radedoub

Solsken

99363-499

För er som missat den här söta jackan/kavajen så kan jag nu tipsa om att den är på rea för 99,50 hos
Ellos. En härlig liten färgklick i en av vårens och sommarens hetaste färger. Å när vi ändå är inne på gult som guld så kunde jag inte låta bli att ta med de söta bambiörhängena och de finfina ballerinorna :)

Jacka/kavaj, Ellos 99,50:-
Örhängen, Accessora  29:-
Ballerinor, Mangoshop 539:-

Nu bär det av till jobbet i snöyran. Tänk att det kom snö igen. Vårkläderna som man köpt får ligga på is lite till då ;)

Bilder: Ellos, Asos, Mangoshop

Vinnaren

Sandra Evaldsson blev vinnaren i Rapsodinetävlingen! Grattis till dig och tack alla ni andra som skickat in och gett massa tips på nya teman här på bloggen.

Natti natti. Hög tid att dra sig mot sängen. Men vissa börjar ju inte förrän 11 imorrn' så ;)

Color me happy

99363-497Visst blir man både lite glad och snurrig när man ser det här mönstret? Underbart :) Du hittar den bland nyheterna för 249:-Ellos.

Bild: Ellos

Idag blir det planering inför en fest som jag ordnar för min mamma och pappa. De har varit gifta i 44 år till helgen. Så jag och mina andra systrar håller på och fixar och donar med ett supriseparty till dom. Skall bli riktigt kul! Skall hitta något roligt godis och göra små paket av det och ha vid varje sittplats. *myser* Jag älskar att planera sånt här. Till mat tänkte jag limekyckling med jordnötssås. Till förrätt hjärtformade bröd med nån god salladsröra uppepå. Och till efterrätt antagligen limeparfait. Nu börjar snålvattnet rinna. Dags för lunch tror jag.

Tjingeling!

Think pink

99363-496

Har precis suttit och kollat på lite kort från röda mattan på Oscarsgalan. Så mycket fina klänningar. Så nu svävar jag på små rosa moln. Därav det rosa temat. Tanken är väl inte att man skall matcha med rosa från topp till tå. Men en liten färgklick här och där skadar inte. Den blommiga i mitten har jag paxat :) Har provat den i butik för ett tag sen och den var lika söt i verkligheten. Även kjolen får följa med i min beställning till H&M. Passar perfekt på jobbet eller på semester.

Topp med snörning 49,50:-
Kjol 98:-
Blommig topp 98:-
Jacka 298:-
Byxor 249:-

Allt ifrån H&M.

Bilder: H&M

Jag blir så glad

Igår var det största antalet besökare hittills på bloggen på en dag: 150 st ! Va glad jag blir. Hihi. Tack... eller nåt ;)  Jaja, har inte tid att gotta mig så länge åt det för nu är det jobb som gäller.

Sista chansen att vara med i
tävlingen för er som vill det idag. Innan kl 00.00 idag vill jag ha svaren :)

Tjingeling och ha en underbar dag i snöslasket.

Veckans hälsotips - ny kategori

På begäran/tips från er läsare (eftersom jag jobbar i en hälsobutik) så kommer här en ny kategori: "Veckans hälsotips". Jag publicerar nu en repris på ett inlägg som är från i November. Detta får vara det första inlägget i den nya kategorin. Håll tillgodo ni som inte läst det tidigare! Nästa måndag kommer ett nytt hälsotips. Skall fundera lite extra på det, men det kommer handla lite om hur du renar kroppen inifrån. Att rensa ut slaggprodukter och vårstäda på insidan. Lite tips på produkter för detta kommer också...

99363-281
Här kommer lite tips till alla er som vill ha en fin hy, men som tycker att ni gör allt man borde men ändå kommer det massa blemmor och finnar...

Först och främst: hur är din mage? Funkar den som den ska? Är du förstoppad så syns det direkt på huden. Då brukar man få utslag på hakan och runt munnen. Har du det problemet så kan du se till att äta mycket fibrer och jätteviktigt: dricka massa vatten. Annars hjälper det inte hur mycket fibrer du stoppar i dej om du inte dricker. För att hjälpa kroppen på traven så kan du äta Frukt och Fiber tärningar. (Se bild). Funkar din mage inte trots detta kan det vara en god idé att prova att fylla på med goda bakterier. Är det vajsing på bakteriefloran så kan den göra att du blir förstoppad. Då kan Lactiplus vara lösningen. (Se bild)

Men om magen fungerar, hur är det då med dina hormoner? Har du kommit förbi den tiden då du skulle haft finnar och annat? Eller är du i den åldern, men verkar ha ovanligt mycket, i stil med acne? Då kan man prova att äta Apiforce. Det är kapslar innehållande bidrottninggéle som kan hjälpa att balansera upp hormonerna i kroppen och därigenom hjälpa din hud. Har du problem med hormonerna så märks det ofta genom att dina utslag är på och runt kinderna. En del får även mycket på ryggen. (OBS! ta Apiforcen på kvällen, även om det står annorlunda på förp. - hormonerna är mer verksamma på kvällen)

Till det kan man tillsätta zink, som hjälper läkförmågan i huden. Jag rekommenderar Super Zink från Great earth - den har en bra form som tas upp lätt av kroppen.

Till allt detta måste du ha tålamod. Du kanske får äta 2-3 mån innan du märker resultat. Men det är det värt!

Här kan du läsa om Frukt & Fiber.
Här kan du få info om Lactiplus.
Super Zink kan du läsa om här.

Hoppas de som behövde fick lite tips! :)

Bilder: Baltex, Bioforce, Great Earth

Karameller

99363-491

Jag hade först valt jackan i inlägget nedan som dagens fynd. Men som tur är får man ändra sig ;) Och man kan inte annat är få lite habegär när man ser de söta blusarna från H&M. I småprickigt tyg i härliga karamellfärger och till ett pangpris: 98:- De finns med bland de senaste plaggen som H&M fått in i webbshoppen.

Nu skall det duschas efter träningen och sedan ta kort på fynd som jag gjort de senaste dagarna! Uppdaterat: störddatorn vägrar samarbeta så nu är korten i alla fall tagna. Får väl köra en riktigt stor uppdatering när jag fått hem den riktiga datorn istället ;) Den som väntar på något gott...

Bild: H&M

Ni har väl inte glömt
tävlingen?

Ytterplagg

99363-490
När vi ändå är inne på det här med ytterplagg så... Gillar den söta lilla
jackan från Asos. Behöver väl inte någon närmare förklaring ;) Hade jag inte fixat mina vårjackor så hade den här definitivt varit en kandidat! 670:- får du ge för en sån här liten söt sak i alla fall.

Bilder från shopping kommer ikväll. Hinner inte mer nu för nu skall jag rusa till jobbet! *kollar klockan* Gaah.

Bild: Asos

Gudruns skapelser

99363-486

Morrn morrn!

Har fastnat för den här söta lilla kappan med 60-tals känsla i Gudrun Sjödéns vårkollektion. Finns i fem färger och är verkligen välgjord. Äger själv inga Gudrun-kläder, men måste säga att erfarenheten av de kläder som min mamma har är att de håller verkligen högsta kvalitet. Välgjort, välgenomtänkt och estetisk in i minsta detalj. Så, har du 1150:- över så kan du slå till på den här godbiten!

Nu bär det av till jobbet... Och ikväll är det hem till min söta gravida syrra och hennes man :) Så mer uppdateringar blir det imorgon här på bloggen. 3 nya shoppingfynd ;)

Bild: Gudrun Sjödén

Inspiration

Svaren har så smått börjat komma in till tävlingen. Men jag tycker flera av er får skärpa sig med att skicka in ;) Ni missar ju massa roligt å så missar jag era synpunkter som jag jättegärna vill höra! Så sätta igång och knappra in lite svar till mig. Och orkar du inte vara med i tävlingen så skicka gärna iväg ett litet mail eller skriv en kommentar här om vad du har för önskemål på teman här på bloggen. Några av er har sagt att ni skulle vilja ha hälsotips, eftersom jag jobbar i en hälsobutik. Och det tänker jag ta fasta på. Veckans hälsotips får bli en ny kategori, vad tycks om det?

Nu skall jag minsann gå och lägga mig om jag skall orka gå upp tidigare imorgon och ut på promenix i vintersolen. Har laddat mp3:n och känner att det är time att ta itu med sig själv ;) Sen har jag även två nya fynd på gång som skall införskaffas imorgon. Bilder kommer förhoppningsvis om datorn vill läsa in bilderna sen.

Nattinatti!

Ja se det blommar ja se det blommar...

99363-485

För att muntra upp oss själva i snöyran så bjuder jag på ett vårigt fynd idag. Jag skall själv pälsa på mig och ut efter att ha städat undan här hemma. Jag önskar att det bara vore så enkelt att man kunde dra på sig en sån här skön liten blus, ett par byxor, väskan över axel och ut i solskenet. *suck* Men istället skall jag, Lalisen alias Michelingubben iväg och handla mat ;) Sen blir det en supersnabb sväng in på IKEA. Kanske även Lindex ... hihi.

Blus, Mangoshop 399:-
Ballerinas med ankelrem, Asos 298:-
Litet silverhjärta, Asos 119:-
Väska, Asos 178:-

Bilder: Mangoshop, Asos

Ny tävling - Rapsodine kroppsset!

99363-482För att ha chans att  vinna ett underbart kroppsset från Rapsodine innehållande duscholja och bodylotion så vill jag ha svar på följande frågor:

¹  Varifrån i Sverige hämtar man rapsen som är grunden i Rapsodine-produkterna? 

² Vad heter den verksamma delen i krämen som passar bra för de som har lite eksem och liknande? 

³ Hur många procent Omega-3 innehåller rapsolja?

Sist men inte minst: har du något förslag på teman du skulle vilja se på bloggen?

Det kräver lite research på
Rapsodines hemsida, men det blir en baggis för er ;) Svaren skickas till [email protected] senast 26/2 måndagkväll!

Tävlingen sponsras av Rapsodine.

Man skall inte vara hemma från jobbet

99363-484








Näe det ska man inte! För då hittar man massa saker och har tid över att sitta och dregla över saker och ting. Som till exempel alla
nya snygga saker som Nelly tagit in från Oneteaspoon, Pepe Jeans mfl. ;)

Bild: Nelly

Klänningar - 5 under 500:-

99363-483


Mangoshop har fyllt på med ännu fler nya vårkläder. Så är det så att du är på jakt efter klänningar - pay them a visit! För de har massa snyggt. Här är bara ett axplock. Alla under 500:- Vilken tycker du är snyggast? Har svårt att välja en favorit, men måste jag välja blir det den silvriga med dragsko vid höften. Fast den rosa färgen är härlig...

Ursäkta bildkvalitén, men Paint är ingen höjdare att göra collage i... :)

Ha en fortsatt bra dag. Här ska fixas lunch!

Bilder:
Mangoshop

No more

99363-481Jag har precis genomlidit en av de värsta nätterna på länge. Migränanfall. Trodde allvarligt talat att jag hade en hjärntumör eller nåt, för det var verkligen något in i hästeväg. Men idag är värken borta och jag spyr inte mer, men är helt slut så jag får va hemma från jobbet.

Det ledde till att jag började fundera och har bestämt mig för att komma till rätta med vad som orsakar dessa roliga små stunder... Det blir till att bli mer nyttig helt enkelt! Så idag blev det dinkelgröt och sojamjölk med vaniljsmak till frukost. Inte så dumt faktiskt. Några skivor kalkon till det. Igår bakade jag dessutom eget bröd. Kan bli så less på brödet i affärerna ibland, så jag bestämde mig för att göra egna, nyttiga frallor. Dom blev riktigt bra! Så, nu skall jag ta tag i mitt liv.

Dessutom har jag gått med på en utmaning tillsammans med älsklingen: han skall kunna gå ner i spagat tills vi åker till Spanien (3½ mån) och jag skall gå ner 7 kilo. Haha, lite att jobba på. Men då är det ju bra att jag börjar bli lite nyttigare ;)

Nu skall jag ut och leta upp lite roliga brödbakningböcker som man kanske kan inhandla!

Bild: Tasteline

Ny tävling på G

Tjohoo. Nu blir det snart en ny tävling på bloggen då man har chans att vinna ett kroppspaket innehållande duscholja och bodylotion från Rapsodine som jag skrev om häromdan'. Håll utkik!

Här är det tidigare inlägget.

Anna frågade efter om vart man kan få tag på vindjackor som är så inne i vår. Antar att du menar parkas (?)och isåfall har Mango en jättesnygg som man kan köpa både i butik eller skicka efter. Det är den till vänster. Budgetvarianten finns hos La Redoute.Hoppas det var till någon hjälp!

 

Uppdaterat: Parkasen kostar 875:-  ;)

Fyndigt i svart/vitt

99363-478
Trist när man inte kan göra collage i Photoshop. Jag ser framför mig massa saker som skulle passa bra till den här 60-tals inspirerade tunikan/klänningen...

 Jag vet att mönstret är rätt så magstarkt, men med enkla acessoarer som tex. svarta leggings och vita skor och ljus väska till så blir det riktigt vårfräscht! Eller med en färgklick som ett par söta röda på fötterna...

Klänning/Tunika 249:- och skorna 349:- båda från Ellos.

Bilder: Ellos

Typiskt

99363-477

Typiskt. När man hittar något som man VERKLIGEN VERKLIGEN vill ha och som skulle passa så kostar det 1043:- Dream on baby...

Men vid närmare eftertanke - om det i priset ingick att man fick hennes fina frisyr så vore det HELT ok ;)

Näe plugga var det!

Tingeling.

Bild:
Asos

H&M har släppt sina skor

Nu har H&M släppt 8 nya snygga skomodeller. Kolla in dem på hemsidan. Alla ligger under 298 kronor. Frågan är ju nu om de tänker släppa dem i webbutiken också. Får nog maila och fråga ;)

I bildspelet så gillar jag 1:an, 4:an och 8:an bäst. Kan gärna tänka mig ballerinorna. Men frågan är om inte varenda kotte kommer gå runt mer likadana...

Nu skall det pluggas och fixas. Hörs!

Feedback på ny layout

Önskas: feedback på vad ni tycker om den nya layouten på bloggen?

Det lackar mot vår...

99363-469


Dagens fynd hittade jag när jag surfade runt på Have2Have's sida. Härliga lackpumps till mycket bra pris. 375:- är bra för ett par nya festskor! Passar ju även till jeans till vardags om man är modig nog att köra den kombinationen. Pratar då inte om mig själv, för jag är alldeles för feg för sånt ;)

Är lite sur på vår dator här hemma nu. Har inom den senaste halvtimmen startat om den sisådär 6 ggr. Därav den kassa bildkvaliten på dagens fynd. Man tager vad man haver och i mitt fall blev det Paint som fick hjälpa mig med collaget.

Nattinatt!

Hiss eller diss?

99363-468Gomorrn! Snart dags att ge sig iväg till jobbet. Usch det är ruggigt och kallt ute idag. Längtar mer och mer till Spanien. 3½ mån kvar bara! :D

Nu måste jag bara få veta vad ni tycker om skor i liknande modeller som de här bredvid? Har sett liknande i H&M-katalogen och lite varstans. Är de verkligen snygga? Vill du hissa eller dissa dem? Själv tycker jag att de är fruktansvärda. De tar en sko som kunde vara rätt så fin i grunden och gör den till något hiskeligt fult. Näe dissellidiss.

Bild: Asos

Tunikan - en lång historia

99363-467Jag gillar den här tunikan. Missade den när jag kollade igenom katalogen först. Men den är supersöt med sina klädda knappar och sköna stil. Bra pris också: 249:- Så det får bli dagens fynd! Fräsch tillsammans med ett par vita jeans och ett par söta silverballerinas. Tyvärr är den inget för mig, då den med mina få centimetrar mest ser ut som ett tält antagligen. Tunikor ju brukar vara lite längre...




Ha en fortsatt trevlig kväll. Nu blir det fruktsallad och film för oss. Skall kolla på Weather Man med Nicolas Cage. Intressant och med väldigt svart humor.

Bild: La Redoute

Inspirerande bok

99363-466
Jag tror att den här boken 
The Body Shops stora hälsoguide för kropp och själ, kan vara riktigt inspirerande och rolig att läsa! Den hittar man på bokrean för 49:-

Jaha, det var allt för mig for now, nu skall älsklingen och jag ut och göra stan!

Bild: Adlibris

Testing testing: nytt schampo

99363-465Idag har jag testat ett nytt schampo. Häromdan' kom det en säljaren in till butiken och hade med sig ett (för mig) nytt märke med hud och hårvård: Rapsodine. Jag har superfnöskigt torrt hår och mottog mer än gärna prov på schampo. Produkterna är nämligen baserade på ekologisk, svensk rapsolja från Österlen. Ni vet att jag vill att det jag kletar på mig skall vara så naturligt som möjligt och när jag fick känna på de produkter som han hade med sig så fastnade jag direkt. Underbar mild doft på dem också!

Mitt betyg på schampot: Jätteskönt. Håret blir inte fett varken i själva håret eller i hårbotten - vilket man skulle kunna tro eftersom det är rapsolja i, hihi ;) Det ger inte så mycket skum som vanliga schampon. Men eftersom jag vet att de ämnen som gör att det skummar rikligt är också de ämnen som har en tendens att torka ut, så bryr jag mig inte om det. Jag gillar det starkt och kommer definitivt köpa hem en flaska!

Bild: Rapsodine

Back for good?

99363-464
Kanske vi har fått fram en fungerande extra dator medan den andra är på service. Vi får väl se om den här håller under tiden ;) Imorgon dyker det förhoppingsvis upp ett nytt fräscht dagens fynd om den här inte brinner upp under natten eller så!

Idag har älsklingen och jag delat på  glassen med stort G - Dublin Mudslide från Ben&Jerry. Onyttigare glass får man nog leta efter, men godare finns inte... *smask*

Nattinatt!

Bild:
Ben&Jerry

Ofashionabelt

Apropå modebloggar, glam m.m. Kan nog inte känna mig mer ofashionabel än vad jag gör nu. Är fortfarande förkyld och lyckades nyss få till ett störtblödande näsblod precis när jag intagit min plats i datasalen på biblioteket (vilket för övrigt ger en kraftiga flashbacks till gymnasietiden).

Hur som helst har jag för att muntra upp mig själv, klickat hem
denna väska (som jag bloggat om tidigare) i vitt. Ser framför mig hur bra den kommer vara med det allra nödvändigaste i. Passar utmärkt till alla små söta klänningar som jag tänkte glida runt i till sommaren ;)

Å när vi ändå är inne på ämnet klänningar så undrade en av er om bilder på mig med Ellos klänningen på. Detta får vi ta när jag har datorn hemma igen och kameran att tillgå. Har kärat ner mig i två snygga klänningar till och skulle inte säga nej till klänningen till vänster ifrån H&M... 298:- Risken är väl att man ser helt gravid ut i den ;) Den andra hittade jag hos Nelly och min besatthet för det här med hängsleklänningar fick sig ett nytt uppsving när jag såg den här ;)

♥ Ha det underbart! ♥

Veckans tips och fynd

99363-463Jaha då får man väl försöka sammanfatta veckan som gått sen jag skrev sist. Är snorförkyld men knäpp som man är så jobbar man ändå. Tiden som jag får över nu när bloggen inte går att nå lägger jag på att plugga på den sista delen av hälsorådgivarkursen. Snart är jag färdigutbildad Hälosrådgivare! I know, nu tänker ni ju att hon som jobbar i hälokost skall väl inte vara förkyld ;) Men å andra sidan träffar jag x antal fler förkylda personer. Alla kommer ju till mig liksom ;)

Här kommer i alla fall lite fynd och tips på lite fynd å annat trevligt:

Klänningen bredvid har jag nog bloggat om tidigare och nu hänger den hemma i mim garderob. Den är superfin och ett riktigt fynd. Om du gillar den lite romantiska stilen och är inne på det här med sköna klänningar till vardags då är den definitivt något för dig! 299:-
hos Ellos. Ange rabattkod 150418 för 40% rabatt.

Sen kom ju en liten katalog från H&M med lite nyheter. Bl.a. dessa söta små ballerinas. Jag har klickat hem dem så får vi se hur de sitter. 98:- verkade ju riktigt skäligt för ett par silverballerinas!

Sen så hittade jag en supersöt liten hängsleklänning på Indiska. Den måste spanas in i butik snart! Och sen såg jag att Nelly fått in massa nya AA grejer. Men inga citrongula linnen som jag hoppades på. Buhu. Fast klänningen som jag länkade till var ju rätt smart med så många möjligheter :)

Ha det nu underbart allihop så hörs vi om en vecka eller så ;)

Rise and shine

Nu så har jag bestämt mig för att i alla fall titta in en gång i veckan minst och skriva litegrann. Ni får hålla tillgodo med det så länge, tills vår dator kommer tillbaka från servicen! Så glöm inte att kolla in här med jämna mellanrum ;)

Down down down

Tyvärr så har vår dator kraschat här hemma vilket betyder att jag inte kommer kunna fortsätta blogga på ett bra tag... Men vi får väl se hur det blir när den fixats. Hittills vill jag bara tacka alla söta läsare för att ni läst och kommenterat. Kommer sakna det. Får jag tag i en dator nånstans så kanske jag skriver ett å annat inlägg, vem vet?

Ha det underbart allihop!

♥ Lalisen

Nya favvisar

Här har jag hittat lite nya favoriter i bland Nelly's nyheter. Det blir bara bättre och bättre... *dregel* En hel del av modellerna passar jag själv inte i, men på andra kan de vara riktigt snygga. Har du hittat någon favorit? En viss klänning är redan på väg hem till mig...




Bilder: Nelly



Fick ju som sagt ett litet H&M paket häromdan'. I låg ett par jeans till älsklingen som var supersnygga men för små :( Sen fick jag joggingsetet som man får utan kostnad och det satt perfekt! Hade byxorna när jag tränade idag och de var supersköna. Sedan så kom den lilla snajsiga koftan till vänster. Lika fin i verkligheten som på nätet. Och nu skall jag sätta igång med lite mat. Kalkonfilé med pasta = mumma! Sedan blir det till att att hand om naglarna...

Våraccessoarer

99363-458

Har hittat lite härliga våraccessoarer! Skorna skulle jag absolut inte säga nej till ;)

Plånbok, Olydig.se 100:-
Pepitarutiga skor, Have2Have 299:-
Hello Kitty Myntbörs, Asos 74:-
Solisar, Wedins 99:-

Har redan vart och tränat på morgonen! Jag har satt upp som mål att träna minst 3 ggr/vecka och hittills ser det ut som att det går att hålla! Idag skall jag också infria löftet som jag gav till mina naglar. Lite pampering skall det bli. Foto kommer på det senare. Sen har jag även fått ett litet paket från H&M som måste redovisas :)  Ha en fortsatt trevlig dag!

Bilder: Olydig, Have2Have, Asos, Wedins














harset="ISO-8859-1">