Tröstshoppat

Jajjemän här har man tröstshoppat. Det blev 2 par örngott från Hemtex i underbart mjukt material plus att jag kom på att tvålpumpflaskan från samma ställe skulle passa utomordentligt fint att ha diskmedel i istället för den vanliga tråkiga Yesflaskan. Sen så hämtade jag ut mina gummistövlar som var helt underbara! Satt bra och var faktiskt om möjligt finare verkligheten och traktorsulan var inte så iögonfallande som jag var rädd för! Verkligen att rekommendera.
Jag fick även tag i ett presentpapper som fick bli motivet i mina ommålade silverramar. Bilder på det plus den vackra spegeln kommer senare ;)

Vad tycker du?
Postat av: Lina

Vilka underbara gummistövlar! Nu hoppas du kanske på regn snart? :) De andra sakerna du köpt var också fina förstås. Kram!

Postat av: Ellen

Uhhhh,,,, nu måste jag få skälla på dig laura !man ska inte använda Yes, dom testar på djur,,,, fyyyyy på dig laura.....Men jag ÄLSKAR däremot stövlarna,,, kanske härmar dig med dem ;)

2008-05-15 @ 16:34:08
URL: http://sphynxnoja.blogg.se/
Postat av: Lalisen

Lina: Tack :D Hihi, ja jag blir inte heldeppad om det börjar regna iaf ;)Krami!Ellen: Va?! Hade jag ingen aning om :( Usch! Stövlarna får du mer än gärna härmas med, dom är ju så underbara att dom vill man inte undanhålla någon! Krams!

2008-05-15 @ 16:38:02
URL: http://lalisen.blogg.se/
Postat av: Maddepaddan

Så du har också spanat in de grön-rosa sängkläderna på Hemtex ;) Jag älskar dem i Satin! ... Köpte två andra me grönt å rosa. Så sköna :) Hade shoppat fler om ja inte vart pank... livet e jobbigt ibland ;) Kram

2008-05-15 @ 21:06:35
URL: http://imadde.blogg.se/
Postat av: Maddepaddan

Hmm...varför testa diskmedel på djur? :S de har ju inte ris å flingor å fasttorkad mat på sig... ;P Men synd om de små liven :(

2008-05-15 @ 21:08:28
URL: http://imadde.blogg.se/
Postat av: Ellen

har ingen anning om farför de testar på djur, men allting som är Collgate Palmolive (står med liten test på baksidan) de testar på djur, och de är faktiskt bland de värsta i branchen tyvär,,, Collgate palmolive är tex - Yes, Collgate, palmolive, Ajax mm.....

2008-05-15 @ 21:31:35
URL: http://sphynxnoja.blogg.se/

Skriv något gulligt här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Jag tycker:

Trackback