Reashopping

Spanienshoppingen del 2 får vi ta imorrn eller på söndag. Idag bjuder jag på lite bilder från shoppingen som jag gjorde när jag kom hem. Skulle bara ha en enkel vit tshirt (till en jeanshängsleklänning som jag köpt i Spanien) och en kjol som skall passa till en blus (som också den inhandlades i Spanien) som jag skall ha på ett bröllop som jag skall på till helgen. Men det hela slutade med massa annat. Bla en supersnygg 60-tals jacka, smink, skjorta & snygg t-shirt till älsklingen. Ah just det. det blev en väska som min syrra skall få i present också. Här är några av grejerna...



Jackan gav jag bara 98:- för. Värsta fyndet! Och med sött blåprickigt foder. Den enkla vita t-shirten blev istället en med puffärmar och hör och häpna - jag passade i den trots att jag var övertygad om det motsatta ;) Sen hade de utförsäljning av massa smink på Åhléns så då passade jag självklart på!

Nu har jag dragit i mig en hel låda med jordgubbar nästan alldeles själv. Så gott! Nu skall vi kolla på en film. Och imorrn skall jag iväg till syrran för att hjälpa henne med flyttstädning. Inte världens roligaste, men vad gör man inte för sin syrra? Och så får jag ju träffa lilla älsklingsbebisen också :) Gonatt!

Vad tycker du?
Postat av: Angelicas Closet

Jackan var tjusig!

Postat av: Danwei

Vilken söt jacka! Jättefin var den :)

2007-07-01 @ 19:10:16
URL: http://danweistyle.blogg.se
Postat av: Sara

Du har blivit utmanad. Kolla på min blogg! Hoppas du vill vara med:)

2007-07-01 @ 22:34:40
URL: http://www.micasa.blogg.se
Postat av: delinda

nice med lite fynd =)

2007-07-01 @ 23:28:43
URL: http://delinda.webblogg.se
Postat av: Lalisen

Angelicas Closet, Danwei: Tackar =)
Sara: Nice =)
Delinda: Japp, det är aldrig fel med fina saker till bra priser ;)

2007-07-02 @ 00:13:36
URL: http://lalisen.blogg.se

Skriv något gulligt här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Jag tycker:

Trackback