Hudvårdstips inifrån

99363-281
Här kommer lite tips till alla er som vill ha en fin hy, men som tycker att ni gör allt man borde men ändå kommer det massa blemmor och finnar...

Först och främst: hur är din mage? Funkar den som den ska? Är du förstoppad så syns det direkt på huden. Då brukar man få utslag på hakan och runt munnen. Har du det problemet så kan du se till att äta mycket fibrer och jätteviktigt: dricka massa vatten. Annars hjälper det inte hur mycket fibrer du stoppar i dej om du inte dricker. För att hjälpa kroppen på traven så kan du äta Frukt och Fiber tärningar. (Se bild). Funkar din mage inte trots detta kan det vara en god idé att prova att fylla på med goda bakterier. Är det vajsing på bakteriefloran så kan den göra att du blir förstoppad. Då kan Lactiplus vara lösningen. (Se bild)

Men om magen fungerar, hur är det då med dina hormoner? Har du kommit förbi den tiden då du skulle haft finnar och annat? Eller är du i den åldern, men verkar ha ovanligt mycket, i stil med acne? Då kan man prova att äta Apiforce. Det är kapslar innehållande bidrottninggéle som kan hjälpa att balansera upp hormonerna i kroppen och därigenom hjälpa din hud. Har du problem med hormonerna så märks det ofta genom att dina utslag är på och runt kinderna. En del får även mycket på ryggen. (OBS! ta Apiforcen på kvällen, även om det står annorlunda på förp. - hormonerna är mer verksamma på kvällen)

Till det kan man tillsätta zink, som hjälper läkförmågan i huden. Jag rekommenderar Super Zink från Great earth - den har en bra form som tas upp lätt av kroppen.

Till allt detta måste du ha tålamod. Du kanske får äta 2-3 mån innan du märker resultat. Men det är det värt!

Här kan du läsa om Frukt & Fiber.
Här kan du få info om Lactiplus.
Super Zink kan du läsa om här.

Hoppas de som behövde fick lite tips! :)

Bilder: Baltex, Bioforce, Great Earth

Vad tycker du?
Postat av: Fru K

Frukt & Fiber är alltid räddningen när man reser... Utan F & F hade jag och bästisen antagligen inte överlevt många dagar i Kina när vi reste runt där för två år sedan...

Postat av: sunshine_85

Åh va bra =) Kanske ska prova nåt av dem... Känns som om min mage jämt e uppsvullen :/ Kan ju va mjölken iofs... Men har inte problem med magen så utan den e bara uppsvälld *ballong* :P Bakterierna gör kanske susen =) ... Och så var det d här med hyn... vet inte hur jag ska få bort alla porer (alltså de små prickarna på näsan) som syns! Suck! Har du något tips? eller är det bara puder som funkar? Har provat d, men eftersom jag har så torr hy så ser d ut som om min näsa flagar. Hehe, inte lätt detta! Vill ju se så bra ut som möjligt till sommaren, så tänkte börja i tid! ;)

2006-11-15 @ 22:49:35
Postat av: Lalisen

Fru K: Japp de är super! :D

Sunshine_85: Porer är svåra, möjligen att man kan använda ansiktsvatten efter du tvättat så att de drar ihop sog lite. Annars så tänkte jag på det här med att du får torr hy och det syns när du har puder. Jag har ju sagt tilld ig att du INTE kan strunta i att smörja in den eller smörja in den med vad som helst. Skall fixa prover på en bra å enkel kräm till nästa helg ;)

2006-11-16 @ 00:48:37
URL: http://lalisen.blogg.se
Postat av: sunshine_85

:D Va bra! Jag har noll koll! Är ju en hel vetenskap detta! :/ Blir mkt intressant detta ;) See ya!

2006-11-16 @ 01:00:58

Skriv något gulligt här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Jag tycker:

Trackback