Veckans hälsotips - ny kategori

På begäran/tips från er läsare (eftersom jag jobbar i en hälsobutik) så kommer här en ny kategori: "Veckans hälsotips". Jag publicerar nu en repris på ett inlägg som är från i November. Detta får vara det första inlägget i den nya kategorin. Håll tillgodo ni som inte läst det tidigare! Nästa måndag kommer ett nytt hälsotips. Skall fundera lite extra på det, men det kommer handla lite om hur du renar kroppen inifrån. Att rensa ut slaggprodukter och vårstäda på insidan. Lite tips på produkter för detta kommer också...

99363-281
Här kommer lite tips till alla er som vill ha en fin hy, men som tycker att ni gör allt man borde men ändå kommer det massa blemmor och finnar...

Först och främst: hur är din mage? Funkar den som den ska? Är du förstoppad så syns det direkt på huden. Då brukar man få utslag på hakan och runt munnen. Har du det problemet så kan du se till att äta mycket fibrer och jätteviktigt: dricka massa vatten. Annars hjälper det inte hur mycket fibrer du stoppar i dej om du inte dricker. För att hjälpa kroppen på traven så kan du äta Frukt och Fiber tärningar. (Se bild). Funkar din mage inte trots detta kan det vara en god idé att prova att fylla på med goda bakterier. Är det vajsing på bakteriefloran så kan den göra att du blir förstoppad. Då kan Lactiplus vara lösningen. (Se bild)

Men om magen fungerar, hur är det då med dina hormoner? Har du kommit förbi den tiden då du skulle haft finnar och annat? Eller är du i den åldern, men verkar ha ovanligt mycket, i stil med acne? Då kan man prova att äta Apiforce. Det är kapslar innehållande bidrottninggéle som kan hjälpa att balansera upp hormonerna i kroppen och därigenom hjälpa din hud. Har du problem med hormonerna så märks det ofta genom att dina utslag är på och runt kinderna. En del får även mycket på ryggen. (OBS! ta Apiforcen på kvällen, även om det står annorlunda på förp. - hormonerna är mer verksamma på kvällen)

Till det kan man tillsätta zink, som hjälper läkförmågan i huden. Jag rekommenderar Super Zink från Great earth - den har en bra form som tas upp lätt av kroppen.

Till allt detta måste du ha tålamod. Du kanske får äta 2-3 mån innan du märker resultat. Men det är det värt!

Här kan du läsa om Frukt & Fiber.
Här kan du få info om Lactiplus.
Super Zink kan du läsa om här.

Hoppas de som behövde fick lite tips! :)

Bilder: Baltex, Bioforce, Great Earth

Vad tycker du?
Postat av: amanda

På din sida finns det en spalt till vänster där du har en bild, reklam osv. Du har bland annat en liten text om dig, jag menar asså där du har skrivit att du gillar skor och så. Min fråga är altså: Vart skriver man den där texten? :)

Postat av: Lalisen

Du går in på design - kodmallar - startsida (index) - kolla noga i texten så hittar du ganska så i början den här koden : och så står det nog något emellan och så slutar det med Däremellan skriver du det du vill ha sen sparar du och vips så syns det på din sida ;)

2007-02-26 @ 10:21:37
URL: http://lalisen.blogg.se
Postat av: Lalisen

Oj den vill inte skriva ut koden... h2 står det iaf mellan två pilar du vet. sen står det h2/ mellan två pilar där koden slutar.

2007-02-26 @ 10:22:37
URL: http://lalisen.blogg.se
Postat av: Desirée

Annorlunda kategori, men intressant!

2007-02-26 @ 17:25:31
URL: http://desires.blogg.se/
Postat av: Lalisen

Desirée: Ja visst är det annorlunda ;) Tack.

2007-02-26 @ 22:29:19
URL: http://lalisen.blogg.se
Postat av: Danwei

Åh jag har sett fram emot något inom den här kategorin! :)

2007-02-27 @ 21:29:35
URL: http://danweistyle.blogg.se

Skriv något gulligt här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Jag tycker:

Trackback