radedoub

Idiotgrannar

*grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr* Jag har precis fått en avhyvling från grannen angående att vi kör in på gården (vilket alla andra gör också när de behöver lämna av kassar och annat) vid onödiga tillfällen. Hur i hela friden kan han veta vad som är onödigt eller inte? Han tyckte att man faktiskt inte behöver köra in på gården och hämta och lämna folk. Senast vi körde in på gården så var det när min syrra kom hit och hälsade på och hade en skrikande bebis på drygt 2 veckor som behövde komma in fort, undan regnet. Sen anklagade han min mamma för att ha kört alldeles för fort på gården. "Jodå, jag hörde henne till och med växla". Va i hela friden är det med folk?! Min mamma kör inte fort, tvärtom. Dessutom har hon en bil med dieselmotor - dom startar man ju nästan på 2:an! Och jag kör bara in på gården när jag skall lasta in eller av saker. Det sa jag till honom. Och då tittade han på mig som: aja jag vet allt. Till råga på allt så säger han allt detta med en sån där överlägsen ton. Han sa också att andra hade klagat över att hon kört fort. Hallå? det betyder att folk faktiskt sitter och spanar på vad man gör jämt? Helt sinnesrubbat. Vi skall sälja och flytta härifrån. Nån som vill köpa ett radhus? ;)

Lovely skirts

99363-718
Dagens fynd för idag får bli kjolarna från Lindex. De tar just nu 149:- både i butik och webbutik för alla kjolar oavsett vad de kostat tidigare. Mycket trevligt initiativ tycker jag ;) Här är mina favoriter. Fler finns i
webbutiken.

Nu skall jag ta en rask promenix ner till Maxi och handla lite. Idag får jag börja äta lite smått. Skall göra en jättegod "låda" i ugnen med ris, spenat, curry och banan med hackade hasselnötter och ost ovanpå som luch till morgondagen. Yummy.

Bilder: Lindex

Sista? shoppingfyndet

Det här blir kanske det sista shoppingfyndet innan Spanien. Jaja, var bara tvungen att klicka hem det här linnet när Ellos äntligen fått in det igen i min strl. Och när jag fick hem det så motsvarade det min förväntningar helt. Skön, tung kvalitet och rosetten är verkligen pricken över i :) Snyggt med ett par svarta shorts under. Möjligen att jag kommer köpa en sak till innan jag åker. Jag behöver nämligen en klänning som jag kan ha till helgen på kursen. Det är middag på kvällen, så jag ville hitta något bra som inte är för fint men samtidigt inte för nedklätt heller. Förstår ni vad jag menar? *suck* Men iaf har jag hittat en klänning som passar utmärkt. Tror det får bli den. Kostade bara 99:- och jag har redan lagt undan den när jag var ute på lunchen en sväng...

Jag tror att jag skall ta en ny visningsbild till bloggen idag också. Den som är nu är tagen för typ 2-3 år sedan ;)

Bild: Ellos

Hearts

99363-716Hur snuttiputtigt söt var inte den här blusen då? Kan tänka mig den med en svart snäv kjol och ett par röda, farligt höga klackar ;) Inget farligt pris heller: 299:-

Nu har vi snart kollat klart på hela säsong 3 av Gilmore Girls. Usch den är beroendeframkallande. Så där småcharmig och småknäpp. Jag skall dra mig mot sängen. En natt närmare Spanien. Idag är det exakt en vecka kvar! Wiiiii!

Nightynight.



Bild: Nelly

Puffigt

99363-715

Jag tycker att puffiga shorts är jättefint. Har nog aldrig provat några själv, men iaf så är dessa från Indiska fina i lite lagom randigt tyg. Är det kallt ute men man ändå är på shortshumör så är det ju leggingsen som gäller. Snyggt att bryta av med en annan färg.

Shorts 149:- Indiska
Topp 149:- Ellos
Leggings 39,50:- Ellos
Tygskor 295:- Wildflower/Brandos
Halsband 89:- Zylber

Och min fasta då? Jo, för den som är intresserad så vaknade jag idag vid 7 när älsklingen gick. Och helt plötsligt för en gång skull kunde jag inte somna om direkt utan kände mig rätt pigg. Tänkte nästan gå upp, men bestämde mig för att försöka sova en stund till. Det skulle jag INTE ha gjort. NU vaknade jag och var helt darrig i kroppen, känns som ett extra hjärta i magen och som om jag fått feber. Det börjar avta nu. Jaja, så är det när man kommit in på fastedag nr 3. Men hoppas inte att det blir värre än så här. Imorgon så blir det mycket lättare! Och sen får jag börja upptrappningen. Skall bli riktigt skönt. Nu skall jag dricka min uuuunderbara plommonjuice ;)

Ha en skön dag allesammans! Nu drar jag till jobbet.

Bilder: Indiska, Ellos, Brandos, Zylber

Lalisen fixar - klänningen fick band

99363-714
Nu har jag fixat min
klänning som jag köpte från Josefssons. Den var ju en helt vanlig, vid modell med smock upptill. I crepat bomullstyg. Så jag bestämde mig för att sätta på ett par breda axelband och det blev rätt så snyggt att bryta av med satinband mot det lite mer grova, crepade tyget :) !

Bilder: Privata

4 för 100:-

Här har ni de fyra par örhängen som jag köpte igår på Ur & Penn. Tycker de är riktigt fina. Början på min lilla örhängessamling ;) 4 för 100:- var ju bra deal dessutom!

   

Jaha, jag fortsätter väl med min underbara fasta...hehe. Än så länge kan jag inte klaga alltför mycket. Men imorgon blir det nog tufft, tredje dagen brukar vara den jobbigaste.

Bilder: Privat


Day and night

99363-710
Jag tycker att en riktigt snygg skjortklänning passar till det mesta. Själv hör jag till typen som inte passar i dem, men för de som gör det så finns det ju massa variationsmöjligheter. På dagen i skön avslappad stil och uppdressad på kvällen med lite metall och blingbling ;)

Skjortklänning
329:- La Redoute
Svart väska 178:- Asos
Örhängen 49:- Zylber
Sandaler 469:- La Redoute
Armband 119:- Asos
Guldballerinas 445:- Brandos
Kuvertväska 169:- Accessora

Nu skall jag ta itu med monsterdisken och sen blir det Gilmore Girls! Om jag orkar skall dessutom lägga upp foto på de fyra par örhängen som jag köpte idag. Hur går det med fastan då? Jorå jag har snart överlevt den första dan. Det har gått riktigt bra, förutom ikväll då jag fick ett spel och plötsligt ville ha kebabtallrik. Men efter ett "glöm det" från den supportande R så är det borta ;)

Bilder: La Redoute, Asos, Zylber, Brandos, Accessora

My day to come

Idag blir det fullt ös medvetslös. Jag går in på min första dag med riktig fasta. Måste se till att dricka MASSA. Jag är inte klok. Okey, now that's settled. Jag är helt hjärntvättad med Gilmore Girls-avsnitt. Usch. Vill veta vad som kommer hända mellan Rory och snygge Jess - kommer det hålla den här gången? Jaja. Svåra i-landsproblem.
image709
Jag skall åka till Forex och växla in lite pengar till reskassan tänkte jag. Sen så skall jag gå på örhängesshopping också. I slutet av den här veckan har det redan gått 6 veckor! Vill ha ett par snygga som jag kan ha till helgen när jag åker på kompetensutveckling i Stockholm med jobbet. Schpännande schpännande! Vart hittar man snygga? Har hört att Glitters inte är nickelfria, är det sant? Ur och Penn har säkert snygga. Såg att de hade erbjudande på köp 4 för 100:- De här bredvid var söta. :)

Näe nu får jag ta mig till jobbet. Ha en skön dag!

Bild: Ur & Penn

Tre godbitar

99363-708
Jag har letat fram tre små godbitar från
Mangooutlet. Tycker att den lilla jackan är jättesöt. Fast jag skulle nog skippa den bara magen under. Inte alltför hot ;-P De vita topparna är så sköna och somriga så dem kan man inte heller motstå. Under 120:- styck ligger alla tre plaggen på.

Vi har hyrt en Gilmore Girls-box som vi skall lägga oss och kolla på nu. Mysipys!

Bild: Mangooutlet

Nedtrappning och höga klackar

99363-707(Oj, två skoinlägg på raken...aja)

De
här skorna väcker habegäret inom mig. Usch så snygga. Hoppas jag hittar något liknande i Spanien. Nu är det inte långt kvar. 1 vecka och 3 dar' sen är det bye bye Sverige och hello Espãna! Till dess är det en del som skall fixas. Har faktiskt redan börjat packa ;) Många tycker att de alltid packar ner för mycket kläder... Jag är värtemot. Känns alltid som jag har för lite kläder med mig på semestern. Speciellt linnen. Vem vill stå och tvätta massa på semestern liksom?! *suck*

Nu är jag inne på min sista dag av nedtrappning på fastan. Äter massa frukt, dricker katrinplommonjuice och skall nu äta en sallad med liiiite fetaost i. More to come om det ämnet ;)

Bild: Have2Have

Skor och grillade majskolvar

image706Skall snart iväg till jobbet, men innan dess måste jag bara visa de här snygga skorna. I skinn för 549:- hos Ellos. Visst är de fina? Man kan inte riktigt stå emot rosetten och det...

Ikväll blir det förmodligen grillning med la familia. Själv är man ju på nedtrappning på fastan, så det blir väl till att grilla lite grönsaker och sånt. Kanske majskolvar? Är det gott tro?

Ha en trevlig lördag!

Bild: Ellos

Solisar och fasta

image704
Syrran med sin lilla famlij åkte hem för typ en timme sen. Jag är helt slut. Jobbat som en tok, sen hem och fixat middag. Men trevligt var det! Och lilla Elvira var lika söt som alltid ;) Jag har precis klickat mig runt i Lindex nyöppnade
webbutik. Roligt! Hittade en hel del snyggt. Dagens fynd får därför bli därifrån. Alla solglasögonen kostar nämligen bara 49:- nu. Passa på att fynda bland massa snygga modeller. Min favorit är dem här ovan.

Nu bär det av mot sängen. Som vanligt står det nu massa disk överallt *grr* Äh, who cares? Pork away. Imorgon börjar jag min nedtrappning. Haha, har bestämt mig för att fasta ändå. Skall mest göra det som en hjälp för mig själv att starta ett lite mer hälossammare liv med mindre socker och snabba kolhydrater. Känner att min kropp inte alls mår bra av det :(

Nattihattfnatt!

Bild: Lindex

Tjuvkik på rean hos La Redoute

Ojojoj inte bra att LaRedoute börjar sin rea nu innan jag skall till Spanien. Blir ju så fruktansvärt sugen! Här är mina favoriter ;)

99363-703

Klänning med kimonoärm 299:- nu 149:-
Byxor i stretchsatin 319:- nu 159,50:-
Skinnväska i rejäl och klassisk modell 949:- nu 616:-
Ballerinas i svart lack 289:- nu 144,50:-
Svart trenchcoat 499:- nu 299:-

Ja som sagt det finns massa snyggt. Även den här pyjamasen verkar superfin. Vill haaaa! Näe skärpning. (För att komma åt rean måste man skriva in rabattkod 71129 i kundkorgen)

Imorgon kommer syrran, mannen och bebben hit och äter middag på kvällen. Skall bli riktigt snajsigt. Skall även försöka hinna växla in lite pengar till euro. Lika bra att göra nu så att man inte går och nallar på dem ;)

Natti på er!

Studentpresenter - ute i sista minuten?

Följande artikel finns nu upplagd på Pausa.se

Har du missat att köpa studentpresent till syrran, systerdottern eller kusinen? Här kommer lite sistaminutentips!

Nu drar det ihop sig mot studenten! Ni som är ute i sista minuten får här lite tips och inspiration på saker som kan vara uppskattade. Kommer ihåg den härliga känslan när jag såg alla fina paketen som låg där efter att alla hade gått hem. Belöningen för att man äntligen var klar med 12 hemska år av läxor, franskalärare, prov, läxförhör och projektarbeten...

 


För den som skall resa i sommar: en passhållare i i mocka sitter fint. Denna kommer från Bluebox.se.
För klädälskaren: presentkort är alltid uppskattat tex från Nelly.se.
För den som skall flytta hemifrån: kan vara roligt att ha en snygg klocka på väggen. Dessa två varianter från Bluebox.se.
För den som gillar att bada: lite tvålar och badgrejer är perfekt och lätt. På Lagerhaus hittar man roliga och billiga saker som t.ex. denna chokladtvål.
För den som inte tröttnat på att läsa: en lättsam strandbok - den senaste av Marian Keyes kanske? Adlibris.se har massor att välja på.
För den som uppskattar konst: en skön tavla i Andy Warhol-anda hittar du hos Gallerix.
För den som vill ha smycken: ett par snygga örhängen från Pilgrim.
För den som behöver porslin: muggar med Muminmotiv från finska märket Arabia är mysiga och lagom barnsliga. Finns bl.a. hos Åhléns.

Ett hett tips är att gå in på Bluebox.se och kolla. De kan även paketera och skicka den ända fram till studentens dörr om du inte skulle ha möjlighet att själv ordna det!


Färgchock i rosa!

99363-701
Jag har alltid varit ett fan av rosa, helt ceriserosa ;) Det är en sån där färg som verkligen gör en glad! Kanske inget att klä sig i från topp till tå, men en liten färgklick här och där är jättesnyggt tycker jag. Så här har ni ett litet tema i den färgen.

Tunika 199:- Gina Tricot
Äppelhalsband Dorothy Perkins
Solbrillor 12£ TopShop
Halternecklinne 69,50:- H&M
Weekendbag 417:- Asos
Plastarmband 49,50:- H&M
Nagellack 29,50:- H&M
Läpptstift 49,50:- H&M

Jag känner mig superseg och irriterad på vår gräsmattan. Eller bristen på gräsmatta snarare. Äh, ni fattar ingenting och jag orkar inte förklara, men jobbigt är det ;-P Som om inte det var nog så visar det sig att varken min syrra + hennes barn och min mamma och pappa har någonstans att bo i Spanien. Hallå, framförhållning, tack! Mamma och pappa åker ju redan nästa lördag. Snacka om att man kan få magsår för mindre... Skall nog ta och äta lite kvällsmat, så kanske jag blir på bättre humör ;)

Bilder: Gina Tricot, TopShop, Dorothy Perkins, H&M, Asos

Hiss eller diss?

99363-700Ärligt talat så fattar jag inte varför det produceras sådana här skor. En totaldiss från min sida. De skulle aldrig få en plats i min skogarderob. Skulle de få det hos dig?

Jaja, för er andra som tycker att jag är orättvis mot de här vackra skorna, så kan jag upplysa om att ni hittar dem på Din Sko för 380:- ;)

Nu skall jag försöka vakna till liv och släpa mig iväg till jobbet. Låg sent och läste ut "
En shopaholics bekännelser". Den var riktigt bra när man väl kommit in i handlingen. Nu vill jag läsa fortsättningsboken... ;)

Bild: Din Sko

Gossigt

Så här gossigt såg det ut i helgen när jag träffade min systerdotter. Tänkte bara visa er. För själv kände jag det som att "nu tar jag henne med mig hem". Lade fram förslaget om adoption men det var inte så populärt  ;-P

Bild: Privat

Bling i öronen

99363-697Gomorron!

Nu har snart mina hål i öronen läkt färdigt och då får jag använda massa snygga örhängen :D Jag tänkte köpa de här från Zylber. Va säger ni, är de inte söta?

Idag tänkte jag att det skulle bli av som aldrig blir: plantskolan med mamma. Har planerat att åka dit flera dar nu, men icke då. Jag måste köpa jord och frö till vår gräsmatta på framsidan. Just nu ser den helt loppebeten ut *fniss*

Sen skulle jag ju skriva ett litet inlägg om solcremer. Naturliga sådana då ;)

Bild: Zylber

Down to earth

99363-696
Rean har redan börjat på Ellos och där hittade jag dagens fynd. Vi kör på jordnära färger idag ;) Gillar den här bruna
klänningen skarpt. Blir riktigt snygg till solbränd hud och med en kofta över när det blir kallare på kvällen. *myser*

Klänning 129:- (förr 199:-) Ellos
Kofta 499:- La Redoute
Nagellack  "Buy me a cameo" från Essie
Halsband Hultquist of Copenhagen/ Zylber (priset varierar)
Väska 949:- Laura Clement/La Redoute
Sandal 447:- Asos

Nu skall jag draaaa med älsklingen ut på en promenix. Han kommer om än motvilligt att följa med. Varför är killar såna? Det är liksom roligare att gå till gymmet... Eller det kanske bara är min som är sån???

Fortsatt trevlig kväll på er!

Bilder: Ellos, La Redoute, Essie, Asos

Grattis till vinnaren!

Grattis grattis till Molly som vann paketet med kroppsvårdsprodukter från Börlind!

De rätta svaren var:

♥ Nämn två fördelar med att välja hudvård från AnneMarie Börlind?
- Finns massa, men att de är baserade på ekologiska produkter, utan animaliska ingredienser, naturliga för din hy, dryga.

♥ I vilket land grundades AnneMarie Börlind?
Tyskland

♥ Om jag har en blandad hy, vilken serie från Börlind kan jag testa då?
- Då kan man testa combination-serien.

Ni andra får en ny chans om ett tag igen ;)

Nu skall jag springa iväg till bussen. Trevlig måndag allihop!

Nytt snyggt

99363-695Hej hej allihop! Nu är jag hemma igen. Helgen har varit bra och avkopplande. Känns som jag tappar mycket mindre hår när jag är där? Eller är det bara jag som inbillar mig? Haha, är väl i så fall för att jag bara stressar av och släpper rakt ner. Skall svara på era kommentarer imorrn, men nu bär det av mot sängen. För en gång skull någotsådär i tid ;)

Usch, nu har ju Nelly fått in en hel del som jag skulle kunna tänka mig, igen...

Häftig
tunika med massa färg!
Snygg klänning/tunika med skönt mönster
Snajsiga knallröda skor från Friis & Co
Supersött linne med det lilla extra
Och sist men inte minst: LBD - enkel men ack så snygg

Själv håller jag mig tills Spanien, men ni andra kan ju dregla ;)

Nattinatt!

Bild: Nelly

So long

Nu åker jag iväg över helgen. Ni får ha det så underbart!

(Jag har
några auktioner som går ut imorgon. Den som tycker det är kul kan ju kolla in dem. Körsbärströjan jag köpte för ett tag sedan är med.)

Trevlig helg på er allihopa!

GLÖM INTE MAILA IN DITT BIDRAG TILL TÄVLINGEN!

Hormonfinnar?

Fick det här mailet för några dagar sedan från en av läsarna:

Såg att du hade en kategori om hälsotips.
Skulle du kunna ge tips mot finnar?
Har alltid några, men värst är det innan/under mens.
Fungerar nattljusoljan tror du?
Skulle uppskatta om du tog med detta i din blogg!!
Tack för en bra blogg.


Jag tror att nattljusoljan kan hjälpa, men skulle hellre välja ett annat alternativ. Som jag skrivit om tidigare så är det viktigt att magen fungerar och att man inte har förstoppning, annars syns det på huden direkt. Oftast brukar det komma utslag på hakan och runt munnen. Men det här verkar ju mer som ett hormonproblem. (Då kommer oftast utslagen vid kinder och på rygg.) Så det här skulle jag testa:

Apiforce -
bidrottningsgelé. För att hjälpa att få balans på hormonerna. 2 kapslar/dag i 1 mån sen 1/dag. Ta gärna dem på kvällen. Den är ganska så dyr, runt 370:- för 60 kapslar. Men bättre lägga pengarna där än på hudvårdprodukter som aldrig kan lösa det grundläggande problemet.image683

B50 complex - en tablett som innehåller lite högre doser av B-vitaminer. Bra för huden då B-vitaminer är viktiga för den.

Zink 30 mg - 1 tablett/dag för att hjälpa läkförmågan i huden.

En stor portion med tålamod - japp, det är hemskt och det tar tid. Men det går att lösa! Så räkna med att hyn kan bli värre ett litet tag, men att det sedan går tillbaka.

Hoppas det var till någon nytta :)

Bild: Bioforce

Party party

99363-694
När jag såg den här
toppen så blev jag så sugen på att göra ett litet party tema. Den passar perfekt på fest med en snygg lite smalare kjol (eller byxor om man vill vara lite mer casual) och snygga acessoarer till! Det ni ;) Apropå fest, jag skall på TVÅ bröllop i sommar. Gah, vad ska jag ha på mig? Får kolla efter nåt snyggt i Spanien.

Topp 349:- Nelly
Kjol 239:- La Redoute
Platta peep-toes 280:- Din Sko
Fjärilsörhängen 5£ TopShop
Väska 129:- La Redoute

Så, det var dagens dos av glamour. Nu: åter till tvätten ;)

Bilder: Nelly, La Redoute, Din Sko, TopShop

Prenumeration på Modette?

Jag funderar på det här erbjudandet... Är MODEttE bra? Någon som har en åsikt? Det är ju väldigt intressanta stylingprodukter som man får med iaf ;)

Tävla och vinn! Ny härlig kroppsvård

image611
Nu står ännu ett kroppsvårdsset på spel (värde 355:-) från den nya naturliga serien Anne Lind. Den är alldeles ny och fräsch, så du har chansen att bli en av de första som provar. Vi fick den till vår butik först i onsdags. Har själv provat duschgelen med Guaranadoft och den var helt underbar! Luktade lite som Palle Kuling-godis *fniss* om ni fattar. Alltså jättegott och fruktigt. De andra var inte så dumma de heller. Vaniljen luktade verkligen vanilj och inget annat konstigt artificellt. Och dessutom, förutom att de luktar så gott, så är de bra för huden. Torkar inte ut och är helt utan äckliga mineraloljor som det är i så många andra bodylotions. I paketet ingår: duschgel, bodylotion och peeling. Vinnaren får själv välja doft. ;)

Jag vill ha svar på följande:

♥ Nämn två fördelar med att välja hudvård från AnneMarie Börlind?
♥ I vilket land grundades AnneMarie Börlind?
♥ Om jag har en blandad hy, vilken serie från Börlind kan jag testa då?

(Ett hett tips är att gå in på www.borlind.se och klicka runt lite...)

Maila svaren till [email protected] senast söndag kväll 00:00. Vinnaren meddelas här på måndag!

Nu skall jag fixa lite fredagsmat (kanske moussaka??) och göra något så glamouröst som att tvätta! Imorgon skall jag få träffa min lilla nyvurpna systerdotter, sedan bär det av till svärföräldrarna i Uddevalla. Myspys för hela slanten. Hinner nog med nåt inlägg till innan vi åker imorrn. Trevlig kväll på er!

Tävlingen sponsras av Arronet och Börlind i Sverige.

Shoppingupdate

Jag fick mail från Wedins om att de sålde ett par sandaletter i olika färger för 99:- Sagt och gjort, jag tog mig dit och eftersom jag dessutom hade en bonuscheck så slutade det hela på 49:- Hihi, ibland har man flyt. Har velat ha ett par enkla vita sandaler, men vill inte lägga ut för mycket pengar för man använder kanske det inte så överdrivet mycket. Så det här blev ju perfekt. Sen så behövde jag ha ett par till shorts till Spanien. Dem hittade jag på H&M. Härliga H&M, de kan man alltid lita på ;) 98:- gav jag för dem. Ur Summer of Surf serien. Sen så köpte jag en liten ursöt miniklänning igår också. Gissa vem den är till? ;)

Nu skall mamma och jag åka till plantskolan och köpa lite jord och annat. Nödvändigt ont... Sen så skall vi till några vänner och grilla. Hoppas vädret bättrar på sig. Innan dess skall jag dessutom hinna baka nåt smarrigt och ta med mig tänkte jag! Oj, allt skall hinnas innan 14.00 eh, dags att lägga på ett kål då.

Trevlig lördag... eller nej det är ju torsdag idag! Men det känns som en lördag, eller hur?

Bilder: Privata

Skor, ännu mera skor

image690
Som sann skoälskare kan man ju inte strunta helt i när sådant här dyker upp. De är ju ursöta och till ett jättebra pris: 189:- Du hittar dem
hos La Redoute och anger du rabattkod 71332 så får du 25% på hela ordern. Jag funderar på att slå till... men jag har redan massa skor och dessutom tillkom ett par till igår. Mer om det i nästa inlägg ;)

Bild: La Redoute

A good day

Idag var varit en bra dag. Jag hittade ett par sandaler på Wedins för 49:- Det ni! Bild på det kommer imorgon. Sen så skall ni få se mina alldeles egna surfshort som jag köpte för nån vecka sedan på H&M. Behöver ha lite shorts i Spanien... Planerar att gå längs strandpromenaden på morgonpromenader varje dag *drömmer* och då behöver man lite att byta med. Sen hittade jag en ursöt sak till min lilla systerdotter.

Allt det tar vi imorgon. Nu sover vi istället. Och drömmer om de
här. Tror att de skall få pryda mina öron i sommar. Så härliga! Natti!

Just det! Imorgon blir det en ny chans att vinna nya fräscha naturliga kroppsvårdsgrejer. Ett kit står på spel värde 355:-
(Då ena kitet aldrig gjordes anspråk på så får nu nån annan bli den lyckliga. )

Utsövd och pigg

99363-689Gomorron! Idag vaknade jag tidigt när älsklingen sa hej då innan han gick till jobbet. Och nu så känner jag mig utsövd. För en gång skull. Helt otroligt. Hade världens huvudvärk igårkväll, så jag är väldigt glad för att jag känner mig pigg idag! Skall passa på att äta frukost på sängen (varm choklad och macka) och sen ge mig iväg tidigt för att bla. hämta upp mina linser som ligger och väntar. Saknar mina bruna linser ;)

Tänkte tipsa om att Ellos fått in den här
klänningen i tre olika mönster nu igen för 99:- En käck och bra sommarklänning som sitter så bra med hjälp av smocken. Min är en favorit redan.

Trevlig onsdag på er!

Bild: Ellos

Älskade bebis

99363-688Sötaste bebin just nu, enligt mig. Så liten och underbar. Med mörkt hår och mörka ögon. Min älskade systerdotter :) 1 vecka och en dag gammal idag. Snart får jag nog träffa henne. Can't wait.

Bild: Privat

Smart pincett - för alla slarvmajor

image687
Jag blir galen på mig själv. Kan inte ha koll på min pincett ens några dagar, sen är den försvunnen. Det är bara till att fråga min arbetskamrat. Haha, hon får alltid låna ut sin för att jag glömt min hemma, tappat bort den (tillfälligt) eller något annat dumt. Så
den här pincetten verkar ju verkligen vara en grej för mig och alla andra små slarvmajor. Med en sugpropp så att man alltid har den där... Kruxet blir isåfall att komma ihåg att sätta tillbaka den i sugproppen ;) Ni hittar pincetten hos Bluebox för 99:- Den finns med olika tjejmotiv, men den här passade mig bäst :)




Bild: Bluebox

Surfin' so far

99363-686
Kände för att göra ett surftema när man såg de härliga bilderna från H&M's Summer of surf. Så här är mitt lilla ihopplock. Få saker känns väl så somriga som det här? :) Enjoy!

Gula surfshorts 119:- Asos
T-shirt 98:- H&M
Badtrosa orange 99:- Ellos
Mönstrad bikiniöverdel 129:- SOC/Stadium
Mönstrad underdel 129:- SOC/Stadium
Beachbag 15£ Dorothy Perkins
Orange bikiniöverdel 129:- Ellos
Brunt linne 99:- H&M
Bruna surfshorts 499:- Roxy/Ellos

Snart skall jag iväg en sväng med mamma, men innan dess skall jag ta itu med monsterdisken. Varför gör man så? Lovar mig själv varje gång jag är klar med ett berg att bli mer ordentlig och diska direkt. Men näääe då. *släpar mig iväg mot köket med en suck*

Bilder: Asos, H&M, Ellos, Stadium, Dorothy Perkins

Lalisen fixar: skor som är pyttelite för stora

99363-685
Mina
gula tygskor som jag köpte från Ellos var ju pyttepyttelite för stora så jag bestämde mig för att sätta dit hälgrepp som gör att de inte kippar. Idag gav min snälla chef mig ett prov på Scholl's hälskydd i gele. De fungerar både som hälgrepp och som skydd mot att det skaver. Så nu har jag fixat mina skor! Sitter som ett smäck, och dessutom superbekvämt!

Bilder: Privata

Kroppsnoja och snygga klänningar

99363-684Gokväll everyone!

Jaha, då har man skaffat en våg som mäter kroppsfettet. Deppigt värre. Mitt resultat var sjukt kasst. Så jag fick ett hysteriskt ryck och bestämde mig för att gå ut och gå. Långt. Väldigt långt ;) Jag har bestämt mig för att göra det till en vana - ut och gå en halvtimme varje dag så långt det är möjligt. Medan man går kan man ju drömma om den här
söta klänningen från Asos. Superfin verkligen. Och färgen var riktigt härlig. Jag gillar speciellt den fyrkantiga ringningen.

Till dig/er som töntar er och lägger ner tid på att skriva kommentarer i stil med "cjhjvbdlgskdbgip". Lägg ner. Patetiskt. Jag tar bara bort det direkt = helt onödigt använd tid.

Fortsatt trevlig kväll på er!

Bild: Asos

Singing in the rain?

image681Frågan är om man inte skulle bli lite gladare av ett par sådana här fina stövlar när det är äckelväder ute. Har fortfarande inte fått tummen ur och köpt mig ett par gummistövlar. Men med tanke på klimatet på den här sidan av jordklotet kanske det vore vist att göra det ;) Jag hade gärna sagt ja till ett par sådana här iaf! De rosa med mönster på som också görs av Viking är väldigt fina, de med. Men det är något speciellt med snörningen som gör att jag föredrar de här...

Bild:
Viking Footwear

Snyggingar

image680
Dessa
snyggingar rear de just nu hos Skopunkten för 199:- Var inne och prövade dem häromdagen. Tittade på dem och tänkte att de ser ut att sitta väldigt snyggt på foten. Och mycket riktigt. Ursnygga på och passar dessutom utmärkt till jeans. Och som om det inte var nog så är det en gåvänlig och stadig klack! Aja, ni fattar. Jag är fast. ;)

Skor 199:- Skopunkten
Solisar 59,50:- H&M
Leopardörhängen 5£ TopShop
Tunika 249:- H&M
Blått skärp 15£ TopShop

Usch vilket ego-inlägg det var tidigare. Förlåt. Hur intressant är det att läsa liksom? Haha, jaja det var inget divigt menat iaf. Ha en underbar fortsatt kväll!

Bilder: Skopunkten, H&M, TopShop

På förstasidan...

*fniss* Vad glad jag blir. Senaste lilla artikeln eller inlägget som jag skrev för pausa.se om tunikor (varav flera är bloggade om här) finns nu uppe på sajten + att den är med på förstasidan. Va roligt :D Var tvungen att skryta lite för jag blev så glad. Now... back to reality ;-P

Nu lägger jag upp lite nya auktioner på tradera, sen skall jag pilla ihop något ätbart här.

Ett skämt

Från och med nu är Eurovision song contest officiellt ett skämt. Hur kan Ukraina med robot-knäppisen få SÅ mycket poäng?! Och varför kan inte bara alla öststatsländer lägga ner solidaritetsröstningen på kassa låtar? Haha, vi solidaritetsröstar väl här uppe i norden också, men våra låtar är ju åtminstone bra, eller?!

Aja, jag funderar allvarligt på att bojkotta melodifestivalen. Sorgligt spektakel har det blivit. Men det är kul att sitta och hissa och dissa alla roliga outfits. I år var det ingen som var sådär riktigt hemsk. Förutom Ola Salos då. Varför ta av sig jackan också liksom? Euh. Eller det kanske fanns fler som såg hemska ut? Men isåfall missade jag dem, eftersom deras låtar var så lama att jag inte ens visste att jag kollat på dem ;)

Nattinatt! *snaaark*

Tag 2 betala för 1

Usch, blivit mycket shopping nu det senaste... Men det är behövligt. Eh...säger vi. Idag har jag iaf köpt något som var verkligt behövligt! En vis kvinna sa en gång något i stil med att: "det spelar ingen roll hur många snygga tröjor du har om du inte ha en bra bh under". Kanske var det Camilla Thulin? Aja, så sant som det var sagt. Jag passade på då affären där jag köpte min bikini hade erbjudande på köp 2 betala för 1 på BH:ar. Dom är helt otroliga där. Dom tar en titt på en och sen tar de fram rätt storlek och rätt modell. Helt underbart! :D

Nu skall vi pilla lite i trädgården sen så skall vi äta stekt kalkon med något gott till. Efter det blir det MELODIFESTIVAL! Jag tycker att hon som nästan ser ut som en man (nej jag är inte elak, se själva) från Serbien har en otrolig röst. Tror ni Sverige har nån chans till guld, silver eller kanske brons? ;)

Baddräktens återkomst?

image678
*fniss* Idag var jag inne på H&M där de höll på att skylta upp för fullt med Kylie-kampanjen. Så jag norpade åt mig silverbaddräkten för jag var bara tvungen att få pröva den. Haha, inte så hemskt som jag hade trott, men inte snyggt heller. Just den modellen med så låga ben och det tyget är väl inte den mest smickrande. Näe, jag avstår nog ;)

Men sakta men säkert börjar man se mer baddräkter. Och man börjar ju undra om baddräkten kommer "komma tillbaka" ordentligt typ nästa säsong? Vad tror ni? Eller är det och förblir nr 2? När man ser sådana här söta kreationer som ovan så tvekar man faktiskt inte på att ta på sig en själv... Gissa vilken min favorit är ;)

Mörkblå 119:- Ellos
Prickig 33,50$ Delia's
Svart 179:- H&M
Rosa 33,50$ Delia's
Randig 30£ TopShop

Bilder: Ellos, Delia's, H&M, TopShop, Bonaparte

Två paket kom lastade...

Idag kom det två paket: H&M och Ellos. Fick ju skicka tillbaka hälften av förra Ellos-beställningen, så det blev en ny med följande innehåll:



Linnet satt perfekt och var verkligen ett bra köp för sina 49 kronor. Skorna var pyttelite stora. Tog en strl större då jag hört att de var lite små, men det är ju lätt avhjälpt med hälgrepp. Annars var de ursöta. Nu har jag fått min tygskor som jag tjatat om ;) Klänningen tog jag även den en strl mindre än jag brukar ha på överdel och den satt perfekt. Sen blev det även en sarong som jag hittade till fyndpris för bara 50 kronor. Bra att ha om man vill springa runt på stranden...

Sen så kom det en liten beställning från H&M också. I den fanns det här:



Den rosa tröjan med fjärilsärm var över förväntan bra. Sen så var den grå tunikan urskön! Men den får man ta en strl mindre om man inte vill att den skall sitta som en hösäck ;) Pyjamasen skall jag ha när jag går upp på morgonen i Spanien och sätter mig och äter min frukost i solskenet *myser* De svarta shortsen var jättesnygga men snäppet för små *depp depp* och självklart är de helt slut nu. Sen kom även ett linne i vitt från Divided som såg så jättesnyggt ut på websidan, men när det kom hem var det totalt genomskinligt. Inte så hett liksom.

Jaha, det var det. Nu är det alltså bara ett par shorts till som behövs och ett vitt linne, sen är jag set för Spanien och sommaren! Nu skall vi planera lite inför Spanienresan. Nattinatt!

Hiss eller diss - H&M loves Kylie?

Goförmiddag! såg att lite nytt kommit in på nätet hos H&M...

Vad tycker du om nya kollektionen med badkläder H&M♥Kylie? Jag blev besviken. Jag hade väntat mig något mer från henne. Mönstret på de mönstrade delarna är faktiskt på gränsen till tantigt. Alltså, tantigt på ett negativt sätt. Fast samtidigt är det härliga färger. De silvriga var liiite bättre. Kan inte riktigt bestämma mig och jag skall hissa eller dissa? Vad säger ni - hiss eller diss?

image670


Bilder: H&M

Fruktigt

image668

Jag har märkt en viss trend när det gäller smycken just nu och den stavas F-R-U-K-T-I-G-T. Och visst får ni hålla med om att det är rätt skönt? Lite lekfullt och färgrikt. Vad kunde passa bättre när vi drar mot somrigare tider ;) Jag har i dagens fynd hittat lite olika goda frukter. Min favorit är nog det gula päronhalsbandet. Vilken är din?

Guldigt päron 89:- Asos
Äpple med bett 125:- Kyss Johanna
Vattenmelon 245:- Kyss Johanna
Jordgubbsörhängen 119:- Asos
Gult päron 225:- Le Shop
Körsbärshalsband 149:- Asos
Äpplehalsband 5£ örhängen 3,50£ TopShop

Nu skall jag snart dra mig mot sängen. Innan dess skall jag vara snäll och fixa ihop en matlåda till älsklingen ;) Nattinatt på er!

Bilder: Asos, Kyss Johanna, Le Shop, TopShop

En förhandstitt på höstens H&M-kläder

Här kommer en liten smygtitt på höstens H&M-kläder. Kan ju vara roligt att se tänkte jag ;) Usch det var massa som föll mig i smaken, men detta plus några grejer till blev det:

1. 2. 3. 4. 5.

1. Supersnygg cardigan för 298:- I ren bomull. (Hatar när dom blandar i akryl)
2. Härlig tunika, 179:-
3. Har inga röda pumps så de här blir nog perfekta för 249:-
4. Tunikan som är med som specialerbjudande för 79,50:-
5. Fjärilsärmar - the thing för mig. 149:-

Har nyss fått prata med syrran. Äntligen. Hon ligger kvar på BB tills helgen efter allt som hänt. Det är ju rena rysaren som hon berättade. *svälj* Skall man våga skaffa barn efter det här? Men å andra sidan så blir man väl kompenserad. Hon var ju så söt den lilla flickan. Hihi, dom kallar henne Prinsessan på avdelningen bara för att de tycker att hon är så söt ^^

Natti natt!

Home sweet home

99363-662Dagens fynd för idag är för ovanlighetens skull ett som gäller hemmet. Har inte varit så mycket om heminredning och sånt det senaste, trots att jag tycker det är väldigt kul. De här lyktorna finns i alla fall hos Indiska för bara 10:- styck. Perfekt att ladda upp och ha på altanen, balkongen eller uteplatsen. Eller hänga inne för en mysig stämning. Får nog ta en närmre titt på dem nästa gång jag är inne i stan ;)

Nu skall jag göra lite varm choklad och kolla igenom H&M's förhandskatalog för hösten. Jag vet, desperat av dem. Men det är hur mycket snyggt som helst! Massa som passade mig och som vanligt till snälla priser ;)

Bild: Indiska

Nya begär

99363-661

Två nya begär som jag spanat in. Jag får verkligen skärpa mig. Jag skall ju åka till Spanien snart och shoppa loss. Får inte sitta här och dagdrömma ;-P Men visst är dom fräscha? Den
randiga kommer ifrån Ellos och den blommiga från Indiska. Nu skall jag vakna till liv, äta lite frukost (ja jag är världens sjusovare, men har huvudvärk idag *suck*) och pilla runt här hemma. Tycker att hur man än bär sig åt så blir det rörigt, trots att man knappt varit hemma?! ;)

Just det! Igår vid 8-tiden på kvällen blev jag moster ännu en gång! En söt liten flicka med långt, mörkt hår föddes. Det var dramatiskt och det tog nästan 2 dygn men till slut kom lilla Elvira ut med akut kejsarsnitt. Är så lycklig för min söta systers skull *ler*

Bilder: Ellos, Indiska

Shoppingupdate - bikini och big nonos

Här kommer liten uppdatering på det senaste som kommit från Ellos och självklart den underbara bikinin!

Dessa två var big nono's för mig. Tankinin eller bikinilinnet var ingen höjdare. Nättoppen eller vad det var inuti höll inte upp en större byst alls. Jag frågade älsklingen och som vanligt är han diplomatisk *fniss* och svarar: "Ja, men det är jättesnyggt." Bara det att han fattar inte att han bara gör mig en björntjänst, för det hjälper mig inte om det ser helt förkasligt ut... Och det gjorde det ;) Linnet var heller ingen höjdare. Alldeles för uringat för att kunna ha utan något annat under. Och lager-på-lager på sommaren är väl ingen jättehit. (Båda åker tillbaka!)

Dessa däremot var helt underbara! Det svarta är inte en kjol, utan en tubklänning med smock upptill. Lite stor, men ändå skön. Skall sy på lite bredare axelband så att man kan ha bh under, utan att det ser fult ut. Jag gav bara 74,50:- för den, så jag är nöjd ;) Den lilla blommig tunikan är redan välanvänd! Söt, lagom lång och härlig kvalitet.

Sen så kommer det finaste: tadaaa! Min bikini! Visst är den lite lik en av Juicy Coutures tyger?? However, jag älskar den och tror att den kommer bli riktigt fin till en solbränd hy ;)

Trevlig kväll på er allesammans!

Lovely day

image654First of all: besökarantalet har skjutit i höjden något enormt och det gör mig sååå glad :D Roligt att andra vill läsa det man skriver om. Men jag känner mig ändå lite ensam, för det är väldigt få som kommenterar :S Så har du något att säga, viktigt eller oviktigt - make your voice heard!

Idag var en skön dag. Ute till havs i 6 timmar. Var ordentlig sjögång där ett tag, men inte värre än att man klarade av det. Vi stannade till vid Vinga fyr och gick i land för att kolla runt på ön och se den vackra utsikten. När vi åkte hemåt så spelade en del av våra vänner som är i ett band massa skön musik. Dom var otroligt duktiga och det svängde på hela båten. Vi var nog iaf 70 pers. Syrran har fortfarande inte fått någon bebis (snacka om långdraget). Hon ligger på förlossningen nu. Schpännande schpännande!

Nu till bilden bredvid. Så snygg klänning/tunika som ser ut att sitta snyggt. Kan inte med alla hösäckar till klänningar som man ser. Visst det får gärna vara a-linjemodeller men inte både a-linje och oversized för då blir det bara för mycket för min smak. Eller vad tycker ni? Ni hittar den
hos Nelly för 249:- i alla fall.

Nu skall jag gå och leta upp kvittot på reparationen för kameran så att vi får hem den imorgon. Då blir det uppdatering här på bloggen med foton! Natti!

Lite traderafynd

Här kommer lite traderafynd som jag nosat upp!

♥ Snygga
jeansklänningen från Indiska
♥ Röda lacksandaletter från Asos
♥ Snygg skinnväska från La Redoute
♥ Härlig sommartopp från Zara
Vita jeans är fräscht på sommaren...

Man hittar alltid lite smått och gott där ;) Nu har vi lagat och ätit mat, slappat och kollat på ännu fler avsnitt av MacGywer. I morse ringde min syrra precis när jag hade gått upp och sa att vattnet hade gått. Där satt jag alldeles vimmelkantig och fattade knappt vad hon sa. Haha, sen vaknade jag till illa kvickt när jag fattade vad hon precis sagt. Så då kanske ett nytt litet liv kommer till världen i natt, vem vet? Det skall bli en liten Elvira Natalja (fina namn). Skall bli spännande att få se det lilla undret :)

Natti på er!

Update

Japp det blev en seg dag precis som jag förutsåg. 7 lååånga timmar, men nu är man hemma! Älsklingen och jag skall laga lite mat. Det blir bifteki - grekiska köttbullar med fetaost i mitten, klyftpotatis och tsatsiki. *dregel*

Just det, glömde ju berätta hur det gick med bikinishoppingen. Jag hittade faktiskt en bikini. Det är nog den snyggaste och mest välsittande jag någonsin haft :D Superglad. Den kommer garanterat bli välanvänd i sommar. Lite lik en av Juicy Coutures bikinis. Nyfikna? Bilder kommer så fort jag hämtat ut kameran från servicen. Vilket blir imorgon eller på måndag. Dessutom skall jag lägga upp bilderna på Ellos-grejerna.

Imorgon skall vi ut på en båtutflykt med massa folk. Skall bli jättehärligt! Hoppas det soliga vädret håller i sig...

Later!

Vinnare sökes

Eftersom jag både pålyst det här i bloggen och skickat mail så försöker jag nu en sista gång:

Om du heter Anna och lämnade in ett bidrag till tävlingen som var här på bloggen nyss, så får du gärna höra av dig. Ett pris väntar på dig... annars tar någon annan det  ;-P

Grönt är (faktiskt ganska så) skönt

99363-653

Här har ni lite exempel på varför grönt faktiskt är rätt skönt. På rätt person med rätt nyans kan en grön färgklick lyfta en hel outfit. Hur många gånger blir det inte att man väljer toppen i svart? Hur skulle det bli om man för en gångs skull valde en illgrön istället? ;) Jag skulle mycket väl kunna tänka mig det
flummiga linnet/tunikan från Ellos!

Blommigt linne/tunika 179:- Ellos
Trosor 3£ Dorothy Perkins
Grön topp 79:- H&M
Fjärilsörhängen Dorothy Perkins
Skärp 49,50:- H&M
"Apple" ögonskugga 145:- MakeUpStore
Pumps 50£ Topshop

Har precis sett ett avsitt av MacGywer. Han var ju rätt så snygg juh! Fast älsklingen är ju ändå finast, hihi. Nu skall jag dra mig mot sängen. Skall jobba 10-17 imorgon. Helt själv. Kan bli lite segt om det är fint väder och ingen vill vara inne och shoppa. Då blir det till att gå runt och fronta, måla naglar, läsa m.m. ;) Natti!

Bilder: Ellos, Dorothy Perkins, H&M, MakeUpStore, Topshop

Hälostips - PMS

image652Här kommer ett nytt hälostips! Jag har ändrat det till månadens hälostips istället för veckans.

PMS.
Eller som jag säger: PMS, UMS, EMS - före under och efter *fniss* Många tjejer har det och det orsakar problem både för dem själva och inte minst för dem som bor under samma tak... Så jag tänkte tipsa om lite olika preparat som man kan äta för att lindra!

OBS! I sådana här fall går det inte att säga att ett preparat fungerar bättre, eller är att föredra framför ett annat. Vi fungerar alla olika och olika kroppar svara olika på olika preparat.

Femicur - ett naturläkemedel som kom för lite över ett år sedan. En kapsel om dagen. Bygger på munkpeppar.
Den här äter jag och det fungerar kanon. Den skall börja verka inom 2-4 veckor. Och på mig dröjde det knappt två veckor så kände jag att allt blev mycket lättare.

Vitamin B6 - Ja en dos på 50 mg varje dag och som sedan kan höjas om nödvändigt precis innan mensen är också ett sätt att bli bukt med problemen.

Femal balans - ett preparat som bygger på pollen. Lugn, du som är pollenallergiker tål detta. Här tar du 4 tabletter/dag i 2 månader och går sedan ner till 2/dag. Du har full effekt efter ca. 2 månader.

Nattljusolja ex. Efamol - bygger på, som namnet antyder, nattljusolja som skall hjälpa till att balansera hud och hormoner. Här får du alltså två flugor i en smäll! Passar bra för dem som vill ha något mot pms men som samtidigt har otroligt torr och eksem hud. Lite olika dosering men för Efamol gäller 3 kapslar/dag i 12 veckor och sedan 1/dag. Här tar det också lite längre tid innan man kanske märker något. Kanske ca 2 månader, men det är ju som sagt individuellt.

Jag hoppas att ni har fått lite användbara tips och att ni vågar prova. Man skall INTE behöva gå och må skit varje månad, utan det är bara att ta itu med det!

Bilder: Hälsoteket, MaxMedica

Plåster på såren

99363-651
Morning!

Den här tunikan skulle sitta perfekt i min garderob som en skönt vardagsplagg. Så jag tror faktiskt att den skall få flytta hem till mig. Då 2 av 3 plagg som jag fick från Ellos häromdan' inte var bra så kan den här kanske bli plåster på såren ;)

Tunika 129:- Ellos
Shorts 98:- H&M
Skinnväska 298:- H&M
Fiskhalsband 119:- Asos
Ballerina 199:- Wildflower/Ellos

Snart kommer en av mina storasyrror hit :) Skall åka och köpa bikini. Depressing, but true ;-P

Bilder: Ellos, H&M, Asos

Olaglig?

Vaddå byta däck innan 30:e april? Vi, olagliga? Japp. Typiskt oss. Ute i sista minuten. Så imorgon skall jag få den stora äran att både åka med bilen till service samt leta upp en däckverkstad som gör ett billigt och bra jobb. Roligt och glamouröst. Eller inte. Men allt i livet kan ju inte vara så heller ;)

Nu skall jag ta mig en promenix i kvällsolen bort till mamma och pappa!

Grå fjäril

99363-650Dagens fynd är utan tvekan den här tuffa sweatshirten med fjärilsärm! Jag är en riktig succer för fjärilsärmar. Och dessutom ser den riktigt skön ut! 119 kronor får du ge för en sån här hos Asos. I like it. Synd att frakten går på 60 spänn. Nån som vill dela ;-P

Nu skall jag iväg till jobbet. Usch, för varje dag som går så känns det att det snart är ett år sedan man hade semester. Men jag skall hålla ut! Haha, iofs har jag ju inget annat val ;)


Trevlig onsdag på er allesammans!

Bild: Asos

Inventering i min skogarderob

Jag blir så frustrerad! Vår kamera har pajat så jag har tagit bilder med mobilen på mina grejer från Ellos, men det funkar inte att få över dem till datorn! *grr*

Så istället kommer här en liten titt i min inventering av min skogarderob för våren och sommaren. Jag tycker själv att det är jättekul att få se vad andra har för något, så...

1.
2. 3.
4. 5.

1 - Black beauties - svarta sandaletter köpta i Spanien, svarta lackpumps från Asos
2 - Mina svarta loafers från Wedins och de nyinköpta stövletterna (ifall det skulle komma en kallfront igen)
3 - Metallic - Guld/bronze sandaler och silverballerinas från H&M
4 - Bruna kilklackar köpta på Coop (!), ljusbruna pumps och röda kilklackar, båda från Wedins
5 - Rosa små saker - Rosa slingbackpumps från Grekland och sandaletter från Wedins

Behöver som jag tjatar om hela tiden, också ett par tygisar. Men annars är det inget som fattas. Fast fler par är ju självklart välkomna, det blir aldrig för mycket vad älsklingen här hemma än säger ;)

Så, det var det! Nu blir det sängen, men innan dess skall jag kolla in lite av era bloggar ;) Natti!

Uppdaterat! Jag utmanar alla som vill att göra en inventering bland sina skor. Skulle vara roligt att se!

Exotiska dofter

image644Nu sa det klick och iväg for en liten beställning till Yves Rocher på följande (måste bunkra upp med lite grejer inför Spanien) :

Duschschampo som luktar helt ljuvligt exotiskt
Sololja som har samma underbara doft
♥ Duscholja från samma serie - verkar lite klibbigt kanske, men kan ju vara kul att prova...
Hallonduschen - beställning från min man *fniss*
Förlängande mascara

Kan rekommendera alla produkterna ovan. Helt underbara. Ja förutom duscholjan då, för den vet jag inget om än ;) Första gången jag fick prova produkterna som luktar så exotiskt gott var för många år sen, kan nog inte vart mer än 14 - min syrra köpte och sen dess är jag fast. De kommer varje sommar och lika glad för det är jag!

Bild: Yves Rocher

Sötste skorna

99363-643En av de absolut sötaste skorna just nu är enligt mig de här i modellen Iris från Vagabond. Har sett dem på flera tjejer och avundas dem! Riktigt bra pris dessutom: 349:- Kanske en kandidat till mina tänkta tygskor? Hmm...

Imorrn är både jag och R lediga. Vi ska "sova tills vi blir kaffetörstiga", som min mamma brukar säga ^^ Haha, låter knäppt, men nu får ni något att fundera över. Ja, förutom att sova ut skall vi (läs jag) greja i trädgårn'. Måste bli ordning och reda så att jag kan koppla av det sen. Vi bor i ett grannskap där pendanti (finns det något som heter så?) råder, vilket kan vara ganska jobbigt... Kanske blir det en sväng till Ikea också? Har spanat in en grej som vi behöver. Dessutom skall jag redovisa vad som fanns i paketet från Ellos i dagens post ;) Men nu: Natti!

Bild: Zoovillage














harset="ISO-8859-1">