radedoub

Hiss eller diss?

image884








Too much or just too much? Way too much tycker jag. Vad säger ni? Hiss eller diss? Du hittar
den för 449:- hos Halens...

Uppdaterat: Oj det var det värsta! Så många som tycker att den är läcker. Hehe, visst är den cool, men känns som man (iaf jag) skulle känns sig som nån av figurerna i Star Wars eller nåt ;)




Bild: Halens

Galgar och utmaningar

image882
Nu tror ni att jag blivit knäpp. Jag brukar ju visa upp saker som man skall ha på galgarna, inte själv galgen ;) Men jag har en poäng med det här! Nämligen att det är roligt att ha ordning på garderoben och är man en liten shopaholic så kan det lätt bli galgbrist. Så dessa enkla träfärgade är perfekta. 39,90:- för en 10-pack. Man hittar dem hos Biltema och de var en bra investering. Ser så mycket snyggare ut nu när alla kläder har en galge och det är enhetligt. Skall visa bilder nån dag, jag har fixat lite inne i garderoben...

Sen så fick jag en utmaning av
Christin att visa upp mina sjalar... Haha det är nästan skrattretande vad lite det finns av den varan i min garderob. Jag har en rosablommig med silvertråd i som faktiskt är jättefin och som jag planerar att använda mer av nu till hösten. Sen har jag fått en stark turkos av min syrra. Sparar den ifall jag behöver den till några festplagg eller så... Den svarta köpte jag inte för alls länge sedan till bröllopet jag var på. Och igår köpte jag på H&M på rean för 49,50:- Fast den är mer halsduksaktig ;) Men jag gillar den. Len och go. Mycket ull och angora i.

image883

Så, nu blir det ansiktsbehandling som står på schemat. Lovade igår en resecension. Så håll utkik senare ikväll!

Brrr... höst på väg

Idag har jag varit ledig på dan' och sedan hudvårdskurs på eftermiddagen. Så nu är jag laddad upp till tänderna med bra argument till varför man bör välja naturlig hudvård. Fler borde verkligen ge det en chans. Sen fick man en gratis produkt också. Den skall jag använda som ögoncreme. Fast egentligen är den tänkt som en antirynklotion. Frankrikes kvinnor valde ut den till årets bästa hudvårdsprodukt, inte illa. Dessutom har jag fått lite inspiration till att göra ett nytt test och rescension på en peeling och intensivvårdande kapslar med GLA i :) Låter det intressant? Det kommer imorgon!

image881

Ikväll på väg hem från kursen så kände man tydligt att det är höst i luften. Kylig och hög, klar luft. Brr. Mysigt faktiskt. Så jag har fixat ihop ett litet mys-dagens-fynd! Klänningen från H&M som finns i flera färger är en favorit just nu :)

Klänning 149:- H&M
Chokladkakehalsband 69:- Betties Galleria
Svarta leggings 98:- H&M
Stickad basker 79,50:- Indiska
Boots 280:- Din Sko

Nu är det sängen next! Natti!

Utmaning: 8 saker om mig

Jag blev utmanad av Desirée att skriva ihop 8 saker om mig som ni inte visste!

  • Jag hatar pappalångbensspindlar - dom som kan flyga. Jag har fobi och skriker i högan sky bara jag ser en inne här hemma.
  • Jag har en stor motvilja mot att ta i rått kött med bara händerna. Köttfärs och kyckling är det värsta! Jag står hellre med två par påsar på händerna...
  • Jag är döv på ena örat.
  • Jag har brutit näsan när jag gick i 5-an.
  • Jag hade MVG i alla svenskakurserna A-C på gymnasiet.
  • Jag har just nu stora cravings för Djungelvrål.
  • Jag kallar min man för "Olle" ibland. Fråga mig inte varför för det vet jag knappt själv. Men det funkar för han lyssnar! Haha.
  • Jag älskar och sjunga. På alla bröllop jag varit på har jag sjungt. Till och med på mitt eget ;)
Nu utmanar jag i min tur alla som tycker att det är kul att berätta lite nytt om sig själva!

Planer inför dan'

Nu skall jag snart hoppa in i duschen och sen bär det av in till Göteborg med en väninna. Vi tänkte köpa present till några vi känner som har 20-årig bröllopsdag! ♥ Blir väl en liten fika också, kan jag tänka mig ;)

Senare idag skall jag rescensera glansdropparna som jag köpte till mitt hår... det ni!

To be or not to be... a tält?

image880Vad tror ni om den här klänningen från Ellos? Är det tältvarning eller inte? Tycker den är så snygg och skulle passa finfint till hösten. Jag gillar att det är jeanstyg. Känns rejält och bra till vardags. Någon som köpt den och kan ge en kommentar? Jag vet inte vem man skall tro på när det gäller kommentarerna på hemsidan nämligen... ;)

Oookej... nu började det hagla här utanför. Hallå? Nu är verkligen hösten på ingång. Och nu skall vi se en film. det blir "Pledge this" med Paris Hilton i huvudrollen.. Haha, skall bli väldigt intressant ;-P



Bild: Ellos

Rock on you

image879Morning has brooooooken... japp idag är det hurtigt värre livet ;-P

Jag tyckte att den här nya t-shirten som kommit in på H&M's webshop är sådär skönt rockig. Passar bra till jeans och höga klackar!

T-shirt 129:- H&M
Svarta jeans 299:- Ellos
Örhängen 89:- Asos
Väska 98:- H&M
Stövletter 298:- H&M

Kommit på mig själv med att väldigt väldigt sällan ha byxor numera. Blir mest klänning och kjol. Vad är du? Jeans eller klänningstjej?

Ha en skön onsdag allesammans!

Kär och galen

image878Jag är helt nerkärad i de här skorna. Så nere att jag är på vippen att glömma att det faktiskt snart är slut på sommar och sol och att det står alldeles för många andra skor i garderoben som kräver uppmärksamhet. Men visst är dom söta? Svårt att inte titta när det är rea ;)




Bild: Have2Have

För alla frusna

image877


Just nu händer det mycket i livet så jag känner att bloggen blivit lite lidande. Men nu skall vi ta nya tag! Dagens fynd är den här underbara koftan/cardiganen som jag var inne och provade på Lindex för ett tag sedan. Den är typ gjord i "mjukistyg" och har fleecefoder. Snyggt till en smal kjol för alla frusna att ha inomhus eller som en tidig höstjacka.

Cardigan 249:- Lindex
Kjol 249:- H&M
Nagellack "Bahama Mama" Essie (favoritfärgen just nu!)
Halsband Rachel Leigh 1295:- KyssJohanna

Idag är jag ledig och snart kommer det en kompis hit för lite fika. Ha en skön tisdag!

Färgglatt på axeln från 129:- och uppåt...

image876

Här har jag samlat lite underbara färgklickar som kan få hänga över axeln i höst. Var inne på fifibags.se och förälskade mig i hur många modeller som helst. Deras skinnväskor går inte av för hackor. Väskan i mörk petrolblått ovanför är en av dem.... *suck*

Cerise väska "
Autumn plum" 1495:- Fifibags
Grön väska 249:- Wedins
Gul väska 129:- Ellos
Blå tantväska 149:- Lindex
Röd lackväska 399:- Wedins
Petrolblå väska "Ocean rush" 2795:-

Nu blir det frukost och sedan iväg till jobbet!

Första outfitbilden! Tadaaa!

Nu startar en ny kategori här på bloggen, nämligen mina outfits! Hoppas ni får lite inspiration eller iaf ett gott skratt? ;)


♥ Klänning med knyt bak, H&M (ny!)
♥ Väska H&M
♥ Kilklackar -  förra årets 
 

Blev väldigt skumt ljus på helfigursbilden. Så jag lägger upp en extra bild så ni ser rätta färgen på klänningen ;) Jag älskar både mönstret och modellen. Kan även knyta banden som ett skärp.

Finsöndag i midnattsblått

image872

Midnattsblått är en vacker färg tycker jag. Så här skulle jag matcha om jag ägde den här hellånga klänningen. Tycker den har en väldigt vacker skärning och skulle vara ett roligt avbrott i garderoben då man oftast inte har ett överflöd av sådana här långklänningar. Just nu får man dessutom 50% på valfri vara hos Josefssons och Ellos. Men nej, nu skärper jag mig. Jag skall använda det jag har. Japp, tror jag skall införa ett köpstopp ett tag för min del. Ja, nu skall jag låta mig INSPIRERAS av trender, mönster, färger och kombinationer. Jag har kommit på mig själv med att jag måste tänka mer på accessoarerna och matchningarna. Så det som man har i gerderoben blir till något kul. En del verkar vara mästare på det, tyvärr tillhör jag inte den kategorin...

Så därför skall jag lägga manken till idag. Ni skall få se första outfitbilden!

Klänning
499:- Josefssons
Uggla 175:- KyssJohanna
Nagellack "Opera" Essie
Svarta stövlar 480:- Din Sko
Väska 1495:- Accessora

Shopping update! Träning, linnen och ull

Här kommer en redovisning över det senaste paketen som anlänt hem till mig! Först ut är La redoute där jag beställde en grå kjol från Soft Grey i viskos och ull. Den i tunn, skön kvalitet och satt bra. Kommer bli perfekt till hösten med strumpbyxor och stövlar till :) Gillar detaljen med fickorna...

Sen så kom det ett litet paket från Nelly. Tyvärr blev jag väldigt besviken för tröjorna som jag beställt till R kom inte. Dom var restnoterade. Nu när jag kollade i webshoppen så fanns dom ändå. *suck* Och ena linnet var svart istället för brunt. Men det mörkblå linnet jag fick var bra! Väldigt långt, men av erfarenhet vet jag att det krymper på längden i tvätten. Gillar den fyrkantiga ringingen. Sen fick man även ett nr av MODETTE och ett parfymprov :) Skall bli kul att kolla lite i tidningen. Har aldrig läst den faktiskt.

Och sist men inte minst så kom det lite uppmuntran inför den nya träningssäsongen i form av två träningsplagg från Ellos. Slog till på den korta lilla munkjackan och såg även att de hade rea på adidaslinnen så jag tog självklart ett rosa, vad annars ;)


Ikväll har vi bjudit hem lite folk, så nu skall jag baka brownies och städa lite här innan de kommer! Trevlig lördagkväll på er!

Hiss eller diss?

image866Vad säger ni? Är det en hiss eller diss? Tycker det börjar ganska så bra och sen slutar det helt fruktansvärt. Hade varit snyggt om dom avslutat med en rosett istället. Haha, fast det är väl så väldigt typiskt mig.





Bild: Din Sko

Don't miss it

image865

Jag vet att det är hett ute och allt, men det här får ni inte missa! En kappa för 298:- i så här snygg modell och i så snygga färger! Dessutom är materialet inte alltför pjåkigt: 70% ull och 30% viskos.

Jag har beslutat mig för att lägga upp lite outfits ibland efter era positiva kommentarer på frågan. Vi får väl se hur duktig jag blir på det. Men tycker själv att det kan vara lite kul att se hur folk blandar och matchar.

Jag har fått två paket som jag skall visa innehållet i och sen skall jag dessutom testa glansdroppar till håret. Rescension kommer... ;)

Nu får ni ha en skön fredag!

Bild: H&M

Skall jag eller skall jag inte?

Jag har funderat ett litet tag på att tillföra något "nytt" till min blogg. Nämligen att lägga in outfits bilder när jag tycker att jag hittat en rolig/skön/snygg/härlig eller inspirerande outfit. På mig själv då alltså ;)

Vad säger ni? Skulle det vara intressant? Här skulle det vara roligt med kommentarer även från er som inte brukar kommentera. Jag ser er i statistiken, men nu vill jag höra vad ni tycker också ;) !

Vardagssnygg

Har kommit hem och hunnit landa. Tänkte när jag stod på bussen att det egentligen finns många vardagssnygga människor här i Sverige. Många har något speciellt som de inte vet om. Vi är alldeles för kritiska mot oss själva och skulle nog give ourselves some slack. Så, med risk för att låta klyschig: var stolt över den du är. När du minst anar det står någon och tittar på just dig och ser något fint!

Nattinatti!

Orange inspiration

99363-864

Här kommer lite orange inspiration inför hösten! Det är bara till att välja och vraka. Antingen i klädväg, som accessoar eller under. Kommer du köra på orange i höst?

Kortärmad tunika 149:- Lindex
Halsduk 12£ TopShop
Linne 89:- La Redoute
Fransväska 327:- Asos
Långärmad tunika 199:- Ellos
Trosor 45:- Lindex
Väska 35£ TopShop

Dags att rusa iväg till jobbet. Hoppas alla får en trevlig lill-lördag ;)

Enkelt...

99363-863
De här skorna som de säljer i H&M's outlet just nu tyckte jag var bra basskor. Sådana enkla men som ändå passar till allt möjligt. De finns även i svart.

Slingbackpumps 129:-
Kofta 249:- Lindex
Lila linne 49,50:- H&M
Hårspännen 19,50:- H&M
Ugglehalsband 129:- Accessora
Skinnväska 1495:- Accessora
Kjol 249:- H&M

Önskar alla en trevlig tisdag! =)

Feedback på nya layouten

Jag har roat mig på min sjuka dag med att göra om layouten på bloggen. Vad sägs?

Capen med stort C

image855
Usch vilken snygg cape som Gina Tricot har i höstkollektionen! Snyggare än snyggast. Priset var ju väldigt snällt, det med: 399 kronor. Fast jag får nog nöja mig med min stickade som jag köpte förra året från Nelly. Fast drömma är ju tillåtet ;)







Bild: Gina Tricot

Leggings och tights - åsikter och tips efterlyses

Jag behöver hitta ett par heltäckande tights eller leggings. Dom skall inte vara för höga i midjan och inte heller för låga. Dom skall vara heltäckande och inte i för mycket konstmaterial. Dessutom får dom gärna vara lite kortare i modellen, eftersom jag är så kort ;) A, just det. Sen får det gärna vara bra kavlitet på dom. Nå, har ni några på lut som ni kan rekommendera till en sån besvärlig konsument? Vad tycker ni om H&M's, Lindex, American Apparels, Ellos?

Lackat


 

image854


Lackaccessoarer är fortfarande hett, och inte mig emot. Tycker att det kan vara jättesnyggt, i lagom dos ;) Eller vad säger ni?

Boots 799:- Mango
Kuvertväska 9,99$ Delia's
Pumps 379:- La Redoute
Svart bälte 119:- Ellos
Rött bälte 25£ TopShop
Beige pumps 25£ Dorothy Perkins
Jacka 50£ Dorothy Perkins
Portmonnä 279:- La Redoute

Inatt hade jag en jobbig natt igen. Kände att det var huvudvärk på g, men oftast brukar den försvinna när jag går och lägger mig och får sova. Men kände igen den här värken för den är annorlunda och var nästan säker på att jag skulle få vara uppe i natt. Mycket riktigt. Spydde dessutom. Så nu skall jag ringa och sjukanmäla mig till min chef. Känner mig helvinglig och darrig. "Men lika glad för det är jag, men gladast är nog räven!" :-P

Trevlig måndag på er allesammans!


Shopping update!

Idag hämtade jag ut jackan som jag bloggade om i veckan. Tänkte att det skadar ju aldrig att kolla på den lite närmare... Så fruktansvärt snygg gjord för att vara fuskskinn! Visade den för mina syrror och mamma och alla var överens om att H&M verkligen lyckats. ( Ibland kan det ju vara lite si och så med det där...) Dessutom är det ett plus att jag inte behöver bry mig om att impregnera den inför höstens regnrusk ;)



Sen så fick ju ett par söta ugglor följa med mig hem för nån vecka sen. För 59.- blev de mina, från Maxi.



Nu skall jag sussa. Imorrn' kommer R's föräldrar och syrra med familj på besök. Då blir det high life. Jag skall bl.a. bjuda på mina hembakade brownies med glass till ;) Sov gott!

Ugglor - tröttsamt?

image849
Har ni tröttnat på ugglorna? Det har i alla fall inte jag ;) Har ännu inte visat mina underbara uggleörhängen som jag hittade på Maxi för några veckor sedan. Jag tycker dessutom att ugglor passar speciellt bra till hösten. Så det här halsbandet skulle jag inte säga nej till. Finns även i grått, snyggt det med. Man hittar det just nu hos Accessora för 129:-

Nu skall jag släpa mig iväg till jobbet. I eftermiddag/kväll skall vi samlas hela familjen hemma hos mamma och pappa - alla fyra syskon med respektive och barn. Dom skall äta surströmming. Jag och några andra delar inte fascinationen och skall äta korv eller nåt ;)

Bild: Accessora

Självömkan och snygga stövlar

image848Just nu känns det som om jag inte har nåt' att skriva om. Kanske för att jag känner mig helt desillusionerad för att det är så rörigt här hemma och jag inte orkar göra något åt det. Alla andra skriver så käckt och inspirerande och titta, jag är bara deppig. Men jag antar att det är tillåtet att ha såna dagar också...

Medans jag rullar runt i min självömkan så kan vi kolla på de snygga stövlarna till vänster. Tycker dom var riktigt tuffa till en klänning i höst. Finns hos Have2Have för 1198 kronor.

Jag håller på att rensa här hemma. I garderoben och i linneskåpet. Allt jag inte använder åker ut på Tradera. Tror nog jag skall fortsätta med rensningen ikväll. Känner mig sådär obeveklig och det kan behövas när man står där med jag vet inte vad för grejer som man helt plötsligt får ömma känslor för och får för sig att man "behöver". Apropå det så måste jag ta in mina stövlar och stövletter från förrådet och putsa upp dom. För idag kände jag höstvindar närma sig, ja tyvärr.



Bild: Have2Have

Gräsklippning

Nu skall jag ut och klippa gräset innan nån av mina störda grannar kommer och säger nåt dumt. Jag är helt slut och skulle behöva en sockerrush. Eller mat kanske är en bättre idé? Pratade tidigare idag om att vara nyttig... hehe. Skall råsteka potatis och ägg sen. *mums* Om jag överlever gräsklippningen vill säga (har en handgräsklippare) ...



Piffa upp träningskläderna

image847


Tycker att den här
korta huvtröjan var ett perfekt sätt att piffa upp sina träningskläder inför den nya säsongen! Snyggt med ett linne eller topp i en starkare färg under. Själv har jag ju tränat på friskis & Svettis ett tag. Har bestämt mig för att köpa gymkort den här gången istället för vanligt gympakort. Det är så svårt att hinna när det är bestämda tider. Näe, gymkort får det bli. Då kan man ta sig dit när man vill och träna i sin egen takt. Skall ni börja träna/har ni börjat?

Kort huvtröja 79:- Josefssons
Reebok träningsbag 239:- Ellos
Nike svettband 69:- Ellos

Apropå nyttiga saker: igår bakade jag brownies efter ett recept från Nigella Lawson. Det är inte klokt vad goda dom blir om jag får säga det själv ;-P Och alla som smakat hittills svimmar nästan, hehe. Fast då har de flesta varit tjejer, och vi tjejer och choklad ja det är väl något speciellt ;)


Bilder: Ellos, Josefssons

Not ready to make nice

Jag tycker att den här videon är otroligt snyggt gjord! Och låten är inte fy skam den heller. Hon sjunger verkligen med hjärtat!


Grått och lila

99363-846

Var inne på Lindex och provade de här byxorna häromdan' och måste säga att för 199:- så sitter dom väldigt bra! Verkligen prisvärda och finns i flera färger. Men jag tyckte att de grå var snyggast. Sen så tyckte jag att nagellacket var läckert. Jag skall nog satsa på ett sånt djuplila i höst ;)

Byxor 199:- Lindex
Nagellack "Glamarama" 29,50:- H&M
Armband 145:- Cocoo
Top 98:- H&M (outlet)
Skinnväska 595:- Indiska
Sandaler 50:- Din Sko (rea)

Bilder: Lindex, H&M, Cocoo, Indiska, Din Sko

Varför?

Min andra lediga dag den här veckan. Uuuunderbart! Skall fixa ett översvämmande linneskåp tänkte jag. Och rensa i garderoben. Varför har man så många kansken där?? Eller sådana där "som kan vara bra" eller "kan bli bra som myskläder" eller "den kan jag kanske sova i"??? ;)

Söta burkar med mindre sött innehåll

Igår fick jag ett av mina berömda migränanfall. Samma visa som vanligt. Men idag är jag piggare! Men har lite idétorka så här på morgonen. Skall nog väcka grannarna med lite dammsugning. Hehe. Hittade det här läppbalsamet hos Accessora. Verkar bra, bra ingredienser! Å så är det ju en sötigpöt burk med god doft - kokos. De flesta som har fina burkar har desto sämre innehåll, men det här innehöll inte några mineraloljor.


Bild: Accessora

Cerise accenter!

image844

Jag blev så glad när jag såg den här tunikan/klänningen! Så härligt mönster och sköna färger. Det är inte nån hemlighet precis att jag älskar rosa och cerise ;) Perfekt att det är en av de hetaste accentfärgerna i år - man kan hitta allt möjligt i den nyansen. *myser*

Tunika/Klänning
299:- Ellos
Halsband 6£ Dorothy Perkins
Strumpbyxor 79,50:- H&M
Väska 249:- H&M
Pumps 249:- Ellos

Nu har jag vaknat till liv och skall ta itu med min dag. Bl.a. så står städning på schemat. Jippie. Not. Känner dessutom av att det svider lite i näsan. Vill INTE bli förkyld nu. Esberitox nästa!

Bilder: Ellos, H&M, Dorothy Perkins

H&M-paketet

Efter ett litet missöde med datorn (läs: datorn fick ett psykbryt) så har jag nu äntligen lyckats koppla upp mig på nätet och installerat Photoshop igen. Så här kommer lite bilder på innehållet i H&M-paketet:



Första bilden: gratis är gott! Setet med linne och cardigan överträffade mina förväntningar! Eller om jag skall vara ärlig hade jag inte några förväntningar alls ;-P Men det satt helt ok och var i ren bomull. Sen återstår det väl att se hur länge det håller, men men. Sen så beställde jag även tunikan som man fick köpa för 79,50:- Även den en glad överraskning som var i ett skönt material. Viskos brukar annars vara sladdrigt och äckligt, men inte den här. Den kan jag verkligen rekommendera. En sak till som jag kan rekommendera är den lite tjockare stickade koftan i bomull. Jätteskön modell, kanske att man ser lite större ut i den men I don't care. För den är så skön och de vida ärmarna gör att man kan ha en tröja under utan att det korvar sig ;) Sen fick älsklingen vara med på en sista bild med sina nya gråa manchesterjeans och rockiga armband. Han får ju också ha lite saker, hehe.

Förutom det som är med på bild blev det även en mönstrad tunika i grått och en vanlig svart bastopp med 3/4-ärm som fick ett nytt hem i min garderob...

Nu skall jag sussa sött! Imorgon är jag ledig. Första dagen på länge då jag inte har jobb eller massa inbokat!

Bilder: Privat

Mangokjol

image839Hittade den här snygga kjolen när jag surfade runt hos Mangooutlet. tycker den är precis lagom hög i midjan och snyggt utställd. Tror att den skulle bli fin till höst/vinter med stövlar och en stickad kofta :) Priset var väldigt snällt dessutom: 9,95 euro. Det är ju under 100:- !

Själv kom man inte hem förrän kl 1 inatt. Var bortbjuden över kvällen och hade supertrevligt! Träffade två nya söta tjejer som vi gärna umgås mer med. Dessutom blev vi inbjudna till nån slags dansafton. Där man dansar olika klassiska danser  och tar med sig mat och så har dom hyrt en lokal... Orkar inte förklara riktigt, men trevligt lät det iaf ;)

Nu måste jag sticka till jobbet. Ikväll kommer det bilder på innehållet i mitt H&M-paket som jag skall hämta ut och har jag tur så kommer även Nellypaketet idag ;) Då ni!





Bild: Mangooutlet

1-års jubileum för bloggen!

image833
Idag är det exakt ett år sedan jag startade den här bloggen. *tattararaaaa* Tack alla som läser och kommenterar. Roligt att ni har hittat hit och hoppas att ni fortsätter läsa :)

Gårdagens bröllop

Kom hem vid 2-tiden i natt och kl 10 var det dags att jobba för min del. *hurt hurt* Men som ni ser så har jag överlevt! Här har ni lite bilder från bröllopet. På mig och på bruden, de två viktigaste personerna, hehe.



Hon var jättefin och konstigt nog inte alls nervös! (Och jag hade lagt sminket på henne, hihi.) Tycker det var en väldigt vacker klänning med drapering fram och snörning bak. Missade såklart att ta bilder på mig i helfigur, men bjuder i alla fall på några ansiktsbilder. En allvarlig och en lite gladare! Uppträdandet gick jättebra och jag är faktiskt riktigt nöjd :)

Nu skall jag dricka sangria och umgås med min man. Vi skall göra lördagsmiddag ihop. Rostbiff i ugnen med klyftpotatis och sallad. *dregel*

Ha en skön lördagkväll!

Fusk fusk fusk

99363-831

Idag blir det nog det tidigaste Dagens fynd som någonsin lagts upp här på bloggen. Förklaringen är att om en stund bränner vi upp till Karlstad för att fira bröllop! Lovar att ta lite kort både på min outfit och på resten av festligheterna. Tills dess får ni sukta över den här snygga fuskskinnjackan från Divided/H&M. Tycker att den är riktigt läcker! 498:- får du paya om du vill ha ett ex ;)

Hoppas ni får en trevlig fredag!

Bra bas

image832

Jag funderar allvarligt på att skaffa mig en sån här bastopp från Christina Ribel. 449:- kostar den, men om kvalitén är så bra som det påstås så vinner man i längden på det. Nu finns dessutom min favoritmodell - den med fyrkantig uringning - även med 3/4 ärm så det kliar i mig... Vi får väl se hur det blir när vi kommer närmare hösten. Köper man 2 st så bjuder dom på frakten. Får slå mitt kloka huvud ihop med nån annan då ;)

AA-kväll hos Nelly - tag 4 betala för 3

image827

Chansen att ladda upp med baslinnen och toppar kommer ikväll då det är AA-kväll hos Nelly! Det står i annonsen att det även kommer läggas upp nya AA-plagg samma kväll. Är lite sugen på något linne och kanske en huvtröja i skönt material. Erbjudandet gäller även killkläderna, så jag tror att jag skall passa på ;) Skall du handla något/har du handlat?

För er som inte redan visste så är vipkoden för att komma in från kl. 18.00: aakvall9aug

UPPDATERAT! Det blev 2 grejer var till mig och älsklingen. De hade ju så bra priser på långärmade t-shirtar på killavdelningen, hehe. Bilder kommer när det anlänt till min brevlåda  ;)

Schyssta klubben

Igår kommer en kund in som typ är inne varannan vecka. Hon brukar mest stå och tjöta lite med oss när vi har lite å göra i butiken. Hon kommer fram till kassan och jag nämner något om att hon har en fin färg på tröjan (stark cerise). Gulligt av mig va? För det som sen kommer ut ur hennes mun var mindre gulligt.

Hon: - Du, har du gått upp i vikt?
Jag: - Va?
Hon: - Ja det ser ut som du gått upp, du ser så rund ut i ansiktet. Du ser så väldigt rund ut.
Jag, i sarkastisk ton: - Men tack, tack så mycket. Verkligen snällt av dig.


Hallå? Hon träffar mig titt som tätt, nej jag har inte gått upp i vikt sedan vi senast sågs. Jovisst att jag har gått upp sen för typ 3 år sen, men det är väl min ensak och något jag får jobba med? Helt otroligt. Och ni skall inte tro att hon bad om ursäkt när hon såg att jag blev sur. Nääääe hon stod kvar i butiken yyterligare säkert 10 min och pratade med min kollega. Till saken hör att hon sjävl väger X antal kilon mer än mig. Hon är dessutom en gammal tant. Bitter vekrar det som. Men det är ändå aldrig kul att få höra sånt :(

NU så måste jag ge mig iväg till jobbet! Ha en fin dag!

Hiss eller diss - Odd Molly kopia?

image830
Har kommit fram till att jag nog skall slå till på en sån här kofta i Odd molly-stil som finns hos Ellos. Jag vet att det verkligen inte är rätt tid för att handla vinterkläder nu, men jag är rädd att den tar slut då det är så många som bloggar om den ;) Så söt och perfekta färger till hösten!

Vad tycker du? Hiss eller diss?

Bild: Ellos



Sångfågel

Syrran ringde mig idag på jobbet. Hon blev jätteglad för toppen som dessutom satt perfekt! Roligt att man kan göra något för andra ibland. Det förtjänar hon som går hemma och ammar och ammar och ammar... ;)

Nu skall vi öva på låtarna vi skall sjunga på bröllopet på fredag. Vi skall ta oss an duetten från "Music och lyrics", om ni sett filmen. Kanske lägger upp ett litet smakprov här sen, who knows?

Later.

Mönster och jobb

image828
Den här tunikan är ju bara för söt! Har en förkärlek för tunikor och toppar som det är ett blommönster som letar sig uppåt i nederkanten, om ni förstår vad jag menar. Haha, kan knappt tänka. Jobbar järnet när chefen är borta. 6 av 7 dagar förra veckan, samma denna. Enda dagen som jag är ledig den här veckan är vi på bröllop ända uppe i Karlstad :S

Tunika 149:- Lindex
Skor 372:- Asos
Väska 9,99$ Delia's

Nu måste jag i alla fall ge mig iväg. Passar på att gå ner till stan när det är sånt här uuuuunderbart väder! Ha en härlig dag allesammans!

Bilder: Lindex, Asos, Delia's

En till mig och en till syrran

Här har ni innehållet från Ellos paketet:



Det första är en present till min syrra. Såg den och tänkte direkt på henne :) Så nu är den på väg till henne i ett litet kuvert som en liten överraskning. Sen så är det tunikan som jag bloggade om för några dar' sen. Helt underbart skön och satt snyggt på. (Snyggare än bilden) Får nog skaffa en till i en annan färg, hehe.

Bilder: Privata


Och vinnaren av väskan är...

Modesty Mia! Hon kom närmast när det gällde att gissa åldern på mina syrror. De är 43, 40 och 32 år gamla och Mia gissade att de var 42, 40 och 33! GRATTIS GRATTIS! Hör av dig på mailen och ge mig din adress.

Ikväll skall ni få se vad mitt Ellospaket som kom idag innehöll ;)

RUSA!

Måste rusa till bussen så jag håller er på halster till ikväll när det gäller tävlingen! ;-P

Ha en fin dag!

35 minuter kvar... Tävla och vinn

Det är fortfarande 35 minuter kvar tills tävlingen avslutas!

Hot hot hot

image823
Jag fortsätter på det somriga temat i klädväg då det varit minst sagt varmt ute idag! Helt underbart med lite sommar. Tyckte att den här tunikan/klänningen kändes väldigt somrig och söt. Bra pris på rean nu också. Synd att min beställning redan gått iväg, annars hade man ju kunnat lägga på en sån här...

Klänning 79,50:- Ellos
Nagellack Essie's "Pick up the pieces"
Väska/kasse 223:- Asos
Solisar 89:- Lindex

Nu skall jag återgå till trädgårdsarbetet. Ja vet, döden. Men nu skall vi lägga igen ena rabatten. Då blir det mycket lättare. Missförstå mig rätt, jag vill ha blommor och grönt. Inget hat emot det så, men däremot mot ogräset som jag faktiskt varken vill eller kan använda min dyrbara lediga tid till. Ni skall få se kort när det är klart utanför ;)

Bilder: Ellos, Essie, Asos, Lindex

Summertime

99363-822

Så här skulle jag vilja se ut en het sommardag - luftigt och lätt. Det verkar ju som om sommaren är på väg hitåt ändå efter allt detta regn och det tackar vi för. Kom på mig själv med att vara alldeles för patetiskt intresserad av höstkläder redan och det känns ju lite sjukt, hehe. Vi har precis suttit ute och grillat, myspys!

Tunika 178:-
Örhängen 135:-
Liten skinnväska 22£
Sandaler 150:-

Nu skall jag ut och meja ner gräset här utanför. Towandaaa! ;)

↓ GLÖM INTE TÄVLINGEN! ↓

Bilder: Asos, Cocoo, TopShop, Din Sko

Tävla och vinn - oversized kuvertväska i rosa från Wedins!

Nu har jag bestämt mig: Det blir en liten tävling där den lyckliga vinnaren får min nyinköpta kuvertväska från Wedins!

image818

Den här gången blir det svårt. Jag har varit alldeles för snäll innan, hehe. Ni skall gissa hur gamla mina tre syrror är. Ni skall få lite ledtrådar: De är alla äldre än mig, de har alla barn (sammanlagt 7 st), det äldsta av syskonbarnen är 10 år och två av syrrorna skulle kunna vara min mamma.

Nu ni! Ni kan skriva ert svar här + en liten förklaring till varför just DU förtjänar väskan ;)

Tävlingen pågår till och med måndag kl. 21.00.

Bild: Privat

Skinnad

99363-819

I år är det inte svårt att få tag i en skinnjacka om man är på jakt efter en. Kommer du köpa nån skinnjacka? Vilket skulle du välja: nytt eller 2hand?

Skepparmodell 899:- Ellos
Cognacsfärgad 998:- H&M
Svart med bröstfickor 1639:- La Redoute
Med avtagbar pälskrage 799:- Ellos
Svart 80-tals modell 899:- Josefssons
Svart med mudd 998:- Divided/H&M

Här är några som jag hittade ute på Tradera. Funderar på att själv buda hem en därifrån. Då är den redan lite ingången, hehe. Fast den får ju va fräsch ändå ;-P

Brun strl 38 från H&M

Cognacsbrun strl 38 kavajmodell från H&M
Kortare modell strl 36
Fuskskinn strl 34 från H&M
Utan krage i mc-modell strl 34/36
Svart strl M från Carlings
Svart med knyt från Victorias Secret strl 34/36
Ljusbrun strl 40

Bilder: H&M, Ellos, La Redoute, Josefssons

Videoerkännande?

Jag tycker att hon verkar gullig, gravida Nicole Richie. Och att hon fattar vad hon gör när hon är ett dåligt exempel för andra genom att köra rattfull m.m. Iaf efter att ha sett det HÄR.

När vi ändå är inne på kändisar - har ni sett Dreamgirls? Jag tyckte att filmen var rätt så intressant, men det som var mest imponerande var ändå Jennifer Hudson och hennes rolltolkning som hon dessutom vann en Oscar för. Hon är verkligen vacker och hennes röst är helt otrolig!

Nattinatt på er!

Två kuvert rikare

Jag har fyndat en kuvertväska på Tradera för bara 51:- I nyskick och fräsch. Tänkte ha den till bröllopet nästa helg. Nu är det bara en sjal över axlarna som fattas, men tror att jag hittat en på H&M... Brukar du fynda på tradera?



Sen så skulle jag in på Wedins på rasten för att kolla åt min arbetskamrat om det fanns några snygga skor till hennes nya klänning. Hon har inte tålamodet att själv leta ;) Och då låg den där, en rosa jättestor kuvertväska (som eg är en laptopväska tror jag). Den gav jag inte många kronor för. Som bekant är det ju helinne med oversize kuvertväskor, men vet inte riktigt om det är min stil att springa runt med en sån i handen, så jag får se om jag behåller den själv eller om jag kanske fixar en tävling där man kan vinna den ;-P


Nu skall jag käka glass och kolla på Crocodile Dundee 2!

Bilder: Privata

Brown brownie

image815

Idag bjuder jag på ett collage i brunt. Den nya "it-färgen" för mig ;) Passar ju inte bara till hösten utan även nu på sommaren kombinerat med färgglatt.

Pumps 372:- Asos
Skinnjacka 899:- Ellos
Satintunika 179:- Ellos/Pronto Moda
Skinnväska 949:- La Redoute/ Laura Clement
Tröja med knäppning i ull 389:- La Redoute
Örhängen 29:- Zylber/Hultquist of Copenhagen
Loafers med rosett 280:- Din Sko
Kjol med fickor på sidorna 29,50$ Delia's
Armband 6£ Dorothy Perkins

Usch, idag är jag faktiskt deppig. Inget jag kan eller vill prata med andra om. Men ibland är livet lite småtufft så där. Men det blir nog bättre. Önskar bara att jag inte tog till massa sötsaker så fort jag blir deppig. (Hmm, typiskt tjejer?) Jaha, nu var det nog med personligt för idag. Dags att ge sig ut i livet! Trevlig dag på er allesammans! ♥

Bilder: Asos, Ellos, La Redoute, Zylber, Din Sko, Delia's, Dorothy Perkins, Brownie: www.chick-fil-a.com

Festlig LBD

image814

Hittade en festlig LBD (little black dress). En svart liten sak som känns rätt året om. Priset är dessutom väldigt snällt och jag älskar modellen!

Klänning 279:- Halèns
Pumps 372:- Asos
Halsband 119:- Asos
Väska 149:- Lindex

Nu har jag provat GB's lightglass banan/choklad. Den var faktiskt riktigt god. Får iaf 4 av 5 möjliga ;) Ja, jag vet... Jag borde inte. Men vissa dagar i månaden är mer beroendeframkallande än andra om man säger så. Nån som känner igen sig? ;-P

Bilder: Halèns, Asos, Lindex

Oops I did it again

Ja jag kunde inte hålla mig borta från Lindex när de satte igång med halva reapriset idag. Så när alla rabatter och allt var dragna fick jag en skjortklänning/tunika, 2 par strumpbyxor och ett toe-band för 48 kronor! Inte helt fel. Här har ni lite bilder på klänningen. Det är dragsko på höften och små fickor framtill. Tänkte ha tights och svarta stövlar till i höst...



Nu har jag världens spränghuvudvärk. Så det är bums i säng som gäller! Nightynight!

Snyggingar

image807Dom här vill flytta in hos mig. Helt säker på det. Snygga till klänning och kappa i höst... *suck*

Tjingeling, nu drar jag till jobbet!






Bild: Din Sko

En titt på Gudrun Sjödén

99363-805

Min mamma brukar alltid handla på Gudrun Sjödén. Kläderna håller sig fina i flera år och är verkligen välsydda. Det finns mycket som jag aldrig skulle ta på mig, men det är verkligen inspirerande att titta igenom katalogen! Den inspirerar till att våga vara lite mer personlig och välja mer färg. Jag har tagit ut några favoriter som jag tyckte var snygga. Jag har i alla fall bestämt mig för att få tag i en kofta i ren mjuk ull från Gudrun. Har siktet inställt på en rak lite tunnare modell, så därför håller jag utkik tills vinterkatalogen kommer...

Bilder: Gudrun Sjödén

44 kronor

99363-804De här snygga ballerinorna hittar man just nu hos Asos för 44 kronor! Finns även i knallrosa. Synd bara att frakten skall ställa till det. Fast det är ju ändå superbilligt med 111:- för ett par snygga skor ;)

Nu blir det sängen next. Imorgon tänkte jag fixa nån liten tävling ;) Nattinatt!



Bild: Asos














harset="ISO-8859-1">