radedoub

Vinterjacka till skampris

Hittade den här gossiga och varma jackan på Lindex. Jag var i desperat behov av en ny  "busjacka" som funkar i alla väder och som är varm. Voilá! 359:- efter att alla rabatter och annat var dragna. Inget speciellt, utan bara en vanlig svart jacka, precis som jag ville ha det. Dessutom en kortare variant som inte drar oss kortisar till backen ;)



Nu skall jag gå igenom H&M's förhandskatalog en gång till och bestämma mig för vad jag kan tänkas vilja ha till våren. tror jag skall satsa på en del ljusgula/citrongula kläder. Fräscht tycker jag. Någon som vet förresten vad som kommer vara trendigt till våren? *nyfiken*

Bild: Privat

Det börjar så bra... Hiss eller diss?

99363-238
Det börjar så bra, sen händer det något... eh... oförklarligt? Hiss eller diss?

Jag tycker det är en totaldiss. Jag blev så intresserad när jag såg den söta lilla rosetten och sen blir man SÅ besviken.

Bild: Asos

Dagens fynd

99363-237
Jag skall erkänna att jag inte har varit mycket för trenden med platåpumps. Men när jag såg dessa ändrade jag åsikt. Riktigt söta. Dessutom såg jag dem
in real life hos Black & White- bloggen. De var nästan snyggare i verkligheten! Så för 249:- kan du få ett par sprillans nya lackpumps med peep-toe och lite lagom platå, inte dumt alls!  (Dessutom får man alltid tredje paret gratis hos dom!)

Lackpumps, Skopunkten 249:-

Bild: Skopunkten

Lyssna och njut

En av de bästa power ballads som jag hört. Lyssna och njut. Trevlig kväll!

Presentspecial - tio favoriter!

Jag har totalt kärat ner mig i BlueBox.se och här kommer mina tio favoriter från dem. Presenter till någon vän eller till dig själv! 

Kilcka på bilderna för att komma till produkten på deras hemsida.



Finaste mobilen till vagnen. En perfekt present till nyblivna föräldrar.


Coolaste ljusslingan. För mysiga hemmakvällar.








Snyggaste tidningsstället.



Smartaste lösningen för toarullen när man inte vill borra i kaklet!



AKUTGÅVA!  Bra om kompisen/kusinen fått barn och man inte bor i närheten... om man vill ge något lite mer exkulsivt och ovanligt i klädväg.


Bara en söt och kul grej. Minipresent.


Mest användbara och häftigaste vykortet. Tacka för senast på ett oväntat sätt!


En love-bag för alla nedstämda och de som känner sig oälskade ;) kläm på den så pratar den med dig!


Mugg, te/kaffe och gottigott i ett!


Vad sägs om ett fiskben i drinken? ;)

En riktigt smart grej när man missat någon speciellt datum: akutgåvor. Du beställer, de levererar. Snabbt och enkelt.

Hoppas ni hittar massa roligt, precis som jag gjort. Vad skulle du helst vilja få om nån skulle ge dig något av ovanstående? ;)

Bilder: Bluebox

NYA H&M-KATALOGEN HAR ANLÄNT

Japp, du läste rätt. Jag har fått katalogen för våren 2007. Trevligt trevligt. Aningens desperat från H&M sida, men alltid trevligt att få en förhandsglimt och planera :) Nu skall jag sätta mig ner och mysa under en filt och kolla igenom den...

Presentspecialet kommer lite senare!


Snygg vardagsklänning - Dagens fynd

99363-225

Jag hittade den
här vardagssnygga klänningen hos Ellos. Jag gillar sådana här modeller som man kan ha både som klänning eller tunika. Mjukt, skönt och VARMT. Gulligt med lite puff i kjolen också.

Klänning, Ellos 249:-
Tights
, H&M 98:-
Boots
, Wedins 499:-

Bilder: Ellos, H&M, Wedins

Coming up tonight: ett litet presentspecial!

V&R for H&M - vad vill du ha?

Nu finns hela kollektionen från Viktor & Rolf for H&M på nätet. (Engla tipsade) Vilket/vilka plagg skulle du kunna tänka dig? Jag tycker att den lilla toppen med band som virvlar över den (visas med den puffiga röd kjolen) är söt. Jag tror att det får bli något sånt, enkelt. Många av de andra plaggen är lite för damiga för min stil...

Jag skall beställa på nätet. Vägrar att köa i kylan eller ha vassa armbågar ;)

Trevlig måndag på er!

Hiss eller diss - Krama en kossa?

99363-224

Hiss eller diss?

Nytt hos Asos. Djur som man när man värmer dem luktar gott. Samtidigt får man en kram av en kossa... Jag säger hiss. Jag är för allt som är myspys :)

Bild: Asos

Jag - nästa medlem av Europe?

Okej, jag hoppas att pudelfrilla kommer på modet igen. Snart. Helst igår. För jag skulle vara så inne då.

Min mamma är frisör, vilket är väldigt bra. Men vissa saker kan man inte riktigt förutse. Som att permanenter kan få ett högt oväntat resultat. Som ikväll. Jag skulle ha en snygg permanent som var så där precis lagom, som bara hjälpte mitt självfall liiite på traven. Men så lyckligt slutade det inte. Utan nu sitter jag med en pudelfrilla á la 80-tal som heter duga. Får hoppas at det "lägger" sig efter ett tag... Tills dess är det uppsatt som gäller  :-S

Trevlig kväll på er allihopa! Inget dagens idag, tyvärr hinns det inte. Är tillbaka imorgon!

Snyggaste festblåsan

99363-223
Snyggaste
festblåsan kommer ifrån Haléns. En stilren och enkel klänning som jag tycker är ursnygg! Jag tror även att den grå varianten kan vara riktigt snygg, den också. Så om du är på jakt, varför inte ge den här en chans? Snyggt med ett par snygga pumps och en söt liten handväska till!

Klänning, Haléns 349:-
Pumps, Asos 338:-
Väska, Asos 162:-

Bilder: Haléns, Asos

Sov sött och glöm inte att ni får sova en hel timme extra imorgon!

El-chock i badrummet?

Är du en av dem som gillar att prata i telefon även i badrummet? Kanske samtidigt som du badar? Eller till och med när du duschar? Isåfall är det här något för dig! ;)

Så mini, så gulligt

Vem smälter INTE vid synen av de här?

Special - En helt ny vägg med Wallies!


99363-220

Skrev ju att jag skulle visa hur snyggt man kan göra det med Wallies hemma. Vad är då Wallies? Jo, det är dekorationer som är färdiga för att klistra upp på väggen. Man bara blöter dem med vatten på baksidan och styrker sedan på dem. För er som har barn: det finns massa fina dekorationer för dem med. (Se exempel nedan.)

Jag hade en helt vit vägg i sovrummet som jag inte visste vad jag skulle göra med. Så hittade jag dem här på
Inreda.com. Det finns massa med mönster och storlekar. Dessa är en större variant. Men det finns även mindre varianter som man kan sätta upp på hyllor, tavelramar, byråer och annat. Här kommer liter fler bilder på hur resultatet blev:

   

Jag är nöjd. Det ser så rofyllt ut :) Dyrt var det inte heller: 275:- Mycket billgare än att gå och köpa en färg för en fondvägg!

Här kommer lite fler inspirationsbilder, fler hittar du på Inreda.com.

     

Bilder: Privat, Inreda.com

Någon som testat Wallies?

Tänkte göra ett litet inlägg om inredning sen. Är det någon som testat Wallies? Jättefina dekorationer som man sätter upp på väggarna. Jag skall ta lite kort och visa sedan. Perfekt om man har en vit vägg som man inte vet vad man skall göra med!

Rött ÄR sött

99363-221
I'm back! Efter flera dagar utan ett dagens fynd kommer nu ett! Den här klänningen från Ichi fastnade jag för direkt. Finns i blått också. 329:- betalar du hos
Nelly.

Klänning, Nelly 329:-
Väska, H&M 249:-
Boots, Wedins 499:-

Bilder: Nelly, H&M, Wedins

Hiss eller diss?

99363-207

Ni vet vad som gäller: Hiss eller diss?

Jag tycker att det är en total diss. VARFÖR?! Kan någon som förstår sig på, berätta meningen med hålet?

Bild: Asos


Hundtandsmönstrad jacka?

99363-206

Hittade den här lilla godbiten hos Asos. Jättesnygg skärning och så, men tyvärr är priset lite för saftigt (1219:-) för en jacka som inte kommer användas flera säsonger. Tycker jag då :)

BIld: Asos

Hurt hurt

Toppenmorgon, verkligen. Vaknade och kom på att idag skulle jag köra våran bil till service. Jajjemän. Upp kl 7.30. Pappa skulle möta upp mig vid bilfirman och ge mig skjuts på motorcykel hem igen. (Finfint väder för en tur i det fria...not) Självklart blev jag sen (som alltid) och stressade iväg till bilfirman i tron att stackars pappa stod och väntade ute i regnet. Gissa vad? Ingen pappa. Och världens segaste kille som skulle hjälpa mig. Men slutet gott, allting gott.

Nu skall jag snart iväg och träna. Hurt hurt! Sen är det plugg som gäller för mig idag. jag behöver verkligen klara det här provet. Då återstår det bara 2 prov sen är jag Hälsorådgivare! Haha, känner mig lagom hälsosam nu med tanke på vad jag åt igår kväll... Massa glass med nougatsås på ;-P Skall försöka hinna med ett litet dagens fynd. Sen har jag dessutom lovat att baka en kaka. *lätt panik*

Trevlig torsdag på er! Håll ut... snart är det helg!


Den 25:e smäller det

99363-204

Jag har alltid varit likadan: den 25:e smäller det! Det kliar i fingrarna när man har lite pengar på kontot. Men idag fick jag förena nytta med nöje! Jag får ju skicka tillbaka stövlarna som jag köpte på La Redoute pga att dom var kass kvalitet på. Så nu passade jag på när Din Sko hade rea på lite modeller. Det blev dessa svarta i mocka. Jag behövde ju ha ett par platta, vanliga som passar till det mesta. Jag älskar dem redan! 300:- fick jag paya. Helt ok :)

Sen blev det några strumpisar. Naturvita och svarta kabelstickade :) Mysigt till klänningen!

Nu: åter till pluggandet! (Usch, känns som så många år sedan sist. Hade nästan förträngt hur hemskt det är) Ni andra, som slipper det, önskar jag en trevlig kväll. *grr*  Inget dagens fynd idag, tyvärr. Det hinns inte med.

Bild: Privat.

Myspys hemma

99363-203


Ja nu känns det verkligen att vi gått in i den kallare årstiden. Så nu börjar jag bli sugen på att mysa till det hemma. Köpte den här söta ljusstaken på Hemtex för bara 39:- Jättefint när den ger söta små hjärtskuggor på väggarna :)

Kommer bilder på dagens shopping om en stund! 

Bild: Privat

Fett hår och torr hårbotten?

Tänkte tipsa alla därute som lider av följande: fett hår och torr hårbotten. Det finns en ganska så enkel lösning på detta. Förklaringen är ju att eftersom huden är så torr blir det en överproduktion av talg, som sedan visar sig på håret. Då skall man testa att smörja hårbotten med jojobaolja. Den jämnar ut obalansen. Smörj på kvällen och tvätta håret på morgonen. Ja, det är ju värt ett försök! :)

Update: Glöm inte att det skall vara en naturlig och kallpressad variant. Typ
Crearome's.

Obs! Detta funkar inte på ett hår som är fett utan att ha en torr hårbotten. Typ ett hår som blir fett väldigt fort utan att man för den skull är torr i hårbotten. Då handlar det oftast om en hormonobalans.

Ha en underbar onsdag! Off to work!


Coolaste hårfönen

99363-202
Jag måste bara få visa de här coola och ursöta hårfönarna! (stavas det så?) Du hittar dem hos
Bluebox. 379:- får du ge för en sådan här lite mer personlig variant. Min favorit är helt klart den rosa i mitten, med vallmoblommorna :)

Trevlig kväll!

Bild: Bluebox

Nyheter - Smycken från Mexx och Esprit hos Ellos

99363-202

Nyhet hos Ellos: smycken från Esprit och Mexx. Halsbandet ovan kommer ifrån Mexx. Jag tyckte det var fint, men annars är jag ju inte så mycket för smycken. Men ni som förstår er på det: kolla in dem
här.

Bild: Ellos

Badspecial

99363-200


Som utlovat kommer ett dagens fynd med ett litet badpecial med lite tips om härliga produkter.

Mina favoriter är
LUSH grejer. Helt underbara och i härliga färger. Dessutom är de ganska så naturliga och testar aldrig på djur :) Annars kan man ju hitta saker till badet lite överallt.  Hos Bodyshop, Asos, H&M, Apoteket, Eleven, Indiska och självklart i en hel del hälsokostaffärer. Tipset där är att kolla efter Kneipps badoljor. Naturliga och välgörande - varje sort har sitt användningsområde - förkylning, stelhet, trötta muskler, avslappnande m.m. I Göteborg hittar du mysiga Gröna Boden  (den stora gamla Lifebutiken mitt på Vasaplatsen) som har ett bra utbud av Kneipps sortiment.

Sen så måste jag ju tipsa om Yves Rocher's serie Les plaisir Nature med helt underbara dofter. De luktar verkligen som frukter och bär. Ovan ser ni dusch och badgelen med hallondoft. Jag använder den själv just nu och den är underbar. Har även provat kokos och jordgubb. Har även luktat på Mango som var lika härlig den.

Nu hoppas jag att ni fått lite tips och inspiration till att mysa till det i badet! Härlig tisdag på er!

Bilder: Lush, Eleven, Asos, H&M, Yves Rochér, IKEA,

Imorgon: Badspecial

I morgondagens dagens fynd blir det badspecial. Tips om mysiga produkter till badet!

Nu skall jag plugga vidare. Prov på fredag. Ett steg närmare "hälsorådgivare" :)


Det skriker om den

99363-199

Ursäkta, men jag kan inte låta bli. Den liksom skriker "hiss eller diss?" Själv vet jag inte vad jag skall säga. Gillar färgerna och modellen men resten... nej där har Nellys inköpare hamnat fel. Vad säger ni?

Bild: Nelly

Snyggaste capen

99363-198

Innan jag ger mig av till jobbet måste jag bara visa den här lilla godingen. Snyggaste capen hittills, enligt mig. Dessutom ett hyfsat bra pris: 799:-  (Om du går in hos
Mango så finns det även en bild på hur den såg ut på catwalken för deras kollektion...)

Cape, Mango 799:-
Handskar
, H&M 179:-
Basker
, H&M 59,50:-
Byxor
, H&M 249:-

Bilder: Mango, H&M

Mangokappa

99363-197

Godmorgon!

Hittade den här stilrena och snygga kappan hos
Mango. Dom har en hel del snygga modeller som jag skulle kunna tänka mig. Så är du fortfarande på jakt efter en: pay them a visit!

Ha en underbar dag!

Bild: Mango

Hiss eller diss + min kväll

99363-196
Frågan är enkel: Hiss eller diss? Jag tycker definitivt att de är en hiss. Underbara! Du hittar dem
här, hos Delia's.

Nu har jag avverkat 2 filmer på raken: Nacho libre - knäpp film med Jack Black (iofs sen när har han gjort en film som inte är knäpp ;-P) och Garfield - 2:an - den otecknade versionen. Småroande. Innan dess hann jag gå på ett pass på Friskis och Svettis. Dessutom fortsätter jag jobba på mitt lilla löfte om att försöka äta mindre godis. Det går... eh... ganska så bra. Så jag är rätt så nöjd med min dag och skall nu sussa sött. You too!

Bild: Delia's

Update: Såg The Devil wears Prada igår också. Visst, det var väl en hel del snygga kläder (och massa snygga skor) men den var lite för tunn. Handlade lite för mycket om tjejen som blir work-a-holic liksom...

Söt tröja till sött pris

99363-195

Jag gillar modellen på den här söta lilla tröjan/toppen. Lika sött pris: 98:- i H&M's outlet. Så har du någon beställning som ligger och väntar, varför inte lägga på en sån här ;)  (Den finns i öven i mörkblått)

Bild: H&M

Tradera - klänning till salu

Jag har lagt ut min Koola Anna klänning på Tradera nu. Oanvänd, bara provad *suck* Den passade inte mig riktigt och var dessutom lite för stor. Du hittar den här.

Ny kategori - Lalisen fixar - byta band!

99363-194


Här kommer ännu en ny kategori: Lalisen fixar. Först ut är min nya tröja som jag köpte på H&M för ett tag sedan. Jag blir lite trött på de där "testarna" som hänger vid uringningen. Så nu tänker jag byta ut dem mot ett litet satinband eller kanske ett litet sammetsband. Vad tror ni? Nu blir det ut på jakt efter lagom stora band. Lägger upp bilder när det är klart.

Bild: Privat

Sött från Nelly

99363-193


Den
här blusen från Nelly var riktigt söt! En av nyheterna från Ichi för 298:- I like it. Verkar som fler gör det, för den är redan slut i några storlekar :)

Bild: Nelly

Lördagsshopping

99363-192
Va hysteriskt mycket folk det är ute på en lördag! Efter att ha lämnat av mina syskonbarn till dess rättmätige ägarinna så gav jag mig ner till Backaplan för att lämna tillbaka den kassa lila tröjan och självklart: hitta min lilla svarta klänning. Här har ni den! För 199:- är den ett riktigt kap. Så bra att det får bli dagens fynd. Jag hade dessutom 25% rabatt så det kunde inte bli bättre! På bilden ser det inte ut som att den är snygg på, men man ser inte ut som en rund tunna i den. Den är i ett tjockare, mjukt tyg. *mys mys*

Trevlig lördag på er!

Bild: Privat

Skofynd på tradera

Jag önskar att jag hade strl 38 när jag ser de här. Likadant när det gäller dessa. Och för alla oss som älskar rosa: de här. Dessa var riktigt fräscha.

Nu skall jag kolla till mina syskonbarn som sover över här, om de sussar sött. Sen är det natti natti!


Shoppat och droppat

Världen är emot mig. Den vill inte att jag skall få klänningen från Lindex. Det blev inget idag heller. Just idag av alla dagar var den dag då alla jobbiga och konstiga kunderna med de knäppaste och elakaste kommentarena kom. Så det blev inget besök på Lindex för min del. Hann däremot in en snabbis på KappAhl för att köpa på mig några par trosor till på rean. För 49:- fick jag båda dessa:




Sen har det hänt ett litet missöde till. Min snygga lila tröja som jag köpte på H&M häromdan... Bara efter en dags användning är den redan noppig och jätteful. Har inte ens hunnit tvätta den en gång. Dåligt. Så jag ringde och jag får komma tillbaka med den *puh* Jag får försöka hitta något annat fint. Konstigt att ibland kan H&M ha riktigt bra kvalitet och ibland suger den verkligen.

Imorgon blir det en tur ner till byn för att få tag i klänningen. Minsann!

Bild: privat

Hello gorgeous

99363-190
Jag vet. Jag har hakat upp mig på alla snygga skor på Asos. Dessa är ännu ett av dem. Nyhet för 406:- VILL HA. NU. Fast som så många andra skor som jag visar här: när skall man ha på sig dem och hur ofta blir det? :) Men det är härligt att drömma. Sen är det härligt att kunna unna sig ett par då och då av dem.

Silverskor, Asos 406:-
Omlottklänning, H&M 349:-
Liten glitterväska, Asos 162:-

Bilder: Asos, H&M

Hiss eller diss

Godmorgon! Jag tänkte börja dagen med en liten: hiss eller diss?
Jag tycker att den är en hiss, men den hade varit mycket snyggare i svart.



99363-189

Bild: Din Sko

Ha en underbar dag!

Min dag i ett nötskal

Jaha, lika bra att säga det direkt: det här inlägget kommer INTE att handla så mycket om mode. Kanske lite om hur fel det kan bli och varför jag inte har en snygg klänning hängandes här hemma nu.

Jag vaknade i ett ryck av att telefonen ringde. 10:33. *gaaah* Skall jag öppna affären idag? Va?! Eller skulle nån annan göra det? Nej vänta nu, jag skall ju inte jobba. *puh* Eller... *hugg i psyket igen* Jag skall ju möta mamma kl 11! Ja, ni förstår vilken fin början på dan.

Vi skulle åka till Vårgårda för att köpa kött. Jaha det kan ju låta helt sjukt. Men vi är noga med att när vi äter kött vill vi att det skall komma från djur som haft det bra och som inte blivit stressade vid slakt osv. :) Så då har vi en kontakt där och då köper vi ordentligt med kött från hennes egna, ekologiska gård. Vi skulle mötas där och sedan träffas hos min syrra i Lerum för att dela upp det. 45 kg... ja du läste rätt. Ganska så mycket som skall paketeras och frysas. Gissa när vi var klara? Klockan 22. Å då hade inget blivit som det var tänkt. Jag trodde att detta skulle vara snabbt avklarat och att jag självklart skulle kunna glida in på Lindex här i Kungälv innan det stängde kl. 18 och gå ut därifrån med en snygg klänning under armen. Jag började förstå att det kunde jag titta i stjärnorna efter när kött-människan inte dök upp förrän kvart över fem. Haha. Men nu är det klappat och klart och jag är slut i både huvudet och kroppen. Så nu är det säng säng säng som gäller. Klänningen får jag rycka tag i imorrn'! Då lovar jag lägga ut lite bilder på den också.

God natt!

Eldiga bh:ar

99363-188

Har här letat upp lite bh:ar i härligt rött! Piggar upp och är ju kärlekens färg   Min favorit är triangelbh:n i spets längst upp :) Den i mitten längst ut passar för alla med större byst.

Längst upp: Båg-bh, Zara 149:-  Triangelbh, H&M 79,50:-
Mitten: Blommig, La Redoute/Impromptu 159:- Röd med spets, Miss Mary 319:-
Längst ned: Balconettebh, La Redoute 189:- (2-pack) Prickig, Zara 149:-

Bilder: Zara, H&M, La Redoute, Miss Mary of Sweden

Ny kategori - Hiss eller diss?

Nu startar en ny kategori här på bloggen. Kort och gott: hiss eller diss?

Jag tycker personligen att det är en riktig diss. Dom är... för mycket på nåt sätt?


Klicka på bilden för att komma till Wedins
99363-187


Bild: Wedins


Nej tack

Det här är ännu ett big no-no från Asos. Finns säkert en del som inte håller med, men jag tycker den är gräslig. Så... 90-tal?


Dagens shopping skörd

Då har jag varit och shoppat upp de sista bonuscheckarna på H&M, plus att jag var tvungen att ta en sväng in på KappAhl. Älskar ju deras trosor, och just nu har de halva rea-priset på massa snygga modeller. Får nog ta en titt imorrn eller på fredag igen och bunkra upp ;) Här har ni iaf dagens skörd...

     


Halsdukarna var det bästa fyndet: 16:-/st! Jag köpte en svart till mig och en roströd till min kära syster.

Bilder: Privat


Blått är flott

Den här klänningen har precis kommit in hos Nelly. Visst verkar den fin? Fast jag skulle vilja se den ur lite fler vinklar. Färgen är i alla fall underbar. Finns även i rött.



Bild: Nelly

Imorrn blir det ett dagens fynd med underkläder i kärlekens färg - rött (och lite rosa)! So long!

Klänningen med stort K

Jag har redan en klänning som jag fullkomligt älskar. Jag har den både till vardags och till fint. Men nu har jag hittat klänningen med stort K. Jag berättade om den förut. Svart, a-linjeformad med liten skorstenskrage och liten knapp. Slutar (på mig som är riktigt kort) precis ovanför knät. Så idag efter att ha tänkt över det hela en liten stund ringde jag till Lindex och la undan en! Åh, jag myser bara av tanken på den och ett par tjocka stickade strumpisar :) På torsdag kommer blider!

Mary-Janes



99363-181

Dessa
snyggingar hittar du bland Asos nyheter för 338:- Jag kan mycket väl tänka mig ett par. Hmm... kanske nästa inköp? Apropå inköp. Var inne på Lindex idag och hittade en SÅ snygg klänning. Heja 60-talet var det. Med skorstenskrage och en liten knapp. Svart, a-linjeformad. DET blir definitivt nästa inköp. Skorna får vänta, även om de är ruskigt snygga ;)

Bild: Asos

Undies, Secrets, Underkläder

99363-180

Ja vad du än kallar det så är det definitivt en av de grejer du använder mest. Underkläder i alla dess former. Helst skall de vara lika söta och snygga som sköna. Jag tycker att dessa linnen från
La Redoute är en fullträff. 113:- för en 2-pack i skön stretchbomull. Perfekt att sova, äta, mysa, jobba eller bara vara i.
Du hittar dem i deras outlet. Du glömmer väl inte att den 26:e, nästa vecka, har du chansen att handla vad du vill för 50% under en halvtimme?

Bilder: La Redoute

Sov sött!

Shoppingtrött?

99363-178


Shoppingtrött? Kan man bli det? Nej. Fast trött efter shoppingen, det går ;) Jag är i alla fall nöjd med mina inköp för idag. Som jag berättade tidigare så har jag ju fått mina bonuscheckar från H&M. Shoppa gratis är ju aldrig fel! Resulatet efter ca 2,5 timme med min lilla mamma blev följande:


söt stickad tröja med dragsko i ringningen och "fladdriga" ärmar

ögonskuggeset i massa fina rosa och bruna nyanser

grå kjol i tunn, smalspårig manchester med liten spetskant

röd basker

2 par trötta ben

X antal provande av jackor (mamma)

Allt gick på ca 400:- vilket betyder att jag har lite roligt kvar!


Tips

Nu finns de här små ballerinaskorna för endast 81:- på Asos!

Bonuscheckarna har anlänt - gratis shopping

Jaha, nu har de anlänt: bonuscheckarna från H&M. Med andra ord betyder det att jag får shoppa för 550 kronor - helt gratis! Jag har dessutom 10% rabatt på HELA sortimentet. Det skall bli mucho intressant att se vad jag kan få ihop för de pengarna. Jag ger mig av i eftermiddag och lovar rapportera ikväll!

På Tradera nu: Gardeniaskoletter

De eftertraktade Gardeniaskorna med snörning finns här till ett bra pris! Om du har strl 38, vill säga.

4-i-topp Mangoskor

99363-177


Klickade mig in på
Mangos outlet. Skulle jag aldrig gjort. Jag som är så svag för skor borde veta bättre. Här är min 4-i-topp på skor till äckliga priser ;)

Ca priser

Bruna stövlar
1372:- nu 472:-
Svarta pumps med paljetter 1219:- nu 472:-
Bruna pumps 652:- nu 235:-
Beiga platta stövlar
754:-  nu 283:-

Frakten? Ca 113:-

Bilder: Mangoshop

Nattinatt!

Klänningfeber

99363-176


På senaste tiden har jag hittat en hel del klänningar jag skulle kunna tänka mig hos Asos. Den här kan jag inte riktigt glömma. Det är något med kombinationen av spetsen och den söta rosetten i midjan som gör det, tror jag. Å självklart passar "mina" guldskor perfekt till! Voilà - du har en partyoutfit!

TIPS! Den lilla
kuvertväskan är nu på rea för endast 67:- Finns i fler färger.

Klänning, Asos 474:-
Guldpumps
, Asos 406:-
Kuvertväska, Asos 67:-

Bilder: Asos

Stad i ljus

I'm back! Idag har vi varit i Alingsås på en rundvandring, där de under hela oktober månad ljussätter delar av staden. Jättemysigt och mycket höstigt! Vad passar då inte bättre än en skön kofta? Den här fina koftan säljs nu på H&M. Förut  249:- nu 149:- Jag gillar de "påsiga" ärmarna och de små tofsarna :)

99363-175


Bild: H&M


Nu tar jag en liten weekend

Jag tänkte ta en liten weekend break från bloggen. Lägger ut ett nytt dagens fynd imorgon som antagligen blir lite mer åt "festhållet", sen hörs vi efter helgen! Så, nu vet ni det! Sussa sött, för det skall iaf jag göra :)

Under helgen kan ju den som vill, roa sig med att svara på den här:
modefrågan.

UPPDATERAT: nästa dagens fynd kommer på söndag istället!

Urläckra guldskor

99363-174

Nyhet från Asos: Dessa otroligt snygga pumps med peep-toe i guld. Likadan modell som mina lackpumps som jag sålde vidare. Snyggare och kvinnligare modell får man leta efter, tycker jag då :) För snälla 406:- blir du ägare till
dessa skönheter.

Bild: Asos


Capen - Reafynd från Nelly

99363-173


Idag damp det ner ett litet paket i brevlådan. En del av mina kläder som jag beställt på Rean från Nelly! Capen är en självklar favorit. För 115:- är jag mycket nöjd. Jättefint mönster i den och inte alls stickig. Klänningen är från svenska Koola Anna. Jättesöt! En riktig sommarklänning. Har inte provat den än bara...Ser lite stor ut, men vem vet :) 98:- kostade den. (förut nåt på 500:-)

Bilder: Privat

"Vi som har lite större vader" - klubben

Alla vi som har lite större vader har nån gång fått erfara hur svårt det kan vara att hitta stövlar som passar. Nu har jag gett mig den på att jag minsann skall hitta ett par snygga. Detta efter att mina älskade La Redoute stövlar visade sig vara i urkass kvalitet :(  Har gått runt och letat i massa affärer, så nu övergår letandet till webbutikerna. Jag har bl.a. varit inne på Ellos och Josefssons. Dessa modeller skulle jag kunna tänka mig:

 

Vilken tycker du? 1, 2, 3 eller 4? Jag lutar faktiskt lite år den sista. Skall kanske tillägga att jag är ute efter en stilren och enkel stövel som man skall kunna gå i till vardags och känna sig bekväm med. I slask och plask...

Bilder: Josefssons, Ellos

 

Skepparkavaj till superpris

Tänkte bara tipsa om den här snygga skepparkavajen från La Redoute till ett superpris: 464:-

 
 

Bilder: La Redoute

Presentidéer!

99363-166


Här kommer som utlovat lite idéer på små enkla och söta presenter! Ett hett tips är att kolla in resten av sortimentet hos Fred Flare (laptopskyddet kommer därifrån) de har massa roliga och söta saker som man inte hittar överallt! Å visst är den lilla farbrorn' med vetehjärtat söt? :)


Tidningar, Tidningsbutiken
Ljuslykta, Lagerhaus 59:-
Aromalampa, Crearome 99:-
Takkrona för värmeljus, Indiska 79,50:-
Vetehjärta, Bejlas gåva
Jordgubbsbadmössa, Asos 40:-
Laptopskydd, Fred Flare ca 180:-

Bilder: Tidningsbutiken, Lagerhaus, Crearome, Indiska, Bejlas gåva, Asos, Fred Flare


Imorgon

Imorgon blir dagens fynd ett litet presentspecial! Finns så mycket söta prylar därute så jag blir tvungen ;)

För vissa går det utför

Ja, vi har hört det förr, men det tåls att höra igen: vad håller Lindsay Lohan på med?!



Favoriter från ny outlet

En liten fågel viskade i mitt öra (läs: på englas blogg) om en lyxoutlet på nätet. Var ju tvungen att kolla in den. Det fanns några godbitar där. Här är några av mina favoriter:

    


Ja, kjolen från French Connection är väl inget för den här säsongen, men den får mig att drömma mig bort till sommaren igen :) Även blusen från samma märke är lätt som en sommarvind... Den härliga koftan från Dagmar skulle jag inte säga nej till. Skorna på sista bilden hade varit något för älsklingen!


Bilder: Lyxoutlet


Den lilla svarta

99363-156

En sådan här liten kort jacka skulle jag vilja ha. Tycker det är SÅ fint. Sedan fick jag se mockaväskan från Wedins, så nu vill jag ha den också. Jag måste verkligen ta mig in till stan nån dag och kolla runt lite!

Väska i mocka med mönster, Wedins 599:-
Röda jeans, H&M/Divided 198:-
Kort jacka
, Josefssons 299:-
Linne
, H&M 49,50:-
Basker
, H&M 59,50:-

Bilder: Wedins, Josefssons, H&M

Glöm inte
modefrågan! ;)

Nytt och sött från Nelly

99363-158

Visst var den söt, den nya lilla
blusen på Nelly? Den blir din för 349:- Jag önskar att den inte hade puffärmar, för då skulle jag passat i den. Fast å andra sidan hade den inte varit lika söt då ;)

Bild: Nelly

Natti natti! Imorgon: sovmorgon och ledig slapp-dag! Wiiie!

Besviken

Nu är jag riktigt besviken. Jag har använt de nya stövlarna som jag köpte på La Redoute i typ 1 vecka. Vad har hänt? Jo, de har redan gått sönder baktill. Helt nötta bak vid hälen, på båda skorna. Med tanke på att de kommer från barnavdelningen borde det göra dem ännu tåligare! Ringde och klagade och som alltid är de super när det gäller reklamationer. (En gång fick jag till och med skicka tillbaka en jacka som jag använt i 3 mån för att en tryckknapp åkt ur och fick en ny! ) Jag får i alla fall pengarna tillbaka, men är deppig för jag tyckte verkligen om dom, och dom var så sköna!


Längesedan jag var så här kär

99363-155


Ja, det är sant. Vet inte när jag sist blev så kär i ett par skor som de här ;) 798:- på Have2Have. Märket är Bronx. Hiss eller diss enligt dig?

Bilder: Have2Have

Glöm inte att svara på modefrågan, om du har lust! --> 
HÄR

Trevlig måndag på er!

Fynda på Tradera

Den här omlottklänningen är nog jättesöt! Och den här trenchcoaten är riktigt snygg!

Rea-klipp hos Asos

99363-154

Visst är de söta? Ett riktigt
rea-klipp hos Asos för 135:- Jag skulle kunna tänka mig ett par. Men de beiga med guld är jag inte lika förtjust i...

Bild: Asos

Jag lägger in en ny modefråga senare idag. Now, off to work!

Big no-no

Det här är vad jag kallar big no-no. Skärpning, Asos!

Snyggaste väskan till bästa priset

99363-151

En sån supersnygg väska. Har dock varit lite osäker på om det är ett snyggt fejkskinn eller inte. Men guess what? Igår var jag inne på H&M och sprang på den där. Och personligen tycker jag att den är jättesnygg. Självklart hade dom bara en kvar och jag hade ett stort hål i plånboken, men tur för mig att den finns på nätet också då! Jag skall skaffa mig en och använda med min nya kappa och mina små skinnhandskar :)

Ps. Tror mig känna igen den och skulle tippa på att den är en kopia av någon dyrare och kändare variant?

Väska, H&M 198:-
Kappa
, H&M 598:-
Skinnhandskar
, H&M 179:-

Bild: H&M

Välkommen hem till mig

99363-152


Den
här klänningen är mer en av nyheterna hos Nelly och är mer än välkommen hem till mig. 698:- från Koola Anna. Jag hoppas att alla tycker den är jätteful och att de måste rea ut den snart ;)

Bild: Nelly

Manlig modell till barnslig halsduk

99363-150

Idag kom mitt paket med kläder från H&M. Jag hade bla beställt halsduken från barnavdelningen som jag bloggade om för ett tag sedan. Älsklingen ställde upp som modell. Måttligt road :)  Sen kom det även en vanlig svart baspolo - alltid bra att ha. Och lite annat smått och gott. Kan rekommendera den
här toppen. Beställde den ljusgråa och den var fin och jätteskön. Den ljusgrå är den enda som har lite stretch i sig, så de andra blir nog lite "slafsiga" efter ett tag om ni förstår vad jag menar ;)

Ha en underbar fortsatt fredagskväll!

Tröjklänning? Never gonna happen.

99363-149

Som sagt: tröjklänningen är en het trend, ingen tvekan om den saken. Som tur är kommer ni inte få se mig i en. Detta är inte för att jag tycker det är fult, tvärtom. Nej, jag är helt enkelt för kort och ser inte klok ut i det. Men ni andra: GRATTIS! Sofi Fahrman visade upp den här snygga tröjklänningen och den är så mysig att jag var tvungen att göra det till ett dagens fynd. Och fynd är det väl för 359:-?

Tröjklänning, Only 359:-
Tights
, H&M 98:-
Stövlar
. Din Sko 480:-

Bilder: Aftonbladet.se, H&M, Din Sko

Sorry

Tyvärr blir det inget dagens fynd idag. Inte för att nån bryter ihop för det, men nu vet ni iaf ;) Imorrn tänkte jag knåpa ihop litegrann och även få ihop ännu ett tips på hudvård från hälsokosten, som jag lovade. Dessutom skall jag göra en utmaning jag fått: att berätta om någon kommentar som jag fått ang. något man har haft på sig som kan roa er alla!

Natti natti!

Traderafynd - skinnjacka

Ett litet tips bara: Här är en skinnjacka, rätt modell och rätt pris till en 40:a, eller en 38:a.

Nelly rea

99363-148

Jaha, då har man klickat hem lite varor från
Nelly. Ganska mycket rea på en hel del grejer. Passade bl.a. på att beställa en stickad cape för bara 115:- Skall bli intressant för jag vet inte alls hur kläderna kommer sitta. Har bara skickat efter AA-linnet från dem förut. Lovar visa upp grejerna när de kommit!

Allvädersstövlar för vuxna

99363-147

Idag hämtade jag ut mitt paket från
La Redoute. I låg mina stövlar som jag köpt på barnsidorna. Jättesnygga, enligt mitt tycke. Bra pris: 279:- De är inte i skinn, men det är lite meningen. Ville nämligen ha en ridstövelmodell, fast som tål en hel del väta och rusk. Så här är dom, och dessutom riktigt sköna! Sen så klickade jag med en liten t-shirt i mörkbrunt med tryck till älsklingen. Han är galen i t-shirtar med snygga tryck på... :) Allt gick på 409:- inkl frakt. Det kallar jag fynd!

Bilder: Privat

Mjuk och skön med sammet

99363-145

Mjukt och skönt och helt perfekt på kalla höst- och vinterdagar. Kjolen har jag, jättesnygg med ett par snygga ankelboots och en kofta! Väskan då -  vem kan motstå den? :)

Kavaj, La Redoute 759:-
Pumps
, Asos 1035:-
Väska
, Josefssons 149:-
Kjol
, H&M 298:-

Bilder: La Redoute, Asos, Josefssons, H&M

Nu skall jag shoppa på Nelly rea tänkte jag! Ordentliga prissänkningar på en hel del :)


Apropå sammet

Apropå inlägget om sammet som kommer senare: De här var ju riktigt snygga!

Efter en sväng inne på H&M

99363-144


Ja, eftersom jag snart får mina bonuscheckar från H&M, så tänkte jag göra lite rekning och kolla upp vad som kan tänkas passa ;) Då sprang jag på den här lilla söta saken! Jättefin, som en bolero eller en kortare tunika eller nåt' i den stilen. 149:- går den på. Önskar bara att jag passade i puffärm...kanske nån annan som gör?

Bild: Privat

Velvet dreams

Idag hade jag på mig min sköna sammetskjol från H&M och insåg hur mycket jag saknat det materialet! Så ombonat, mjukt och mysigt på hösten och vintern! Så imorgon skall jag försöka knåpa ihop ett dagens fynd med temat: Velvet dreams. Sen tänker jag även bjuda på ett nytt hudvårdstips från hälsokosten!

Sleep tight!


Kjol med hängslen - suck

99363-142

Jag tycker det är så fruktansvärt snyggt med hänslekjolar! Det är så kvinnligt och ändå dressat. Önskar bara att jag själv inte såg ut som ett ufo i dom :)  Man får ju ha en viss kropp för att passa i dom... Om du har det: tänkte bara tipsa om att Lindex fått in liknande kjolar. En ljusgrå utan stretch och en svart i jätteskönt stretchigt material. Eller så kan ni helt enkelt slå till på den här från Koola Anna. Du hittar den på
Nelly för 498:- Extra snyggt bli det med en polo under ;)

Kjol, Nelly 498:-

Polo, H&M 98:-

Stövlar, Din Sko 480:-


Bild: Nelly


Moulin Rouge

Namnet klingar väl inte helt fint, men filmen är fin. Jag grät när jag såg den. Här har ni tre anledningar till att jag vill se den igen:

♥ 
Ewan McGregor's röst
Romantiken
 Musiken



Vampiga skor

99363-140

Jag tycker de här är jätteläckra. Frågan är om jag skulle ha mod och självkänsla nog för att kunna ta på mig ett par :)  Men visst är de häftiga? Du hittar dem bland Asos nyheter för 404:-

Bild: Asos

Varmt om halsen

99363-139

Som utlovat kommer här lite inspiration till vad man kan ha om halsen i höst och vinter. Jag har (mest på skoj) delat in dem i tre grupper:

♥ De flummiga som är roliga, men som man tröttnar på ganska snabbt.
♥ De randiga - som verkar vara den här säsongens stora hit.
♥ Och sist men inte minst - klassikern som hänger med i vått och torrt.

För egen del kommer det definitivt bli en randig av något slag. Klassiker har jag, men skall försöka hitta en med lite färg också! Ett tips är ju att även kolla på barnavdelningarna i butikerna. Där kan finnas gömda guldkorn. Kanske även på herravdelningen? En av halsdukarna ovan är från herravdelningen...

Virkad med blommor, Ellos 179:-
Naturvit med små bollar, Haléns 149:-
Randig med senapsgult
, H&M Herr 79,50:-
Multirandig
, H&M 79,50:-
Grå klassiker
, Ellos 49,50:-
Röd/vitrandig med rosett
, H&M Barn 69,50:-
Grå/svartrandig
, H&M 98:-

Bilder: Ellos, Haléns, H&M

Buda på tradera

Har nu lagt bud på denna lilla söta saken. Blir fint med ett litet linne under :)

Nu börjar det snart bli dags att köpa på sig lite halsdukar och sånt. Imorgon blir det dagens fynd med frossa i halsdukar!

Ha ett underbart slut på helgen! *depp depp*

Klä upp din iPod

99363-138

Hade jag ägt en iPod, skulle jag definitivt se till att den fick sig ett syggt fodral ifrån Accessora! Visst är de söta? Nu är det dessutom rea på dem: 129:-

Bild:
Acessora


Pretty in Pink - finsöndagsspecial

99363-137

Här kommer som utlovat finsöndagsspecial! Jag VILL HA ballongkjolen i satin från H&M, men det finns ett litet problem: när skulle jag använda den? Kanske att en likadan fast svart är lättare att matcha och ser mindre glassigt ut . Fast den rosa är ju såå söt. Den lilla kuvertväskan är också en liten godbit, och sko-manen i mig älskar de silvriga pumpsen. Dom är dessutom på rea på Asos för 243:- !


Ha en trevlig söndag!


Topp med satinrosett, H&M 149:-

Satinkjol, H&M 198:-

Örhängen, Asos 81:-

Silverpumps, Asos 243:-

Kuvertväska, Asos 162:-

Bilder: H&M, Asos















harset="ISO-8859-1">