Kjolen är mitt måste

99363-633
För oss som inte begåvats med välsvarvade spiror så är kjolen ett måste. För let's face it: shortsen är väl inte alltid alltför smickrande ;) Så kjolen är ett måste på sommaren. Finns alltid fler kjolar nedpackade i semesterväskan än shorts. Perfekta sommarkjolar är dagens fynd från H&M. De kostar 98:- och finns i färgerna ovan plus brunt. Jag gillar draperingen som är liten rolig grej som gör att den sticker ut lite från de vanliga mjukiskjolarna, hihi.

Näe nu blir det frukost och sedan cykeltur ner till bussen! Dessutom skall jag svänga förbi Maxi och hämta ut mitt paket som ligger och väntar på mig. Ni skall få se innehållet ikväll... Dessutom tänkte jag ge ett hälsotips som rör PMS ;)

Bild: H&M

Vad tycker du?
Postat av: Ella

Superfin kjol. Jag var på väg att klicka hem en igår, men kom på att... den funkar nog inte så bra som höggravid. Annars hade jag nog klickat hem två stycken. Passar perfekt för lata dagar på stranden! /Ella

Postat av: Danwei

Jätte söta kjolar! Jag har aldrig varit en shorts människa men tänkte försöka mig på åtminstone ett par iår. Vi får se hur det går...

2007-04-25 @ 22:23:06
URL: http://danweistyle.blogg.se
Postat av: Lalisen

Ella: Hihi, kanske inte det ultimata till en höggravid mage nej ;)

Danwei: Jag skall också försöka mig på minst ett par ;)

2007-04-25 @ 23:49:45
URL: http://lalisen.blogg.se
Postat av: Sara

Jag kör kjol, har ju köpt ett par shorts, men de kändes lite för små och det är ju inte så smickrande för figuren direkt!

2007-04-26 @ 17:53:44
URL: http://www.micasa.blogg.se
Postat av: Lalisen

sara: *fniss* Näe för små shorts blir det diss på. Vet vad du menar ;)

2007-04-27 @ 21:49:23
URL: http://lalisen.blogg.se

Skriv något gulligt här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Jag tycker:

Trackback