radedoub

Cobolt blå


image642
En av de häftigaste färgerna just nu måste ändå vara cobolt blå. Skulle inte tacka nej till något utav plaggen härovan! Jo, möjligen "boobtuben" - den är varken smickrande eller min stil ;)

Näe nu måste jag rusa in i duschen å sen iväg till jobbet! Trevlig måndag på er allesammans!

Uppdaterat:


Pumps m rosett 40£ Topshop
Örhängen 89:- Asos
Byxor 198:- H&M
T-shirt 10£ Topshop
Mascara Asos
Topp m drapering 208:- Asos
Huvjacka 521:- Asos
Randiga ballerina 35£ Topshop
"Boobtube" 10£ Dorothy Perkins
Randig topp 12£ Dorothy Perkins

Bilder: Topshop, Asos, H&M, Dorothy Perkins

Om jag var student...

99363-641
Om jag var student 2007 så skulle jag vilja se ut så här! Söt tunika med fin ringning och vippig kjol och höga klackar. Lägg till lite fina accessoarer och mössan på knoppen och voilá!

(Såg förresten skorna IRL igår och de var jättefina. Ett kap! Men väldigt små i storleken...)

Tunika 198:- H&M
Kjol 249:- H&M
Vita lackskor 249:- Skopunkten
Fjärilshalsband 298:- Asos
Väska 18£ Dorothy Perkins

Nu skall jag iväg och jobba istället för att vara ute i det fina vädret *grååååt* Njut ni som kan! ;)

Bilder: H&M, Skopunkten, Asos, Dorothy Perkins, ABC-gruppen (studentmössa)

Vit kofta och rosa telefon - nyshoppat

Idag efter jobbet tog jag bussen över till Femmanhuset. Tog mig en sväng in till Lindex och hittade den ultimata vår och sommarkoftan: en vit virkad/stickad sak som ni ser till höger →

Det betyder att jag hittills avverkat några små saker på min lista över saker som borde införskaffas i min garderob den här säsongen:
  1. Solglasögon - klart! Hittade mina i onsdags.
  2. Vit kofta - klart! Hittade idag!
  3. Tygskor - har sett en del bra kandidater på H&M men självklart slut i min strl...
  4. Luftig tunika gärna i grått - tror jag har en på gång från H&M som jag beställt ;)
  5. Linnen - on my way...
Fler saker kan tänkas tillkomma, men jag hoppas mycket på shoppingen i Spanien. Har varit bra alla andra gånger jag varit där. Speciellt bra är ZARA där. Bättre priser och finare butiker. Jag tog en tur in i den nyöppnade i Gbg idag. Hjälp, det var som rena zoo ;-P

Fråga mig inte hur, men på något sätt har vi råkat slarva bort luren till den trådlösa telefonen. Jag tog med mig den till bilen - återigen fråga inte varför - och nu är den puts väck :S Så idag fick jag köpa en ny och jag är ju inte sämre än att det blev en rosa!

Nu blir det film (nähä?) och sen är det bums i säng för jag skall jobba imorgon. Tjing.


Bilder: Privat och Doro.se

Tygskor

99363-638
Nu ligger följande artikel av mig uppe på
Pausa.se:

Tygskor är lätta, billiga och svala. Själv känner jag att det är något som fattas bland mina vår- och sommarskor. Känns som att ett par tygskor skulle fullända det hela. Dessutom är de bra att ha med sig på semestern. De flesta tål ju en försiktig maskintvätt så då behöver man inte heller vara orolig för smuts och fläckar. Priset är som sagt också en faktor som gör dem extra trevliga ;) Flera av dem härovan ligger under 200 kronor!

Silversneakers 379:- La Redoute
Gula med rosett 149:- Josefssons/Ellos
Sailorrandiga i marint eller rött 179:- Ellos
Rosa Converse 447:- Asos
Röda sneakers 180:- Din Sko
Vita med jordgubbar 179:- Asos (favorit i repris)
Vita med mönstrat foder 246:- La Redoute

Bilder: La Redoute, Ellos, Asos, Din Sko

Klänningarnas tid

99363-637
Klänningen har verkligen slagit på allvar. För många har den ersatt jeansen (jag är en av dem). Och klänningar kan man ju inte ha för många av, så här kommer en till liten goding. Du hittar den hos Indiska för 299:- Jag var inne där häromdan' och usch vad mycket snyggt dom har. Verkligen ett hett tips för alla som tar studenten och inte hittat något bra att ha på sig! Vita plagg i parti och minut.

Klänning 299:- Indiska
Halsband 89:- Accessora
Skor 2831:- Asos

Åh, när jag ser de här skorna så längtar jag efter att få shoppa loss i Spanien. Dom har tokigt mycket snygga och väldigt kvinnliga skor till helt resonabla priser *dömmande ögon* Bara 42 dagar kvar! Det närmar sig med stormsteg!

Nattinatt!

Bilder: Indiska, Accessora, Asos

Nyklippt lugg

Här har ni en höjdarbild (not) som utlovat på min nyklippta lugg. Ja har klippt den själv, som ni kanske ser ;) Mamma får jämna till den nån dag. Men jag vill att den skall vara lite assymetrisk, det tycker jag är snyggt. Sen ser ni mina nya flugsolglas. Hihi, även jag har gett vika för trenden...

Artikel på pausa.se

Nu finns min lilla artikel upplagd på Pausa.se. Kolla in det och ge mig feedback ;) Pausa.se är en community för tjejer och kvinnor och är tänkt som en personlig sida där man skall få inspiration och känna sig "hemma".

Ananasbikini

99363-635Dagens önskning: Usch vad jag önskar att jag hade kroppen för den här. Jag är avundsjuk på alla er andra som faktiskt passar i den här flummiga ananasbikinin! ;P
79,50:-/del hos H&M.

Idag när jag vaknade blev jag glad när jag tittade mig i spegeln: jag har ju lugg! :) Kort var utlovat på det ja. Sen har jag även skrivit en liten artikel för
Pausa.se som handlar om ögonskuggor. Den kommer nog upp senare idag hoppas jag :)

Bild: H&M




En rosa söting

Idag kom den här söta lilla saken hem till mig! Mobil och mp3-spelare i ett. Jag chansade trots att en del hade negativa erfarenheter av den. Men jag har alltid gillat Samsung och den här var inte sämre den ;) Den minsta jag haft hittills dock, hihi.

Idag fick jag dessutom tag på ett par snygga solbrillor + att jag har klippt lugg (alldeles själv) mot min mans vilja ;P Bild kommer imorgon. Jag blev nöjd i alla fall. Känns mer som en frisyr, speciellt när håret är på utväxt.

Näe nu skall jag lägg mig i någotsånär anständig tid tänkte jag. Natti!

Kjolen är mitt måste

99363-633
För oss som inte begåvats med välsvarvade spiror så är kjolen ett måste. För let's face it: shortsen är väl inte alltid alltför smickrande ;) Så kjolen är ett måste på sommaren. Finns alltid fler kjolar nedpackade i semesterväskan än shorts. Perfekta sommarkjolar är dagens fynd från H&M. De kostar 98:- och finns i färgerna ovan plus brunt. Jag gillar draperingen som är liten rolig grej som gör att den sticker ut lite från de vanliga mjukiskjolarna, hihi.

Näe nu blir det frukost och sedan cykeltur ner till bussen! Dessutom skall jag svänga förbi Maxi och hämta ut mitt paket som ligger och väntar på mig. Ni skall få se innehållet ikväll... Dessutom tänkte jag ge ett hälsotips som rör PMS ;)

Bild: H&M

Uppdatering på shoppingfronten!

99363-632

Igår gjorde jag ett galet fynd. Jag skulle bara ut och ta lite luft på jobbet. Gick förbi Din Sko och där stod DOM och ropade på mig. Ett par blå (är mörkare än på bilden) mockapumps/boots för 100 kronor som tidigare hade kostat 480. Var ju bara tvungen att slå till :) Sen så har även mitt paket från Zylber.com anlänt! Här ser ni vad jag beställde. Det gröna halsbandet gav jag i present till min syrra och broschen får jag se om jag kommer använda. Söt, men kanske inte riktigt min stil. Alltsammans gick på 62:- efter avdragen rabatt och allt. Beställde i fredagskväll sent, och igår, måndag kom det. Snabba puckar må jag säga. (Glöm som sagt inte att säga till om du får för dig att du vill beställa, för om jag värvar dig får vi båda två 50:- att handla för!)

Nu skall jag dra mig mot sängen. Vart och storhandlat mat nu ikväll. Vad fort det rullar iväg. Kom ut med tre kassar och lite annat smått och gott och hade då bränt av nästan 1100:- Helt sjukt. Maten är dyr i Sverige. Tacka vet jag Spanien ;)

Natti!

Fem - en skall bort

Gomiddag!

Sitter här och har beslutsångest! Planerar att lägga in en beställning till Ellos. Här är de fem plagg jag vill ha. Men ett skall bort. Vilket?


Den svarta klänningen med smock kostar bara 74,50 så den måste jag ha. Jag skall sätta på lite bredare svarta band på. Perfekt i Spanien. Den svarta badtoppen är bra de dagar då man känner sig fet och uppblåst ;) Alltså ett måste den med. Den lilla blommiga tunikan är söt och kostar bara 79,50, så den måste man ju passa på att klicka hem. Det turkosa linnet är bara för sött och kommer passa helt otroligt bra till brunbränd hud. Så det vill man ju ha, dessutom med tanke på att jag har linnetorka i min garderob. Priset talar dock emot det litegrann: 199:- Sen har vi den sista klänningen - jättehäftig och perfekt pris: 99:- MEN jag måste ha bh under och frågan är om det verkligen blir så snyggt till de smala banden? Kanske den som får gå bort? *HAHA* Vilka problem. Vad säger ni? Help!

Vinnare!

Här har ni de rätta svaren i tävlingen:

♥ Vilka två personer startade Anne-Marie Börlind? AnneMarie Lindner och Hermann Börner

♥ Det prestigefyllda franska priset "Victoires de la Beauté" tilldelades en av grundarna av Börlind 2006. Vilken produkt gällde det? Det gällde produkten Naturesõme (Den här frågan ändrades efter att ha varit fel, men de som skickade in innan jag ändrade har fått rätt för det de skrev)

♥ Om jag har en jättekänslig hy och provat massa saker som inte hjälper, vad kan jag prova ur Börlinds sortiment? ZZ Sensitive

Grattis
Anna och Danwei som är vinnare av varsitt set från Börlind med kroppsvårdsprodukter!

Skicka ett litet mail och skriv era adresser samt vilka dofter ni vill ha på bodylotion och dusch: Lemongrass, Lotus&Ginger, Vanilla eller Guarana. Ni andra får hålla utkik efter ny tävling som kommer snart igen! Dessutom ett stort tack för era tips och bidrag ;)

Ett par shorts - day and night

99363-626


Här kommer ett riktigt ego-collage. Hihi, jag har beställt de här shortsen från H&M och tänkte ge mig själv lite inspiration till hur jag kan använda dem på semestern. Eftersom vi bilar ner, dessutom i en rätt så liten en så är det lätt packning som gäller. Då får man hitta olika användningsområden till samma plagg! Jag är mest en kjolmänniska, men efter det här collaget ändrar jag kanske mig ;)

Shorts 98:- (förr 149:-) H&M

Day:
Solbrillor 149:- Asos
Martinakoden 37:- Adlibris
Linne 79,50:- H&M
Halterneck-bikini 98:- H&M
Flip-flops 69,50:- Ellos

Night:
Kuvertväska 59:- Asos
Drink: Belfast Brownie från Drinkguiden
Top med sidenband 149:- H&M
Äpplehalsband 372:- Asos
Lackskor 249:- Skopunkten

Nu bär det av till jobbet! Bye!

Martinakoden

image624Jippi! Nu har Martina Haags senaste bok äntligen kommit ut i pocket. Har väntat på det ett tag nu. Kruxet är bara att om jag beställer nu så kommer jag inte kunna hålla fingrarna borta från den. Har redan läst ut snart 3 av de 4 jag laddat upp med inför semestern... Svåra problem man har ;O)

Nattinatt!

Bild: Adlibris

Little miss what?

99363-623


Little miss t-shirtarna från Junk Food är ju bara för härliga. Little miss sunshine har ju de flesta sett, men det finns många fler som är värda att visa upp, tycker jag! Till mig skulle den gula Little miss late passa. Det är jag i ett nötskal. Men jag försöker bättra mig, jag är medveten om problemet ;) Vilken miss är du?

Du hittar alla Junk Foods t-shirtar hos
Megastore för 245:- (anger du rabattkod td0704 så får du 20:- rabatt).

Nu skall här göras wok med kokosmjölk. Sen skall jag hämta min cykel som står inne vid busstationen. Eller, rättare sagt: hoppas att den står där iaf. Jag ställde den där i fredags. Men glömde av den. *harkel* Oops.

Bild: Megastore

Örongodis

99363-622iDAG TOG JAG HÅL I ÖRONEN! Jajjemän. Är så stolt så ;) Bild kanske kommer nån dag. Faktiskt riktigt snygga "start-örhängen" :-D Så nu har jag börjat kolla på massa örhängen. En helt ny värld har öppnat sig!

Så idag får dagens fynd bestå av örhängen i parti oh minut. De två första till vänster är från Zylber. De längst ner till vänster är från Le Shop. Leoparderna från TopShop, katterna och fåglarna från Asos.

Nu skall vi kolla på en film (suprise suprise...not) Imorgon har vi bjudit hem lite folk. Funny bunny. Jag har blivit sjuk igen. Det har satt på ena halsmandel. Ingen annanstans. Skumt. Jaja, jag vet. Jag jobbar i hälsokost. Men å andra sidan så spenderar jag en hel del tid med mina syskonbarn och dom känns ju som vandrande bakterie- härdar! ;-P Fast söta är dom. Den minsta på 1 ½ år gillar mig jättemycket. Häromdan' ringde hon (och mamman) till jobbet. Ringa Lala, ringa Lala hade hon gått å tjötat om *ler*.

Gonattinatt!

Bilder: Zylber, Le Shop, TopShop, Asos

Cykel, blus och skor

99363-620Nu skall jag snart cykla bort till bussen. *hurt hurt* R och kära pappa har precis fixat iordning min cykel, så nu skall den gå att använda utan att bromsarna skriiiiker. Lite lätt pinsamt. Typiskt mountainbikecyklar. Man skulle haft en riktig tantcykel som bara har 3 växlar och en vanlig fotbroms. Då kan det inte bli så mycket fel liksom ;)

Hur som helst så måste jag sticka NU, men innan dess måste jag bara visa den här
söta blusen som jag kärat ner mig i! Vill ha! Finns även i vitt. Sen såg jag ju supersnygga skor som kommit in hos Nelly →

Tjingeling!

Bilder: Asos, Nelly

Hål i öronen?

Jag har precis blivit medlem på Zylber.com! En sida som har massa smycken till otroligt bra priser. Det bästa är att det verkar som om priserna sjunker hela tiden. I takt med hur många det finns kvar i lager av varan. Eftersom jag blev värvad så fick jag på så sätt 50 kr att handla för :D Så vill ni bli värvade av mig är det bara att skicka ett litet mail till [email protected] eller lämna ett litet meddelande här, så får både ni och jag 50 kr! Jag har precis beställt en söt ring, ett halsband till min syrra, en brosch och en 5-pack armband.

Funderar på att ta hål i öronen. Har inte haft det nångång i hela mitt (jättelånga) liv och skulle nog tycka att det var lite kul... Gör det ont?

Nattinatt!

Välja mobil?

99363-617Nu har jag hittat en annan modell då det blev strul med den från Telia. Den här mobilen är ju bara för skön. Dessutom får jag mobil och mp3-spelare i ett! Skulle passa fint när vi skall åka lång väg på semestern. Det står mellan den här bredvid och den här fast i vit/rosa.

Vad tycker ni? Alla kommentarer mottages tacksamt! Är det någon som har en sån här? Isåfall, är den bra?

Blusen som ger resfeber?

99363-616
Jag kan inte riktigt motstå den här
söta blusen från Haléns. Den får mig att tänka på solbränd hud och uteserveringar i Spanien... ;) Eller så är det bara min resfeber som kommit igång. Bara 51 dagar kvar nu tills jag åker! Aja, bra pris på blusen: 299:- och sen kan man ju matcha med lite alltmöjligt, men själv skulle jag matcha med en lite puffigare kjol som den på bilden från La Redoute.

Blus 299:- Haléns
Kjol 249:- La Redoute
Lackskor m. hjärt-spänne 268:- Asos
Armband 119:- Asos
Kuvertväska 745:- Asos

Idag är det MIN lediga dag. Bara min, då jag skall gå här hemma i myskläder och städa, tvätta och lyssna på musik! Funderar på att inte svara om det ringer, men är såklart alldeles för nyfiken för att kunna låta bli ;) Sen skall jag göra utmaningen som Käthe hade: att inventera bland mina skor. Hihi, skall bli kul. Bilder kommer på det.

Bilder: Haléns, La Redoute, Asos

Vad hände på systemet?

Nu skall ni få höra den lilla störiga historian som jag skulle berättat igår...

Älsklingen och jag skulle in på "Apoteket glada änkan" som pappa kallar det *hihi* och köpa en flaska vin och en liten alkoläsk till mig. När vi kommer fram till kassan står det en man och hans (vad som jag antar iaf men man kan inte veta säkert) typ 16-åriga dotter. Hon står och packar ner åtskilliga flaskor av både det ena och det andra. När vi kommer fram till kassan tar min man upp legget. (Han blir 25 i år och jag blir 23) Jag går ner till slutet av kassan för att vänta och sträcker mig efter en påse. Vet ni vad den sura tanten i kassan säger då? Har hon också leg? HALLÅ?! Varför skulle jag visa leg? Jag var ju bara med? Jag mumlade fram något om att fick tjejen som stod här nyss (hon med pappan) visa nåt då?

Så fruktansvärt dåligt. Jag var ju bara sällskap. Jag kanske inte alls skulle ha något med det vinet att göra sen? Vad hade hänt om jag inte ens hade haft med mig någon plånbok in på systemet? Hade hon nekat honom att köpa ut då? Kände mig så överkörd och förnedrad. Aja. Tänker ju inte handla där igen om jag inte måste. Vi skickade ett mail och frågade om det verkligen skall gå till på det viset.

Äh, nog om det nu. Jag är helt slut. Jobbat typ 9 timmar och inte haft nån rast. Jo, förresten. Jag gick på toa 2-3 ggr, räknas det? ;) Nu skall jag kolla på en film å mysa. Imorgon blir det förhoppningsvis lite mer bloggat, för då är jag leeeeedig!

Nattinatt på er!

Två paket kom lastade...

99363-614


Idag kom det två roliga paket! Det från Yves Rocher innehöll massa smått och gott. Men min favorit blev mousseögonskuggan som jag föll för direkt. Perfekt diskret rosa nyans och lagom kärmig utan att klibba. Foto på hur den ser ut på ser ni här bredvid ;) Sen så blev det bla en björnbärsduschgel och en hallondoftspray. Planerar nämligen att glida runt i sommar och dofta hallon ;-P

99363-615Sen så kom det sköna linnen från American Apparel som jag beställt på Nelly när de hade 25% på alla AA-grejer. De är så sköna! Jag har redan ett svart, men laddar på med ett till inför sommaren + ett grått. De ser väldigt smala ut i modellen, men töjer sig när man tar på sig dem.

Nu skall jag äta lite, sen skall vi hem till mamma å pappa senare ikväll. Hon har lovat att baka egen pizza om vi tar med vinet. Sen skall hon även ta å klippa bort mina torra toppar. Börjar gå mot pudel-looken igen nämligen ;)



Sen skall jag berätta och det mest besynnerliga och mest irriterande som hände mig/oss idag på systemet. Men det tar vi sen. So long...

Bilder: Privat

Somrigt till bra pris

99363-612

Gomorron! Jag fastnade direkt för den här underbara blusen bland nyheterna från Ellos. Så underbart somrig! Och dessutom var ju priset helt överkomligt.

Blus 179:- Ellos
Glitter dust 67:- Asos
Lackballerina 249:- Skopunkten
Liten väska 119:- Indiska

Vad skall ni göra idag? Själv skall jag åka å spendera lite tid med min höggravida syrra. Man får passa på, för när bebben kommit blir det väl inte mycket sånt antar jag... Näe nu blir det frukostsmoothie och sen hopp in i duschen.

Ha en skön dag!

Tävla och vinn kroppsvårdskit från Anne Lind!

image611
Nu har ni chansen att vinna ett set med duschgel + peeling + bodylotion från en helt ny serie från Anne Lind! (Paketets värde är 355 kr) (Det ligger två set i potten) Den lanseras just nu i Sverige och kommer finnas i Hälsofackhandeln. Jag är själv en trogen AnneMarie Börlind användare. Älskar deras Combination dagcreme som är perfekt för oss med blandad hy. Och nu kommer alltså också en serie för kroppen. Den är 100% naturlig och ger huden den bästa vård du kan tänka dig. Härliga dofter med vanlj, lotus&ginger, guarana, lemongrass och tranbär på peelingen. Modernt och fräscht med andra ord!

Jag vill ha svar på följande skickat till min mail [email protected] senast lördag:

♥ Vilka två personer startade Anne-Marie Börlind?
♥ Det prestigefyllda franska priset "Victoires de la Beauté" tilldelades en av grundarna av Börlind 2006. Vilken produkt gällde det?
♥ Om jag har en jättekänslig hy och provat massa saker som inte hjälper, vad kan jag prova ur Börlinds sortiment?
♥ Hur hittade du till min blogg? Brukar du läsa den ? Förslag på förbättringar?

Lycka till ;) Som vanligt kräver det lite research, men det klarar ni om ni bara går in på www.borlind.se!

Bild: Arronet och Börlind

Tävlingen sponsras av Arronet och Börlind, Sverige

Flyg, flyg nickelpiga

99363-610

Jag tycker att den här
t-shirten från Junk Food är såå läcker. Och så får man såna vårkänslor när man ser den ;) Lackskorna i conversemodell är vågade, men häftiga. Skulle du ta på dig ett par?

T-shirt 399:- Nelly
Solisar 59,50 Indiska
Sneakers 598.- Have2Have

Nu skall vi iväg och handla lite mat sen blir det slappa med en film! Sen kommer jag även lägga ut tävlingen här senare ikväll. Så håll utkik ;)

Bilder: Nelly, Indiska, Have2have, GB

Nytt på shoppingfronten

Här har ni bilderna på de två fynd som "hoppade" på mig... Båda 49,50 på H&M. Blusen hade kostat 198:- så det var riktigt lyckat! ;) Gillar kimonoärmen väldigt mycket.

Nu skall jag fixa lite biff med potatisgratäng *mums*.

Trevlig lördagkväll!

Linneklänning

99363-607


Idag har jag fyndat på H&M igen! En blus blev det. Bilder kommer. Under tiden bjuder jag på ett dagens fynd. Hade helt missat den här söta linneklänningen från H&M! Fin och enkel, men ändå så fräsch. Passar dessutom bra med det mesta. Jag valde att matcha med silvriga acessoarer... Kom på också att den är ju en perfekt studentklänning för den som letar efter det.

Linneklänning 298:- H&M
Armband 59,50 H&M
Silverväska 199:- Indiska
Linne 98:- H&M
Skor 699:- La Redoute

Har precis kollat på Smekmånaden med Ashton Kutcher och Brittany Murphy. Hihi. Den var faktiskt bättre än jag kommer ihåg. Roligt att det är så som omväxling. Oftast blir man besviken istället tycker jag ;)

Natti natt!

Bilder: H&M, Indiska, La Redoute

Stolthet och fördom, reatopp och immunförsvar!

Jag är precis färdig med att gråta ikapp till musiken till Stolthet och Fördom med Keira Knightley i huvudrollen. *snyyyyt* Idag har jag varit på datakurs, jobbat och sen gått på kurs igen , då om immunförsvaret. Emellan hann jag springa in på H&M och där hoppade en topp på rea på mig. 49,50 fick jag ge för den. Bild kommer imorgon. Nu är det dax för lite skönhetssömn. Dessutom är sömnen väldigt viktig för vårt immunförsvar. Under natten skall immunförsvaret gå igenom varenda liten cell i vår kropp och kolla att den är frisk. Det jag minsann lärt mig idag. Så det så ;) Näe, det är väl bäst att låta immunförsvaret göra sitt jobb då *gäsp*

Just det! Har fått nys om en ny, fräsch kropssvårdsserie (självklart bara naturliga grejer) som jag skalll skriva lite om när jag får tid... Då kommer det även en tävling med superfina priser!


Är det bara jag, eller är de här skorna läckra?

Nattinatt!

Bild: Have2Have

Länktåget har kommit hit också!

Här kommer länktåget! Upptäck lite nya bloggar! Söta Sara från Mi Casa bloggen valde mig som en av sina och här kommer tre av mina. Supersvårt att välja bara tre....

Copy

1. Klistra in texten i ett nytt blogginlägg. Precis innan den kopierade texten skriver du ett kort stycke där berättar om listan och länkar till den bloggaren som lade till dig på listan. Det här är viktigt eftersom det därmed inte skapas duplicerade inlägg. Eftersom någon också lade till dig på listan torde det inte var för mycket begärt att bjuda på en extra inlänk till den personen.
2. Ta listan under Mina tre tillägg från bloggen som lade till dig och lägg till dem under rubriken Originallistan. Känn dig fri att ändra länktexten till din egen blogg för att få varierade nyckelord i dina kommande inlänkar.
3. Lägg själv till max tre bloggar under Mina tre tillägg.
4. Kontakta de som du har lagt till och be dem göra samma sak.

Mina tre tillägg

Modesty Mia: Härligt positiv tjej som har färgsprakande collage och roliga outfitsposer!
Danweistyle: E-baybruden! Hon kan konsten att gräva fram alla guldkorn!
Fröken Ellas känsla för kläder: Här kan man få bra tips på hur man skall klä sig för sin kroppsform m.m.

Orginallistan
Lalisen: En riktig fynderska som dessutom kommer med ett och annat hälsotips.
Saker och ting: Tankar om livet och bloggar om inredning och andra ting.
Guldkanter: En galen tös som bjuder på sig själv. Hon får mig att skratta.
Miss Keep Your Distance: En otroligt underhållande och välskriven blogg. Hon bjuder på sig själv och får mig att skratta högt flera gånger!
Mi Casa: Inredning varvat med personliga saker och allmänna funderingar.
iMolly: Jättefina foton, mycket inspiration och härliga färger!
Millans Bak: Mycket gott
Miss Sophie: En förvirrad Höna
Dolcevita: tjejsajt
Äta bör man: godmat
Cutwalk: frisyrblogg
Frisörguiden: frisyrer
Manligt
Carolangel: blogg om allt möjligt
Christina: skriver om mat , kryddor, örter: Har hur många fina och goa´ recept.
Annelie: skriver om allt möjligt. Livet, familjen, fina matrecept.
Carina: skriver om utbildning, pyssel-allt möjligt.
Livet efter: Skriver om livet före och efter hennes ögonsjukdom
beckfjall1: Föredetta missbrukare som skriver om sitt liv idag
Sussibussi: Fyrabarnsmor som skriver om sin vardag
Theas rum : Tvåbarnsmor skriver om inredning och sin vardag
Whiskeyochchampagne : Skriver om allt från sitt vackra hus till barn och mat
Hannajos : Trebarnsmor som älskar kläder, brottning och inredning.
Mariakoden: mycket humor från stort hjärta och mycket snyggt att se på.
Medaljongen: härlig inspiration från ett smakfullt hem, där rara Maria med familj bor.
Kol och krita: snygg blogg med fina inspirerande bilder som ofta är helt i min smak.
Dreamhouse: Här får man ta del av en massa inspirerande interiörbilder samt ett spännande husprojekt.
Isa: Härlig blogg där man ofta får ta del av formgivare Isas nyproduktion. Kika in och ta del av hennes underbara alster!
Hemmariket: för att det finns så mycket fint att titta på hos henne och hon är en trevlig person.
Emmalexa: som har en blogg med varierat innehåll, allt från vardagsbetraktelser till djupa funderingar.
Junitjej: som alltid är uppmuntrande och hittar på finurliga saker att gissa på.
Puppan: En av mina absoluta favoritbloggar! En mycket inspirerande blogg om Puppans lägenhetesrenovering och tankar kring inredning. Bloggen är så inspirerande att den i alla fall fått mig att någon gång vilja renovera en lägenhet eller ett hus!
Anne's food: Den absolut första bloggen jag hörde talas om! En suverän matblogg med massvis av kanonbra recept som ni bara inte får missa. Som en extra bonus visar Anne ibland bilder på sina underbara katter!
Cleo: Undrar om inte detta är Sveriges främsta inredningsbloggare?! Cleo tipsar om allt vad gäller inredning och design och nya inlägg skrivs i en rasande fart vilket jag tycker är jätteroligt! Klart läsvärd!
Secondhandsisters: Anna bloggar om design, både nytt och gamalt och har massor av bra tips på var man kan få tag i secondhandgrejer!
Scrolla & sålla: Scrolla inspirerar med allt ifrån heminredning och konst till pyssel och mat!
Katten Pejst: Inredning, inredning och inredning utifrån en personlig vinkel! Också de små husdjuren får sin plats i hemmet :)
Perlan: Inspirerande blogg som uppdaterar ofta och bjuder på fina bilder! Pernilla är en glad o go bloggkompis!!
art[e]fact: Blogg som ger mersmak vad gäller design och konst på ett personligt vis!
Saravillfara: Inredningsblogg som man blir beroende av!!
Kix koll: En spännande blogg som ofta visar annorlunda & häftiga designprylar/möbler, från alla delar av världen.
Mandimoon: Designstuderande tjej boende i Spanien som skriver om allt möjligt med mycket humor och personlighet.
Carolangel: Bara av att komma in på sidan gör en glad! Mycket färg och roliga bilder blandat med personliga inlägg om allt mellan himmel och jord.
Inredning och pyssel: Anonym tjej men många tips för alla pysselglada och designfanatiker. Massor med härlig inredning och pysseltips. Mysig blogg.
Tinaminastina: En trebarnsmamma med ett härligt hem, varm och närvarande.
Cina med mera: Småbarnsmamma med pyssellust, har två härliga killar som gärna är med på kort.
Petra: Generös med bilder på sig själv och familjen.
Fridasfunderingar:sportintresserad, skriver om vardag och inredning.
Vardagslycka: Skriver om inredning och familjeliv!
Karro : Nybliven bloggare som gillar inredning, barhäng och laga mat
Sannas lilla vrå: Mysig blogg med härlig inredning och familjeliv.
Vicke: Skriver om familjliv, inredning och IKEA
Kitchenbloom: Saga! Inspiratör! Skriver om inredning, familjeliv, mm.
Camillas nya hem: Skriver om husbygge, inredning m.m
Perlan: Mycket heminredning och en förträfflig fotograf
TiniTott: Inredning, pyssel, foto och livet i allmänhet
Hemma hos Linnea: Om det mesta inom design och inredning och hemma-hos.
For the love of country: Om lantlig inredning, drömhus, loppis och hemma-hos.
Katterochpasta : Har otroligt fina kollage och är så duktig att få till bilderna!
Lilla My: Pitetjej som skriver och visar fina bilder!
Sofie: Också en pitetjej som skriver och visar bilder från sitt hem.
Julie K: Jättevackra bilder från Norge, på både djur, natur och fina saker för hem och trädgård.
Evelyn
PiaLotta: Tar ofta upp viktiga ämnen. Bra blogg med fina bilder.
Dumpad: Lite mer personlig blogg skriven av en ung, anonym tjej.
Mossfolk: Lite djur, lite natur och mycket vardagsliv.
Dagtätarum: Filosofi och livet på hög nivå
Arga mamman: Verkligt, ofta roligt och mycket nära
Lantliv: bosatt på en av de vackraste platserna i Sverige som lär mig bl a om det ekologiska livet
Persilja: en underbar fyrabarnsmamma med härlig galghumor (norrbottning!)
Aglio e olio: helt otroligt vacker foto- o matblogg skriven av en svensk tjej bosatt i Toscana
Under the boardwalk: en kreativ mamma som skriver om stort och smått
Dubbelörnen: Tankar och funderingar från Karl-Johansgården
Amatankar: Vardagsbetraktelser på ett roligt sätt.
Elisabet: En underbar blogg som berör både djup och yta, som har fantastiska bilder, och framförallt som framhäver de små ögonblicken och det förunderliga med livet.
Anne-Maj: Om livet som döv och nästan blind i de hörandes och seendes värld...
Drömhem: En inspirerande blogg som är fylld med snygga bilder! Duktig är hon på att fixa arrangemang och pyssla! Hon inreder även snyggt!
Pysselpinglan: En kreativ tjej med många pysseltips. Det finns även inredningsinspiration att hitta här.
Linas fina: Blogg om inredning, katter och annat smått och gott. Personliga inlägg med snygga bilder till! En trevlig blogg med många fina bilder på inredning, katter, pyssel och mycke annat. En fin variasjon finnes på bloggen.
Tankevågor: tar jættefina bilder man kan fordjupa seg i. Har ofta vackra djurbilder.
Guldkant på livet: en jættemysig blogg, med massor av bilder på hem, hus och trædgård.

Stop Copy!

Lalisen testar: Dr Hauschkas lermask!

99363-604


Japp, dags för lite naturlig hudvård nu igen då! Jag har idag provat Dr Hauschkas lermask. Tog med mig en engångsförpackning från jobbet för att testa. Tyvärr stod det inget på hur man skulle göra, så jag ringde upp till Bergamott som levererar i Sverige och de är alltid lika gulliga! Fick veta massa bra om masken:

ALLA hudtyper kan använda den. Inte bara oren/fet hy. Det den här masken skall göra är att tillföra mineraler som är bra för huden. Alltså inte torka ut och greja. Tvärtom skall man alltid se till att masken hålls fuktig, tex med en blomspruta eller med ett ansiktsvatten. Bara då är masken verksam och hindrar att den torkar och orsakar en torr och röd hy. Om man är torr eller känslig i huden kan man blanda upp den med en dagcreme eller som i mitt fall har blandad hy med torra partier. Jag la i en klick med rosmask. Två-i-en blev det då ;) Lagom tid att sitta i varierar:

Torr/känslig ca 2-6 min
Normal ca 10 min
Fet/Oren ca 15 min

Jag lät den sitta ungefär 10 min. Sen tvättade jag försiktigt med en våt tvättlapp. Sen sköljde jag ansiktet och på med lite ansiktsvatten och dagcreme. Efteråt titttade jag på porerna och japp, de hade gått ihop och huden såg renare ut! Me like! (På Bergamott tipsade de mig också om att man kan ta litegrann pulver och blanda i handflatan med vatten och lägga på just på de orena ställena nån gång då och då också. Pefekt för dig med "problemhy" som kanske behöver göra sånt här lite oftare.)

Betyg: 5 av 5

Bilder: Privat, Bergamott

Hängsleklänning hos Ellos

99363-603Morning has broken... Å jag äter varma bullar och mjölk till frukost ;) *nytto*

Hängsleklänningen behöver väl inte någon närmare presentation... Vi har sett den lite överallt. Och visst är den snygg! Nu kan man dessutom få sig ett eget ex utan att lägga ut någon större summa. Nu finns nämligen den här
snyggingen hos Ellos för bara 249 kronor!

Önskar att jag passade i en sån här modell, men tyvärr så ser det mest bara fånigt och jättebebisaktigt ut på tjejer med större byst. Den liksom står rakt ut bara.... *suck*

Idag är sista dan' som jag kan vila upp mig, sen blir det jobba jobba jobba.

Bild: Ellos

Bullbak och hår

99363-602

Nej det här inlägget skall inte handla om att det råkade komma hår i bullarna. För det gjorde det inte. Och det hade varit alldeles för äckelpäckligt att skriva om. Nej då. Bullarna blev smarriga och stooora. Det blev vanliga med vanlij och sen blev det vanlij med riven choklad *smask*

Och sen upptäckte jag en sak idag: mitt hår har ju börjat bli långt! Än är det en bit kvar, men ändå? ;)

Bilder: Privat

Hush Puppies

99363-600Hihi, idag blir det en del bloggande. Men det är väl inget negativt. Förutom att jag känner mig totalt rastlös och slapp. Jag vill ju ut och gå i det vackra vädret, men min förkylning tillåter inte det riktigt. Hur som så tycker jag iaf att de här skorna från Hush Puppies som Ellos tagit in är supersöta! Hade inte sagt nej till ett par själv. Fast man får lite bowlingsko känsla av dem *fniss*


Jag måste i vilket fall som helst åka och handla lite och fixa en del annat nere på Maxi. Då skall jag passa på att handla ingredienser till BULLAR! Jajjemän här skall det bli bullbak! :-D *smask* Ni skall få se bilder sen som jag kan läska upp er med!

Bild: Ellos

Nypåfyllt i La Redoutes outlet

image598


Tänkte bara tipsa om att det är nypåfyllt med varor i La Redoutes outlet. Bl.a. finns dessa godingar som jag blev lite sugen på...

Reeboktopp

Vit/Rosa Adidassneakers
Rosa topp
Vita sandaletter
Paul & Joe sister - linnet

Bilder: La Redoute

En jordgubbe på fingret?

image597Vad sägs om det senaste som KyssJohanna tagit in, Kenneth Jay Lanes jordgubbsring? Onekligen söt, men även om jag valde att lägga 825 kr på en ring så skulle den nog bara få vara med på fest. Verkar lite klumpigt att ha på sig annars...

Här händer det absolut ingenting. Ni vet hur man kan känna typ första dan när man får vara hemma från jobbet och det kan kännas nästan lite mysigt? Den perioden är över. För länge sen. Så det hela har mynnat ut i att jag tummat på mina böcker som jag sparat till semestern, sett oändligt mycket filmer och snytit slut x antal toarullar.

Ha en trevlig dag allesammans!

Bild: Kyss Johanna

Eller inte

99363-596Idag hittade jag 1299:- som låg och skräpade i ett hörn här hemma och för dem köpte jag de här underbara skorna. Eller inte. Men det hade vart trevligt om det var sant.. ;)

Orkar inte blogga så mycket idag för förkylningen håller ett stadigt grepp om mig. See you.

Bild: Scorett

I found it - rosa mobil!

99363-594Jag behöver en ny mobil. Just nu har jag ingen! Och jag behöver ha en med teliaabonnemang, för det blir ju smartast när R också har det. Blir ofta att vi ringer till varann på rasterna på jobbet ^^ Och nu tror jag att jag hittat den med stort D. En rosa Sony Ericsson på Telias hemsida. Vad säger ni, är den inte söt?

Bild: Telia

Uppdaterat: Nu är den beställd! Iiiiii va kul!

Nyfiken - byxdress?

99363-593Nu blir jag nyfiken och måste fråga: är det någon som kommer satsa på byxdress till sommaren? Eller har du redan börjat?

Själv skulle jag se ut som en jättebebis ;) Dessutom finns det många varianter som är urfula, rent ut sagt. Men den här
dressen från Ichi var faktiskt snygg! Gillar den raka skärningen på överdelen...

Idag är jag snorförkyld. Det har satt sig både i bihålor och hals. Hostar så det gör sådär ont. Usch jag jobbar ju i hälsokost, jag skall ju slippa sånt här! Aja, fast medikamenten jag har här hemma lindrar iaf, det skall jag säga. Tack och lov för Kan Jang och Sinova forte! Eller vad säger du, Anette? ;)

Bild: Nelly



Uppdatering på shoppingfronten!

99363-587Här kommer som utlovat en liten uppdatering:

Senaste tillskottet kom idag när jag hämtade ut ett paket från
La Redoute! Jag älskar den nya koftan som jag chansade på. Hade sett den på en blogg och tänkte att man kan ju alltid chansa, med tanke på att den är av 85% bomull och 15% cashmir. Och den är helt underbar. Med små korta ärmar med rullkanter, tryckknapps- knäppning och små fickor fram.

Här har ni en liten flummig bild på hur den ser ut på...

Jag använde en rabattkod så det blev ett riktigt bra pris i slutändan. De som gäller på La Redoute just nu är:
4496 25% på hela ordern
71284 100:- rabatt
71318 20% rabatt på hela ordern

Sen så kom det två små söta toppar från H&M för några dagar sedan. Här har ni dem:



Sen så bjussar jag på en bild på vårt nya snajsiga golv ;) Kan nämna att innan låg det där en grå äcklig plastmatta...

image592

Bilder: Privat

Hon har blommor på sin klänning... som alla kan se

99363-586

Ni som hört Orups låt förstår ordtvistningen... hihi visst var det fyndigt?! Ursäkta, är supertrött idag så det kan förklara min dåliga humor ;) Hur som helst så är ju den här söta klänningen från Indiska ett riktigt fynd för sina 249 kronor. Har sett den i verkligheten häromdagen och önskade verkligen att jag passade i en sån modell... *suck*

Klänning 249:- Indiska
Kofta 499:- La Redoute
Skor 1299:- Scorett

Idag står det en hel del på schemat: Ikea, Bauhaus, Coop. Näe ingen modeshopping utan fortfarande är det vår minirenovering här hemma som prioriteras. Bilder skall också upp senare på det nya golvet i sovrummet (för er som tycker sånt är intressant) och sen så skall jag äntligen få in bilderna på H&M-grejerna.

Tsingtsing!

Hiss eller diss - silverbaddräkt?

99363-585Uppdaterat: Det är ingen body, utan en baddräkt. Fast den dissas ändå ;)

Är den här
silverbodynbaddräkten något för dig? Själv tackar jag nog nej ;) Lite väl extremt och helt enkelt alldeles för mycket silver för min del. Kan väl ge den credit för att den säkert är jätteskön, med tanke på att alla American Apparels grejer verkar sköna... ;)

Nå, vad säger ni? Hiss eller diss?

Här har inte blivit alltför mycket uppdateringar. Har jobbat och dessutom har R och svärfar lagt in nytt golv i sovrummet idag. Superfint blev det! Ser så proffsigt ut. Känner att jag håller på att bli sjuk, ont i hela kroppen osv osv. Så imorgon blir det nya fräscha tag, hoppas jag åtminstone. Todiloo!

Bild: Nelly

Skogalen


99363-584Skogalen som man är så letar man ju alltid efter nya snygga modeller. Tycker att de
här från Asos är riktigt snygga! 372:- kostar de.

Idag har jag varit i stan och kollat runt lite. Trodde jag skulle hitta en uppsjö med grejer som jag ville ha. Men neeej då. Det hela slutade med att jag kom hem med ett nytt gult diadem och en klämma till håret ;)

Däremot låg det lite fina saker i brevlådan från H&M när jag kom hem. Bilder kommer senare!

Forsatt trevlig dag!

Bild: asos.com

Inga förklaringar... bara snyggt och sött

image581

Jag gillar den här
toppen. Be mig inte förklara varför och motivera, utan så är det bara ;) Snygg och söt på en och samma gång. I helsiden dessutom! Jag funderar på att låta den bosätta sig i min garderob. Apropå garderober, dags att rensa ut vinterkläderna och alla tunga jackor idag! Skall bli riktigt skönt.

Ha en underbar dag!

Topp 349:- La Redoute
Kjol 249:- La Redoute
Flamingohalsband 119:- Asos
Väska 1665:- Accessora
2-pack diadem 29,50:- H&M
Skor Topshop

Bilder: La Redoute, Asos, Accessora, H&M, TopShop

Babbeldrottningen

image582När jag var på Maxi ikväll fick jag syn på den här boken, Babbeldrottningen. Blev lite nyfiken. Låter som en lättsmält chiclit som kanske skulle passa i mitt semesterbibliotek? Någon som läst den eller något annat av den här författarinnan?

"Lizzie Nichols stora problem i livet är att hon aldrig kan hålla tyst! Hon har en osviklig förmåga att säga fel saker vid fel tidpunkt. Denna gång lyckas hon skrämma bort sin nye pojkvän som hon besöker i London. Resultatet blir att hon är fast i den engelska huvudstaden utan kille, utan bostad och utan pengar..." Fast på baksidan av boken stod det mer grejer. Typ att hennes syrra hjälper henne och att hon får en ny chans, men klantig som hon är sumpar hon den också... eller nåt i den stilen. Lät flummigt och roligt i alla fall ;)

NATTINATT!

Bild: Adlibris

Le Shop i topp

99363-580

Jag har upptäckt en ny liten webbutik, Le Shop.se. Så mycket söta små smycken precis i min stil! Här är ett litet axplock. Alla priser gäller om man är medlem, vilket är lätt och gratis att bli ;)

Är nu precis hemkommen från jobbet. Har blivit oftare och oftare att jag faktiskt går hem från bussen nere i centrum. Det är en rask promenix på ca 25 minuter. Inte helt fel faktiskt. Skönt nu iaf när vädret är så fint!

En fortsatt trevlig kväll till er alla!

Bilder: Le Shop

Fynda second hand på Tradera

image579När man känner för att fynda men inte vill lämna hemmet eller stolen man sitter på så är ju Tradera perfekt ;) Hittade lite smått och gott:

♥ Häftiga blåa sandaletter från Björn Borg
♥ Söt randig vardagsklänning från Indiska
♥ Rosa a-linjeformad jacka
Vita jeans
♥ Små vita pumps
♥ Söta små ballerinas med rosett
♥ Svarta lackskor
♥ Snygga grå mockapumps
Skinnväska från Indiska

Sportigt i lagom dos

99363-578


Som många av oss inte kunnat undgå så kommer det smygandes ett lite sportigare mode. Jag är väl inte överförtjust precis, men till viss grad kan det vara snyggt. Som tunikan/klänningen från Mango. Skön och snygg och till det rätt så snälla priset 399:- Lägg till lite schyssta accessorarer och du redo!

Klänning 399:- Mango
Solbrillor 59,50 Indiska
Ballerinas i gul lack 129:- Indiska
Rockigt halsband 89:- Asos
Gula leggings 39:- Ellos

Vad tycker ni om det sportiga modet? Och vad tycker ni om den nya layouten?


Bilder: Mango, Indiska, Asos, Ellos

Tips på naturlig hudvård - Iris

image574
Jag tänkte tipsa om en kräm i lite mer åt budgetklassen för dig som är intresserad av att hitta ett bra naturligt alternativ till huden! Jag har nu testat Weledas Iris fuktighetskräm i ca. 2 mån. Trots tidigare motvilja mot doften på den här krämen är jag nu böjd att erkänna att den är bra. Riktigt bra. Iris-serien är till för alla hudtyper, men själv har jag en blandad hy och den här lättare varianten passade perfekt. Dryg, lätt och går in fort! 122:- kostar den i Weledas webshop. Och använder du den på rätt sätt, dvs. tar högst en ärta av krämen och värmer upp den snabbt mellan fingrarna och sedan ut i ansiktet, så borde den räcka 2-3 mån.

Varför välja naturligt? Den stora skillnaden mellan (de flesta) krämer som du hittar i häloskosten och andra krämer som du hittar i parfymerier, apoteket osv. är oljebaserna. I de vanliga krämerna är det mineralolja som är basen = en död olja som inte är naturlig utan lägger sig som ett täcke på huden och låter den inte andas. Molekylerna i den oljan är alldeles för stora för att de skall kunna tränga ner och göra någon nytta. Men i naturliga krämer däremot är det tvärtom. Där hittar du en naturlig oljebas på exempelvis mandel-, jojoba- eller avocadoolja. Det känner huden igen och kan ta emot!

Bild: Weleda

Nästa filmköp

image572När den här kommer ut om några dagar så tror jag att jag måste haffa den. Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law och Jack Black. Alla är helt lysande! Och bara historien om Jude Laws rollifgur får en att gråta.

Näe nu får jag sluta drömma här och åka till jobbet! Tjingeling!

Bild: Cdon.com

Sångfågel och vuxenpoäng

99363-571Jag kan sjunga men inte i takt, säger R. Och han har rätt. Jag kan spela piano och sjunga, men inget av det kan jag göra i rätt takt. Eller rättare, när jag lärt mig en låt då sjunger jag i takt, men till gitarrspel av R blir det jättesvårt. *suck* Vi har haft planer på att spela in lite låtar och nu känner jag att det skulle vara kul. Jag vill ta några favoriter och göra egna versioner av dem. Jaja, vi får se. Har ni något projekt ni skulle vilja ta itu med?


99363-570Jag tycker att man blir lite mer inspirerad när våren kommer. Vi fick värsta rycket igår och fixade hela trädgården. Grannarna måste ha undrat vad vi höll på med kl 9 på kvällen ;) Klippte häcken, rensade rabatter och hela köret. (Ni som sett Fun with Dick and Jane kan få ett hum om hur vi höll på...) SÅÅ mycket vuxenpoäng!

Ikväll skall jag skärpa upp mig och uppdatera med ett litet dagens fynd, ett tips på hudvård från hälsobutiken och så skall jag sno ihop ett litet "veckans hälsotips" tills imorgon. Har frågat det förr och gör det igen: Några förslag på saker ni vill ha tips om när det gäller hälsa och egenvård?

Bilderna föreställer en saftkanna från Marimekko 249:- och en fönsterdekoration för 129:- från
Favoritsaker.se. Blomman skulle passa hemma hos slarviga mig som alltid glömmer att vattna ;)

Ha en trevlig dag allesammans!














harset="ISO-8859-1">