radedoub

Back again

image928

Nu är jag hemma igen. Vi har haft sååå roligt. Men vi var båda överens om en sak: vi tycker om London och det är jätteroligt att vara där några dagar, men vi skulle aldrig vilja bo där. Alldeles för mycket människor och sus och dus. Jag skall berätta mer om resan och de häääärliga shoppingfynden ikväll. Tills dess får ni nöja er med ett dagens fynd: Tycker att den här hängsleklänningen i manchester är helt oemotståndlig. Dessutom väldigt snyggt med grått under :) Bra pris dessutom. Fast har man handlat på Primark i England så tycker man att det mesta annat är rätt dyrt ;-P I'll tell you later...

Klänning 329:- La Redoute
3/4-ärms topp 79,50:- H&M
Skinnväska 1495:- Accessora
Grå mockahandskar 149:- Wedins

Nu skall jag äta frukost. Ni får ha en skön söndag. Hörs senare!

Closed for the weekend

image918

Nu åker vi till London några dagar. Lovar att skriva om alla upplevelser och shopping när jag kommer tillbaka ;) Ha en riktigt skön helg!


Bilder: Visitlondon.com

Sötast just nu

image927
Usch va kass jag varit på att uppdatera bloggen på det senaste. Och de kommande dagarna blir det inte bättre då vi åker till London imorgon... *läskar upp er* hehe. Hur som helst: Sötaste blusen just nu kommer ifrån Lindex och finns i 3 färger. Men jag tyckte att den här mönstrade varianten var väldigt fin :) Snyggt med lite accentfärger som tex lila till.

Blus 199:- Lindex
Jeans 249:- Ellos
Väska 198:- H&M
Basker 59,50:- H&M
Halsband 315:- Leshop
Stövlar 995:- Wedins

See you later alligator!

Sleeping beauty - tacka vet jag pyjamasen

image926

Nu kommer pyjamasen och nattlinnenas stora tid - hösten och vintern! And I like it. Här är några av mina favoriter. Den absoluta favoriten är den tvådelade pyjamasen med knytband från H&M. Fast den är nog inte så skön att sova i. Det får inte klämma och sitta åt utan skall ju vara stretchigt.

Rosa
nattlinne 99:- Ellos
Hello Kitty Tofflor 69,50:- H&M
Små blommiga shorts 242:- Asos
Blå tvådelad pyjamas med vita prickar 6£ Dorohty Perkins
Gossiga inneskor m hjärtan 8£ Dorothy Perkins
Mörkblå shorts 24$ Delia's
Tvådelad pyjamas i "farfarsstuk" 189:- La Redoute
Mimmitshirt 129:- Lindex
Tvådelad pyjamas med knyt 198.- H&M

Nu är det dags att ta itu med allt som skall göras idag! Just det, det är ju lön idag också! =)

In a few days...

Om några dagar åker vi, älsklingen och jag. Skall bli så mysigt. Jag är mäkta imponerad över mig själv att jag lyckats att inte försäga mig. Han är fortfarande helt clueless :) Två ställen som jag bara måste besöka även om vi inte har så mycket tid är Primark och Dorothy Perkins. Har jag fått nosa runt lite där så är jag nöjd. Egentligen handlar ju inte resan om shopping så, jag skall försöka hålla shoppingfingrarna i styr, hehe.

Imorgon tänkte jag om det finnes tid inventera i mina klänningar och lägga upp lite bilder så att ni får se. Skall även träffa en kompis och sen skall vi fika hos en annan kompis. Myspys. Dessutom skall jag ta hand om en av mina systerdöttrar också. Ojoj, mycket på schemat. Helst skall jag packa och städa också.

Nu dags för sängen!

Just nu: 3 wishes

image925
Det fylls ju ständigt på med nya snygga och fina saker i alla webshoppar och butiker. Men just de här 3 sakerna skulle jag absolut inte skulle tacka nej till. Vad suktar du efter just nu?

Lackpumps 799:- Have2Have
Väska 379:- Asos
Tunika 449:- Cream/Nelly

Usch idag känner jag mig inte alls på topp. Kan det bero på att det är måndag, tro? ;-P Men ingen idé att hänga läpp. Jag skall till jobbet och fajtas med tanter och gubbar med förstoppning, ledproblem, sköra naglar och allmän grr-ighet ;)

Simma lugnt!

Akrylfritt och under 500:-

image924

Morning!

Här har jag samlat höstens mysigaste plagg: koftan. Garanterat akrylfria men ändå till bra priser! Alla under 500 förutom koftan från Mango. Usch va mycket grått det blev. But who cares? Det är ju snyggt. Och mysigt. Och underbart ;)

Brun 60-tals inspirerad 298:- H&M
V-ringad i grått med knappar och fickor 389:- La Redoute
Med sjalkrage och knytskärp 299:- Lindex
Med huva och pompombollar 299:- Ellos
Cerise v-ringad 149:- H&M/Divided
Långkofta med sjalkrage 349:- H&M
Lång brun med flätstickning och fickor 675:- Mango

Nu skall jag mysa vidare och äta frukost. Ha en skön söndag!

Lalisen testar: Yves Rocher's fransk manikyr kit

image923
I have a confession to make girls: Jag har aldrig målat en fransk manikyr! Det är sant. Så jag bestämde mig för att göra det lätt för mig själv och beställde hem
Yves Rocher's fransk manikyr-kit. Det var en bra idé för där fanns allt man behöver. Fattar inte hur man klarar sig utan sådana där remsor som gör att man kan måla en rak fin linje?

Så här gör du: Man klistrar fast de vita remsorna och målar med vitt lack. Väntar tills det torkat och målar sedan med det rosa över hela nageln. Väntar på att det skall torka och målar sedan hela nageln igen fast med topplacket som gör det glänsande och fint :)

Så här tycker jag: Jag är som sagt oerhört tacksam för stripsen som man kan måla efter. Ärligt talat är det just det som fått mig att undvika den franska manikyren ända till nu. Lacken är bra i konsistensen och torkar fort. Vet inget om hur bra de kommer hålla, men det andra stärkande nagellacket som jag har från Yves Rocher har suttit bra. En liten guldstjärna för att den lilla necessären var i svart lack dessutom :) Det var snabbt och enkelt vilket är väldigt viktigt för en sån som mig som ogärna sitter och pillar alltför länge.

5 av 5 möjliga!

Priser och inköpsställen: Du hittar kitet antingen i webbutiken eller i vanlig butik. Bor du i Gbg-området så finns det en i femmanhuset. Priset ligger på 109:-

Bilder: Privata

Typiskt

99363-921Precis hemkommen från jobbet för en stund sen. Sitter och surfar runt lite, och vad får jag se?!

Jo, nu har Ellos precis sänkt priset på
jeansklänningen som jag köpte för inte alls länge sen och även min volangklänning. Typiskt, men hey that's life. Blir faktiskt lite sugen på att köpa volangklänningen i svart också. Har varit supernöjd med den. De har även sänkt priset på den lilla klänningen som jag har som bakgrund på bloggen och en annan snygging. Näe jag skall skärpa mig. Jag har alldeles lagom massa klänningar ;)

Sprang hela stan' runt idag för att hitta ett par passande strumbyxor till min flummigt blommiga klänning och det visade sig att de fanns precis bredvid på Lindex. Här har ni en vacker bild...


Sötis

99363-920

Vilken underbar sötis från Asos. Får gärna flytta hem till mig. Usch jag har alldeles för många klänningar. Kanske skulle göra en inventering i min garderob och visa upp ;)

Nu skall vi kolla på film (shocker!) och äta glassen med stort G - Ben och Jerry's Fossil Fuel. Natti!

Lalisen lycklig?


image919
Dessa gummistövlar från
Syster Lycklig är ju bara för bedårande! Då skulle Lalisen bli lycklig. Gärna ett par i svart. Det skulle definitivt vara sånt som man skulle vara ganska ensam om :)

Nu skall jag hoppa in i duschen och sen blir det ner till centrum för diverse ärenden. Tack för att inte regnet står som spön i backen idag! Usch, jag behöver verkligen ett par gummistövlar! Later!

Huvudbonader

Jag funderar på om jag inte skulle kolla upp lite vad jag har för huvudbonader i mina gömmor här från förra året. Jag vet att det finns en och annan basker. Det är min favorit. Kommer nog köra på det i år också. Men skulle gärna kunna tänka mig en i en snygg lila nyans :)

Vad har ni på huvudet i höst och vinter, flickor?

Skall snoka runt lite och visa upp vad jag hittat för favoriter imorgon. Men nu är det hög tid att vila de sömniga små blå. Nattinatt!

Kappa i min stil

image917

Jag tycker den här kappan än så söt med sin lilla rynkade krage. Man kan liksom inte motstå den :) Tycker att den kornblåa är superfin. Nu är det dessutom 100:- rabatt på den hos Ellos vilket gör att den går på 599:- helt ok för en kappa med 70% ull i sig tycker jag!

Nu skall jag göra mig klar för jobbet. Hade världens tråkigaste huvudvärk igår och lite av den hänger i även idag. Usch och fy. Längesedan jag hade huvudvärk nu, men igår kom den minsann.

Tjingeling!

Mystidag med nyponsoppa

Nu har jag gjort min hemmalagade nyponsoppa som jag åt varm med kall mjölk i. Det ni! Massa c-vitaminer och gott. Här har ni receptet för den som är intresserad:

image916

6 dl vatten
0,5 dl Risenta's Nyponskalsmjöl
1 msk potatismjöl
2-3 msk socker (helst rårörsocker)


Blanda de torra ingredienserna och vipsa ner i det kalla vattnet. Koka upp under omröring. När det kokat upp ställer du av kastrullen från plattan och låter det svalna. Vill man festa till det så är det ju otroligt gott med en klick gräddglass i ;)



Bild: Risenta

Gul kul

Idag drog jag på mig mina nya gula strumpbyxor för att liva upp dagen lite! Håret fick hänga idag...


♥ Strumpbyxor H&M
♥ Min älskade jeansklänning från Ellos
♥ Stövlar Wedins



Imorgon är jag ledig. Jippiiiie! Skall fixa och pilla med lite allt möjligt. Skall dessutom ta mig en tur till syrran i Lerum och fika *mysipys* Natti!

Rödaste rött

image913
Jag kände för att göra ett färgcollage med röda toner den här gången. Kunde inte låta bli när jag såg den mysiga rutiga klänningen från H&M! :)

Väska 399:- Wedins
Torgvantar och tumvantar i ett från Delia's 12,50$
Festtopp 25£ Dorothy Perkins
Rutig klänning 298:- H&M
Röda pumps 280:- Din Sko
Örhängen 79:- Mango
Rödmönstrad tunika med lila kontrastband 299:- Nelly
Läppstift 49,50:- H&M
Liten väska 149:- Halèns

Jahapp då var det dags att dra sig mot duschen som vanligt. Hoppas ni får en bra måndag. Jag tycker den är riktigt seeeeeeg :-P Skall liva upp den med ett par pigga strumpbyxor. Bild kommer ikväll ;)

Seg helg - but great expectations

Det har varit en seg helg då jag jobbat alla dagar. Idag var svärföräldrarna här och vi åt och tjôtade. Mycket trevligt och gott var det. Vi funderar på att byta bil, så det var mycket snack just runt det. Usch vad mycket modeller och märken det finns att välja mellan.

Jag längtar till min lilla överraskning som jag planerat för älskepälsken. Jag har nog nämnt något om det förut. Men nu är det i alla fall planerat och bestämt! Om mindre än 2 veckor så kidnappar jag honom och vi åker till London några dagar. Det skall bli så mysigt! Och han tror att han skall jobba på våran bröllopsdag (en torsdag). Hehe. Jag har sagt att jag inte fick ledigt och att därför så kan vi bara äta frukost ihop och så får vi göra något roligt på helgen istället. Skall bli kul att få se hans min när han förstår att han skall åka bort med mig istället! :-D

Nu skall jag sova. Jag har pillat ihop ett litet färgcollage igen eftersom det brukar vara uppskattat, denna gången med rött som röd tråd, hehe. Det får ni se imorgon. Tills dess: sov gott!

Ulligt

99363-912
En klänning i 100% merinoull låter inte fy skam. Låter som en skön liten sak när vindarna blåser kallt här uppe i norden... Att den dessutom bara går på 398:- gör det inte värre ;)

Klänning 398:- H&M
Resårskärp med lackdetalj 98:- H&M
Lackväska 335:- Mango
Snörstvövlar 399:- Ellos
Halsband Hultquist of Copenhagen/Zylber 210:-
Strumpbyxor 79,50:- Ellos

Nu vankas det lördagsmiddag och film!

Penélope och Monica för MANGO

99363-910

Nu är kollektionen med kläder designade av Penélope och Monica Cruz ute på
Mangoshop. Faktiskt en hel del fint! Mycket finare än den nya kollektionen som Kate Moss gjort för TopShop. Den var en besvikelse. Näe det här gillar vi med lite mer kvinnliga och roliga plagg! :)

Nu skall jag rusa till jobbet! Ha en skön lördag!

Bild: Mangoshop

Dagens klädval och nya hårfärgen

Det här hade jag på mig idag:

♥ Blålila klänning H&M/Divided
♥ Svart linne under H&M
♥ Glansiga tights Lindex
♥ Svart kofta m 3/4 ärm H&M
♥ Skinnstövlar Wedins


Till det blev det en flummig knut i håret! A just det. Nu har ni sett min "nya" hårfärg som jag lovade också ;) Kortet är taget i butiken där jag jobbar. Hade en liten stund för mig själv och speglarna är stora och bra, hehe.

Höstmys

Hösten är här och idag myser jag under tights och klänning. Stövlarna åker faktiskt på idag också. Foto kommer nog sen ;) Usch det är nog den gråaste och mörkaste dagen på länge idag. Hoppas den blir bra ändå för er!

Aaa.... ikväll skall jag mysa och tända MASSA värmeljus överallt i lägenheten *ler* Hur höstmyser ni?

Tjingeling!

Glatt på benen

image906

Dagens fynd är något högst nödvändigt här på kalla breddgrader, något som inte är speciellt dyrt och som kan pigga upp en hel garderob. Självklart talar vi om tights, leggings eller strumbyxor i härliga färger! Jag har hittat några roliga alternativ i alla fall. Skall kanske bege mig ut på jakt idag. Har bara svarta i min garderob och det gör ju ingen glad ;-P Vad kommer ni helst ha för färg på benen i höst och vinter?

Leopardfärgade 99:- Ellos
Cerise 79,50:- Ellos
2-pack med lila och cerise 59,50:- H&M
Svart/grå randiga 149:-Ellos
Rödrutiga 59,50:- Ellos
Bronsskimrande 249:- H&M
Lila 12£ TopShop
Blålila 59,50:- Lindex
Rosametallic 18£ TopShop
Neonrosa 5£ Monsoon Accessorize
Mörkgröna 5£ Monsoon Accessorize

Nu skall jag hoppa in i duschen och efter det står det lite tråkiga saker på schemat som skrapning av färg & diskning. Jippie. Jag känner hur livsandan börjar återvända. Eller inte.

Triss i snyggingar


image905

Tre nya snygga modeller från Asos - alla 379:- styck! Så vackert att man nästan börjar gråta ;)

Hur har ni haft det idag? Min dag har varit den segaste och mest illvilliga som jag varit med om på länge. Inte nog med det. En olycka kommer sällan ensam: jag försov mig och vaknade 10.20. Bra bra när man skall vara vid bussen 10.30. *grrr* Men nu skall jag glömma allt det och koka lite hemmagjord nyponsoppa som jag skall avnjuta tillsammans med mjölk i sängen!

Bilder: Asos

Lila uppdatering

Idag kom ett litet paket på posten innehållandes två fina små lila saker från H&M. Först en mörkblålila klänning från Divided. Jätteskön och stretchig. Blir nog snyggt med svarta tights till. Sen så hittade jag även en lila tunika med små tråveck framtill i outleten på nätet. Lika skön den!

     

Ja nu får det vara färdigshoppat för ett tag framöver för min del. Kan ju inte bara hålla på och köpa kläder, man måste ju använda dem också ;) Men tycker att man sliter mer på kläderna när man jobbar i dem. Ibland önskar man att man hade typ speciella jobbkläder...

Nu skall jag göra middag. Lappskojs blir det - my favourite!

Usch


image900
Usch, jag hade helt missat att
Haléns hade fått in så mycket snygga skor *gaaah* det kliar i fingrarna på en skoälskare som mig! Mina favoriter är självklart de dyraste. Men bra pris ändå för att vara riktigt skinn. Sen är lackpumpsen för 199:- ingen dålig historia det heller! Ingen som känner till en rabattkod eller så? ;)

Nu blir det mango- och hallonsorbet och till det lite film! Natti natti!

Bilder: Haléns

Blommiga ben

♥ Klänning Ellos
♥ Svart linne American Apparel
♥ Strumpbyxor Lindex
♥ Fuskskinnjacka H&M
♥ Loafers Wedins


Idag blev det invigning av mina blommiga strumpbyxor som jag köpte på Lindex rea för ett tag sen. Jag tycker att dom passar utmärkt ihop med min jeansklänning som även den invigdes idag!

Nu skall jag bara slappa. Kört hårt idag på jobbet. Och igårkväll var vi hemma hos syrran och lilla Elvira. Sötaste bebisen :)

Nyheter


image898

Jag har hittat massa snyggt bland La Redoutes nyinkomna varor. Här är lite saker som jag gillade speciellt. Sidenkjolen har en del redan bloggat om, men den var så fin så den får nämnas igen ;)

Kjol i sidencrepe 189:-
Härlig mönstrad klänning i kimonomodell 279:-
Snygg hängsleklänning 329:-
Svart 60-tals inspirerad klänning 279:-

Jahapp det var väl en rolig start på dan', med lite nyheter! Nu skall jag rusa in i duschen och sedan ge mig iväg till jobbet. Idag är en sån där tung Gustafmåndag. Hate it. Men det blir nog bättre!

Ha en härlig måndag allesammans!

I'm alive

Yäs, jag lever. Men har inte haft mycket tid att uppdatera bloggen. Igår var det jobb och sedan bortbjuden på kvällen. och nu skall jag iväg till jobbet igen. Men ikväll blir det förmodligen lite uppdaterat!

Ha en fin söndag. Nu skall jag äta en smarrig omelett innan jobbet ;-P

Bästa köpet på länge!

Är så fruktansvärt nöjd med mitt senaste köp. Nämligen jeansklänningen från Ellos som jag tvekat fram och tillbaka över och som damp ner i min brevlåda idag. Jag gjorde äntligen slag i saken och vad glad jag är för det! Sitter jätteskönt. Mycket vidd i, men ändå snygg passform eftersom de är veck insydda fram. Sen är priset lika roligt det: 179:- Kommer använda den precis som på bilden med svarta tights och stövlar.

Bild: Privat

Fina små promenadskor

99363-896
Jag tycker de här söta små promenad
skorna i lack var underbara. Blir verkligen sugen... Men jag väntar och hoppas på att Nelly kommer med någon rabattkod eller så ;)

Nu skall jag bara slappa, läsa lite bloggar och kolla på Ugly Betty. Sen skall jag lägga upp bilder på mitt senaste köp!

Bild: Nelly

Mycket väska

image894
Såg den här svarta
väskan på Lindex för nån vecka sedan. Stooor, med många fack och jättesnygg. (Mycket större än vad den ser ut att vara på bilden) Alltid bra med väskor som man får ner både det vanliga plus lunchen och lite till. Vissa dagar är såna'... har jag märkt iaf ;-) Dessutom var den bra gjord för att vara fuskskinn. Man ser ju vissa skräckexempel ibland annars...

Väska 349:- Lindex (finns även i rött)
Klänning 298:- H&M
Strumpbyxor 2-pack 79,50:- H&M
Boots 447:- Asos
Örhängen 29,50:- Indiska

I förrgår lade mamma i slingor i mitt hår. Blev ganska nöjd. Dock en pyttelytteliten uns åt det orangea hållet. Men inget som man tänker på. Det var jag som var så tjatig och sa att vi vr tvungna att tvätta ur det "annars åker mitt hår av". Haha, typiskt mig. Skulle ju lyssna på henne som är frisör, men jaja. Skönt att slippa mitt nästintill råttbruna iaf! Skall lägga upp bild imorrn.

Nu skall jag kolla på en film sen blir det nattinatti!

I wish...

image893En liten önskan vore ju att den här snygga väskan flyttade hem till mig. Snygg modell och härlig färg :)
Man hittar den för 372:- hos Asos.

Hur har ni det i sommarvärmen idag då? Jag tror snart jag blir tokig. Man vet varken ut eller in när det gäller hur man skall klä sig. Idag tog jag stövlar på mig på morgonen. Gissa om man känner sig dum nu då när man kommer ut och det är över 20 grader!



Bild: Asos

Grå inspiration

image892

Grå inspiration, det låter rätt så motsägelsefullt. Men det finns så mycket snyggt i grått så jag var tvungen att sätta ihop ett collage. Vi räknar det som ett dagens fynd med tanke på att grått är en riktig "it-färg" även i höst.

Topp med knyt bak 16£ TopShop
Nagellack Essie's "Silver bullions"
Mockastövletter 55£ TopShop
2-i-1 tunika 99:- Ellos
Topp med 3/4-ärm 79,50:- H&M
Kuvertväska "Party 74" i skinn 795:- Fifi Bags
Ljusgrått linne 179:- La Redoute
Hatt 15£ Dorothy Perkins
Glitterpenna 81:- Asos
Pyjamas 98:- H&M

Nu bär det av till jobbet. Blir lång dag idag. Ikväll blir det nämligen kvällskurs med fettsyror - omega-3 - som tema. Skall bli intressant!

Ha en skön lillörda'!

↓ OBS! Glöm inte att lägga en in en liten åsikt i inlägget nedan! ↓

Say it!

Skulle bara vilja höra lite med er läsare: vad vill ni se mer av här på bloggen? Det skulle vara kul och inspirerande att få höra lite åsikter :)

För er som letar efter en skinnkjol...

Ja för er som är på jakt efter en skinnkjol kan jag nu meddela att La Redoute tagit in en fuskskinnsvariant som ser riktigt snygg ut.

Tjingeling!

Söta ugglor

99363-891
Den här söta toppen från TopShop hade gärna fått flytta hem till mig! Fast färgen känns lite vårig... Eller det kanske bara är jag. Är så frusen idag. Känns verkligen att det är höst och september.

Idag skall jag feja lite här hemma. Å sen skall jag bara mysa. Kanske till och med ta mig en liten middagstupplur ;)


Bild: TopShop

Rutigt?

image890

Rutiga plagg brukar dyka upp lite här och var när det drar mot höst och vinter. Är du något för rutigt? Jag kan kanske tänka mig en go duffel eller en skotskrutig kjol, men längre än så sträcker jag mig inte. Jag har i alla fall samlat ihop lite plagg från olika ställen....

Klänning 399:- MQ
Skor 299:- Wedins
Beige duffel 60£ TopShop
Strumpbyxor 59,50:- Ellos
Blå duffel 499:- Ellos
Klänning med 3/4 ärmar 249:- Lindex
Shoppingväska/kasse 149:- Wedins

Idag skall jag ta mig en promenix ner till stan till bussen. Behöver röra på mig mer. Var så väldigt duktig och hade stegräknaren i högsta hugg för ett tag sen, men nu har jag änna tappat det. Näe nu får det bli skärpning!

Ha en trevlig måndag! Bara 5 dagar kvar till helgen ;-P

Let it rain on me

99363-889

De här söta
regnstövlarna har jag sneglat på ett tag... Är ingen hängiven Paul Frank anhängare precis, tvärtom nästan. Men de här går hem hos mig. Antagligen pga hjärtanen, hihi. Inget farligt pris på dem heller: 279:-

Näe nu bär det av mot sängen. Det har varit fullt ös medvetslös den här helgen. Hmm... var inte helgen till för att vila upp sig?! ;)

Bild: Nelly

Rut mfl - ny butik i Sverige

Har du varit inne i den nya butiken som öppnat i Nordstan? Den första av en serie av butiker som skall öppna här i Sverige. Rut mfl heter den. Hann bara kolla in väldigt snabbt när jag var inne i stan i veckan. Men det kan nog blir något.

Mer om det
här...

Festoutfiten från igår!


♥ Klänning Cream från Nelly
♥ Kofta H&M (ny!)
♥ Lackpumps Asos

Till blev det också en svart kuvertväska ;)

Så här såg jag ut igår. Sprang i panik ut på rasten för att få tag i en svart kofta till min älskade klänning. Tur var ju det för vädrets makter var verkligen emot oss! Tänk er själva: runt 90 pers i partytält, blåst, regn... ja you name it. Men det gick bra och vi var hemma runt 01.00 trötta men glada!

Här har ni en bättre bild på koftan...



Bilder: Privat, H&M

Toppat

image886

Jag bara föll för den här toppen. En vanlig enkel topp som man lagt till en volang på och volià! en underbar liten sak.

Topp 199,90:- Haléns
Röd skinnlackväska 949:- Laura Clement/La Redoute
Svarta skinnboots 480:- Din Sko
Örhängen 6£ TopShop

Nu är det jobb som gäller. Sen i eftermiddag blir det fest. Skall hjälpa till på firande av 20-årig bröllopsdag som några vänner till oss firar. Runt 90 inbjudna och R och jag skall se till att buffébordet är välfyllt. *pust* Blir nog både roligt och jobbigt. Jag känner mig lika trött som en klubbad säl idag...

Ha en skön lördag allesammans!

Lalisen testar: Annemarie Börlind Exfolating peel

image885

Idag har jag testat Annemarie Börlinds peelingcreme. Eller testat och testat... jag har använt den ett tag nu. Det är den enda peeling jag använder och här skall ni få veta varför ;)

Den är en peeling som funkar för alla hudtyper. Som vanligt är den helt naturlig. Utan mineraloljor, konstiga parabener (konserveringsmedel) eller syntetiska parfym- och färgämnen. Kornen i peelingen är gjorda av jojobavaxpärlor.

Så här gör du: Efter rengöring av huden appliceras litegrann på fuktad hy och masseras sedan med cirkelrörelser i ca 1-2 min. Skölj sedan av och lägg på ansiktsvatten (om du har) och fuktighetskräm.

Så här tycker jag: En peeling måste riva lite gôtt för att man skall känna att det verkligen gör någon nytta. Men grejen är ju inte att ju rivigare något är desto bättre. Det får ju inte bli på bekostnad av huden. Den här river precis lagom. Det är rikligt med peelingkorn i. Gillar inte när det är så glest att man får stå och vänta på att känna dem. Men den här är det mycket i. Peelingen luktar otroligt fräscht och diskret. Färgen är en härlig rosa nyans. Den är rätt fluffig i konsistensen och är väldigt dryg. ½ tesked skulle jag tippa på att jag tar och det räcker mer än väl.

5 av 5 möjliga!

Priser och inköpsställen: Du hittar Börlinds sortiment både i hälsokostaffärer och i deras
webshop. Finns både i en 50ml burk och i en mindre (den jag tagit kort på). Den lilla ligger på 90:- ute i affärerna. Den stora ligger på 255:- i webshoppen.

Bilder: Privat (och ja, det är tillåtet att skratta), Börlind














harset="ISO-8859-1">