Besviiiiiken

Ni vet ju hur jag har gjort för reklam för Gratis bio och hur bra det är. Och visst är det de. Nu hade jag kommit upp i såpass mycket poäng att jag kunde beställa ett presentkort. Sagt och gjort, ett stycke presentkort beställt. Vet ni vad som händer då? Helt plötsligt är mitt konto borttaget och det går inte att logga in. Jag mailar för att höra hur det kommer sig. Då säger dom att datorn automatiskt tar bort folk som missbrukar det här med att värva folk. Det är bara det att jag har inte missbrukat nånting. Jag har värvat min mamma, pappa och syrra, men dom har ingen dator hemma så dom är ju inskrivna här på min dator. Det är väl inget konstigt med det? Jag är så besviken och arg. Och känner mig lurad. Alla mina poäng är borta! =---(

Förlåt, men det kändes så skönt att skriva av sig.

Uppdaterat: Ja, nu är det klart efter massa tjat med gratis bio att jag inte får tillbaka mitt konto. Dom säger att dom inget kan göra. Så fruktansvärt dåligt. Men jag ger mig inte! Jag får börja om från början. Pissigt värre. Den som vill hjälpa mig genom att låta sig värvas av mig kan
klicka här.

Vad tycker du?
Postat av: Hanna ^^

vilka nötter!! *morr*

Postat av: Lalisen

Hanna: Jag vet! Men nu önskar jag bara att jag kan samla massa poäng och få skinna dem på lite pengar iaf, hehe ;)

2007-11-13 @ 10:28:44
URL: http://lalisen.blogg.se
Postat av: Sofie

suck! jag har också problem med dem... registrerade mig på river belle casino och skulle få så mycket som 1650 poäng... tror du att jag får det? näää... och det enda svaret de kunde komma med var att om inte jag får mina poäng får dem ingen provition alltså kan de inte göra nåt. och det var tydligen många som haft problem med samma sida så de skulle NOG ta bort river belle från sin sida... snart läge att gå till tidningarna med det här!

2007-11-13 @ 11:45:04
URL: http://gissa.blogg.se
Postat av: Lina

Förstår att du är upprörd! Jag registerade mig ju i samband med din tävling och tänkte registrera min sambo också, men såg att man inte kunde använda samma ip-adress för fler än en användare så det kanske är där problemet ligger? Lycka till med det nya poängsamlandet och ha en skön dag!

2007-11-13 @ 12:46:47
URL: http://linasfina.blogspot.com
Postat av: Lalisen

Sofie: Visst är det dåligt?!

Lina: Japp, det verkar vara så. Men vad skall man göra när de andra släktingarna inte har intrnet liksom? Helt sjukt. Och varför skulle inte två i ett hushåll få samla poäng? Tänk i en familj med många barn och tonåringar. Då får dom slåss ;)

2007-11-13 @ 15:58:53
URL: http://lalisen.blogg.se
Postat av: Erika

Det var verkligen dåligt =/
Jag är med där men är inte särskilt aktiv. Vissa saker jag gjort har jag inte fått några poäng för så det känns inte lika kul att föröka samla ihop till det där presentkortet längre.

2007-11-13 @ 19:10:15
URL: http://www.morgondimma.blogg.se
Postat av: Lalisen

Erika: förstår dig. Usch att det skall vara så svårt att få det att funka liksom?!

2007-11-13 @ 21:54:52
URL: http://lalisen.blogg.se
Postat av: Mr. X

hallå! dina föräldrar kan ju gå till biblioteket och låna dator ;) ... mina föräldrar och alla mina 6 miljoner vänner gör så... så nu är jag kung i baren!!!

2007-11-16 @ 20:02:03
Postat av: Mariusalisha

Great site! Lots of useful information!

2009-08-24 @ 09:43:27
URL: http://mariusalisha.blogspot.com

Skriv något gulligt här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Jag tycker:

Trackback