radedoub

Förändringar

Jag vill greja lite här hemma. Är inte riktigt nöjd med vardagsrummet. Den svarta bokhyllan och de mörka mattorna stör mig. Jag vill ha in så mycket ljus som möjligt, annars blir jag deppig när det är så här mörkt som i dessa tider. Det är ju helt sjukt. Först kl 9.17 så började det likna en ljusare morgon. Usch jag gillar inte alls den här tiden som vi är på väg in i nu.

Jaja, åter till vardagsrummet. Har kommit på hur jag kan ljusa upp det lite. Först och främst: bort med mattorna. Får byta ut dem mot nån ljusare. Sen så kan jag byta vitrindörrarna på bokhyllan till
de här, vita och genomskinliga (som kommer reflektera ljuset från fönstret lite som en spegel). Nu har vi ju de snygga mönstrade, men jag tror att vita kommer bli mycket bättre och dessutom kommer det matcha bordet bättre. Önskar att jag kunde visa er med bilder, men våran batteriladdare är borta för tillfället så då har vi ju inga batterier till kameran *grrr*. Så fort jag hittar den så skall det fotas!

Hur jag finansierar detta? Blocket mina vänner, blocket. En sak ut, en sak in.

Somewhere new



Ellos har tagit in ett nytt märke: SOMEWHERE. De hade massa snygga grejer tycker jag. Mycket bas. Kjolen tyckte jag speciellt var fin :) Nån som vet hur kvaliteten är? Just nu är det 30% rabatt på hela SOMEWHERE-sortimentet om man anger rabattkod 185871. Jag funderar på ett linne. Har helt torka på svarta linnen...

Gratis kläder?

Har nosat upp en ny grej: Gratiskläder. En sajt där man samlar poäng och sen kan ta ut det i presentkort. Nån som vet om det funkar? Tydligen skall man få poäng när man värvar folk också (en klassiker), så känner du för att haka på så kan du klicka här!

Vi åkte aldrig hem idag utan stannade lite till i Uddevalla. Det blev för mörkt och halt. Så imorgon bär det hemåt för att fixa lite middag till kommande gäster :) Kollade på Idol och förfasade mig över hur man kan vara så puckad att ge alla andra röster utan den som verkligen förtjänar det? Jaja, hon kommer nog få skivkontrakt osv ändå.

Puss å kram, din gamle gam

My favourites


Här har ni några av de godbitar jag hittat av alla de snygga festklänningar och skor som det kryllar av just nu :) Härligt med klänningsfrossa känner jag. Lite glamour kan jag behöva när jag sitter här med snygga operationsärr och försöker ta det piano. Just det. Mitt i all vardagsglamour så lyckades vi bli påkörda i helgen också. En ordentlig smäll som resulterade i att vi inte längre har en fungerande bil. Så nu har vi hittat en annan... så det kan gå.

Mörklila fodralklänning 298:- H&M
Svart
klänning med brodyr 27,80$ Forever21
Svarta lackpumps 199,90:- Halens
Rödcerise klänning 299,95:- Only
Svart paljettklänning 599:- Halens
Svarta pumps med rosett bak 299:- Halens
Rosa satinpumps 30£ Dorothy Perkins
Rosablommig klänning 24,80$ Forever21
Enaxlad klänning 299:- Lindex
Svart klänning med knyt under bysten 399:- Indiska
Svarta sandaletter med knyt 399:- Ellos
Rosettväska 149:- Lindex

Måste också lägga till en klänning som inte fick plats i collaget. Helt underbar!

Vi skall dra oss hemåt efter att ha varit här i Uddevalla i snart en vecka. Det har varit superskönt att få bli ompysslad hos svärföräldrarna! Ha en skön fredag allesammans.

Bilder: H&M, Forever21, Halens, Only, Dorothy Perkins, Indiska, Lindex Shop Online, Ellos

Opererad at last!

Jaha, nu väger man några gram mindre. Jajjemän. Gallblåsan är bortblåst och jag sitter här med 4 operationsärr på magen. Igår vid 7-tiden på morgonen infann jag mig på sjukhuset och vid 6-tiden  på kvällen fick jag åka "hem" - till svärföräldrarna. Allt gick bra och nu så skall jag bara ta det lugnt och låta ärren läka för om 14 dar skall stygnen tas. Det jobbigaste är att jag inte får bära något = inte Theo heller såklart. Men det skall nog gå bra.

Nu lite roligare saker: Chique.se har förutom det vanliga sortimentet med väskor och smycken och sånt tagit in skor från Friis & Company. Tycker att
dessa var riktigt fina! Helt i Lalisen-stil :) Apropå skor så fyndade jag ett par nya, jättefina rosa ballerinas från Scorett på Tradera för bara 20:- hade kostat 499:- nya. Lööööv it. (Kort kommer när jag fått hem dem.)

Ha en skön dag allesammans!

Tillspetsat

Det fullkomligt myllrar av spetsplagg just nu och här är ett litet axplock av det man kan hitta. Är spets något du tar på dig? Varför/varför inte? Jag tycker att i rätt kombination med annat så kan det vara supersnyggt, men man får passa sig så att det inte ser billigt ut ;)

Fodralklänning 398:- H&M
Bolero 249:- H&M
Kortärmad blus 74,50:- Ellos
Klänning med smala axelband 299:- Lindex
Linnen 6,80$ Forever21
Leggings 89:- Nelly
Långärmad topp 199:- Gina Tricot
Rosa och svart trosa 59,50:- Lindex
Cerise hipstertrosa 59,50:- H&M
Pumps 550:- Bianco

Idag kommer en god vän till familjen på besök. Det blir trevligt och ett kärt återseende tror jag. Vi skall samlas hemma hos mamma och pappa. Det blir hemlagad pizza och sallad till middag och sen blir det mina - om jag får säga det själv - gudomligt goda Noblessemuffins till efterrätt. Tror jag skall slänga på lite grädde också ;) Jag skall lägga ut kort och recept på dem senare idag eller i helgen. De är ett måste för alla chokladälskare!

Sen så måste man ju se Idol ikväll - Kevin och Anna skall sjunga duett. Kan det bli annat än succé?! :-D

Ha en skön fredagkväll allesammans!

Bilder: H&M, Lindex Shop Online, Nelly.com, Gina Tricot, Bianco, Ellos, Forever21

Busväder och kläder



Usch vilket busväder det är idag. Man har bara lust att dra täcket över huvudet och somna om igen. Och sen inte lämna sängen på heeeeela dan. ;) Men det blir inget med det. Jag har ju en liten kille som ser till att det är full rulle ändå. Dagar som den här så passar jag på att läsa och surfa. Kanske skall ta oss en sväng till en vännina och fika *smask*

Internetshopping eller fönster-internetshopping är ju det ultimata när det är så här dåligt väder! HIttade den här härliga
ECO-toppen från Lindex som nu säljs på nätet (kanske i butik också?) för 24,50:-

Nu skall jag sova en liten blund till. Natti.

Nytt i garderoben!

Nu var det dags efter åratal utan en i min ägo: jag har införskaffat en baddräkt! Rätt så snygg dessutom, tycker jag. Tänkte faktiskt börja motionssimma nån gång i veckan. Älskar simning, för när man väl simmat nån halv kilometer så kommer man in i en andra andning och då känns det som om man skulle kunna fortsätta hur länge som helst :) Dessutom slipper man känna av nån klibbig svett ;-P

Hur som helst så hittade jag baddräkten på Stadium för 249:- Märke: SOC. Jag beställde faktiskt den på nätet och hämtade den sen i en Stadiumbutik i närheten. Vad gör man inte för att slippa gå och leta? Den invigdes igår när älsklingen, Theo och jag åkte till Lerum och badade i badpalatset. WOW vilken underbar vattenrutschkana dom har. 60 m fullt ös, hihi. Jag blev som barn på nytt.

Natti natti!

För er som inte vet...

... hur det känns att bli väckt otal gånger mitt i natten så skall ni skatta er lyckliga! Det känns verkligen som tortyr. Stackars Theo hade problem med en ny tand som spricker fram. Usch vad ont och ledsen han var. Till slut fick han en Ipren (för barn) och då kom han äntligen till ro. Då var klockan strax innan ett. Behöver jag nämna att jag var mer död än levande vid 7-tiden? Då hade han nämligen vaknat två gånger emellan det också ;-p Men så tittar man på solstrålen på morgonen och blir mitt i all sömnbrist och deppighet glad...



Internt meddelande: Tack för bodyn, maddepaddan och blåbäret Kihl ;)

Så... min dag kommer vara väldigt seg. Vi går ut på en promenad på sin höjd. Nothing more, nothing less. Ha en skön dag ni andra.

Something old something new

Här har ni en bild på ett av Traderafynden - duffeljackan. Jag gav 50:- för den, men den säljs ny för 699:- Hehe. Och så har ni en bild på ett av de två par jeans som jag lyckats hitta som jag trivs utomordentligt i :) Det är modellen WIDE från H&M. Och nej, det är inte min hy som är så gul, utan ett linne som jag har nedstoppat i byxorna. Hihi.

 

Ikväll har vi sett en riktigt bra film - The Bucket List med Morgan Freeman och Jack Nicholson. Och till det blev det lite Ben&Jerry-glass. *smask* Theo-älsklingen lades tidigt ikväll vilket var välbehövligt då stackaren blivit förkyld. Han är helt hes. Imorgon får vi pälsa på oss för långpromenix, för jag skall ner till centrum för synundersökning + nya linser.

Natti natti!














harset="ISO-8859-1">