog nu. Och det är trångt därinne så det vore inte helt fel om du ville kika fram...

Natti!

Uppdrag: Buzza Denivit 2in1 Extreme White

Gomorron alla glada!

Här är det morgon, men vet inte om den är så värst god. Känner mig som en 90-årig tant i kroppen. Nu får bebisen gärna titta ut. (Fullmåne ikväll så man kan ju hoppas iaf) Det blev glass vid havet igår :) Glass och våffla till och med! Väldans trevligt hade vi det i alla fall.

Nu över till något annat:

Som medlem hos Buzzador så får man chansen att prova nya produkter och sen ge feedback på dem. Helt gratis! Samtidigt som man skall göra reklam för dem och låta andra pröva. Jag fick hem ett paket häromdagen fyllt med Denivit 2in1 Extreme White tandkräm. Man påstår att den skall ge vitare tänder på bara 10 dagar. Så nu tänkte jag höra om det är nån som vill få ett gratis ex och prova på den tillsammans med mig? Det enda som krävs är att ni sedan mailar mig och berättar vad ni tyckte.

Jag lottar ut 3 st ex, så skriv en liten kommentar här i bloggen om du är intresserad så är du med.

Vill du bli medlem och också få chans att prova produkter så kan du klicka
HÄR, så blir du värvad av mig ;)

Mys

99363-1360Vilken mysig t-shirt. Såg den hos Käthe och var tvungen att titta närmre på den. Med rabattkod 1170 får man 25%. Men nej, jag skall hålla mig. Har massa nya ickegravid kläder som ligger och väntar på mig.

Apropå mys: idag skall jag ha en glass! Skall få R till och stanna på en mack på vägen upp så att jag kan sitta och smaska lite. Nej, ännu bättre. Jag kan tänka mig att åka till ett jättemysigt café som ligger precis vid havet. DÄR vill jag äta min glass :) Nu skall jag hoppa in i duschen. Bättre sent än aldrig, hehe.


Hoppas ni får en underbar eftermiddag i solen!

Rosa godis

image1359
De här
sötingarna till skor säljs just nu för 99:- hos Ellos. Inte helt fel med lite rosa godis :) De fanns i många olika färger men givetvis fastnade jag för de rosa, hihi.

Skor 99:- Ellos
Blus 299:- La Redoute
Halsband 374:- Asos
Väska 98:- H&M

Uppdaterat: Nu såg jag att de även fanns i metallicfärger för bara 79:- ! Den i rosametallic var söt :)

Idag skall vi till svärföräldrarna i Uddevalla när R kommer från jobbet. Jag skall underhålla mig själv tills dess med att kolla lite i vårt förråd och kanske rensa lite. Vem vet, man kanske träffar på en och annan mus? Hihi. Kan knappt fatta att det bara är 10 dagar kvar tills vi flyttar. Nu kan bebis lika gärna hålla sig på insidan av magen tills dess. Gärna vänta lite till så vi hinner komma iordning också, hade inte varit helt fel.

Vad gör ni i det vackra vädret idag?

Shoppat: skor!

   

Först ut: mina gummistövlar som jag beställde på Have2Have när de hade erbjudande... Jag älskar färgen, modellen och allt med dom. Men dom älskar inte mig. *gråååt* alldeles för smala i modellen för att vara sköna. Så dom åker tyvärr tillbaka.

Sen så kommer de snyggaste små älsklingarna: mina svarta sandaletter från La Redoute. Visst är dom läckra? Just nu är mina fötter släkt med elefanter, så det går inte så bra att knäppa . Ehrm... som ni ser på skakiga bild nr3. Men jag behåller dom, för jag tänker inte binda vatten för all framtid!

Vinnaren i tävlingen!

image1355


Grattis grattis till
Lina som är vinnare i tävlingen om ett par solglasögon! Maila mig om vilka solisar du vill ha, så skall jag se till att Chique.se skickar ett par till dig :)

Vill samtidigt passa på att tacka alla som mailat in för era gulliga mail. Många av er är så gulliga och skriver så uppmuntrande och uppskattande om bloggen. Ni är för söta, tjejer!

Bild: Chique

Passa på: tävlingen slutar snart!

99363-1348

Nu har ni ca 35 min på er till innan tävlingen avslutas!

Dessutom senare: jag har fått 2 par skor på posten idag, det ni! ;)

Before and after!

Som utlovat kommer här lite makeoverbilder på mig från blondin till brunett! Jag använde Schwarzkopfs Country Colors Ljusbrun. Jag vet sedan tidigare att färgen kommer bli finare när man färgat in den några ggr... Men jag är rätt nöjd nu också! :-D Jag vet att jag ser helt galen ut på första bilden, men det bjussar jag på! (Om inte annat kan jag skylla på att jag är en trött och utarbetad höggravid kvinna, hehe. Känns skönt.)



Sen vill jag påminna om att ni har t.om. imorgon kl.21.00 på er att vara med i TÄVLINGEN med chans att vinna ett par solisar!

Nattinatt!

Ny upptäckt

Fick ett tips av den här tjejen om att det finns ett jättebra ställe på nätet där man kan scrapblogga! Göra fina collage med söta foton... Som t.ex. på min charmiga systerdotter som fick prova mina solisar :)




Jag har nu genomfört min makeover. Det blev nog rätt bra, hehe. Skall visa sen. Nu: barnmorskorna!

Makeover

Idag har det varit fullt ös. Fast på ett bra sätt! Hämtade syrran i Lerum på morgonen, åkte till Kungälv där vi åt frukost och sedan drog igång med packandet här hemma. Fick faktiskt en del gjort idag trots lilla 1-åriga Elvira som mer än gärna ville ha vår uppmärksamhet genom att hitta på diverse hyss... :)

Nu skall jag fixa lite mat sen så skall jag göra en makeover. Skall gå från blondin till brunett tänkte jag! Lovar visa upp resultatet på bloggen senare ikväll. Det blir före och efter bilder ;-) Anledningen är att jag bara blir mörkare och mörkare i min egna färg samtidigt som mitt hår inte tål att slingas och blekas stup i kvarten. Och när det växer så blir det ju automatiskt så att man måste underhålla det, om man inte vill ha en ful utväxtrand.

Later!

Vårfräscht

image1352
Fräschaste vårtoppen kommer från Lindex och kostar 149:- Man blir glad av trycket på den och den är dessutom säkert ursnygg till jeans :) Som ni ser så dreglar jag fortfarande över en Fifibag... Så underbara. Kan tänka mig att den här är supermjuk i skinnet...*drömmer*

T-shirt 149:- Lindex
Solisar 79:50:- H&M
Väska "Hershey Kiss" 2795:- Fifibags

Imorgon händer det lite saker i mitt liv. Då kommer syrran med lilla Elvira och hälsar på. Vi skall packa och fika all day long. Mysigt mysigt. Nu skall jag rycka upp mig. Tvätta ansiktet och gå ut till brevlådan. Wiiie.

Englas mördare - "dödade av misstag"

Va? Oj, dog du nu? Hur i hela friden kan dom ens lyssna till sån skit? Att dom ens låter honom hållas. Att dom inte bara säger till honom att han borde hålla mun och vänta på sin mycket välförtjänta dom.

Detta var min reaktion efter att ha läst det här:
http://nyheter.se.msn.com/article.aspx?cp-documentid=8065549

Ja den här världen är inte klok.

Trodde jag aldrig

image1351
Trodde aldrig att jag så här i slutet av graviditeten skulle vilja skriva något om mammakläder, men jag kan ju bara inte låta bli när man ser den här
underbara tröjan från Polarn o Pyret! Jag blir så glad av den! Skulle kunna tänka mig ett ickegravidlinne i samma tyg...

Vad gör ni idag då? Sälv sitter jag här hemma och tar det lugnt. Nähä? Ne men ärligt talat så kände jag det igårkväll att jag kört på för hårt. Så idag blir det minsta motståndets lag som gäller.

Ha en fin dag i solen (förhoppningsvis)! Glöm inte vara med i tävlingen!

Bild: Polarn o Pyret

Gottigott

image1350

Kvällens gottigott! Ni måste pröva minifikonen som Ica har! Supergoda. Lite torrare och knaprigare än vanliga - och små och supersöta såklart! :) Sen så fick jag ett tips från Cherrypie om att Maxi hade en mix för amerikanska muffins som skulle vara väldigt god. Självklart måste man kolla upp det om man heter Lalisen. På en mix blir det 6 st stora muffins med vita och mörka chokladbitar. Mumma!

Fortsatt trevlig kväll allesammans!


Skor, åh dessa skor

image1349

Snygga, söta och underbara skor är ett gissel, eller hur tjejer? Hehe. Just nu är mina fötter så svullna att de trivs endast i träningsskor och INGET annat. Känner mig så stylish som man bara kan bli. Som om man inte redan känner sig tråkig i sina mammajeans och tjocka magen. Men snart är det över. Och resultatet i magen är inte fy skam. Älskade lilla bebisen :)

Hur som helst så har Asos rea på en hel del skor och jag hittade dessa par som alla ligger på 120 kronor eller under! Är riktigt sugen på de rosa med volangerna...

Svarta
lackballerinas med rosetter 80:-
Tealfärgade lackpumps 120:-
Regnstövlar 107:-
Rosa ballerinas (i skinn!) 120:-

Bilder: Asos

Vinn ett par solisar!

image1347


Nu startar en ny tävling för att fira att våren är i antågande! I potten ligger ett valfritt par solglasögon från Chique.se.
HÄR ser ni alla modeller som finns att välja mellan. För att kunna ha chans att vinna vill jag att ni svarar på följande fråga.

Fråga: Vad rekommenderar man på Chique.se att man gör för något för att behålla kristallerna så länge som möjligt på sina smycken?

Maila svaret till [email protected] senast torsdagkväll 21.00!
Vinnaren dras och meddelas senare den kvällen...


Vinsten sponsras av Chique.se.

Summer's in the air

image1343

Jag tycker det osar sommar om den här härliga
volangklänningen! Så skön färg och modell. Är nog jättefin til solbränd hud :)

Klänning 279:- La Redoute
Örhängen 39:50:- H&M
Ballerinas 98:- H&M

Idag har vi tagit det lugnt. Precis som vanligt... *suck* livet känns som en enda stor väntan just nu. Vi väntar på bebis, flytt och sommar! Det riktigt pirrar i en när man tänker på allt man har att se fram emot, men samtidigt är det svårt att inte vara otålig. Här har ni förresten mitt fynd som jag gjorde i veckan på Lindex. Också det en härlig volangklänning. Skall användas när bebben tittat ut. 99 kronor, skynda fynda ;) (Lite starkare och klarare färg i verkligheten)

Imorgon startar en ny tävling här på bloggen! Kan avslöja att det har med sol och värme att göra ;)

Sail away

image1341
Sailormodet är alltid aktuellt när det lider mot vår och sommar och i år verkar det vara extra hett. Inte mig emot. Det är ju både snyggt och fräscht! Kommer du ta efter den här trenden?

Blå klänning
99:- (rea!) Josefssons
Randiga ballerinas 279:- Ellos
Randig kjol 15,80$ Forever21
Shorts med knyt 129:- (rea!) H&M
Randig klänning 334:- Asos
Väska med knyt 334:- Asos
Bikini bh 98:- H&M
Randiga ballerinas med knapp 200:- Asos
Smalrandig topp 12,80$ Forever21
Bredrandig topp 59:- (rea!) Josefssons

Sov sött alla söta!

En mus i VÅRT hus?

Idag när vi skulle lämna av lite grejer på tippen så hände något märkligt. Vi hade rensat ut en del kläder och lagt i kassar i garaget. En del skulle slängas och en del skulle ges bort till nån hjälporganisation. När jag står där och sorterar som bäst, gissa vad som tittar upp ur en av kassarna? En liten mus! Det var lite skräckblandad förtjusning i det hela. Den var så söt, men ändå vet man ju att dom kan bära på massa bakterier. Innan vi ens hunnit fundera ut hur vi skulle släppa ut den ur påsen så hade den klättrat upp själv och hoppade in i hjulet på bilen! (Kassen stod precis vi hjulet utanför) Efter det så undrade vi vart den tagit vägen, men antagligen så har den kilat vidare på nya äventyr på tippen. Borde vara rena paradiset för en nyfiken liten mus. Kan tillägga att alla kläder lämnades i behållaren för "brännbart". No use att ge dem till nån, då blir det nog bara en otjänst tyvärr :(

Tur att den valde att titta fram när vi var på tippen och inte inne i bilen på vägen! Kan se framför mig vilken kalabalik det hade blivit *fniss*

Nu blir det middag!

Rensning

Nu rensar jag här hemma. En del slängs, en del ges bort och en del åker ut på tradera. Har även börjat rensa bland de mammakläder som magen vuxit ur... Ni hittar mina traderaauktioner HÄR!

Nu bär det av till återvinningscentralen (tippen)! Skönt att röja lite! Ah just det. Jodå jag tar det lugnt...typ. ;)

Min Marimekko

image1340

Nu har H&M släppt kläderna som de tagit fram i samarbete med Marimekko. Tyckte tyvärr att en del av kläderna var alldeles "för mycket" och en del mönster riktigt gräsliga... Men den här lilla blusen skall få hitta ett nytt hem hos mig. Den hade en väldigt skön materialblandning: 70% bomull 30% siden. Bra med knappar framtill också för mig som skall amma. Bra pris också: 149:- plus att rabattkod 8069 gav 25%.

Hittade ni något i kollektionen som intresserade er?

Idag: sov länge, åt frukost i sängen *myspys* med R som är hemma och sjuk igen. Sen bar det av till barnmorskan. Tyvärr var blodtrycket fortfarande högt. Så det blir till att fortsätta att ta det lugnt. Blä. Känner dock av alltmer sammandragningar och ömma fogar. Huvudet var ännu längre ned idag än förra veckan. Duktig bebis. Då satsar vi på förlossning nästa vecka då, va? ;)

Just det. Hade nästan förträngt det... Köpte en amningsbh som jag nästan får sjunga nationalsången när jag tar på, så dyr var den. Vi pratar över 500-lappen. Usch så trista pengar! Men nödvändigt. Sen blev det även en söt trikåklänning från Lindex som jag skall ha efter födseln. Den skall ni få se imorgon!

Natti!

Nu fattas bara bebis

   

Nu får du gärna komma ut till oss, lilla bebben. Allt är klart. Dina kompisar sitter och väntar och din filur till speldosa är beredd att vyssja dig till sömns :O)

Nu står sängen inklämd här i vårt lilla sovrum, men sen blir det bättre plats som tur är! Gonatt!

Dags för lite rosa igen

image1336

Rosa collage brukar alltid vara lika uppskattade så jag tyckte att det var dags att sätta ihop ett nytt med lite smått och gott som jag hittat!

Neccessär Lisbeth Dahl/Syster Lycklig 229:-
Kylväska Syster Lycklig 169:-
Kredit/Visitkortshållare Bluebox 85:-
Topp med sött knytskärp La Redoute 279:-
Blommig assiett Syster Lycklig 119:-
Sandalett GoJane.com 17,99$
Ballerinas Donna Girl/Have2Have 398:-
Plastväska Favoritsaker 159:-
Väggdekor till toaletten (visst är den häftig?!) Inreda.com 1115:-

Försöker som sagt att ta det lugnt precis som min BM har sagt, men idag blir det nog iaf att jag monterar ihop spjälsängen. Myspys ;) Ni skall få se resultatet sen när den är bäddad och fixad!

Ni får ha en bra lillördag!

Studentens lyckliga dagar

image1335

Som utlovat kommer här de 9 klänningar som jag hittat som skulle passa de studentskor som går ut i år!

  1. 699:- Mango
  2. 399:- Ellos
  3. 379:- La Redoute
  4. 199:- Ellos
  5. 298:- H&M
  6. 499:- Indiska
  7. 401:- Asos
  8. 151:- ca. (24,80$) Forever21
  9. 699:- Mango
Själv tycker jag inte att folk har dött av lite färg, utan skulle mer än gärna ta på mig nån av de tre sista. Men det är ju en smaksak som sagt. Om du fick välja 1-9, vilken hade du valt? Jag hade valt 7 eller 8 :)

I jakten på annat...

image1333
Är det inte lite så att när man är på jakt efter nåt helt annat så brukar det dyka på en diverse saker när man är ute och shoppar? Som en ursnygg kjol när man egentligen skulle ha ett par jeans och vice versa? Jag satt på jakt efter klänningar till ett studentcollage när jag hittade den här kjolen hos
Forever21. Man får ge 10,50$ för den. Alltså ca. 64 kr i dagens valuta! Det ni :) Söt och vippig!

Ja, så ni som är intresserade har ett collage att se fram emot där jag tagit fram 9 studentklänningar! 6 stycken vita, lite mer konservativa och tre stycken med lite mer färg.. Kommer lite senare idag!

Absolut ingenting

Vet ni hur svårt det är att bara vila och göra absolut ingenting? Haha, det är faktiskt svårare än det låter. Speciellt om man som jag är van vid att ha många järn i elden. Har nämligen fått förhöjt blodtryck m.m. så nu avvaktar vi och ser så att det inte är havandeskapsförgiftning som lurat sig på mig. Det man ordinerar då är vila, vila och åter vila. Min BM sa till mig att nu kan jag glömma flyttkartonger och städning. Eh, jaha. Jag skall försöka och tänka bor det faktum att det står flyttkartonger i halva vardagsrummet. En baggis ;)

Ni får i alla fall ha en bra dag allesammans. Tänk på mig när ni flänger runt :) Jag skall se om jag inte kan somna om en stund till.

Ett tips

image1332Godmorgon eller gomiddag alla glada!

Ville bara tipsa om den här
klänningen som hängde hemma hos en kompis förra veckan när jag va och hälsade på henne. Jag har sneglat på den i La Redoute katalogen och grunnat på om den är lika fin i verkligheten. Jag tyckte den till och med var finare i verkligheten. Ett brett band bak som man knyter också. Dessutom var färgen klarare i verkligheten. Helt underbar till bröllop eller annan fest i sommar! Litet tips bara, ifall ni letar ;)







Begär...

Efter att ha sett den här klänningen både hos Amanda och Engla så känner jag att jag nog skall ge den en chans jag med. Superfin är den och blir perfekt med min virkade kofta och svarta ballerinas till våren! 199:- kostar den, men med rabattkod 175823 så blir det bara hälften!

Nu: godnatt till er alla!

I love Ikea

Det känns att det börjar närma sig nu. Marginalerna är inte stora och tröttheten är rätt så påtaglig nu. Men lika glad för det är jag men gladast är nog räven. Jag skall inte klaga, för idag fick jag tag i min älskade Ben&Jerry's Bohemian Raspberry. Nam nam! Ikväll skall det festas. Det bästa som finns när man är så här trött och utpumpad det är att slippa laga mat. Så idag åkte vi till Ikea och åt. För det känns ändå rätt så genuint och bra, haha.

Jag fick tag i den här snajsiga lampan för ynka 29 kronor som förr hade kostat 159. Blir fin i nya köket. Sen passade vi på och köpte lite flyttkartonger också. Och sist men inte minst: ett bord till nya uteplatsen! Det blev det vita i trä - "Mälarö" - fast i modell större. Till det skall vi köpa en söt träsoffa som vi sett. Åh så mysigt man skall ha det till våren och sommaren!

Nu blir det middag. Skall slänga ihop en pastasallad med diverse smaskigheter: mozarella, kalkon, fullkornspasta, machésallat, grönsaker å så en god dressing!

Ha en skön söndagkväll!

Eko till bra pris

image1329
Nu kan man passa på att handla den här söta blusen i ekobomull till extra bra pris hos H&M. Den är nämligen med på
rean för snälla 124:50:- (vit och röd) Jag tycker modellen är jättesöt och den finns dessutom i 4 färger :)

Blus fr. 124:50:-
Kjol 22£ Dorothy Perkins
Ballerinas 329:- La Redoute
Halsband 374:- Asos

Idag har varit en skön slappdag då jag sovit till kvart över 11 (!) och sedan bara tagit det lugnt. Varit hos mamma å pappa och ätit tacos och träffat två av mina syrror. Vi har även pratat med våran nya hyresvärd så nu känns det inte långt borta innan man flyttar. Tyvärr blev det inte inflyttning den 15:e som vi hoppats på utan snarare runt den 28:e. Ja allt är ju bättre än 3:e maj = beräknat födelsedatum...he he.

Nu blir det sängen för min del! Sov sött.

Lullaby and icecream

image1328Jag måste bara få visa en sak jag inte kunde motstå till lille bebben: världens flummigaste speldosa i velourtyg! Jag fick snälla Malin på Barnlycka.se att beställa hem ett gäng och jag kan inte vara nöjdare. "Skummis" heter den och är en del av formgivaren Anna Hökerbergs grejer. Den spelar Brahms "Lullaby" och skall få vyssja våran lilla krabat till sömns :)
image1326
De som gör glassen med stort G har gjort det igen: Bohemian Raspberry heter den och smakar gudomligt! Trodde att jag skulle få äta den idag igen, men tyvärr så håller Maxi på och bygger om så det är inte så mycket till glassdisk att tala om. Men det räcker att jag har fått smaka på den en gång så är jag fast. *suck* Den andra nya smaken, Baked Alaska, var inte helt fel den heller. En fullträff om man är förtjust i vit choklad :)

Ha en fin fredagkväll!

Volanger från topp till tå

image1325

Volanger på allt från kjolar till toppar ser man en hel del av den här säsongen. I lager på lager och i enklare varianter. Vad tycker ni om den här trenden? Själv tycker jag att det oftast är riktigt snyggt på rätt plagg och rätt person. Men så gillar jag ju när det är lite gulligt och pöttinöttigt ;) Fast det går ju alltid att rocka till det lite med rätt accessoarer - kanske en skinnjacka? Jag har hittat några godbitar med volangdetaljer som tilltalade mig i alla fall. Favoriten är den rosamönstrade (nähä?) och den vita förklädesblusen :)

Vitt linne med assymetriska volanger 16£ TopShop
Rosa linne 22£ TopShop
Axelbandslös blommig blus 349:- Mango
Blommig kjol 399:- Mango
Rosamönstrad topp 17,80$ Forever21
Vit förklädesblus 22£ TopShop
Blommiga trosor 2,80$ Forever21
Grå tie and die linne 17,80$ Forever21
Korallfärgad klänning 50£ TopShop

Dagens mål är att få packat ihop innehållet i bokhyllan. Till fredagsmys blir det hemmagjord pizza!

Verkligen?

Ikväll har vi varit på info på Östra Sjukhuset. Hjälp, är det verkligen JAG som skall klämma ut en bebis om några veckor?! Känns helt overkligt. Jaja, det var bra att få lite info iaf. Speciellt för R :)

Imorgon tar vi nya tag på bloggen igen. Idag har det varit tunnsått med inlägg. Dels för att större delen av dan har tillbringats med mamma då hon och pappa precis kommit hem från Spanien! Å en fin kvast i läckra färger till mig hade hon med sig. Dessutom lite go Sangria som jag skall festa på när bebisen är född, hehe.

Ah just det! Jag har slagit till och beställt ett par gummistövlar äntligen. Vilka det blev får ni se nästa vecka ;)

Natti natt!

Gummistövlar - nu är det dags!

image1324

Nu tror jag det är dags för mig att slå till på ett par gummistövlar äntligen! Have2Have erbjuder nämligen 50:- rabatt på alla gummistövlar fram till den 6:e. Så frågan är om jag inte skall slå till på ett par rosa tretorn. Frågan är bara om det skall bli de mönstrade "Odla" eller de andra enkla, med snörning bak? Lutar åt de enkla då jag inte gillar traktorsulan på de blommiga. Vad tycker ni?

Enough!

Nu börjar jag bli riktigt trött på att vara gravid. Jag vill ha tillbaka min kropp som just nu är till låns åt den lilla filuren i magen. Skulle vara skönt att få sova en hel natt utan att vakna av att det känns som man skall gå itu pga ömmande fogar. Sen skulle jag tacksamt slippa alla kommentarer om hur "oootrooligt tuuugnt" det ser ut. När jag då svarar att så farligt är det inte, jag har ju en bra rygg å att jag faktiskt inte gått upp så mycket så får jag till svar: "Men det har du väl ändå gjort?!" Eh, nej faktiskt inte. Man "får" gå upp 13-15 kg och jag har gått upp 12 eller 13 och har bara 4 veckor kvar. "Ja men det är väl myyyyycket?" Tack för den. Ingen idé att linda in det i bomull! *grr*

Idag har jag varit ute lite på förmiddagen plus att jag lyckats med att äntligen anmäla/begära föräldrapenning. Efter 2 samtal med x antal minuter i kö (ena gången var det 158 personer före mig) hos försäkringskassan så lyckades jag. Men med tanke på hur krångligt de gör det så kan man tro att dom inte vill att man skall kunna få ut några pengar alls. Att folk skall ge upp liksom. Oh no, not me. I will survive... hehe.

Så, nu har jag gnällt av mig lite å så vet ni ännu lite mer hur det känns när livet ändras av att en liten krabat skall komma till världen! ;)

Ikväll skall vi till våran gamla hemort och hälsa på lite kompisar. Skall bli kul!

Ha en bra dag allesammans!

The lucky winner!

Jahapp, då var det dags att berätta vem som vann tävlingen om hjärtanplånboken ifrån Chique.se! Vinnaren blev Madeleine Börjesson, grattis! Maila din adress så skall jag se till att det skickas ett litet paket hem till dig ;)


TACK till Chique.se som sponsrade med vinsten!

Do I dare?

image1323


Jag tycker att de här platåsandalerna från La Redoute är så otroligt läckra. Frågan är om jag vågar ta på mig ett par. Jag skulle ha dem till kjol istället för byxor tror jag. Mamma skulle få hjärtsnörp om hon såg mig med dem på och en liten bebis i famnen, haha. Just nu får man ju 30% på en vara med rabattkoden 81852. Jaja, oavsett hur jag gör så kan man inte komma ifrån faktumet att de är riktigt läckra! Katt t-shirten hade jag inte tackat nej till heller :)

Sandaler 499:- La Redoute
T-shirt 16£ TopShop
Byxor 299:- Lindex
Väska 299:- Lindex

Later!

Back on track!

image1322

Man märker att man är fast med sitt bloggande när inget har funkat på några dagar här på blogg.se. Har liksom saknat det... Tydligen skall det hela ha blivit bättre. Har inte orkat sätta mig in i hur, men bättre och snabbare skall det ha blivit ;)

Nu får jag ta och skärpa upp bloggen lite. Först och främst: Ni har även idag på er att vara med i
tävlingen om hjärtanplånboken! Fram till kl 21 ikväll kan ni maila in era bidrag. Jag drar en vinnare redan ikväll, så håll utkik!

Sen hade jag helt missat de flummiga t-shirtarna från H&M's "Art by"-linje. Jag tycker den här ovan är riktigt söt. Designad av Anna Fredriksson och kostar 149:-

Nu blir det frukost för min del. Och så skall jag försöka vända den här dan' till något positivt då den började mindre bra med stressade telefonsamtal och annat. It's just one of those days liksom... Ha en bra dag allesammans.

Bild: H&M














harset="ISO-8859-1">