radedoub

Tävla om supersött kuddfodral!

image1161
Nu startar en ny tävling här på bloggen som håller på till och med söndag kväll. I potten ligger ett suuuupersött kuddfodral i svensk design med underbara Gunilla Giraff. Vinsten har Barnlycka.se bidragit med :)

För att kunna vinna skall du svara på följande frågor:

Vad heter tillverkaren av filten "Apa dig" ? Vem skall ha kuddfodralet och varför?

Du hittar svaret på första frågan någonstans på
barnlycka.se . Den andra frågan har bara du svaret på ;)

Maila svaret till [email protected] innan kl 24.00 på söndag!

Lycka till!

Tävlingen avslutad!

Kameran har landat - shoppinguppdatering!

Nu funkar kameran någorlunda igen så här skall det bli lite uppdatering på det senaste som jag shoppat och fått hem i paketväg ;)

Först ut är de underbara halva reapriset-fynden som jag gjorde på Wedins för några dagar sedan. Båda för 49:- styck. Det ni! ;-P



De röda bootsen går att ha både upp eller nedvikta. De är lite mer vinröda i verkligheten. Båda paren har redan blivit flitigt använda :)



Sen har vi paketet från La Redoute!



Skorna var precis så fina i verkligheten som jag föreställt mig, men inte så sköna. Eller så är det jag som har svullna fötter nu när jag är gravid. I vilket fall så funkade inte 36:orna på mig och jag orkar inte byta till 37:or ifall de visar sig vara lika trånga på bredden =( Sen hade jag även beställt ett par svarta gravidbyxor. Sköna, i lite tyngre stretchmaterial, men dom var jättestora. Så de åker tilbaka till förmån för ett par mindre.



Sen vart det ju en sväng till både Ikea och Rusta...



Jag köpte lite saker till nya sovrummet: en affisch som jag skall sätta i en ljusrosa ram, en söt vas som skall få stå på nattduksbordet med en liten blomma i och dessutom så slog jag slag i saken och köpte tapeten som jag bloggade om för några dagar sedan! På ikea blev det även en duk. Jättefint tyg som fanns i metervara för bara 19:-/m. Behöver bara fålla kanterna. Det skall få ligga på köksbordet i nya lägenheten :)

Imorgon skall jag visa innehållet i Ellospaketet också ;) Natti!

Nytt och rea

image1153

Den här nyinkomna kjolen hos H&M är en väldigt användbart basplagg. Har själv en kjol från Lindex i nästan exakt samma modell och den har varit flitigt använd. Funkar till det mesta och är ett säkert kort som man inte behöver ge mer än 198:- för. Så det får bli dagens fynd idag. För övrigt sitter jag just nu hemma hos syrran i Lerum och bloggar. Våran dator är knäpp just nu, så vi får se när vi hörs igen. Förhoppningsvis ikväll redan ;)

Nu får man dessutom 50% på reapriset på alla reavaror om man anger rabattkod 8002. Man vet aldrig om det finns saker att fynda ;)

Bild: H&M

Crazy...

Den här kvällen skulle kunna ha Brittans låt Crazy som tema. För det är precis så jag känner när det gäller våran kamera. Ja jag vet, väldans tjöt om den där kameran tänker ni. Men jag har fått ett till paket nu! Det ligger högar här hemma som väntar på att bli fotade. *grr*

Ikväll har vi provat en ny Ben&Jerry smak. Caramel Chew Chew. God, men inte värd sina nästan 50 kronor. De andra som t.ex. Chocolate Fudge Brownie, Phish Food och Fossil Fuel är däremot det! Mumma!



Nu skall vi fortsätta med uppdateringen av våran dator. Byter hårddisk så att det skall gå rykande fort sen ;) Ha en bra måndagskväll!

Sommarsol

image1151

Kände att det inte kunde skada med lite inspiration inför sommaren... Visserligen har solen visat sig över Kungälv idag, men jag vill ha mer än så. Vill vakna varje morgon och känna ljuset och solstrålarna... *längtar* Tunikan här ovan är härligt somrig och själv skulle jag såklart matcha den med cerise acessoarer!

Tunika 179,90:- Haléns
Stråväska 98:- H&M
Örhängen 19,50:- H&M
Ballerinas 98:- H&M

Fortfarande ingen framgång med kameran... Det är så typiskt att den skall flippa ur nu. Jag har massa att ta kort på. Fick ju ett paket från La Redoute idag också. Plus att jag skall ta ut ett från Yves Rocher imorgon. Måste lösa detta på något sätt. Till veckan startar det dessutom en ny tävling här på bloggen! Så det får ni hålla utkik efter ;)

Natti!

Bilder: Haléns, H&M

I'm back! Med nyshoppade saker

Hej alla glada! Nu är jag tillbaka efter ett par dagars tystnad ;) Vi har varit på Ikea och shoppat och dessförinnan var jag inne en sväng på Wedins och gjorde två finfina fynd på deras halva-reapriset-kampanj! Men självklart har vårt minneskort till kameran bestämt sig för att flippa ur... så det blir inga bilder. Än i alla fall. Kanske ikväll om vi på något sätt löser det....

Hörs senare!


Seeeg morgon

Usch idag är det verkligen en seg och grå morgon. Jag vill ha vår nu. Och så vill jag flytta. Den nya lägenheten är så underbar *suck* Jag vill in där nu och fixa och dona. Nya kuddar till sängen, tapetsera en fondvägg, fixa babyhörnan osv.

Idag skall vi hämta ut en barnvagn på babyaffären! Kul hjul. Vi skall ha den som en extra vagn, en sulky som man kan klicka på bilbarnstolen så man slipper att kånka runt på den. Dom väger ju en del ändå dom små liven :) Nu har vi faktiskt skaffat allt som behövs till bebisen. Och de få grejer som vi inte har, de är beställda och kommer inom kort. "Bara" 14 veckor kvar nu. Undra hur livet kommer se ut sen..? Kommer man fortsätta blogga? Eller kommer man ha så fullt upp? Kommer jag vara lika intrresserad av mode som nu? Ja men varför skulle jag inte vara det? Det är ju inte som om man förlorar sin identitet bara för att man skaffar barn, haha!

Ha en bra dag allesammans. Blir den alltför trist så kan man alltid muntra upp sig själv med en god bulle eller en semla ;)

50 %

Jag har precis klickat iväg en beställning till Ellos på de här två plaggen. Just nu har de 50% på valfri vara om man anger rabattkod 178120, så då får man ju passa på! :D Förhoppningsvis går de här att använda i sommar även om man skall amma *suck*

Ha en fin dag! Hörs senare!

Topp 3 - naturliga handcremer som gör susen!

Idag tipsar jag om 3 olika handcremer från hälsokosten som jag provat. De gör verkligen gör susen för torra och nariga händer! Jag har även kollat upp varenda ingrediens i dem för att se hur naturliga och bra de egentligen är. Vill betona att det är inga mineraloljor i nån utav dem. För er som vill veta vad det är och vad det gör med huden, så kan ni klicka här.

Till hjälp hade jag boken Skönhet - till vilket pris? skriven av Rita Stiens. Den är verkligen att rekommendera om man vill ha en förteckning över de olika ingredienserna som finns i hudvård! Där får man också förklaringen till varför man skall välja naturliga cremer istället för "vanliga" cremer. Ni hittar boken hos Crearome och den kostar 148:-
image1146
1. Santé Handcreme med Olivolja och ingefära. I den här är det inte en enda ingrediens som skulle vara irriterande eller farlig för huden. Dessutom är de flesta ingredienser i den ekologiska. Den får mycket väl godkänt när det gäller innehåll. För övrigt är den superskön! Går in bra och är inte för oljig. Fräsch doft, lite kryddig. Min personliga favorit! Dessutom ligger den väldigt bra i pris, vilket aldrig är en nackdel ;)

Pris i butik: 30 ml 19:- 100 ml 49:-
image1147


2. AnneMarie Börlind Handbalsam. I den här är nästintill alla ingredienserna jättebra. Några är helt ok, men ändå inte i samma klass som Santés. Lite oljigare i konsistensen, men går ändå in ganska så snabbt. Lite blommigare doft.

Pris i butik: 79:-

image11483. Bioliv Handcreme med olivolja. Om jag skall vara helt ärlig så var den här egentligen en favorit men efter att ha kollat upp innehållsförteckningen så vart jag inte lika glad. Flera av ingredisenserna är bra, men sen finns det nån ingrediens som inte borde vara i den, därav tredjeplatsen. Sen skall man väl ändå säga att den är bra mycket bättre än Nivea, Vaseline, Atrix osv... Förutom detta är den jätteskön och har den absolut godaste doften. Plus för att den går att använda på fötterna också!

Pris i butik: 79:-


Sådär, nu hoppas jag att jag har inspirerat er till att prova lite nya handcremer och att ni fått upp ögonen för naturliga sådana. Förhoppningsvis kommer ni märka en stor skillnad mot om ni använt vanliga handcremer hittills :)

Gudrun överraskar

image1141

Återigen överraskar
Gudrun Sjödén med kläder i min smak. Tänk bara den här klänningen till sommaren! Färgerna är ju helt underbara! Och den här rosa koftan... 99363-1144

De ligger ju i en högre prisklass än man normalt är van vid. Men koftan tror jag är ett säkert kort som jag skulle använda flera säsonger. Rosa har nämligen alltid funnits i min garderob, oavsett om det varit mode eller inte ;)

Jaja, vi får se. Drömma är alltid tillåtet! Nu skall jag ta itu med tvätten. Äta lite frukost och sen skall jag nog pallra mig ner till centrum för barnmorskebesök och annat.

Ha en fin tisdag. Här lyser soooolen!






Bilder: Gudrun Sjödén

Jackan för mig

image1140
Den här jackan skall nog få bli min vår/sommarjacka. Provade den inne på H&M häromdan' och den var supersnygg! Verkligen värd sina 298:- Ser faktiskt mycket dyrare ut och är välsydd. Jag tycker bäst om den här isgråa, men den finns även i klassiskt svart och i rött.

Nu skall jag snart dra mig mot sängen. Sov sött!

Today and tomorrow

Nu har jag kommit hem från jobbet och varvat ner någorlunda. Jobbar på ett litet inlägg som skall handla om naturliga handcremer från hälsokosten. Är nog klart ikväll eller imorgon. Åh, imorgon är jag leeeedig. Skall sova och ta det lite lugnt. Sen är det besök hos barnmorskan som står på schemat också. Ah, just det. Hade nästan förträngt tvätten som knör i tvättkorgen också *urk*

Hör säkert senare. Skall försöka lägga upp ett dagens fynd... ;) Hoppas alla haft en bra dag!

Nyshoppat!


Häromdagen tog jag en sväng in på H&M för att hitta lite nya kläder. Hade en väldigt dålig dag då jag var allt annat än glad över magen som bara växer och växer. Missförstå mig rätt nu. Jag älskar såklart det lilla livet och det är ju meningen att magen skall växa, men det är lagom kul att bära på all extra vikt och leta kläder som man känner sig fin och oklumpig i... ;) Hittade iaf den här klänningen på vanliga damavdelningen. Den är bra när jag vill vara lite finare men ändå få plats i en klänning. Gav bara 98:- för den så det var ett klipp =)

På den sista bilden ser ni ett av örhängesparen jag köpte på Guldfynds rea för typ två veckor sedan. De är riktigt tingelitangliga :)

Nu skall jag göra mat. Skall faktiskt försöka mig på att göra en egen bearnaisesås. Brukar annars köra på fuskvarianter, men idag skall jag göra mig till. Sen skall jag baka en av de absolut godaste kakorna: fudgekaka! Återkommer med bilder och recept senare...

Exstensium

image1135Jag såg ett tips om den här nya mascaran från Yves Rocher i en annan blogg. Den verkar jättebra och gav fint resultat, så jag är lite sugen på att testa den nu. Nu har jag kört med Lancômes Hypnôse, och den har jag varit jättenöjd med fast tycker att den torkade ganska snabbt. Kanske bara jag som inbillar mig, men nu är det iaf dags att pröva något nytt! Den kostar bara 85:- nu jämfört med normalpriset 159:- :)

Ikväll har vi varit hos mamma och pappa och ätit tacos. Nu är systerdottern här och vi skall kolla på film å äta Phish Food! Nam nam!
Bild: Yves Rocher

A new beginning

image1134


Bilder: Rusta.se

It's all about you so Don't stop me now




Här kommer lite godnattmusik. Lyssna på texten. Så fiiin :)

Och för er som inte vill sova riktigt än så har vi den här:



Nattinatt!

Sista chansen!

Nu är det sista chansen ikväll att rösta på mig i tävlingen om veckans blogg. Rösta, rösta, rösta! *ler inställsamt* ;-)

Idag har jag jobbat och jag är helt slut i hela kroppen. Varor för många många tusen som plockats upp i hyllorna. Apropå hälsobutiken! Det är nog dags för ett nytt inlägg om något roligt i hud- eller hårvårdsväg därifrån. Känns som länge sedan sist. Något särskilt ni är nyfikna på??

Har massa kommentarer som jag inte svarat på. Det får bli lite senare ikväll. Later!

Nästa!

Nu är det La Redoutes tur när det gäller att plocka ut lite favoriter ur nya katalogen. Fanns en hel del fräscht där som jag kan tänka mig, hehe. Ni har ju redan sett skorna som jag förälskat mig i... Men här kommer lite till! Den lilla kattungen skulle mer än gärna få flytta hem till mig, den med ;)

image1133

Gulmönstrad blus 129:-
Rosa sandaler 329:-
Vit klänning 329:-
Gröna kilklackar 329:-
Cognacsbrun väska 419:-
Gul väska 139:-
Orange tunika/klänning 379:-
Vida byxor med hängslen 429:-
Vit tunika med dragsko i midjan 219:-
Brun väska med knyt 229:-
Turkos sandaler 229:-
Röd festklänning 529:-
Blommig linne/tunika 139:-

Nu drar jag iväg till jobbet! Hoppas på att inget illamående visar sig under dagen. Isf har jag nog klarat mig...phew. Ha en fin lillörda' allesammans!

PS. Ni får gärna rösta på mig i Sicas veckans blogg-tävling även idag. Man har en röst per dag nämligen ända fram till torsdag :) DS.

Dags att uppdatera bland bh:arna?

image1132

Om du tillhör en av dem som alltid har ungefär samma bh-storlek och kan beställa på postorder: Här kommer lite söta varianter som
Ellos har med på sin rea! Mellan 39 och 69 kronor!

Här hemma är det rena sjukstugan. R har fått magsjuka - en rejäl en med feber och allt. Så jag har tagit hand om honom litegrann. Min förkylning hänger kvar i halsen så jag går här och är "svårstartad", haha. *harkel* Nu hoppas jag bara att jag inte åker på magsjukan jag med!

Ha en bra tisdag!

Så kämpigt...

image1129

Ibland är livet kämpigt... hehe.

Bild: Privat

Vote for Lalisen! Pliiis

Nu får alla snälla rösta på mig i Sicas tävling om veckans blogg! Hon har kommit på en jättebra grej för att låta alla få chansen att bli lästa och hörda, inte bara "höjdarna" inom bloggvärlden, utan även vi andra små varelser. Och denna veckan är jag bland de nominerade! Jippie!!!

HÄR kan ni läsa om veckans nominerade och dessutom rösta. Helst på mig såklart, men det väljer ni ju själva ;)

Garanterat

image1128
De här
ballerinorna från La Redoute kommer ingå i min vår och sommargarderob - var så säker. Dom är så söta att man skulle kunna äta upp dom! :)

Nu skall jag iväg till jobbet. Har ätit nyttofrukost - hirsgröt med havremjölk. Tänkte prova på lite grejer som gör att jag står mig längre och inte blir så ilsken och grinig på de krångliga kunderna som ibland dyker upp... ;)

Hoppas alla får en bra dag!

Eko-nytt

image1127

Dagens fynd för idag får bli den här sköna klänningen som finns i fyra färger. Den finns bland nyheterna inför våren hos La Redoute och är gjord i stretchig ekologisk bomull. En perfekt liten sommarklänning med andra ord. Och när det gäller priset så finns det inget att klaga på heller: 149 kronor!

Nu skall vi till syrran och familj i Lerum för mys och pys. Vi skall äta thaimat och semlor. Haha, sikken blandning :)

Hoppas alla får en bra lördagkväll!

Känner ni den?

image1126








Kan ni känna den? *fniss* Stanken av marinerade vilöksklyftor som ligger tät? Det är jag som smällt i mig en hel del. Fick värsta suget efter dem så för att fira att vi idag signat papprena på lägenheten så fick det bli lite sånna och lite annat smått och gott. Smaskens!

Ikväll hade jag gärna myst i ett sånt här härligt Juicy-set. Vilka härliga färger de har tagit in! Istället sitter jag här i ett par uttänjda shorts och en tröja med diverse färgfläckar på...hehe.

Natti!





Bild: Nelly

Med näbbar och klor

Click and hold to drag imageBudgivningen pågår fortfarande på vårt lilla radhus och jag måste säga att både jag och mäklaren är förvånade för det visade sig att de faktiskt bestämt sig för att slåss med näbbar och klor *elakt skratt* Inte oss emot ;) Idag skall jag jobba för första gången sen förra veckan. Segt, men skönt att få lite rutiner igen. Förkylningen vägrar dock att släppa taget. Det blir till att kurera sig så gott det går de närmaste dagarna. Skall jobba fyra på raken nu.

Den
snygga jeansklänningen från French Connection och går loss på 1083 kronor hos Asos. Söt men dyr!

Ha en bra fredag allesammans!

Komsikomsi

image1125
De här snyggingarna får gärna pryda mina örsnibbar till våren! 69 kr hos Modemecka. Komsikomsi...

Nu har jag precis smällt i mig X antal våfflor och skall nu ta och lägga en inpackning i mitt lilla rishår. Skall även fixa naglarna! Imorgon har jag bestämt mig för att vara frisk. Så det så.

Det lilla extra

image1123
Min mage växer så det knakar och till helgen går jag in i 25:e veckan. Hjälp vad fort tiden har gått! Tycker det var nyss som jag berättade här på bloggen att jag var med barn...

Allt är köpt och klart nu till lillen. Bara täcke och kudde kvar, annars har vi allt annat. Jag har köpt både nytt och genom Blocket och Tradera. Man kan göra mycket fynd :) Sen har vi alla de här onödiga sakerna som vill unna sin lilla bebbe. Det lilla extra. Som den här ursöta
kudden. Man blir glad bara man ser den! Har även ett projekt som jag kommer visa upp här på bloggen. Skall nämligen förvandla en liten pall som jag haft sen jag var liten. Den skall målas om och så skall den dekoreras så att den passar in i barnrummet. Det ni!

Idag väntar jag på telefonsamtal från mäklaren *tuggar på naglarna* Då får vi veta om nån vill ha vårat radhus. Jag hoppas ju såklart att folk skall slåss med näbbar och klor så att priset skjuter i höjden ;) Men huvudsaken är att vi får sålt och man vet hur livet skall arta sig nu framåt vårkanten. Det är bara 67 dagar kvar tills jag slutar jobba. Gôtt!

Bild: Bluebox

Flowers in the spring

image1122

Småblommigt kommer vi nog se mycket av till våren och sommaren. Inte mig emot. Tycker det är jättefint med alla blommiga mönster! Färgklickar som man kan matcha med lika färgglada nagellack :)

Klänning 298:- H&M
Lilablommig
kortärmad blus (siden & bomull) 329:- La Redoute
Blåblommigt linne 16,50$ Delia's
Kortärmad blommig blus TopShop
Rosablommig blus med 3/4ärm 198:- H&M
Klänning med blå botten 249:- Ellos

Nagellack: Cerise: H&M. Puderrosa: Asos. Babyblått: Givenchy/Strawberrynet. Isblått: Essie. Rosa: Essie.

Bilder: H&M, La Redoute, Delia's, TopShop, Ellos, Asos, Strawberrynet, Essie.

Traderaauktioner för skoälskare

Gomorrn'! Idag är det sista visningsdagen på vår lägenhet. Skall bli så skönt när det är klart! =)

Ja man kan fynda en hel del skor på tradera. Jag har roat mig med att plocka ut några guldkorn. (Ja, jag har massa tid att slå ihjäl när man är sjuk ;] ) De flesta ligger under 50:- just nu:

Svarta läder stövlar kan man aldrig få för mycket av - strl 36
Brodyrballerinas till våren - strl 36
Söta svarta pumps med knyt - strl 36
Svarta skinnstövletter - strl 37
Guldpumps till fest - strl 38½
Otroligt snygga svarta mockapumps - strl 38
Gråa skinnstövlar - strl 38
Supersnygga svarta lackpumps - strl 39
H&M-pumps i svart lack till verkligt fyndpris - strl 39
Röda lacksandaler - man önskar att man hade strl 39½...

E-bay har också massa snyggt, men jag är en sån fegis när det gäller att handla med folk utanför Sverige. Jag blir så snurrig av alla frakter och sånt. Fast man borde väl ta sig i kragen. Där kan man göra massa fynd.

Brukar du handla på e-bay?

Hemma hos mig - del 3

image1112



Den här gången är det vardagsrummets tur att visas upp. Nu är det väldigt undanplockat och stajlat inför visningen, men det är ändå mysigt. Skönt att inte ha för mycket grejer framme faktiskt :) Soffan är inte riktigt så glansig som det ser ut på bilderna. Den ser nästan lite slajmig ut, men det är den inte i verkligheten ;) Kuddarna som ni ser på sista bilden är fårskinnskuddar. Ulliga och gossiga!

(Här hittar ni del 1 och del 2 i samma serie)

Hoppas alla har/får en bra grå och trist tisdag! ;)

What I want ZEN



image1115

En sån här goding skulle jag vilja ha zen (hehe) när jag skall ut och gå långpromenixar med bebben i vagnen! Finns hos
Ellos för 399:- och 699:- stycket. Yummie.


Hett om fötterna


image1121

Nu har
Haléns fått in så mycket snygga pumps och sandaletter så jag blir helt vimsig. Och priserna ligger mellan 249 och 349 kronor. Inte illa alls. Jag vill, jag vill, jag vill!

Bilder: Haléns

Vilken skötväska?


image1114

Jag står i valet och kvalet vad jag skall välja för skötväska. Modellen ser ni ovan och den finns massa olika färger och mönster. Jag har valt ut tre som jag kan tänka mig.

Jeansväskan är nog slitstark och dessutom lite rolig. Manchestern är lite ovanlig men möjligen att man tröttnar på den. Sen så har vi den isblåa. Jag älskar färgen men frågan är om inte den är lite osmart med tanke på fläckar och så. Fast det går ju att tvätta... Ja det lutar åt den isblåa... :)

Nu är jag nyfiken på att höra: vilken skulle ni ha valt till? (Barnvagnen kommer vara svart och sen kommer vi även ha en sulky i starkt orange, "clementinfärgad")

Bilder: Lilla Mirakel

Josefssons vår

image1107

Då var det dags att ta sig en titt på Josefssons vårkollektion som innehöll en hel del godbitar! Har suttit här hemma i min sjuksäng och dreglat varm choklad över katalogerna. Jajjemän. Min förkylning har brutit ut och jag kan roa både mig själv och andra med att gå upp i falsett och växelvis väsa fram något som skall likna ord.

Virkad klänning (min favorit) 299:-
Ballerinas i rosa metallic 199:-
Lila och vit kofta (tyvärr med akryl - varför???) 299:-
Vit tunika/klänning 299:-
Missoniinspirerad topp 249:-
Linne med knytband 199:-
Rosa mönstrad liten drömklänning 349:-

Nu blir det tillbaka till sängen. Lite läsning och förhoppningsvis en liten slummer.

Hoppas alla får en bra dag!

Bruuns BZR

image1106





Såg precis att Josefssons har tagit in en del av Bruuns Bazaars kläder. Hittade bl.a. den här söta
klänningen. Skulle sitta fint tillsammans med ett par färgglada sandaler en slapp och skön sommardag! :)

Idag har det firats svärföräldrarnas bröllopsdag. Jättetrevligt vart det! =) God mat och gott sällskap. Tyvärr så breakade våran bil ihop idag också, mindre trevligt men det går ju att lösa.

Gonatt på er!

Landat

Nu har vi landat hos svärföräldrarna. Det blev riktigt bra hemma till slut. Nu ser det så där minimalistiskt och stelt ut. Som om nån knappt bor där... Men det är ju så dom vill att det skall se ut på visningar och så, så det blir nog bra :)

Nu börjar jag få ont i halsen och känner mig hängig, så imorgon blir det till att sova lääänge! Just det! Har fyndat två söta par örhängen idag på Guldfynd. De hade 70% rea så jag var ju tvungen att kila in där ;) Visar dem på söndag när jag kan lägga upp bilder igen.

Nattinatt!

Bow wow

image1105

Underbara rosettörhängen för 49:-/styck hos Zylber. Så söta att jag skulle kunna äta upp dem!

Idag gör jag the final touch inför helgens visning. Det känns rätt bra, att vi hunnit det vi skulle och att allt är i ordning. Skall bli skönt när det är över :) *tänka positivt tänka positivt*

Ha en bra dag allesammans!

A moment like this




Den här gör Kelly Clarkson riktigt bra :) Kolla in henne i slutet av videon när man får se snuttar av hur hon såg ut när hon vann Idol. Så fruktansvärt söt. Hon skall ha lockigt hår tycker jag. Nej tack till plattångat på henne. Å det säger jag inte för att jag själv råkar ha lockigt hår ;-P Har ni inte sett
videon till Walk away så skall ni se den. Riktigt rolig. Tjejen på kontoret är skön, hehe.

Möss i mitt hus

image1102Tänk om ett par sådana här fick flytta in hos mig! Marc Jacobs mus-skor i ny tappning inför våren. Supersöta, men frågan är hur bekvämt det blir med plastskor? Ni hittar dem hos Net-a-Porter för 110 euro.

Jag har i alla fall beställt två par av mina favoriter från förra sommaren: ballerinorna från H&M. Ett hett tips om man vill ha sköna, snygga och billiga alternativ. Jag har beställt dessa två färger:



Bilder: Net-a-Porter, H&M

Give me the rainbow

image1101






Sötaste och mest glada
linnet just nu hittar man hos Indiska. 99,50:- får du ge om du vill att det skall bli ditt. Snällt och snyggt!

Idag är det jobb och tvätt som står på schemat. Visningen är ju till helgen och då skall allt vara tipptopp här hemma är det tänkt. Så lite fix med det blir det också ikväll och morgondagen är vigd helt åt lägenheten. Snälla mamma kommer och hjälper mig att homestyla lite ;)

Ha en bra onsdag!





Nytt år nya lockar



Jag tyckte att det var dags att förnya mina lockar. Den här permanenten blev bättre än alla jag gjort hittills. Mamma "ställde" spolarna lite, så att det blev lite åt korkskruvshållet. I love it. Har saknat mina lockar :)

Vad tycker ni? Nu har jag ju inget "före kort", men tycker ni att jag passar i det som det är nu?















harset="ISO-8859-1">