radedoub

1:a på önskelistan

99363-135


Ja, just nu är dessa 1:a på önskelistan. Har fortfarande inget rött i min garderob. Dessa vore ett välkommet tillskott. Visst är de söta? 340:- på Din Sko.

Imorgon blir det en party-outfit i finsöndags special! Sov sött!

Bild: Din Sko

Under 100:-

99363-134

Den här cardigan/boleron är riktigt snygg. Jag tycker "knytet" framtill är så snyggt. Så snyggt att jag faktiskt skall klicka hem en från H&M. Det syns inte på bilden, men den är lite mönsterstickad - jättesött. Den a-linjeformade kjolen är ju oxå en klassiker som skulle sitta fint.

Bolero/cardigan, H&M 98:-
Kjol, H&M 198:-
Linne
, Nelly/American Apparel 149:-
Diadem med hjärtmönster
, H&M 59,50:-

Bilder: H&M, Privat

Äckligt god chokladkaka

99363-133

Vill ni ha receptet på en äckligt god chokladkaka?
Här finns receptet på kakan på bilden. Har gjort den flera gånger och den blir lika god och omtyckt varje gång! Kan tipsa om att ta 1 st Marabou Premium's mörka choklad med apelsinsmak och 1 st Marbou Premium's vanliga mörka. Då blir det en perfekt liten brytning i smaken :)

Nu bär det av till en av mina syrror för lite god mat och babbel. Trevlig lördagskväll!

Bild: Tasteline

Fynd på Tradera

Har återigen kollat in lite skor som jag skulle kunna tänka mig på Tradera. De här är snygga. Och ett par sådana här skulle också sitta fint! Och dessa är en klassiker :) OBS! --> Hade jag varit en 38:a skulle jag lagt bud på de här right away. <--

That's all for tonight folks! Sov gott och ha en underbar början på helgen! Själv skall man jobba.... *grr*



Och regnet det bara öser ner...

99363-131

Har ni sett ett häftigare paraply? I svart spets. Det kan inte bli bättre! Har sett det i verkligheten och det är faktiskt riktigt snyggt. Kanske skulle det kunna kompensera upp lite av allt regn som vi här i Norden kommer få utstå framöver :) Du hittar paraplyet på Lagerhaus för 99:-

Bild:
Lagerhaus


H&M utvidgar

Hörde av en annan bloggare att H&M skall utvidga och öppna en helt ny butikskedja med lite lyxigare kläder. Och dessutom skall de starta en egen skokollektion som skall få lika mycket utrymme som klädsidan. Wiiie! *hoppar upp och ned jämfota* Det kan inte bli annat än succé! Återkommer så fort jag vet mer :)

By the way, mailade till
Nelly och sa till dem att jag tycker de borde ta hem VILA's kläder. Så mycket snyggt. De svarade att de hade VILA med på sin lista och skulle kolla upp det! Visst skulle det vara något?

Prickig falukorv? Hjälp vid rakning

99363-129
Är det så du känner dig ibland efter att du har rakat dig? Jag lovade ju att ge tips om något som kan dämpa rodnaden och få bort en hel del av prickarna som många får efter att de rakat sig.

Lösningen på problemet är Thai deodorantsten. Den används egentligen istället för en deo. (Det var så jag kom det här...) Jag började använda den efter att ha hört hur mycket skit som finns i vanliga deos och dessutom var jag trött på alla fläckar som de lämnade på kläderna. Hur fungerar det? Du svettas som vanligt, men det luktar inget. Varför? Jo, salterna i stenen låter din hud andas, samtidigt som salterna dödar de bakterier som kommer på huden och som är de som är upphovet till lukten. Då tänkte jag att om de dödar svettbakterierna så borde de funka på de bakterier som kommer när man rakar sig. Sen dess har det blivit mycket bättre! Jag tar på direkt efter att jag rakat mig. Det svider till litegrann, men jag blir inte alls lika röd och prickar får jag nästan aldrig numera!

Grattis! Du har orkat läsa ända hit. Då kan jag passa på att slå ett slag för att börja använda stenen som deo också. Euh... Tänker du nu. Men det är bara i början som du svettas mer än vanligt, men sen ställer kroppen in sig och numera svettas jag inte alls lika mycket som förut och det luktar nästintill ingenting.

Finns i två olika utföranden: liten sten i sammetspåse, runt 50-lappen. Eller en stor, i en hållare, runt 120:- Du hittar den lilla
här, på Bodystore. (Det finns spray och färdig deo också, men stenen är effektivare och drygare. dessutom mycket bättre just för det här ändamålet.)

Frågor? Tveka inte att ställa dem! Nu skall jag ta det bästa naturmedlet - minsäng ;)

Bild: Soltryck

Dagen efter

Jaha, då har man firat och är (redan) åter i vardagen. Jag fick förutom en underbar dag, lite saker av älsklingen. Bla. skinnhandskarna från H&M och Lisa Miskovskys senaste cd. Me like! Den går varm här hemma redan. Men nu är det dags att ta itu med sitt liv igen! Först ut är dagens fynd...

99363-128

La Redoute har slagit upp portarna till sin nya sajt, och veckans erbjudande från dem är den här riktigt snygga kjolen. Den ser sådär lagom avslappad och skön ut. Till det mycket överkomliga priset 199:- kan den bli din. Lägg till en söt blus med en skön cardigan och voilá - du är klar att ta världen med storm ;)

Kjol, La Redoute 199:- (annars 289:-)
Blus, Vero Moda 199:-
Väska, H&M 199:-

Bilder: La Redoute, Vero Moda, H&M

Hello beautiful!

99363-125
Den här skon är välkommen hem till mig, när om helst. Visst är den söt? Fanns med bland nyheterna från Asos. 474:- får man ge för att få den här vackra Askunge-skon.

Bild: Asos

Grattis på 3-års dagen!

99363-124

This is us... then  ♥


Vardagsklänningen är den nya favoriten

99363-123

Ja, det är ju ingen hemlighet att jag är ett stort fan av H&M... Och nu har de fått in ÄNNU fler nyheter! Den snygga klänningen är en av nyheterna. Jag har själv precis upptäckt vad skönt det kan vara med vardagsklänningar. En skön stretchig sak och med ett par tights eller strumpbyxor till. Förresten, jag gillar verkligen färgen på de nya Bootsen från Asos :)

Klänning, H&M 249:-
Tights
, H&M 98:-
Halsband med berlock
. H&M 59,50:-
Boots
, Asos 474:-

Bilder: H&M, Asos

Snart kommer också en bild på hur det såg ut den 27:e september för 3 år sedan, när det blev R och jag! Tipset om vad man kan göra för att förhindra prickar och rodnad vid rakning har blivit försenat och kommer imorgon.

Rak-hjälp

Fler än jag som kan märka ibland att när man rakar sig under armarna så blir det lätt utslag och röda prickar? Ikväll kommer iaf tips om en bra grej från hälsobutiken som hjälper :)

Au revoir!

Nej nej nej och åter nej

Nej nej. Varför? Vem gjorde dom? Vart får man tag på den personen?  Måste få berätta att han/hon mist licensen för att designa fler skor...(De svarta är värst.)

Jacka med stil

99363-122

Har man inte hittat nån jacka till hösten så är ju denna ett snyggt alternativ! Jag gillar den söta, korta modellen och rutmönstret skarpt. Sen tycker jag om priset också: 699,50:- på Vero Moda :)

Nu blir det massa Vänner-avsnitt och frukt (försöker vara nyttig)...

Jacka, Vero Moda 699,50:-
Byxor, H&M 198:-
Stövlar, Din Sko 480:-

Bilder: Vero Moda, H&M, Din Sko

Den 25:e smäller det!

99363-121


Jaha, då vart det en del shopping idag! Den efterlängtade klänningen har äntligen fått flytta hem till mig. Den blir riktigt mysig att ha i höst och vinter med ett par tjocka strumpisar *myser*. Sen så skulle R köpa lite nya skor. Vi hamnade på skopunkten där de har köp 3 betala för 2. Han behövde inte mer än 2 par... men jag behöver alltid, hehe. Så jag passade på att ladda upp med ett par vinterkängor - helt gratis! Jag vet att bilderna inte gör dem rättvisa, men det är de snyggaste jag sett i vinterkänge-väg, hittills iaf! Gillar snörningen. Sen kom det även ett paket från H&M idag, med gubbbyxan, som har en roliga liten detalj: spännet bak. Sen kunde jag inte motstå den lilla klädrollern i leopardmönster :)

Bilder: Privat, H&M

Älskade Disa

                                        99363-120


Tog lite kort i helgen och det var en person som älskade att vara linslus...

♥ Ett av mina syskonbarn, Disa. En riktig liten solstråle och gottegris - det syns runt munnen om inte annat ♥


Snygga stövlar

Jag tror att jag skall lägga ett bud på de här snyggingarna på tradera. Bra pris för ett par mockastövlar som aldrig är använda :)

ASOS fynd för alla shoe-lovers

                                                 99363-119

Jag har fastnat lite för lackskor. Och de här från Asos är riktigt snygga! För 297:- kan de bli dina. Använder man dessutom rabattkoden så får man ju 10% rabatt :)

Bild:
Asos

Jakten på den rutiga skjortan

                  99363-118

Om man vill ha ett rutigt plagg och tycker att skjortor är snygga - då är detta ett riktigt bra alternativ! 179:- på Indiska. Jag älskar färgställningen :)


Bild: Indiska



Kuddkrig - ladda upp med kuddar i höst!

99363-117

Har haft en period då jag inte alls varit intresserad av kuddar. Att det bara är jobbigt och rysch-pyschigt. (Finns säkert inget som heter så, men ni fattar nog) Men nu drar det åt höst och då börjar det pirra i fingrarna efter mysiga kuddar. Finns ju hur mycket som helst att välja mellan, men här är några av mina favoriter! De absoluta favoriterna är de längst ner, från Gudrun Sjödén. När man vänder på dem är de prickiga på andra sidan :)

Grönblommig, Indiska 149:-
Kudde med blomma/fjäril
, IKEA 39:-
Alla kuddar i olika färger
, Indiska 39,50:-
Kuddar med blad
, Gudrun Sjödén 125:-

Bilder: Indiska, Ikea, Gudrun Sjödén

Finsöndag!

99363-115

Idag är det Söndag och det får bli ett litet finsöndags-dagens-fynd! Känner inte mig själv särskilt fräsch, förkylningen håller i sig men detta kanske kan pigga upp lite!

Jag fatsnade för den här omlottklänningen direkt. Den ser så skön ut men samtidigt så snygg. Och inte blir man rånad heller! 299:- på Indiska!

Klänning, Indiska 299:-
Spetsleggings
, H&M 79,50:-
Stövletter
, Have2Have/Bronx 850:-

Bilder: Indiska. H&M, Have2Have

Söt topp för söta tjejer

99363-114

Jag gillar verkligen den här sötisen. Ser nästan ut som en liten miniklänning :) Den ljusgråa är fräsch! 249:- kostar den och du hittar den bland
nyheterna på H&M!

Skall dessutom passa på att skaffa mig ett par sådana här byxor. Har redan två stycken i andra färger. Dom är supersköna! Och till det sköna priset 49,50:- (198:- annars)

Bild: H&M

Nu skall jag iväg och äta tacos med lite goda vänner! Natti!

Hett tips på snygga bastoppar

Måste också tipsa om denna snygga topp som nu finns till superpris: 49:50:- på H&M's webbshop. Passa på att ladda upp med bastoppar! Jag tyckte den gråa var jättesnygg :)

Nyheter på H&M

99363-112


Det har kommit in massa nytt på H&M! Här har ni mina favoriter. Den hundtandsmönstrade toppen är ett riktigt fynd! 98:- i skön viskostrikå!  Jag har hittills inga plagg med det mönstret men tycker att det är lite häftigt, så det bli lagom vågat med en topp. Den skall få flytta hem till mig :)

Hundtandsmönstrad topp 98:-
A-linjeformad kjol 198:-
Polo 198:-
Pennkjol 198:-

Bilder:
H&M

Imorgon kommer ett dagens fynd, också det ifrån nyheterna!

Ett skepp kommer lastat... med grejer från Yves Rocher

                                     99363-126

Idag fick jag gå hem ifrån jobbet tidigare pga att jag fick nån slags huvudvärk/migrän plus eftersläng av förkylningen. Men det resulterade i att jag hämtade mitt paket från Yves Rocher. Provade
duschcremen med kakoböna och blev väl lite besviken. Trodde jag skulle få duscha med en härlig chokladdoft. Men icke sa nicke. Lite för mycket parfymigt för min del. Tror nog att de hade tänkt på själva blomman på kakaobönsträdet när de gjorde den (om det finns några blommor på det?). Däremot tycker jag att duschcremerna med Hallon och den med Kokos är helt underbara. Dom kan jag verkligen rekommendera!



Gosigaste tröjan till bästa priset

99363-113

Dagens fynd kommer från Lindex. Har som sagt blivit lite besatt av koftor av alla de slag. Har själv den teorin att de kommer sig av att det varit fullständigt torka på den fronten i min garderob tidigare :) Den här har ett mycket snällt pris, och finns i två färgställningar: grått och beige/brunt. Skön lång modell dessutom!

Kofta, Lindex 299:-
Tweedkjol
, H&M 298:-
Stövletter
, Wedins 299:-

Bilder: Lindex, H&M, Privat

Pretty Woman

Är det bara jag som tycker att den här klänningen från Asos är väldigt lik den som Julia Roberts har på sig i Pretty Woman första gången hon och Richard Gere skall ut på middag? När hon sitter och väntar på honom i baren, och han blir helt mållös?  Jag älskar den filmen. Den är så härlig. Hon har nog aldrig varit bättre än hon är i den.

Supercreme för alla torra händer

Här kommer, som utlovat, ett tips om en supercreme för alla torra händer. Som självklart inte innehåller några mineraloljor. Här är det bara naturliga oljor, som t.ex. en stor del olivolja som gäller. Cremen heter Olive oil Hand & Nail Therapy och kommer ifrån märket Jason/Jäsön. Den är dessutom helt fri från parabener. På ren svenska = inga konserveringmedel. Dessutom är många utav ingredienserna ekologiskt odlade. Den är i en pumpflaska vilket gör att du slipper kleta alltför mycket.. Dryg och med en god, nästan suddigummi-liknande doft. Ni vet sån där som doft som luktsuddigummisarna i skolan hade :) Har nog inte använt någon bättre handcreme än den här. Den är väl värd sina 135:- som den kostar i hälsobutiken. På Bodystore är den lite billigare.

Har tyvärr ingen bild på den, lägger upp det imorgon. Tills dess kan ni kolla in den här, på Bodystore där den ligger på 101:-

Ben, bara ben

99363-110


Ja det har väl inte gått många förbi att det är strumpbyxor och leggings i sköna och häftiga material som kan lyfta en hel outfit den här hösten. Så det blir självklart ett dagens fynd av det :) Ett hett tips är att leta reda på närmaste Lindexaffär. Där har de något för de flesta och till humana priser! (Just nu har de en
strump-special på webben.) Själv funderar jag på de blommiga. Blir snyggt till klänningen jag bloggade om tidigare!

Hundtandsrrutiga strumpbyxor, Asos 108:-
Blommiga strumpbyxor
, Lindex 69:-
Tjockare stickade grå strumpbyxor
, Lindex 149:-
Svarta leggings med hjärtan
, Delia's 63:-
Svarta spetsleggings
, H&M 79,90:-

Bilder: Asos, Lindex, H&M, Delia's

Skippa metallen på klacken

De här nya skorna från Asos är supersnygga - om det inte vore för metall-klacken. Eeeuh.

Personligt och privat

♥ Har valt att inte lägga ut några bilder på mig eller på min familj, utan vill vara rätt så privat. Men nu är det bara en vecka kvar tills R och jag firar 3-årig bröllopsdag! Om ni vill och är snälla så kan jag lägga ut en bild den 27:e på hur det såg ut då det hela hände, för tre år sedan? ;) ♥

Idag blev det tyvärr inget dagens fynd. Fanns inte utrymme för det. Blev så mycket annat skrivet och nu vill R ha datorn!

Natti!


Handcreme för torrisar

Fick inte med mig kameran till jobbet idag, så det utlovade tipset om ännu en bra hudvårdsprodukt från Hälsobutiken blir försenat, till imorgonkväll! Kan i alla fall avslöja att det gäller en riktigt bra handcreme som gör nytta på djupet!

Så alla ni torrisar - kolla in imorrn' kväll eller fredag igen! (Kommer hem ganska sent...)

Natti natt!


Alternativ till den berömda "Ebba-klänningen"

99363-109

Ebba-klänning hit och Ebba-klänning dit. Har hört talats om och sett den fina "Ebba-klänningen". Men chansen att jag hittar den är minimal och chansen att var och varannan kotte springer runt med den är större. Så även om den var jättefin och jag hade tänkt att trotsa det faktumet så hittade jag ett alternativ. När jag var inne på H&M idag för lite fönstershopping, så hängde DEN där. MIN klänning. Som jag, pga akut pengabrist, inte kunde köpa idag! *grrr*  I jättefin stretchtrikå med tugnt fall. Och eftersom jag snöat in på grått så var det ju ännu bättre att den just var mörkgrå :)

Förlåt för de kassa korten med de är tagna med en mobilkamera i en provhytt - hur lyckat kan det bli då på en skala?

 I vilket fall - är den inte fin? För 298:- är den ett riktigt kap. Jag vet en som kommer rusa till H&M på måndag :)

Asos önskelista: skor

99363-107


Jag antar att jag inte är den enda som får ett otroligt habegär när jag ser Asos alla fina skor? En del är väl
mindre lyckade, men sen har ni fullträffarna, som de här ovan! Dessa fyra får gärna, när som helst, flytta hem till mig.

474:- går de längst upp till vänster på. De andra ligger på 338:- Farligt bra priser...

Bilder: Asos

Ikväll blir det ett nytt hudvårdstips från Hälsobutiken! Nu: off to work! Ha en underbar dag!

Ja tack

Nyhet på Asos. Ja tack! Den var fin i båda färgerna men  jag har ju en förkärlek till rosa så den rosa/lila vinner nog :)


Kakaoböna?

          99363-106

Yves Rocher har nyss fått in ovanstående produkt: "
Duschcreme med kakaoböna från Afrika". Nästan så att man vill äta upp den :) Jag blev i alla fall nyfiken och beställde den. Skall hämta ut paketet imorgon. Återkommer med rapport!

BIld: Yves Rocher

Rutiga rut

             99363-105


Här kommer en salig blandning av rutiga plagg! Svårt att få ihop ett snygg collage av det :)

Själv har jag hittills inte hittat något rutigt plagg som faller mig i smaken. Möjligen den lilla kjol/kilten från Lindex i vänstra hörnet... Funderar faktiskt allvarligt på att sy en egen kjol i något snyggt rutigt tyg! Men till er andra som inte skall sy: håll tillgodo med lite tips!

Skjorta, Gina Tricot 299:-
Kjol med volang
, H&M 349:-
Kort jacka
, Zara 1199:-
Kjol/kilt
, Lindex 349:-
Shorts
, Delia's 293:-
Blå kjol
, Asos 541:-

Bilder:
Gina Tricot, H&M, Zara, Lindex, Delia's, Asos


Rutigt, rutigt, rutigt

Det är en hel del rutigt som gäller nu till hösten. Tänkte knåpa ihop ett litet collage med olika rutiga plagg. Kommer lite senare!

När plånboken faller isär

99363-103
Förr eller senare inser man att plånboken man har just nu faktiskt har blivit alldeles för liten och sliten. Så med jämna mellanrum, ibland i ren självbevarelse, så byter man för att det till slut börjar trilla ur saker ur den :) Någon som känner igen sig? Hur som så tycker jag den här lackplånboken från
Wedins är jättesnygg! Den blir din för 149:-  Är du mer sugen på rött så finns den i det också!

(Finns också i en mindre modell om du hellre vill ha det. 99:- ligger den på.)

Bild: Wedins

Nya platta stövlar + Levi's tröja till älsklingen

Nu är det klappat och klart: Jag har beställt de platta stövlarna från La Redoutes barnavdelning som jag bloggade om för ett tag sen. Jag tog de svarta. Vilken färg skulle du/ni tagit? *nyfiken i en strut*

Sen lade jag till en snygg Levi's t-shirt till älsklingen. Han är galen i t-shirtar ♥  :) Det blev till ett riktigt bra pris! Det hela slutade på 409:- med frakt å allt! Jag fick ju 150:- rabatt när man gjorde en kundundersökning för dem :)

Nu blir det snart mango sorbet och en film!

Natti!

Lackpumps från Asos

Nu har Asos fått in nya färger på lackpumpsen som jag har i rött. Så snygga! Vill förresten sälja mina pga att de inte sitter riktigt bra på min fot. Någon som är intresserad? Strl 36, röda. Hör av dig isåfall! Annars åker de ut på tradera :)

99363-102

ÄNTLIGEN! Garderoben: del 2 AFTER-bilderna!

99363-100

Här ser ni resultatet av min make-over av klädkammaren/garderoben! Jag är rätt så nöjd. Som sagt inga under, men ändå mycket bättre! Vill du veta hur det såg ut innan? Kolla in
här.

Tradera är toppen

Jag har lagt bud på en snygg grå höst/vinter kappa på Tradera. Rena vrakpriserna! Hoppas jag vinner! Lovar visa upp isåfall :)

Förresten när vi ändå är inne på ämnet: va sägs om de
här skorna? Nästan så att man vill lägga ett bud :)

30-40% på alla Face-varor!

99363-98
Gillar du Face makeup? Jag älskar deras skuggor! Nu får man 30-40% rabatt på alla deras produkter hos
Snowdrops. Passa på!


Höstens absolut sötaste kofta

99363-97

Höstens sötaste kofta hittar du på
Delia's. Den ligger på ca 345:- Sen skulle jag inte heller säga nej till byxorna från samma ställe. Häftigt med hängslen :) Just nu har de även ett erbjudande som gör att du slipper betala frakten!

Kofta, Delia's 345:-
Hängslebyxor
, Delia's 293:-
Boots
, Scorett 499:-

Bilder: Delia's, Scorett

*host* *snyyyt*

Idag är jag hemma från jobbet för jag är förkyld :( Men inget ont som inte för något gott med sig:  det kommer nog bli en del inlägg här istället!

Sköna skärmar

99363-96

Jag gillar de här nya skärmarna från IKEA. Det är inte bara på bild som de fångar ens uppmärksamhet. När jag var på IKEA igår så hajade jag liksom till av att det var något färgglatt nere i ett hörn av lampavdelningen! Snällt pris: 79:-

Bilderna på garderobs make-overn får vänta ytterligare, tills imorrn bitti.

Bild:
IKEA


It-stövlarna med stort i

99363-95

Jag tror att jag har hittat dem: it-stövlarna med ett stort i. Hittills bor det bara höga och - tyvärr - ganska så obekväma och otåliga skor i min garderob. Men dessa kanske är lösningen? Jag tycker i alla fall att de är supersnygga. Okej pris också, ca 512:-

Har nyss upptäckt
Delia's och tycker att de har så underbart roliga och snygga saker!

Bild: Delia's


I väntan på hösten

99363-94

Varför är det tabu att längta till hösten? Alla tycker det är okej att längta till sommaren och våren. Det är helt okej att kolla på vårkläder i slutet av februari. Men jag längtar faktiskt till hösten. Det är den mysigaste årstiden. I alla fall om man bortser från November månad då :)

Så i väntan på hösten kommer här ett litet fynd som jag gärna skulle vilja mysa i under hösten. Härlig tröja i ull som ser ut som en perfekt vardagströja! Bra pris också, för att vara i ull!

Den röda mössan, vem kan motstå den då?  Så söt! :)

Grå tröja, H&M 298:-
Jeans
, Levi's/La Redoute 839:-
Mössa
, H&M 49,50:-
Boots, Asos 474:-

Bilder:
H&M, Asos, La Redoute

Garderobs make-over

Skulle lagt ut efter bilder av min make-over av garderoben igår, men annat kom ivägen. Jag bjuder på lite bilder ikväll istället! Tills dess får ni nöja er med ett dagens fynd!

Som smör

Klicka in här och läs vilka underbara t-shirtar det verkar vara som hon gör. Jag faller för reklamen :) Å sen att de levereras i en fin litenbox. Vilken lyx. Undrar vad de kommer ligga på för pris?


Höstens kappa har anlänt

99363-93


Visst är den söt? Jag kunde inte motstå den när jag fick se den i H&M's webshop. Och idag kom den. Satt fint å allt. MEN så kommer R med den härliga kommentaren: "Ja visst är den fin, men är den praktisk?" Jaha, och då får man lite smått ångest. Praktisk? Klart att den inte är! Det är en fin liten kappa. Inget alls åt skogsmulle-hållet och inget för smällkalla vintern. Så nu behöver jag skaffa en som är mer åt skogmulle-hållet OCKSÅ, eller skicka tillbaka den här. Hmm, hur gör man?

Garderoben: del 1 BEFORE

99363-95


Jag vet att så länge vi bor som vi gör nu så kan jag glömma allt vad en walk-in-closet är. (Kan jag nog göra i framtiden också) Men jag kan ju göra det bästa av situationen och den klädkammare vi har. För den har verkligen sett HEMSK ut. Bilderna ovan är BEFORE-bilder. Lägg då till att jag ändå snyggat till det lite innan kortet skulle tas, och tagit bort alla kläder som låg huller och buller både på golv och över saker. Sen ser ni även när jag kommit igång och det ligger saker i sovrummet och hallen.

Imorgon får ni se resultatet! Förvänta inga blixtar och dunder...magiska under. Men snyggare blir det iaf!

OH MY!

Watch it and WEEP! Tjejen är bara 11 år! Hon har en röst som inte är av denna värld!


Coolt jobb - passformsmodell

Kolla in det här: passformsmodell för H&M! Vilket coolt jobb :)

Testing testing: hudcreme med Rooibos-te!

99363-92

Här kommer i väntan på att kameran skall komma hem igen (vilket verkar dröja) ett dagens fynd med hudvård som tema! Fick en fråga igår av en av er läsare om jag visste någon bra hudcreme (eftersom jag jobbar i hälsokost och är mycket intresserad av hudvård). Idag kom en glad överraskning  på jobbet: jag fick en ny hudcreme! Jag har skrivit om den här serien
förut, men då har jag mest berättat om ansiktstvätten. Men hudcremen förtjänar också en plats här. 

Jag har provat produkterna och tycker att dom är jättesköna! Cremen hade jag bara nån dag, men alla som jag talat med på jobbet älskar den. Och då har vi allihop olika hudtyper: ung, mogen, torr och blandad hy. Kanske att den inte passar för fet hy, men blandad går absolut bra.

Vad är det nu som är så bra med den då?,
undrar du ju nu. Jo, det är extrakt av rött te, Rooibos i. Det innehåller massa antioxidanter och det gör att cremen ger dig ett skydd i minst 12 timmar mot fria radikaler inifrån (dessa bryter ner din hud) och ett skydd mot yttre nedbrytning. Dessutom är den självklart utan mineraloljor! Dryg, räcker minst 2-3 mån (om du gör som jag när du tar på den). Den ligger på ett bra pris i butik, 185:- Du hittar den ännu billigare här, på bodystore.se.

OBS! Viktigt att komma ihåg att alla cremer som jag rekommenderar skall man bara ta som en ärta av och sen värma lite mellan fingertopparna eller mellan händerna. SEDAN ut i ansiktet. Då blir cremen lättare att jobba med och burken räcker längre!

Bilder: Bodystore


Kameran har sprungit hemifrån

Kan än så länge inte visa vilka förändringar som skett i min garderob för kameran har sprungit hemifrån. Dessutom skall jag visa er mitt senaste kap: höst och vinterkappan!

Kolla in senare så skall jag nog ha lyckats knåpa ihop något!

Imorgon startar ny kategori

Imorgon startar jag en ny kategori med heminredning. Lite tips då och då. Först ut är min make-over av vår garderob!

Natti!

För stök i köket

99363-90


Detta har inget som helst med mode eller kläder att göra :) Men jag behöver en sån här i köket. Är mysigt att lyssna på musik och rocka loss lite medans man lagar mat och bakar. På nåt sätt får jag för mig att jag kommer bli duktigare, spendera mer tid i köket och ha mycket roligare. Så därför slog jag till nu när Josefssons sålde sådana
här för 199:- Nu besparar jag mig besväret att leta upp en sån här i affären :)

Bild: Josefssons

En vit blus är aldrig fel

99363-89


Nej, en vit blus är aldrig fel. Och just nu är den helrätt! Det borde nog finnas minst en i varje garderob. Tyvärr skall jag erkänna att i min finns det bara en, och den används inte alltför ofta... Men jag blir lite inspirerad när jag ser chica tjejer springa runt på stan med en blus/skjorta och en cardigan över - så fräscht! Så det kanske finns hopp för mig med! I dagens fynd idag har jag hittat massa söta blusar och skjortor  alla för under 300:- Såg även att
Mango och Zapada hade några söta blusar!

Vit farfarsskjorta, Ellos 119:- (passa på! REA på den nu)
Vit skjorta, H&M 149:-
Top/blus i mitten
, H&M 149:-
Höghalsad blus
, La Redoute, 299:-
Skjorta med knyt i midjan
, H&M 198:-

Bilder: Ellos, H&M, La Redoute

Snart så...

Är inte riktigt färdig än. Men tänkte ta hjälp av R imorgon bitti. Just nu ligger han och sussar sött. Det är bara jag som är en riktig nattsuddare! Natti!

Don't worry. Ändrar om lite bara!

Om ni undrar vad som händer och varför det byter färger och annat på bloggen, så är det bara lilla jag som vill snygga till det lite! Imorgon förmiddag får ni se resultatet! Ge gärna feedback på vad ni tycker om färger m.m.!

Can't help myself...

99363-90

Jag ♥ de här skorna! Dom är bara för underbara! Jag hittade dem
här, hos Asos för 270:-

Bild: Asos


American Apparel: rapport

99363-92

Så kom äntligen linnet från American Apparel. Och jag får erkänna att det är precis som alla andra säger: det är en jättefin kvalitet och man märker på "ribben" att det inte är några b-grejer. Lite litet i storleken. Om du inte beställt nåt än, gör det! Alla nya kunder får
50:- rabatt!

Däremot fick jag inte någon trosa, som jag hade blivit utlovad pga att det dröjt så länge innan det levererades... Får nog skicka ett litet mail å gnälla lite. Är ju lite nyfiken på vad det var för trosor... :)

Bild: Privat

Senaste tillskottet i garderoben: VILA-klänning

99363-88

Här ser ni mitt senaste tillskott i garderoben: en wrapklänning från VILA. Jag blev kär när jag såg den! Sen blev jag ännu gladare när jag tittade på prislappen: 199:- !

Bild: Privat


Hjälp till russinfötter!

99363-87


Jag vet. Mer oglamourös burk får du nog leta efter. Men låt dig inte luras! Innehållet kanske är räddningen för dig med torra och sprukna fötter. Jag tycker själv att detta är det bästa jag någonsin använt. A-creme är oparfymerad och innehåller, som namnet antyder, massa a-vitamin som är bra för huden. Den lämpar sig speciellt för barn, personer med känslig hud och eksemhud. Jag har använt den efter duschen/badet. Först filar jag fötterna (glöm inte att du skall fila jämsmed sprickor - inte rakt över för då blir dom bara ännu djupare) sen tar jag på den här cremen. Den innehåller INTE några mineraloljor, utan bara naturliga ingredienser. (Vill du veta vad jag menar med mineraloljor? Kolla
här.)

Cremen är otroligt dryg och ligger på ca 84:- ute i butik. Bättre pris får du här, på bodystore.se. Där ligger den på 57:-

Bild: Privat

Återkommer senare med en ny kategori - Shoppat - och lite nya inlägg i den! Bla har mitt linne från American apparel kommit...

Pricken över i

99363-86
Idag är det ett litet ovanligt dagens fynd. Som jag nämnde igår är jag inte mycket för smycken, men nu tror jag att jag faktiskt hittat ett som jag gillar! Den här berlocken från H&M passar in i min lite romantiska stil och kan nog bli pricken över i.

Berlock, H&M 59,50:-
Linne
, H&M 79,50:-
Kjol
, La Redoute 289:-

Bilder: H&M, La Redoute

Ha en underbar dag! Återkommer ikväll ang. den utlovade cremen för torra och fnasiga fötter!

Till gymmet eller bara till mys

99363-85

Hittade den här ursöta munkjackan på
H&M. Håll med om att den är underbar! Sån som man kan ha både till gymmet, till mys eller när som! 249:- får du iaf betala om du vill ha den hängandes i din garderob :)

Imorrn' kväll blir det tips om en bra fotsalva för alla med problemfötter som blir torra och spricker!

Bild: H&M



I spetsar & rosett

99363-84

Som ni har märkt är jag inget stort fan av smycken. Däremot älskar jag alla höstens spets- och rosettdetaljer! Så här kommer ett dagens fynd med temat: I spetsar & rosett!

Ah, just det! Glömde att jag gärna skulle vilja beställa ett par sådana ben också ;)

Rosa linne med spetsdetaljer, H&M 149:-
Lila spetstrosor
, H&M 59,50:-
Svart kavaj
, H&M 598:-
Diadem
, Asos, 54:-
Lila skimrande kuvertväska
, Asos 162:-
Rosa kofta
, H&M 349:-
Svarta spetsstrumpbyxor
, H&M 79,50:-
Svarta lackskor
, Have2Have, 398:-

Bilder:
H&M, Asos, Have2Have

Stickad klänning i höst?

99363-83

Den här lilla söta klänningen hittar du på
Mango och kostar 675:- I like it a LOT!


Soaked in Luxury? Ja tack!

Jag hittade den här fina stickade tröjan från Soaked in Luxury bland Nelly's nyheter. Men jag skulle nog ta bort skärpet och lägga till ett svart sidenband och så ha ett linne under.

En liten fundering: Varför skall många av modellerna hos Nelly alltid se så trashiga ut? Nästan alltid när de har på sig nåt stickat eller genomskinligt så har dom bara bh under. Eller är det bara jag som tycker det?

Många inlägg ikväll, men nu blir det sängen next, för mig! Natti!

Rea på Din Sko

På Backaplan i Göteborg hade Din Sko börjat med en REA på massa stövlar. Alla kostade 250:- nu. Fanns en del jag kunde tänka mig. Bla de här, och kanske de här fast i svart!

Rean verkar vara i alla butiker med tanke på att det annonseras på nätet.

H&M-paket

99363-79

Ikväll när jag kom hem låg dessa små saker i min brevlåda. Allt kommer från H&M. Ni som är riktigt iaktpågivna kan se att det är koftan i 80% lammull som jag
bloggade om för ett tag sedan som jag beställt i 2 färger. Bl.a. den lila varianten som jag suktat efter :) Dom var fina, med en pytteliten sticks-varning på. Linnet vet jag inte om jag skall behålla. Det är lite mer åt det beigegråa hållet än vad bilden visar. Och det ville jag helst inte ha. Ser rätt så sne ut i beige ;) Jag skall, efter närmare eftertanke och efter att ha visat mamma, behålla det. Och det är inte alls beige, så vill du ha ett snyggt grått linne med skönt fall skall du satsa på detta!

Jag tog mig en tur in till Lindex idag igen på rasten. (är granne med en Lindexbutik...) Dom har fått in en del nyheter. Bl.a. nån slags tunika/klänning i stickat som var jättesöt. Sen fanns det flera andra nya tunikor/klänningar som passar bra med tights under. Ja, det vill säga för er som passar i det och inte ser ut som en stoppad korv (som jag) ;)

Imorrn blir det förresten ett dagens fynd från Lindex!

Värmade fynd

99363-77


Har köpt en sån' här tröja och skulle ta på mig den idag, och då tänkte jag: Varför gör jag inte det till dagens fynd? Den är ju underbar. Supermjuk och sitter jättefint. Så här har ni den. Den finns i massa färger, men jag tyckte att den här var lite häftig! Sen så ligger den på det snälla priset 149:-!

Ps. Gillar byxorna också. De har en liten slejf bak och verkar vara lite av ett par "gubb-byxor ". Skulle jag behöva :)

Omlottröja, H&M 149:-

Linne, H&M 49,50:-

Raka byxor, H&M 249:-


Bilder: H&M


Off to work! Ha en underbar dag!


Rött som kärlek!

99363-76

Visst är det en härlig röd färg? En av nyheterna som kom in häromdan på
hm.com! 198:-

Bild: H&M


Anniversary - Önskelista!

Jag och R har 3-års anniversary den 27:e. Vi tänkte ta en hel dags ledighet å bara slappa, äta god mat, frukost på sängen, ut på bio, fika och sen tänkte vi även ge varandra lite små saker. Här har ni lite av vad jag skulle kunna tänka mig!

99363-75


 ♥ En muminmugg skulle passa bra till min samling (Har 7 stycken redan. Tycker dom är såå söta!)
 ♥ Fina trosor kan man aldrig få för mycket av... :)
 ♥ De svarta skinnhandskarna från H&M
 ♥ En enkel basker i filt, också den från H&M skulle värma de små lurarna i höst och vinter...

Bilder: H&M, Tradera

Natti natt på er!


Ta-daaa! Läppbalsam för alla lypsylberoende

99363-74


Som lovat kommer nu, om än lite sent, tips om ett av de bästa läppbalsam du kan ha!

För dig som vill ha bakgrundsfakta till varför du bör byta, klicka
här.

För alla lypsylberoende kommer detta innebära att du kan byta över till ett läppbalsam som faktiskt gör någon nytta! Det finns i två varianter: det du ser på bilden med bivax, honung, propolis och kamomill och ett ytterligare som innehåller en hel del olivolja. Nu tänker en del: jaha sånt där skogsmulle balsam luktar säkert barr å annat. Men nepp. Det på bilden luktar vanilj och det andra (som en del tycker är snäppet effektivare) luktar lite mer blommigt. Är du mer intresserad av det med olivolja skall du kolla efter en förpackning som ser exakt ut som det på bilden, fast med grönt tryck. Det kostar 28,50:- och räcker länge.

OBS! Har du vant dina läppar vid Lypsyl, Labello, Nivea mfl så kan det ta ett tag innan dina läppar "ställer om" till att ta emot naturliga oljor. Resultatet blir inte särskilt bra om du både använder detta och onaturliga oljor på läpparna. Det blir bara att du torkar ut dina läppar emellan när du använder de onaturliga oljorna.

Om du har frågor är det bara att ställa dem!

Håll ut...

Rapporten på läppbalsamet har blivit lite försenad. Har haft familjen på middag, men snart så är jag klar!

Alla vill känna sig som en prinsessa

99363-73

Är det inte lite just det som det handlar om - alla vill känna sig som en prinsessa. Just därför är vi tjejer så fascinerade av fina klänningar? Hur det än är så är iaf jag fascinerad och här kommer som utlovat dagens fynd med finklänningar till helt överkomliga priser!

Brun klänning, Mangoshop 675:-
Svart klänning med satinkant
, H&M 298:-
Svart klänning med tyll
, Asos 474:-

Guldiga skor, Asos 2437:- (jag vet... dream on...)
Svart/silvriga skor, Mangoshop 799:-
Röda peep-toes med rosett,
Asos 338:-

Bilder:
Mangoshop, H&M, Asos

Hörs ikväll!

Lypsylberoendet skall botas

Men först vid 6-tiden ikväll kan du få ett litet tips om ett jättebra läppbalsam. Lovade ju det till går, men glömde! Förlåt. Men som sagt håll ut till ikväll så kommer det!

Apropå klänningar...

99363-72

Jag råkade springa på den här lilla saken igår när jag var inne på
mangoshop.com. Jag tyckte den var riktigt snygg, men frågan är om jag kommer använda den mer än en säsong. Är den värd 739:- ?

BIld: Mangoshop

Tomorrow tomorrow

Imorgon är det finsöndag och därför har jag bestämt att det blir finklänningsspecial!

Mangoshop is the top

99363-71

Mangoshop.com har fått in en hel del nyheter och jag vill ha en sisådär 20 plagg eller så. Dream on baby med tanke på min elakt strama (läs: obefintliga) shoppingbudget. Men jag hittade i alla fall den här tröjan som jag tyckte såg ut som en jätteskön vardagströja. Kolla även in bootsen från have2have. Visst är de söta!?

Tröja, Mango 299:-
Byxor
, H&M 198:-
Boots
, Bronx/Have2Have 850:-

Bilder: Mangoshop.com, H&M, have2have

Have2have

99363-70

Skomaniac som jag är så slutar jag nog aldrig att fascineras av skor! Har ni sett filmen "I hennes skor" med Cameron Diaz och Toni Collette? Toni Collettes rollfigur säger där att kläder, det kan sitta fult och inte passa, men skor passar alltid (såvida man inte har problemfötter). Så kan jag känna ibland. Inga problem att hitta snygga skor som passar... Problemet är att man inte kan köpa alla man provar :) Dessa små sötingar hittade jag på
have2have för 398:-

Bilder: have2have

Pumps för alla skotokiga

De här pumpsen var ju söta! Och jag ♥ de här. Och håll med om att de här var coola! That's all for tonight folks! Natti natti!

September har gjort sitt intåg

                            99363-67

Nu kan jag ärligt talat säga att det ÄR höst. Det känns att september har gjort sitt intåg. Därför fortsätter jag min besatthet med koftor. (Kan det bero på att det har varit fullständig öken på det området tidigare år i min garderob?) Den här koftan som hör till
Harmony-serien på H&M är ju en liten sötis.

Kofta, H&M 349:-
Manchesterbasker
, H&M 59:50:-
Tweedkjol
, H&M 298:-
Boots
, Asos.com 406:-

Bilder: H&M, Asos

Är du lypsyloman?

Är du lypsyloman? Många är det. Går du med ständigt torra läppar som du måste smörja hela tiden? Jag har gjort det. Men nu har jag slutat med det. Visste du att lyspyl och liknande produkter tyvärr innehåller massa mineraloljor? Dessa är lite förenklat, en restprodukt vid framställningen av bensin. Inget du vill ta på läpparna? Många hundra tusen gör det varje dag. Både på läpparna, ansiktet och övriga huden... Du kan säkert räkna ut själv varför man aldrig tycker att man blir mjuk om läpparna utan måste hålla på och smörja hela tiden. Däremot om du tar naturliga oljor på läpparna då kan huden ta emot det och använda det till nytta. Imorgon kommer ett tips och bild på en superprodukt som ligger under 30:- och som dessutom håller längre än ett lypsyl!

Barnsligt roligt skofynd

99363-66


Visst är de här fina? Jag hittade dem på barnsidorna i
La Redoutes katalog. Jag skulle behöva ett par vanliga låga och enkla stövlar som dessutom tål lite vatten. Ett stort plus med dem är att det är en bra skaftvidd, på 40 cm (brukar ligga runt 37 eller mindre). Så även de som inte har värsta slimmade vaderna kan komma i dem! ;) Ett annat stort plus är att jag inte kommer bli ruinerad heller. De kostar 279:- i min strl, 36. 319:- kostar de annars. 229:- för de som har mindre än 36! Frågan är nu bara vilken färg som är snyggast?

Bild: La Redoute

Dagens fynd goes black n' white

99363-65


Det snackas en hel del om den "nya siluetten" i modet, som går ut på att det är inte så tajt och åtsittande längre, utan det skall vara volym både upptill och nedtill. I vilket fall så tycker i alla fall jag att den här söta ballongtoppen är underbart söt! Med ett par slimmade byxor till och en kofta blir det supersnyggt. Eller med en pennkjol om man vill ha det mera festligt!

Ballongtopp,
Ellos 249:-
Kofta
, H&M 249:-
Jeans,
&denim H&M style: Loyal svart 398:-

BIlder: Ellos, H&M





Ny outlet på nätet

Nu har La Redoute öppnat sin outlet butik på nätet. Kan väl säga att än så länge är det inget imponerande. Men man vet ju aldrig vad som kan komma in, så det är ju bra att känna till!

Här kommer - som utlovat-  även en rapport om hur Transparent bronze:n från Dr Hauschka var:
Fegis som jag är så tog jag bara lite grann och blandade med min vanliga dagcreme. Resultatet blev en snygg liten lyster på huden. Inte så jättemycket färg. Men tar man lite mer av den så blir det säkert mer färg. Jag kände mig i alla fall fräschare och det är väl det som är poängen, antar jag? Den får 4 av 5 möjliga :)

Testing testing: Dr Hauschka hudvård under luppen!

99363-64

Imorgon skall jag testa ovanstående produkt. Med tanke på att många av oss redan tappat vår bruna färg, eller ännu värre, inte haft någon alls, så tänkte jag testa denna. Det är en slags gel eller tunn, tunn lotion som man kan använda som den är eller blanda med sin vanliga dagcreme. Den heter Transparent bronze och detta eftersom den inte lägger sig som en brun-utan-sol utan mer ger en snygg "glow" av brunt. Den anpassar sig liksom mer till din hud. Den kommer från Dr Hauschka och finns i hälsobuitken för ca 183:- ( För er som inte visste det redan: Dr Hauschkas produkter har använts av diverse mycket välkända kändisar som ex. Jennifer Aniston.) Jag återkommer med rapport imorgon...

Psst! För er som ryggar tillbaka för priset - tro mig, som så mycket annat från naturlig hudvård så är den superdryg!

Bild: Privat

Höst = pyjamasinvestments

99363-63

När det börjar blåsa lite runt husknutarna och man känner att hösten så smått börjar komma, ja då börjar i alla fall jag längta efter en go' pyjamas. Visst är den här söt? I ♥ it. Den finns i två färger på H&M för 98:-

Näe nu måste jag sparka igång min dag!

Bild: H&M

Lukta gott

99363-62

Den här parfymen från PUMA som kom för ett tag sedan är bara för underbar. Om du gillar lite lättare, blommiga dofter så är den här PUMA Red&White definitivt något för dig! Vill du veta mer om parfymen så kan du klicka
här. (På samma sida kan du även beställa hem gratis doftprover på deras senaste parfym.) Om du inte har tid, ork eller möjlighet att ta dig till en butik så kan du handla den här. Dessutom väldigt bra pris på nätet: 199:-

Bilder: Parfym.se, La Redoute

Vågad rosett

99363-61


Hur löjligt det än låter, med tanke på att jag varje dag skriver om massa saker man kan ha på sig, så var det idag första gången som jag knöt en rosett i midjan av ett sidenband. Om man inte räknar då jag var i 5-års åldern och mamma knöt citrongult band i midjan på finklänningen... I vilket fall så var det fint och kändes helt ok, inte helt utspökat.

Nu bär det av till sängen. Imorgon blir det tips om en skön parfym å  lite annat!

Bild: Asos.com


Stilrena skinnhandskar

99363-60

Jag gillar de här stilrena skinnhandskarna från H&M. Till det fina priset 179:- är de ett kap. Jag har provat dem själv och de sitter som gjutet. Finns säkert massa andra varianter i massa olika tjocklekar på skinnet i andra märken m.m. men om man vet med sig att detta ändå inte kommer vara något man använder precis varje dag utan då och då, så är de ett utmärkt alternativ!  Du hittar dem både i web-shoppen och i affärerna.

Bild:
H&M

Shoe-lovers: höstens skor på tradera

Här kommer lite nya tradera-fynd när det gäller skor! De här i strl 39 va jättesnygga! Om du har strl 36 och vill ha ett par enkla platta ridstövlar så finns det här. Och för 37:orna finns ju de här riktigt söta stövlarna från London. Och så de här för 38:orna! Det var allt jag hann att titta på just nu!
 
Ha underbar dag!

Modern eller trendig - vem är du?

Har ni tänkt på en sak? Det är en viss skillnad på att vara modern och att vara trendig. När man får kundundersökningar från ex. La Redoute så lyder ofta någon av frågorna " Vilken stil har du?" Sen finns det alltid flera olika svar. Men både trendig och modern brukar finnas med. Vad är skillnaden? För mig är det att den som är trendig hänger ju på det allra senaste och även sådant som kanske inte blir någon stor trend. Man är nog lite mer vågad. Medan den som är modern klär sig lite mer lugnare och följer inte minsta lilla vind, klär sig mer "i tidens anda" liksom. I vilket fall som helst så är det kul med mode. Själv tillhör jag den moderna gruppen. Sen så tycker jag inte om inställningen som en del som anser sig vara trendiga, tyvärr har: Att de som inte fattat vissa trender och så är helt bakom och hopplösa nördar. Själv skulle jag aldrig ta på mig något som jag inte passar i bara för att det är trendigt.

Vilken grupp tillhör du? Svara
  här!

Natti natti!

På önskelistan...

När jag ändå var inne på Haléns för att kolla in lackballerinorna (stavas säkert inte så) så var jag ju tvungen att se på resten av sortimentet. Det visade sig att de hade uppdaterat på Haléns sedan sist jag kikade in. Är inte de här fina? I ♥ them!

99363-58

Du hittar dem
här, till det lika söta priset 299:-

Bild: Haléns


Ballerinas till folket!

99363-59
Tack för tipset, Emma!

Nu finns det ingen ursäkt. Har du suktat efter att par fina lackballerinas (det har iaf jag...) eller kanske några i silver eller guld? För 179:- kan du få en av ovanstående modeller. Visst är de söta? Du hittar dem
här, på Haléns. Skriver du dessutom i en av dessa rabattkoder så blir det ännu billigare:

2920 100:- rabatt vid köp över 400:-
2950 50:- rabatt + batteridriven pepparkvarn. Gäller vid beställning över 250:-


Bilder: Haléns

Ännu ett dagens fynd från La Redoute

99363-56

Även idag kommer fyndet från La Redoute! Visst ser den här tröjklänningen gossig ut? Nu undrar ni vad det är för något som ligger uppe i högra hörnet :) Det är ett par leggings med små rosetter som knyts vid bensluten. Tyckte det var lite sött till. Sen på med lite färg på fötterna och en scarf i halsen!

Tröja/klänning, La
Redoute 439:-
Leggings
, H&M 98:-
Ballerinas,
Wedins 399:-
Scarf
, H&M 98:-

Bilder: La Redoute, H&M, Wedins

Nödhjälp för håret

Min mamma är utbildad frisör, men utövar det numera mest på oss i familjen. I senaste nyhetsbrevet från Wella fick jag prova på en jätteskön produkt som är rena nödhjälpen för risigt och torrt hår.

99363-54

Wellas Extra rich self-warming mask. Den är häftig för den blir varm när den kommer i kontakt med vatten. Alltså skall man med fuktade händer ta på den i håret. Sen skall den verka i ca 30 sek. Roligt och skönt! Den finns endast att köpa hos frisörer... Själv tänkte jag att mamma kunde köpa hem lite till mig ;)

Bild:
Wella

Äkta sidenlinne för 79:-!

99363-53

Här kommer rapporten om vad mitt paket från
La Redoute hade att erbjuda: bl.a. ett MYCKET skönt och snyggt linne. I 100% siden och till det snälla priset 79:- Jag tyckte att det var så bra att det fick bli ett dagens fynd av det! Det finns i många fler färger bl.a. svart med naturvit kant. Ursäkta den mycket dåliga bilden på linnet...

(Intresseklubben noterar: Anledningen till att jag valde just den här  färgen är att jag behöver ett i den här färgen för att matcha en annat litet klädesplagg som hänger här hemma.)

Linne, La Redoute 79:-
Cardigan
, H&M 249:-
Jeans
, H&M 198:-

Bilder: Privat, H&M


Fynd för dig med strl 40...

99363-52

Visst är den här lilla svarta tröjan så söt? Om du har storlek 40 och kan vänta till november med att få den så kan den bli din för 159:- Den finns nämligen på rea hos
La Redoute nu och leverans beräknas till 25 nov :) Vill du däremot ha den i lila så finns den i alla storlekar, men inte till lika bra pris...

Bild: La Redoute

Paket att hämta

Efter nytta kommer nöje. Har varit såpass hurtig att jag varit ute hela eftermiddagen och paddlat kanot. Jättekul och jättejobbigt *pust*! Men nu har jag ett paket att hämta på posten... från La Redoute! Återkommer senare ikväll med en liten rapport och så skall jag försöka få ihop ett dagens fynd också!

Nyheter på LaRedoute

99363-51

Såg att
La Redoute har fått in lite nyheter. Inget särsklit, förutom den här fina klänningen. Den ser så skön ut och samtidigt så snygg! Med ett litet linne under som ger en färgklick och lackballerinas så blir det jättesött! Natti natti!

Omlottklänning, La Redoute 349:-
Leopardmönstrad cardigan
, H&M 198:-
Linne
, H&M 49:50:-
Lackballerinas
, Din Sko 280:-

Bilder: La Redoute, H&M, Din Sko














harset="ISO-8859-1">