Idiotgrannar

*grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr* Jag har precis fått en avhyvling från grannen angående att vi kör in på gården (vilket alla andra gör också när de behöver lämna av kassar och annat) vid onödiga tillfällen. Hur i hela friden kan han veta vad som är onödigt eller inte? Han tyckte att man faktiskt inte behöver köra in på gården och hämta och lämna folk. Senast vi körde in på gården så var det när min syrra kom hit och hälsade på och hade en skrikande bebis på drygt 2 veckor som behövde komma in fort, undan regnet. Sen anklagade han min mamma för att ha kört alldeles för fort på gården. "Jodå, jag hörde henne till och med växla". Va i hela friden är det med folk?! Min mamma kör inte fort, tvärtom. Dessutom har hon en bil med dieselmotor - dom startar man ju nästan på 2:an! Och jag kör bara in på gården när jag skall lasta in eller av saker. Det sa jag till honom. Och då tittade han på mig som: aja jag vet allt. Till råga på allt så säger han allt detta med en sån där överlägsen ton. Han sa också att andra hade klagat över att hon kört fort. Hallå? det betyder att folk faktiskt sitter och spanar på vad man gör jämt? Helt sinnesrubbat. Vi skall sälja och flytta härifrån. Nån som vill köpa ett radhus? ;)

Vad tycker du?
Postat av: Modesty Mia

Usch, förstår att du är arg!! Det hade jag med varit. Vissa ska verkligen lägga sig i allt och älskar att vara "poliser". Störande!!

Postat av: Erika

Typiskt, känner igen det där. Vissa har för lite att göra på dagarna.

2007-05-31 @ 18:59:47
URL: http://www.morgondimma.blogg.se
Postat av: Danwei

Usch vad otrevligt med sånna grannar...

2007-05-31 @ 20:30:04
URL: http://danweistyle.blogg.se
Postat av: Danwei

Såg precis din kommentar på min blogg. JA! Det finns en Monki här i Göteborg :D Den ligger på Södra Larmgatan 11.
Förresten, var kan man köpa Scholl heelskuddarna? Jag skulle skaffa ett par men sen kom jag på att jag inte visste var jag skulle leta någonstans :)

2007-05-31 @ 21:00:35
URL: http://danweistyle.blogg.se
Postat av: Lalisen

Modesty Mia: Ja, polis är rätta ordet! ;P
Erika: Precis, alldeles för lite att göra ;)
Danwei: Ja, dom är helknäppa nästan hela bunten här. Asså det gör det! Va roligt skall kolla in den nån gång då ;) Scholls heelkuddar hittar du bla på Kicks och life-butiker.

2007-05-31 @ 22:12:06
URL: http://lalisen.blogg.se
Postat av: Sara

Vissa har för lite att göra i sitt liv..uppenbarligen. Ge honom en avhyvling så han blir helt stum!

2007-06-01 @ 16:19:50
URL: http://www.micasa.blogg.se
Postat av: Lalisen

Sara: tänkte göra det om han drar upp det igen. Något i stil med att: "Jag har aldrig varit med om ett grannskap där man verkligen passar på att klaga på ALLT som kan reta en. Jag har hållt tyst tills nu, men nu får det vara nog. Du gick klart över gränsen den här gången. Du kanske vill ha en logg över när vi kör in på gården och vad vi lastar in och av. Eller skall vi hämta dej varje gång så att du kan vara med??!!"

2007-06-01 @ 18:30:03
URL: http://lalisen.blogg.se
Postat av: Emy

Hatar jobbiga grannar! Jag har en granne som typ röker eller brännernågot i sin lägenhet så ibland stinker det rök.

2007-06-04 @ 15:16:12
URL: http://emscatwalk.blogg.se
Postat av: Lalisen

Emy: näe men va störande! Blä.

2007-06-05 @ 09:35:03
URL: http://lalisen.blogg.se

Skriv något gulligt här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Jag tycker:

Trackback