Testing testing: Dr Hauschka Ansiktsmask ros

99363-383

Nu har jag testat Dr Hauschka's Ansiktsmask ros. Det sägs att den skall förnya, strama upp och stärka huden. Den är till för en mogen - eller som i mitt fall - fuktfattig hy. (Jag har en blandad hy med torra zoner) Ligger på runt 298:- i butik och då räcker den länge.

Så här gör du: Efter rengöring av huden appliceras innehållet över hela ansiktet, inklusive ögonområdet och halsen. Låt verka under 15-20 minuter. Eventuell kvarvarande mask baddas in med en fuktig ansiktsservett.

Så här tycker jag: En riktigt härlig kur för trött hy! Nu var det länge sedan jag gjorde något med huden, så det behövdes verkligen. Jag gjorde en snabb peeling innan också för att få extra bra resultat. Jag håller med om att den stramar upp och huden känns fast och rosig. Luktar lagom mycket av nyponrosor. Känns bra och går in bra i huden! Och till allt detta kan man lägga att den är helt naturlig, det finns inget i som kan skada huden.

5 av 5 möjliga ;)

Bilder: Privat (Obs! Bilden på mig är med masken på)

Håll utkik efter tävlingen där du kan vinna ett prova-på-kit från Hauschka + prov på ansiktsmaskerna! Om några dagar kommer även en rescension på Ansiktsmask Fukt...

Vad tycker du?
Postat av: Käthe

Vad skoj! Ska verkligen hålla utkik efter tävlingen. :)

Postat av: Lalisen

Käthe: Gör du det :)

2007-01-09 @ 00:00:51
URL: http://lalisen.blogg.se
Postat av: Christin

Jag borde göra sånna inpackningar för ansiktet oftare, ännu har jag inte provat den nya ansiktsmasken med jordgubb och vanilj som jag köpte nyss men jag lovar att ge recension på den sen :)

2007-01-09 @ 21:19:45
URL: http://christinsshopping.blogg.se
Postat av: Lalisen

Christin: Ja, man är väl lite kass på det... Borde ju som sagt vara bättre när det är vinter å allt... Läser gärna rescension på den sen =)

2007-01-09 @ 23:08:54
URL: http://lalisen.blogg.se
Postat av: Donna

Jag har precis som du blandad hy med torra partier, så fukt är viktigast för min hy. men ett problem jag har är dessa svarta pormaskar. Jag har prövat allt!Har du nåt tips?

2007-01-30 @ 00:46:53
URL: http://www.micasa.blogg.se
Postat av: Lalisen

Donna: Själv använder jag Anne-Marie Börlinds dagessence - det är en hudcreme med fukt för torra partier och mattar ner de feta. Helt naturlig. Du hittar den i hälsokosten. Till det använder jag också rengöringen i samma serie. Det är en gele istället för mjölk. Tar bort make-up bra ändå. Combination heter serien. Gå in i närmaste Life butik och be om prover (gratis) eller ring 0173-31100 så kommer du till agenturen som sköter börlind. Be om prov där. Hoppas det är till någon hjälp =) fråga om det är något mer du vill veta :)

2007-01-30 @ 11:37:31
URL: http://lalisen.blogg.se
Postat av: Rubenlovise

Nice site, regards from the netherlands!

2010-01-15 @ 11:47:50
URL: http://rubenlovise.3steps.com

Skriv något gulligt här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Jag tycker:

Trackback